72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
nem moddolt, csak 18+ verzió... -
Nagydög #71328 Ugy erted interspecies. Ugy is mondhatnank, ishukan.
-
Infinite Dendrogram: 2040-es évek, az első igazi fantasy VRMMO, ami az elképesztő valósághűségével és MI-vezérelte, önálló személyiségű és halandó NPC-ivel hódít. Hősünk is felül végre a hype-vonatra és az "embriójával" útra kel, hogy elmerüljön a végtelen lehetőségek világában...
Teljesen tipppikus eddig. Nem olvastam az LN-eket, de elég népszerűek, bár nem látom, miért. Lehet, hogy itt is csúnyán belenyúltak a sztoriba? -
Hát, az még az eredeti játékoknak is csak a moddolt verziójára igaz (amennyire én tudom), szóval meg kell elégedned a neko-yuri-val. :P
-
dugni fognak? mer az a lényeg... :D interracial at its best... -
Nekopara: A Nekoparát mindenki ismeri... A korábbi egy-egy epizód után most végre sorozatot kapott teljes hosszúságú részekkel, szóval irány a cukrászda és a cicalányok! :) -
Itai no wa Iya nano de Bougyoryoku ni Kyokufuri Shitai to Omoimasu: Naív kislány barátnője unszolására először játszik VRMMO-t és rögtön egy teljesen elborult defense build-et építget magának, amire a világon senki sem gondolt - még a programozók sem...
A mangáját követem, szóval tudom, mi fog jönni hamarosan... (bár a manga ahol jár most, kezd uncsi lenni). Amúgy ja, könnyed fantasy idétlenség, ahol a főhős bármiféle cheat nélkül is elég OP lesz. :) -
Nagydög #71322 Itai no wa Iya nano de Bougyoryoku ni Kyokufuri Shitai to Omoimasu:
Valaki a Horriblesubson Loli Hero Online-nak keresztelte. De mondhatnank azt is hogy Cute Girls Doing MMORPG.
Egyelore szorakoztato idetlensegnek tunik. -
Vagy ha nem akarod kiüríteni az eredetieket, nyiss egy újat és importáld abba. -
Exportáld ki html-be azt a foldert, írd át egy egyszerű keresés&cserével, ürítsd ki a foldert, importáld vissza a html-t. -
Igen, de sok van belőlük:D -
Mármint böngészős könyvjelzők? Mert azokat elég könnyű átírni. -
Nem igazán értem, miről beszélsz.
- Amit én olvasok ott (és nagyon sokat olvasok), azok kb. 90%-a csak oda megy fel, minden más site onnan lopja. Ez látszik a rosszul leméretezett képekből és az utólag ráerőszakolt vízjelekből.
- A maradék nagy része visszatöltés, amit a távozók törlése után néhányan megpróbálnak helyreállítani új fordításokkal. Akik elmentek, azért mentek, mert a *dex nem volt hajlandó reklámot és pénzgyűjtő linkeket kirakni rájuk, az oldal működését eddig sem reklámokból fedezték. Látszik amúgy, hogy a távozókat is ugyanúgy lopják a gyűjtőoldalak, de legalább kisebb lett a látogatottságuk, megérte... Pl. a Solo Leveling-et sem lopják, az teljes újrafordítás (hamarabb kijön, mint a Jamini-n), a forrás meg ugyanaz az eredeti.
- A kis maradék pedig az, amit hivatalos eladói szájtok, vagy maguk az alkotók elérhetővé tettek kizárólag a *dex számára, mivel már régiek, vagy nincs értelme harcolni a jogokért, mert olyan kicsik, hogy máshol úgyse jelennének meg.
Az oldal eddig is levett mindent, ami hivatalos forgalmazásba került, vagy licencelték.
A troll feltöltés már akkor a szabályba ütközött, ugyanis létezett az a szabály addig is, csak nem volt ennyire előtérben, illetve most már az olvasók is rögtön jelezhetik az ilyesmit (ez eddig nem volt, ezért derült ki későn). Az a troll abszolút szándékosan csinálta ezt és direkt szólt a licencelőknek is, hátha úgy járnak, mint a Bato, vagy nemrég a *stream.
Érdekes az is, hogy mindig a *dex-et próbálják DDoS-olni, másokat nem, szóval inkább csak savanyú a szőlő...
Utoljára szerkesztette: PetruZ, 2020.01.07. 17:32:56 -
Én azért nem örülnék, ha azt a pár mangát ami még mindig olvasgatok nem tudnám követni, így is faxom ebbe a domain váltásba, mert az összes könyvjelzőm ment a kukába:D -
Legnagyobb? Igen, tett errol az a sok csapat, akiket aztan bealdoztak a sajat fennmaradasuk es olvasottsaguk vegett. Persze most, amikor mar a kutya se tolt fel hozzajuk direktben, csak a watermark-eltavolitott picit atirt forditasokat uploadoljak, megy ugyanaz a szabalymodositas, amivel az egesz elkerulheto lett volna ezer eve.
Nem is kar ertuk, hogy egy troll ido elott feltoltott hivatalos Boruto forditasa miatt bukjak a szolgaltatojukat. Majd talalnak mast.
Az alapotlet jo volt, de idovel ok se lettek tobbek egy kissmanganal. -
Igen, sajnos. :( Korábban beszéltük már itt, hogy ez egy mellékszál lesz mini részekkel. A "rendes" Yuru Camp 2 már be lett jelentve, de még nincs dátum (szerintem év vége, vagy jövőre). -
várjámá. ez most 3 perces csak?! én nagy tudományosan neki készültem leülni megnézni, aztán mire kényelembe helyeztem magam már vége volt... :D -
Megkapta angol nyelvű előzetesét (igen, angol szinkron formájában) a Weathering With You
És ez a zene!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2020.01.06. 21:28:06 -
Murenase! Seton Gakuen: A Seton középiskolába csupa emberszerű állat jár, ide kerül be hősünk is, mint a főemlősök egyik képviselője, azaz egy ember. Az, hogy már gyerekkorától utálja az állatokat, nem könnyíti meg a helyzetét, de az évek alatt számos fogást elsajátított, hogyan szerelje le őket, különösen azt a félvad farkaslányt, akivel mindig összetűzésbe kerül. Aztán feltűnik a színen egy csodálatos teremtés, egy másik emberlány!...
Tipikus középiskolás slapstick komédia, ami néha kicsit túlmerészkedik a szokásos emberi komfortzónán. :P Az animáció és a perspektíva elég botrányos sok helyen, de a jobb részek (pl. a "zebrafarok"-jelenet :D ) egyelőre még elviselhetővé teszik. -
Heya Camp: A Yuru Camp három főkolomposa (Nadeshiko, Chiaki és Aoi) váratlanul útnak indul, hogy a környék összes látványosságán végighaladva telepecsételjenek egy gyűjtőfüzetet, Nadeshiko végre igazi helybeli csajszivá váljon, és egy évre elegendő édességet szerezzenek... -
Mármint a legnagyobb és legjobb oldalért nem lett volna kár? Követtem amúgy, de mi a baj velük?
#71306: Az írták, ez most csak ideiglenes. Én mondjuk nem vagyok regisztrált, a M*Updates nekem elég. :) -
Twitteren azért lehetett követni a sztorijukat. :-) Jó kis móka és kacagás az élet ott is, de nem kár értük. -
Darwins Unlimited Bladeworks Game :D -
Mondjuk az összes könyvjelzőmet cseszhetem
-
Eizouken ni wa Te o Dasu na!: Midori gyerekkora óta animét akar készíteni, sorra gyártja az egyre jobb és jobb koncepciórajzokat és háttereket, de tudja, hogy az egész folyamat nagy falat egy embernek, nem is nagyon mer belekezdeni. A középiskolában aztán találkozik egy másik lánnyal, aki mellesleg helyi híresség, akiről kiderül, hogy animátornak készül (szülei tiltása ellenére). Mintha két fogaskerék került volna egymás mellé, hogy tökéletesen kiegészítsék egymást...
Nem hallottam még korábban erről, de ez valami egészen jó lesz, úgy érzem. A különös, de abszolút megszokható rajzstílus, a furcsa és izgalmas környék, az animáció, a dinamika, és maga a történetben megelevenedő fantasztikus kaland tisztára, mintha egy régimódi és egy újabb stílusú, egész estés film ötvöződne.
Utoljára szerkesztette: PetruZ, 2020.01.05. 22:12:28 -
A M*Dex helyreállt és működik, de SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!az új címük mostantól .cc-re végződik. -
A klub nevelőtanára nem lesz annyira generic (legalábbis nem "klutz"- és nem "airhead"-klisé), de amúgy igen. :) Viszont lesz majd némi játékos okítás is mindkét témában. -
Nagydög #71302 En egy kicsit genericnek talaltam, pedig engem a CGDCT-vel konnyu megvenni. Meglatjuk.
A Darwin's Game ellenben elsore eleg mindfucknak tunik. Tetszett.
Es a Somali to Mori no Kamisama is lehet meg erdekes. Arrol nem is beszelve, hogy Somali hangjat minden szerepeben imadtam eddig.
Utoljára szerkesztette: Nagydög, 2020.01.04. 22:50:56 -
2019/2020 téli szezon, GO!
Koisuru Asteroid: Hősnőnk a középiskolában végre találozik gyerekkorában megismert (és elveszített) barátjával, akivel anno megfogadták, hogy közösen találnak majd egy új aszteroidát. Csakhogy az iskolai csillagász klubot majdnem feloszlatták az előző év végén és mivel a földtan klubot is hasonló veszély fenyegette, a két klub maradványait egyesítették. Hogyan fog egymás mellett megférni az űr és a Föld kutatása?... "Cuki iskolás lányok mindenféle dolgot csinálnak"-típusú slice-of-life némi csillagászattal és földtannal, semmi extra. :) A mangáját követem, de mivel nincs sok fejezet lefordítva belőle, az anime hamarosan le fogja előzni. Sebaj, mert úgy tűnik, a 4-koma formátum ellenére is teljes hosszúságú részeket csináltak belőle, és nem érződik felesleges nyújtásnak, szóval nézős marad. -
1 hónap alatt meg is lett a 10 milliós megtekintés - a csatorna legnépszerűbb videója, a másik nyilván a másik LiSA performansz.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Nézhető az új LSD Trip: Darwin's Game
Végre!
A legfontosabb rész:
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2020.01.03. 19:16:18 -
Bokutachi wa Benkyou ga Dekinai 2x13 END: Hát, úgy néz ki, az lett a vége, amit az első évad végén megjósoltam. :) Jó volt ez, szerintem, még ha nagyon is a "no choice" ending felé tartott, de szeretném azt hinni, hogy a végén az utalás egyértelműsítette a dolgot. 6/10 (Nem olvasom, csak láttam, hogy a mangások szerint ez a befejezés már nem igaz a történet jelenlegi állapotára, szóval valami változott. Remélem, lesz folytatás.) -
Fel kellett volna dobni egy-egy részt. Ha már mesélnek a lányok egymásnak, akkor bele tenni azt is, hogy ki hányszor tette tisztába, mosta meg a hátsóját ennek a nyikhaj csíter gyereknek. Ha már annyira örömködnek neki. Mivel magatehetetlen, így a kis- nagy dolgok el intézése is a lelkes gondozó lányokra maradnak.
Amúgy szentül meg vagyok győződve róla, ha egyszer magához tér, megint üvöltözni fog a lányokkal (amitől nekem alapból nyílik a bicska a zsebemben) és persze megint csalással - bocsánat - szándékos bug kihasználással nyeri a végén meg a küzdelmet. -
Az bakker Kirito zöldségként ül és nyáladzanak körülötte veszetten a csajok, istenem :D Pedig eddig még tetszett is, de most hogy jött a Suna, már megint az ismert köröket futják csak, meh:) -
Igen, a legtöbb ott vérzik el. Mondjuk a Demon Slayer főszereplője az egyik legjobb férfi főszereplő eddig, innét már csak rontani lehet őt is.
De a SAO-t nem Kirito miatt nézzük, hanem a Best waifu ever Asuna miatt, illetve miatta:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2020.01.03. 16:03:02 -
Egy shift + del kellene annak a karinak is.
99%-ban minden himnemu foszereplo egy retardalt az animekben... -
Gondolom, lassan már felébred a téli álomból. Aztán Asuna ismét bajba kerül, Kirito benyomja a godmode-ot, megment mindenkit, aztán Happy End a következő évadig/filmig.
-
Azt értem miért kell a nerf mivel így lehet elnyújtani a történetet. De már nem emlékszem pontosan miért is nem lehet beadni a piros pirulát kiritonak? Persze ezzel vége lenne a történetnek így elszenvedünk még 12 részt egy agyhalott főhőssel? De legalább bejönnek a régi hárem tagok is a képbe. -
Asuna is OP volt, meg is kapta a nerfet. Sinon is OP lett, tuti nerfelve lesz a következő részre. Mondjuk az vicces, hogy Leafa sehol sincs, pedig egyszerre jelentkezett be Sinonnal. Gondolom a nagy mellei miatt elakadt valahol, de majd ő is OP lesz 1-2 percig.
A terembe belépő figura a rajongók/LN olvasók szerint egy új ellenfél lesz (a Laughing Coffin egyik-utolsó tagja), nehogy egyszerű legyen az élet.
De még 12 rész, aztán jó ideig nem lesz új rész, bár már most erősen pletykálnak egy új mozifilmet...
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2020.01.03. 09:12:40 -
Nos, megnéztem SAO - átmenetileg - befejező részét. Sikerült elő ásni "Ha még egyszer megfogod a farkam, egy tüzes nyílvesszőt dugok fel a fenekedbe!" Sinon-t. Mindjárt kezébe is nyomtak egy tömeg pusztító fegyvert. Ha jól értettem, akkor oda, arra a területre újabb 20 ezer beta teszter amarikait logoltak be. Ahoz képest, hogy egy lövéssel lerendezte őket, kár volt behívni.
Ha már a csatlósok ilyen erősek, akkor Puncimágnes Kirito minek lesz beállítva? Az isteni szerepkörök már elkeltek.
Már csak arra leszek kíváncsi, hogy a terembe belépő és csak nagyon jelzés értékűen mutatott, sötét ruhás ki lesz? Csak nem a GGO-ból hozzák át Kanzaki Elsa-t?