Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ruley
Úgy tudom a preorder alapján tisztességes eladásokra lehet számítani, de a KyoAni átlagán alulira, tehát kb. 7-10 ezer.

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

Malakai
Remélem jók.
Amúgy eddig elkerülte a figyelmem, hogy a nyári szezonban is menni fog ( MAL szerint, AniDB szerint TBA ), kíváncsi leszek 21 résszel mit kezdenek. Ja, abban voltam, hogy pár részen belül nyugiban vége. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

LasDen
de mégis azt írják, hogy csalódást keltõ picit, mert a pre-orders sokkal több volt...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Zomil
az szép 😊

zombie desu ka viszont elég gyenge 😞

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Lelouch
Temporal Blu-ray + DVD Sales Rankings for Spring 2012 (the first volumes)

*1, 7,510 Haiyore! Nyaruko-san
*2, 5,579 Saki: Achiga-hen - Episode of Side-A
*3, 4,138 Eureka Seven AO
*4, 3,302 Sengoku Collection
*5, 3,192 Kore wa Zombie Desu ka? of the Dead
*6, 2,248 Acchi Kocchi
*7, 1,318 Hiiro no Kakera

Szinte garantált a folytatás.
Zomil
Haiyore! Nyaruko-san vége... 😞
Sztem nagyon remek anime volt, a rajzolás szép, a zene jo, nagyon remek parodia rengeteg utalásra más animekre és egyéb dolgokra 😄
Egy 8/10-et adok rá, mert sztem végig szorakoztato volt és a karakterek is nagyon tetszettek benne.
De ahogy elnézem más oldalakon is nagyon kedvelik az emberek, ezért remélem az eladások is jok lesznek és hamarosan kapunk egy 2. évadot 😛

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LasDen
héten vagy jövõ héten jön ki Hyouka BR-en nem?? kíváncsi leszek az eladásokra....😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

IMYke2.0.0.0
Hát ez egyszerûen gyönyörû (A-Channel The Animation) - az eredeti kép egy 6250*3950-es scan másik fele:

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Lelouch
Eureka Seven Ao elsõ benyomások 5 rész után:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Jó lenne tudni, mi történt egész pontosan a két évad között, de remélem itt nem kellesz várni Gaiden ovákra, mint anno a Darker than Black-nél. Mert az elég kemény, hogy pl. Rentonra még csak nem is utaltak eddig. 😄
Az IFO-kat meg miért csak gyerekek vezethetik? A 11 éves kislány is azért már tényleg túlzás.
Eddig amúgy összességében bejön a sorozat. Ez eddig jobban megfelel az ízlésemnek, mint az elõdje.
LasDen
hát annyit tudok a Time Travellerrõl, hogy más a sztorija mint az animenek...😄D de mivel idõutazás, így muszáj lesz majd megnéznem...😄DD

IMYke2.0.0.0
Hoppá ezt véletlenül a "Japán" topikba szúrtam, miközben ide akartam 😊

Valaki látta már a "Time Traveller: The Girl Who Leapt Through Time" (時をかける少女 / Toki o Kakeru Shojo) live action filmet?
<2010 márciusban jelent meg> - Youtube trailer

Érdemes megszerezni?
És a "Gokusen" Live Action-t? 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

PetruZ
Budapesten élek és dolgozom, de nem vagyok budapesti. De nem ellenszenv az, hogy vidéki vagy, hanem tényközlés, minden élc nélkül... Mert hogy egy elképzelt zombis outbreak-nek (vagy legyünk földhözragadtabbak: influenzajárvány) a népsûrûségen kívül mi köze a vidék vs fõváros ellentéthez, azt csak a józan paraszti észnek ellentmondó logikán alapuló gyûlölet magyarázhatja, más nem. Kb. mintha azt mondtad volna, hogy "nem vagyunk mi pestiek, zombis kitörés nekünk is ugyanúgy jár, nekünk pesti zombi ne jöjjön ide harapdálni, majd a mieink!" Jár, persze. Mint valódi õsvidéki (szabolcsi) gyerek, fel nem foghatom, hogy jött ez most ide...
Lelouch
Hát egyelõre maradjunk annyiban, hogy Gon még nem áll azon a szinten a mangában se, hogy Hisoka kihívja egy olyan küzdelemre, ahol az életük forog kockán. A plot se abba az irányba halad, hogy ilyesmire egyhamar sor kerülhessen, szerintem már nem lesz belõle semmi. Hisokának rajta kívül is elég játékszere van még amúgy. 😊 Az elsõdleges vágya most az, hogy megküzdhessen a Társulat vezérével.
Kurapicát meg ennyire leírod? 😊 Nem kellene... 😊 Majd hamarosan meglátod a nen edzésének eredményét.
Máté94
Jó, elismerem a 20 részt eltúloztam. Viszont akkor csak lesz majd valami. Mondjuk Gon-t ismerve tényleg igazad van, hogy nem fogja megölni. Bár az is benne van, hogy ha nem tudja harcképtelenné tenni, akkor kénytelen lesz. Szerintem. Vagy csak nem szeret már bele? xD

Na meg még ez a társulatos rész. Jön Kurapica gondolom és bosszút fog állni... vagy próbálkozni fog, mert nem olyan erõs, hogy elkapja õket.
Lelouch
Ez nem errõl szól, Hisokának (még) nem célja megölni Gon-t, és Gonnak se célja megölni Hisokát... Csupán annyi, hogy mivel Hisoka a Társulat tagja(igazából ugye nem, velük is csak játszadozik), így majd elõfordulhat olyan szitu York Shin-ban, ahol ki kellene nyírnia Gon-t. 😊 Mivel ha nem így tenne, a Társulat túl veszélyes lenne még számára is. 😊
Egyébként 20 részes harc tuti nem lesz sose, a HxH nem az elnyújtott harcokról híres.
Máté94
Hát, hogy azt mondta, hogy majd az életüket teszik kockára a következõ harcukban. Gondoltam majd lesz a "nagy mindent eldöntõ viadal" és egyszer majd csak 20 rész harc után valamelyik kinyiffan, bár ez tuti Hisoka lesz. Ha lesz ilyen. Gon-t nem hiszem, hogy ilyen könnyen kiírnák a sorozatból. 😄
Lelouch
Ez a Hisokától való búcsú ötlete most honnan jött? 😄 És milyen nagy harcra gondolsz? 😄
RelakS
a kezet? <#idiota>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Zomil
HxH 36: Nah vége az arc-nak. Nagyon jo volt 😊
Várom a következöt.

Máté94
HxH 36.: Kíváncsi vagyok vajon hány száz rész múlva
búcsúzunk Hisokától. Már ha a történet oda tart, hogy a majd nagy harc közepette, Gon legyõzné. 😊
Lelouch
Most nézem újra a Yugioh GX elsõ évadát, és hát nagyon gyilkos a magyar szinkron. 😄 A 4kids szerepe vitathatatlan az eredeti szöveg átírásában, de azért kiváncsi lennék, hogy mennyit tett még rá a lapátra a magyar fordító.<#vigyor>
Mindenesetre azért nem szidom, mert bár a karakterek jellemén ezzel változtattak, irtó poénos az egész...<#idiota> És végülis a hangok is jók. 😊
LasDen
arról a másik 2-3 csapatról még eddig nem hallottam...

Zomil
ja...értem 😊

BEAST
Igen közben megtaláltam én is, hoyg az UTW csinálja majd valakikkel. 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Lelouch
Volt premier elõtti vetítés az elsõ két részbõl, de az szerintem erõsen kétséges, hogy ebbõl valami felkerül majd a netre.
Zomil
már le is ment az elsö rész? wtf? 😄

Máté94
AA.
LasDen
ittho Urahara-AA közös, míg angolul az UTW csinálja...😄

BEAST
Kíváncsi leszek ki fogja fordítani a Sword Artot, elméletileg ma lement az elsõ rész.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

IMYke2.0.0.0
Hasztalan... 😊

Máté94
Nem. 😄D
Pont így akartam. 😊
LasDen
did you mean 'oh god, what have i done'??

IMYke2.0.0.0
Csak a téma kellett, és ráugrottunk... <#nevetes1><#eplus2>

Máté94
Oh, God, what I have done... <#idiota>
davidka003
Ehh: link

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

davidka003
Találtam pár manga könyvet amitõl megválnék egy jelképes összegért, mert csak a polcon fognak porosodni:

KÉP

A biblia manga
Star Trek manga 1-2
A bárány panasza 1
Éjféli opera 1
Vörös kert 1

Priviben lehet írni ajánlatokat ha érdekel valakit.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

LasDen
mert a katasztrófák adnak a látványra 😄

Seth
...és mi a baja a szörnyeknek, természeti katasztrófáknak a Chrysler épülettel ? Mindig látványosan elpusztul. <#idiota>

PSN ID.: Beegabor

armageddon666
Ha meg filmeket nézel: Miért mindig az USA-ban szabadul el a pokol?

@

Ruley
"De miért mindig Japánban szabadul el a pokol?"

Ebben például nem ot szabadult el, olyan lassan indult be a fertõzés, hogy addigra már minden tele volt fertõzöttekkel mire beindult.

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

IMYke2.0.0.0
Nem ellenszenv az, ha az írom és mondom, hogy "Magyarország =/= Budapest", hanem tényközlés.
Ami ebben a vízfejû országban megy (értsd: minden Budapestrõl szól), az minden tájékon közismert és elhiheted, nem népszerû.
Nem véletlenül írtam, hogy "élc nélkül" írok...

Zomil
Erõs ellenszenvet érzek benned Bp iránt...
Mint minden katasztrofa filmben, mindig a nagyvárosokban történik a baj...

IMYke2.0.0.0
Minden szándékolt élc nélkül: Budapesten élsz?

Magyarország =/= Budapest. Csak szólok.

Lelouch
Szerintem ne bántsuk szegény animátorokat, sokkal több meló nekik egy rész összehozása, mint a mangakáknak egy fejezet megrajzolása. 😊 Ráadásul meg ha tényleg olyan nevetségesen alacsony fizut kapnak, mint azt olvastam valahol, akkor nem is csodálom hogy nem erõltetik meg magukat ha nem muszáj. 😊 De az se mindegy, mennyi pénzt szánnak a stúdiók egy részre, vagy hogy mennyire szorít a határidõ. 😊
PetruZ
Mert? Budapest a legnagyobb népsûrûségû város, természetes, hogy egy vírus-alapú zombifertõzés itt villámgyorsan terjedne. Vagy Miskolcon, vagy Debrecenben. Mert ugye mennyivel izgalmasabb lenne a bivalyröcsögei üres tanyavidék... (Persze meg lehet ott is élvezhetõre csinálni (pl. Dead Birds film), de azért ez ritka.)
IMYke2.0.0.0
Ami, ráadásul, csakis Budapesten játszhódhatna... röhej... <#nyes><#buck>

Máté94
Költõi kérdésnek szántam, persze, tudom én ezt. 😊
Meg talán érdekesebb is, mint ha Magyarországon jelenne meg egy zombi vírus.<#hehe>
IMYke2.0.0.0
"De miért mindig Japánban szabadul el a pokol?"

Amiért amerikai, német, brit etc. katasztrófa filmben a saját országukban történik meg az armageddon: a nézõ jobban átéli, izgalmasabb, semmint egy idegen ország/világ pusztulásáról 2 órás filmet, vagy több részes sorozatot/animét nézni...

Máté94
Akkor nem. De ha minden rész 1 fejezet lenne vagy egy kicsivel több, akkor súrolná a százat majdnem.
Tehát arra akarok kijukadni, hogy nem 26 részbe férne bele az egész. Na, ha meg valami "értelmes" stúdió csinálná, akkor még viszonylag mangához hû lehetne a story.
Egyébként nagyon tetszenek a hátterek kidolgozása, az autók belsõ tere is egészen fantasztikus. Animékben ezt gyakran kispórolják, pedig ha már a mangaka idõt szán rá, hogy teljesen leutánozzon egy autó belsejét, akkor az animátorok is szánhatnának rá.

És nem utolsó sorban, én nagyon beféltem rajta. 😄 Abszolút "reális" az egész világ, és szerintem a cím egy kicsit utal majd a végkifejletre is. Nagyon tetszettek a kis kitérõk, amikor nem csak Hideo-ékról szól a történet, hanem a koreai részbõl is jön egy kicsi.

De miért mindig Japánban szabadul el a pokol?<#idiota>
Szerinte nem mert pl van olyan hogy egy fél/egész kötetnyi történés alig 20 perc alatt játszódik le. Pl amikor 5 chapteren át birkózik az elsõ fertõzöttel, vagy most a kajaboltos kiruccanás. az 5 fejezet 1 részbe simán belefér.