Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Elso evad egesz jo volt. Karakterek tetszettek. Sztori rendben. Mindenkinek ajanlom. Semmi egetrengeto de siman 7/10
Most kezdtem el a masodik evadot ( virgin soul).
A rajzolas meg mindig nagyon bejon. Kiscsaj fohost imadnivalo. Igazi waifu material
Elso resz kiraly volt.
Szokványos középsulis-lányos könnyed slice-of-life. Különlegességét a lövészklub jellege adja, ugyanis nem a hagyományos légpuskára, hanem a modern xenon lézeres, elektronikus változatra épül. Egynek elmegy. :)
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Kíváncsi vagyok, milyen lesz ez a nyomokban Kirito-t tartalmazó SAO.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.10.12. 18:49:57
Utoljára szerkesztette: Maala, 2019.10.12. 18:47:48
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Eközben az első rész már lement:
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.10.12. 18:47:47
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
De úgy látom, a Kimi no na wa-s téma marad a Weathering you-ban is, legalábbis a trailer alapján.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2019.10.12. 09:04:44
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Nyáron meg jön a Blu-ray Japánban.
Pofás kis gyűjtői doboza volt:
Igényesebb, mint a német kiadás volt. Remélem a SAO kiadása is hasonlóan színvonalas lesz.
//szerk.: Sőt, biztosan:
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2019.10.11. 12:33:58
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Part 1:
Part 2:
Bár, hogy miért Ram van a borítón, Rem helyett, azt nem igazán értem. Rem szorosabb kapcsolatban van a főhőssel, mint Ram.
Érdekes...
Az azonos című manga feldolgozása (és hol elhagyják az aposztrófot, hol nem). Mivel olvastam az elejét és aztán abbahagytam, nagyjából tudom, mire számíthatok. Kb. hozza azt, amit a manga: SAO-szerű dinamikus harcokat és sok felesleges drámázást, sajnos nem a legjobb arányban. Az anime viszont mintha nagyobb léptekkel haladna és volt egy rész, amit szerintem jelentősen megváltoztattak (vissza kellene olvasnom, de lusta vagyok rá, és lehet, hogy egy hasonló mangából rémlik más). Egyelőre so-so, meglátjuk.
A képen Asuna, Kirito és Alice karaktereket megtestesítő szinkronszínészek láthatóak illetve a rajongók egy kis csoportja.
A Truly Fierce and Beautiful Battle Begins in Sword Art Online Alicization War of the Underworld
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.10.09. 20:43:03
Remélhetőleg a második évadja ütősebb lesz, ha már az előzetesben megmutatták magát a boszorkányt is.
Amazonos dobozkép, a valóságnak nem felel meg. <#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.10.08. 16:24:23
Utoljára szerkesztette: Maala, 2019.10.08. 16:19:16
Holott, Rem-es vagyok.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Awesome special limited edisön
Az első 12 részt tartalmazza, a maradék 2020 elején érkezik.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.10.08. 15:25:11
Alapvetően megvett ezzel, hogy totál elengedték ezt a dolgot és csak őrület. Meglátjuk mi jön ki belőle...
Blőd fantasy isekai, ami meg sem próbál komoly lenni, még a gonoszok is röhejesek a maguk módján. Lehetne utálni, de egyelőre megvett azzal, hogy a főhős elnézést kért, amiért klisés módon egy teherautó ütötte el. :P
Komoly, modern, sokszereplős nyomozós thriller, ritkaság az ilyen. Hangulatában erősen emlékeztet a Psycho-Pass-ra (amiből még ebben a szezonban jön az S3 is), eddig elég jóféle, különösen a harmadik rész vége ütött nagyot. Az első három rész egyszerre kijött, folytatás majd október végén.

Általában szerintem nagyon rosszak az animékbe/mangákba a karakterek, már ha van egyáltalán személyiségük a tipikus animés archetípus kívül.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
(A YY pl. jó példa érdekes karakterekre, ahol a setting zéró jelentőségű, a konfliktusok meg... hát, elég mondvacsináltak. Mégis működik. :) )
Mé van az hogy egy rakás szar anime, ami végig tele van produkciós problémákkal, alig bír elkészülni 1-1 rész, kap 2. évadot, más normális anime meg nem? Hát basszam ketté....
A legtöbbször nem a setting, hanem a karakterek és a konfliktusok döntik el. Ha gyengék a karakterek, nincs igazi személyiségük, a néző nem tud drukkolni, együttérezni egyikkel sem. Ha rosszak, klisések a konfliktusok, nagyon hamar érdektelenné válik - bár a karakterek ilyenkor még elvihetik a hátukon.
(Egyébként pontosan ugyanezek igazak a fikciós regényekre is, amelyek régebbiek, mint az animék és mangák. Olvastam pár ilyen howto könyvet, mindig ez a legelső és legfontosabb lépés: legyen egy menő főhősöd.)

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.10.07. 09:55:25
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Az újítás része az alap settingre korlátozódik, ami kb 1-2 rész/fejezet után úgyis megy a kukáka és jönnek a már halálra unt karakter típusok, történeti ívek, stb.
Ahogy olvasom a véleményeket, eléggé b@szó lett. Várom már a következő hétvégét!
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Ami nem (ennyire) klisés, újszerű, démonölős 1 fiú + sok lány ecchi, az a Mato Seihei no Slave manga most. Nem egy csúcsélmény ez sem, de mégsem érződik klisének.
Maximum azokat lehet kiemelni, amik kicsit már borderline kategóriába esnek át, de még azok is klisések és unalmasak.