72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Zomil
    Ööööööö...ilyen tipikus Medaka WTF jelenet :D
    Arra meg már nem mondok semmit, h az osztálytársa :D
  • IMYke2.0.0.0
    Ha nincs odaírva, kizárt, hogy elhiggyem - bárkinek :)
  • Lelouch
    És akkor ez mi? A Medaka Box-ban Zenkichi anyja... :D

Ha nem szakítják meg a sztorit az Abnormal végén, az utolsó részbe még bele is fért volna egyébként. :D
  • IMYke2.0.0.0
  • Lelouch
    "(Pláne hogy a többi szereplő meg idősebb nála, mi a fene? :D)"

?????
  • armageddon666
    Én fogtam ezt a dolgot, hogy a tüzes csávó 14, és blokkoltam. NEM 14 éves. Pont. Elutasítom a valóságot. :D És így nincs probléma.

(Pláne hogy a többi szereplő meg idősebb nála, mi a fene? :D)
  • Prof William
    A Shuffleben volt még ilyen Asa, anyja Ama, aki kb egykorúnak tűnt a lányával.

Bár a játékban legalább -félig viccesen- megjegyzi a főhős, hogy Ama tuti rájött az örök fiatalság titkára + a lúzer haverja meg is próbál kikezdeni vele mert iskolásnak nézik.
  • LasDen #57189
    én az egyre szarabb és szar véget ért manga után nem bírtam mégegyszer végig szenvedni....az első részt láttam aztán annyi :D
  • Lelouch
    Túl sokat nem veszítesz vele, ha dobod. :D
  • Zomil
    Én nem tudom magam rávenni, h folytassam annyira szerencsétlen a föszereplö a csaj meg iszonyat idegesitö, igy pozitivot nem nagyon találtam benne :D
    Pedig kb. a 13-14. részig elszenvedtem magam.
  • LasDen #57186
    már az előtt is :D
  • Lelouch
    Yuuno már a legelején menthetetlen volt... :D
  • LasDen #57184
  • Lelouch
    Mirai Nikki 22. - Amikor a főszereplő már tényleg menthetetlen...
  • armageddon666
    Más. A vége gagyi. De úgy egészben nem rossz. :)
  • PetruZ
    A sorozat ide-oda csalinkázik, vannak benne fillerek és teljesen más irányt vesz, nem mangahű (nem is lett befejezve). Az Ultimate egészen más, sokkal jobb.
  • Lelouch
    Oké, akkor inkább nem veszem elő. :D
  • Zomil
    Hát akik végignézték az ovát azt irták, h ahhoz képest szar :D
  • LasDen #57178
    bár én is csak animaxon láttam belőle keveset...de az OVA-hoz képest lófasz :D
  • Lelouch
    Erről jut eszembe, a TV-sorozatot valahol féltávon abbahagytam anno, mikor ment az Animaxon... Érdemes befejezni, vagy nagyon gáz az OVA-sorozathoz képest? :D
  • armageddon666
    quantum physics!! :D
  • Zomil
    Az kihagytam, h az egész sorozat egy tömény EPICség volt, 10/10. Szivesen ajánlom bárkinek, szerintem kötelezö darab.
  • Zomil
    Hellsing 10: Hát ez akkora ökörség volt, mint ugy az egész sorozat :D
    Föleg a vége...omg :D
    De Seras legalább megint badass volt, meg Integra is :)
  • Count Adyn
    Igen:D
  • Inquisitor
    "Meg mondjuk Kenshin is olyan 28 körül van csak nem látszik rajta :)"

A film verzióban lévő fazon is kinéz vagy 17-nek, közben közelebb van a valós életkorhoz. Azt hiszem az ázsiai emberek lassabban kezdenek öregedni, de akkor gyorsan. Vagy mi.
  • LasDen #57171
    én leszarom ki hogy néz ki és hány éves, amíg megjelenésével nem rontja az anime összképét...lásd accel world....nem csak emiatt, de szerintem én azt már soha nem nézem meg :D
  • Zomil
    US-en Hellsing 10!!! :)
  • Zomil
    Nah igen :DDDD
  • IMYke2.0.0.0
    Azt-a-qrva-élet!
    Esküszöm, akárhány képen láttam ezt a csajt, azt hittem TINI DIÁK!
    Egy világ dőlt össze bennem :)))))
    Ja, és az Index-et sem láttam még :)
  • Lelouch
    40 éves tanárnő
    Maradva a már említett Index-nél. :)
  • IMYke2.0.0.0
    Hopp - rossz topik :)
  • IMYke2.0.0.0
    Maggie Grace - akinek nem ugrana be.
  • IMYke2.0.0.0
    Ja - nem láttam végig még, így semmiféle összefüggést nem ismerek, csak az első 3 epizódot láttam!
  • IMYke2.0.0.0
    Legszebb: "Air" - Haruko
    Egy átlagos animében lehetne akár 14 éves középsulis is. Közben megy egy lányát egyedül nevelő, középkorú nő.
  • Lelouch
    "Én már rág eldöntöttem magamban, hogy számomra egy szereplő annyi amennyinek kinéz."

Ez nem igazán jó azoknál a karaktereknél, akik sokkal idősebbek, mint aminek kinéznek. :)
  • IMYke2.0.0.0
    "Ez a fiatalságmánia már tényleg fura néha."
  • Prof William
    Én már rág eldöntöttem magamban, hogy számomra egy szereplő annyi amennyinek kinéz.

Ez a fiatalságmánia már tényleg fura néha. Én ott akadtam ki amikor az indexben kiderült hogy a kőkemény cigizős Magnus kemény 14! éves. :) Korán érnek a gyerekek japánban.
  • Count Adyn
    Cowboy Bebop-ban Spike 27 :D
    Meg mondjuk Kenshin is olyan 28 körül van csak nem látszik rajta:)
  • IMYke2.0.0.0
    Engem az olyan animék hoznak nem kicsit zavarba, ahol bombatestű csajokról derül ki, hogy 12-13-14 évesek.
    Az nem zavar, ha egy látványra is felnőtt nőről, férfiról derül ki, hogy 20-30 körüli.
  • Máté94
    Psycho-Pass-ba is például harminchoz közeli szereplőink vannak. Kivéve Akane. :)