72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Ööööööö...ilyen tipikus Medaka WTF jelenet :D
Arra meg már nem mondok semmit, h az osztálytársa :D -
Ha nincs odaírva, kizárt, hogy elhiggyem - bárkinek :) -
És akkor ez mi? A Medaka Box-ban Zenkichi anyja... :D
Ha nem szakítják meg a sztorit az Abnormal végén, az utolsó részbe még bele is fért volna egyébként. :D -

-
"(Pláne hogy a többi szereplő meg idősebb nála, mi a fene? :D)"
????? -
Én fogtam ezt a dolgot, hogy a tüzes csávó 14, és blokkoltam. NEM 14 éves. Pont. Elutasítom a valóságot. :D És így nincs probléma.
(Pláne hogy a többi szereplő meg idősebb nála, mi a fene? :D) -
Prof William #57190 A Shuffleben volt még ilyen Asa, anyja Ama, aki kb egykorúnak tűnt a lányával.
Bár a játékban legalább -félig viccesen- megjegyzi a főhős, hogy Ama tuti rájött az örök fiatalság titkára + a lúzer haverja meg is próbál kikezdeni vele mert iskolásnak nézik. -
én az egyre szarabb és szar véget ért manga után nem bírtam mégegyszer végig szenvedni....az első részt láttam aztán annyi :D -
Túl sokat nem veszítesz vele, ha dobod. :D -
Én nem tudom magam rávenni, h folytassam annyira szerencsétlen a föszereplö a csaj meg iszonyat idegesitö, igy pozitivot nem nagyon találtam benne :D
Pedig kb. a 13-14. részig elszenvedtem magam. -
már az előtt is :D -
Yuuno már a legelején menthetetlen volt... :D -
-
Mirai Nikki 22. - Amikor a főszereplő már tényleg menthetetlen... -
Más. A vége gagyi. De úgy egészben nem rossz. :) -
A sorozat ide-oda csalinkázik, vannak benne fillerek és teljesen más irányt vesz, nem mangahű (nem is lett befejezve). Az Ultimate egészen más, sokkal jobb. -
Oké, akkor inkább nem veszem elő. :D -
Hát akik végignézték az ovát azt irták, h ahhoz képest szar :D -
bár én is csak animaxon láttam belőle keveset...de az OVA-hoz képest lófasz :D -
Erről jut eszembe, a TV-sorozatot valahol féltávon abbahagytam anno, mikor ment az Animaxon... Érdemes befejezni, vagy nagyon gáz az OVA-sorozathoz képest? :D -
quantum physics!! :D -
Az kihagytam, h az egész sorozat egy tömény EPICség volt, 10/10. Szivesen ajánlom bárkinek, szerintem kötelezö darab. -
Hellsing 10: Hát ez akkora ökörség volt, mint ugy az egész sorozat :D
Föleg a vége...omg :D
De Seras legalább megint badass volt, meg Integra is :) -
Igen:D
-
Inquisitor #57172 "Meg mondjuk Kenshin is olyan 28 körül van csak nem látszik rajta :)"
A film verzióban lévő fazon is kinéz vagy 17-nek, közben közelebb van a valós életkorhoz. Azt hiszem az ázsiai emberek lassabban kezdenek öregedni, de akkor gyorsan. Vagy mi. -
én leszarom ki hogy néz ki és hány éves, amíg megjelenésével nem rontja az anime összképét...lásd accel world....nem csak emiatt, de szerintem én azt már soha nem nézem meg :D -
US-en Hellsing 10!!! :) -
Nah igen :DDDD -
Azt-a-qrva-élet!
Esküszöm, akárhány képen láttam ezt a csajt, azt hittem TINI DIÁK!
Egy világ dőlt össze bennem :)))))
Ja, és az Index-et sem láttam még :) -
40 éves tanárnő
Maradva a már említett Index-nél. :) -
Hopp - rossz topik :) -
Maggie Grace - akinek nem ugrana be. -
Ja - nem láttam végig még, így semmiféle összefüggést nem ismerek, csak az első 3 epizódot láttam! -
Legszebb: "Air" - Haruko
Egy átlagos animében lehetne akár 14 éves középsulis is. Közben megy egy lányát egyedül nevelő, középkorú nő. -
"Én már rág eldöntöttem magamban, hogy számomra egy szereplő annyi amennyinek kinéz."
Ez nem igazán jó azoknál a karaktereknél, akik sokkal idősebbek, mint aminek kinéznek. :) -
"Ez a fiatalságmánia már tényleg fura néha." 

-
Prof William #57160 Én már rág eldöntöttem magamban, hogy számomra egy szereplő annyi amennyinek kinéz.
Ez a fiatalságmánia már tényleg fura néha. Én ott akadtam ki amikor az indexben kiderült hogy a kőkemény cigizős Magnus kemény 14! éves. :) Korán érnek a gyerekek japánban. -
Cowboy Bebop-ban Spike 27 :D
Meg mondjuk Kenshin is olyan 28 körül van csak nem látszik rajta:) -
Engem az olyan animék hoznak nem kicsit zavarba, ahol bombatestű csajokról derül ki, hogy 12-13-14 évesek.
Az nem zavar, ha egy látványra is felnőtt nőről, férfiról derül ki, hogy 20-30 körüli.
-
Psycho-Pass-ba is például harminchoz közeli szereplőink vannak. Kivéve Akane. :)