Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lelouch
A Btooom manga az anime verzió bejelentése után angol nyelvterületen is meg fog jelenni a Yen Press gondozásában. Már megint itt egy újabb manga amit vennem kell. 😊
LasDen
Kuroko manga kezd nagyon felbaszni...mindenki kurva okos, kibaszott zseni, rohadtul kurva jó valamiben és momoi is a pályán kivül tök okés, de a meccsek alatt egy igazi kurva. mindenki nehézségekbe ütközik, de õ...õ nem...lazán keresztül sétál egy égõ házon, átrepül egyiptomba, amit 1 órája még nem tudott már tudja és tudta hogy tudni fogja, egyszerûen szólva egy kibaszott szent mária, akinek szobrot kéne állítani...a kibaszott elemzésétõl agyrákot kaptam és 2 fejezetet inkább dobtam, mert belehalok az idegbe....

Köszöntem 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

csocso14
Köszöntem.

ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME

IMYke2.0.0.0
"Baccano!"-t és "Canaan"-t csak én is ajánlani tudom 😊
Emellé még mehet a "Madlax" is.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LasDen

csocso14
Sziasztok! Most fejeztem be Jormungand animét, eléggé tetszett, tudtok még ehhez hasonlót ajánlani. Black Lagoon még hasonló volt csak azt már láttam.

ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME

Máté94
Na hát ez a Lichi Hikari Club-ra kíváncsi leszek. Hogy lehet egy manga BL, guro, rape és gyilkosság? 😄
Jajj miért juttatta az eszembe? 😊

Más.

Az Aku no Hana (Flowers of Evil)animét kap. Ismét egy manga amibõl nem hittem volna hogy anime lesz. A manga ráadásul be is van fejezve(a végén tart) ami szintén plusszpont.
LasDen
te ûristen...csak néhány képet néztem meg, amit a gugle kidobott...ez durva 😄D

Seth
Nekem errõl Junji Ito Glyceride címû mûve jut eszembe 😄

PSN ID.: Beegabor

LasDen
azé ez má durva...mintha egy vizierõmû dolgozna bennük és liter számra tolná ki a vizet...😄

Malakai
LasDen: Ha beraktad õket, privátot nem írtál és nem vettem észre, most se írtál, de most beraktam ezeket. 😊
+ Lelouchtól 4 kép, csak hogy itt is bent legyenek (credit):

A scriptre is ránézek majd valamikor, úgy látom néha beragad a cacheben (chrome alatt). Na meg egy rendes listázó se ártana ehelyett. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

LasDen
Kuroko no Ponies 18

Végre vége a meccsnek....jöhet a kemény ödzés 😄

PetruZ
Jaj, Nichibros emlékek, mikor lesz már folytatás?! 😊
LasDen
megnéztem ezt az új GTO-t...egész jó volt, jókat nevettem rajta. még olyanon is röhögtem, amit máskor tök gagyinak tartanék 😄D

és ha már banner, akkor jövök néhánnyal 😄DD
sztem ez lett a legjobb, így ez lesz a poszter arca a csomagnak 😄

AnoNatsu1
AnoNatsu2
AnoNatsu3
Hyou1
Hyou2
Hyou3
Hyou4
Kuro1
Kuro2
Kuro3
és a végére 2 Nichibros, amiket régebben csináltam és nem tudom, hogy végül elküldtem vagy csak akartam 😄D
Nichi1
nichi2

A j - ly - -kel sosem voltam jóban.

Az anim amúgy 100%-ban követi a mangát szóval azzal sincs túl sok baj. Angolul eddig 7 kötet jelent meg belõle.
PetruZ
"Fojtatódni"! Kétszer is! Gaahh...

(Amúgy jó hír, bár az animéval is el vagyok még maradva, de eddig tetszett.)
Shouji Sato a Bonn (Németországban) július 27-29-én megtartott AnimagiC 2012 címû animecon vendége volt ahol is válaszolt a rajongói kérdéseire.

Természetesen az egyik elsõ rajongói kérdés az volt, hogy na akkor most mi falhoz vágott karimás lótúró van a HighSchool of the Deaddal? Több mint 1 éves kihagyás után szerintem ez teljesen logikus kérdés volt.

Azt válaszolta , hogy eléggé elfoglalt egy másik mangája a Triangle X miatt, de már kutat és gyûjti az anyagot a következõ High fejezetekre. Ahogy elmondta katonai jármûveket és fegyvereket tanulmányoz, hogy minél jobban visszaadhassa azokat majd manga eljövendõ fejezeteiben .

A fanokat pedig megnyugtatta hogy a high manga természetesen fojtatódni fog, csak még rajongók türelmét kéri, valamint még azt is mondta hogy meg fogja érni várakozás mert manga az eddig megszokott színvonalon fog fojtatódni.

Rajongói tippek szerint a Fujimi Sjhobo c mangaújság ( Ahol High is megjelenik) a Triangle X-et erõlteti hogy a saját népszerûségét növelje, ezért is hanyagolják a HighSchoolt. Úgy tûnik pont fordítva volt, ahogy gondoltuk és rajzoló, nem pedig az író miatt van szüneteltetve a sorozat.

Mindenesetre amit most elmondott a rajzoló az biztató és remélhetõleg a jövõben újraindul a sorozat.
IMYke2.0.0.0
Ez jó hír, én ugyanis rengeteg jó képet gyûjtöttem be az elmúlt fél évben 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Ez így van. 😊

Malakai
És ha már banner, tárhely van, szóval ha vkinek affinitása van lehet készíteni még mindig (decemberi az utolsó), csak nyugodtan és bedobom, csak ne felejtsetek el privátot is dobni, azt tuti meglátom. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

LasDen
hát...kitettem magamért 😄

LasDen
nem azt mondtam, hogy mindenkinek csak nekem 😄D

Malakai
Az "új" képek közül messze tõled van a legtöbb, hozzáteszem második Imy. 😊
És végüls be se üzemeltem azt, hogy az új képek nagyobb prioritást kapjanak.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

IMYke2.0.0.0
S a beküldést követõen meg a Dragon Crisis-es bannerem volt felül 😊

IMYke2.0.0.0
Ctrl+F5-özések nélkül, ennek máris ellent tudok mondani - ez van fenn, amikor a hozzászólást írom:

"viszont te nem nézel mechát....😄DD"

Most szedem az összes Macross-t 😊)))

LasDen
viszont te nem nézel mechát....😄DD
----

(hmm...érdekes. az utóbbi néhány napban 1-2 kivétellel folyamatosan az én bannerjaimat dobálja ki 😄)

IMYke2.0.0.0
Ugye-hogy-ugye? 😊

LasDen
nah megnéztem...tényleg nem árt ismerni a sorozatot a teljes szórakozásért

a végén a a veszekedés, a párbaj, Wakamoto, Lelouch kommentárjai...nagyon jó volt 😄DDD

IMYke2.0.0.0
Nekem kellenek - egyik szereplõt sem ismerem, ahogy a háttértörténetüket sem (így azt sem tudhatom, hogy mi számít humorosnak velük kapcsolatban, a sztori alatt).

LasDen
én se láttam még, de tudtam 😄 a sorozatok meg nem kellenek ehhez...

IMYke2.0.0.0
Tekintettel arra, hogy még nem láttam, így - részemrõl - természetes, hogy nem tudtam az "Alice-paródia" mivoltáról.
A fõ sorozatokat sem láttam még.

LasDen
azt sejtetted, hogy Alice paródia??? mert azt nem nagyon kellett sejteni 😄D

IMYke2.0.0.0
"Code Geass: Nunnally in Wonderland (2012)"

Volt egy sejtésem - és igazam lett. 😊 Csak az elejét néztem meg, de Alice in Wonderland koppintás, poénosan 😊)))

Lelouch
...
Én már a sorozat legelején elspoilereztem magamnak ezt az arc-ot, de most inkább nem írok semmit.<#kuss>
Malakai
Annyira nem, inkább tartok tõle, hogy csak tovább süllyed nálam a sorozat.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Lelouch
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Cliffhanger of the year?<#bdead>
IMYke2.0.0.0
Így teljesüljön minden vágyam! 😊 <#worship>

IMYke2.0.0.0
Én élveztem a sorozatot. 10/8-at kapott mindegyik, és az Epilogue után legszívesebben újranéztem volna az egészet, vagy ültem volna tovább egy folytatás elõtt.

Lelouch
Én nem vagyok a híve a felesleges kavarásnak. Ez nekem annak tûnik. Max. annyit nyertem volna a vetítési sorrenndel, hogy izgalmasabb elsõ résszel találkozok. Szerintem. De amúgy a legnagyobb bajom az volt az egésszel, hogy gázak voltak a karakterek. 😊 Véleményem szerint.
RelakS
ez is nézõfüggõ
Nekem nem vette el a kedvem a kis kacat filmecskéjük, mikor azzal kezdtem.
Ám mikor idõrendben néztem, és láttam, hogy hogyan készült... Hát, itt-ott gúvadt a szemem, mik nem tûntek fel a filmben

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

IMYke2.0.0.0
Sajnos, én nem tudom majd nézni - nincs Film+2 -õm (sem, ahogy mûholdas tévém sincs már).

RelakS
ha valakit érdekelne:
Vándorló Palota 11:50-tõl a Film+2-n

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

IMYke2.0.0.0
<...>hogy mit nyerek azzal, ha vetítési sorrendben nézem."

Egy kis extra izgalmat?
Mondom, a Te dolgod, hogy szórakoztatod magad - én örülök, hogy megjelenési sorrendben láttam/néztem meg, annak ellenére, hogy a teljes film-sorozat egyben ott volt elõttem.
Szokásom ugyanis, hogy megjelenési évekkel látom el a filmeket, sorozatokat, ha pedig egy évben több jön, akkor egy "INFO.txt"-ben a pontos dátumot is rögzítem - netrõl megkeresve. S azután úgy nézem meg a sorozatot, filmeket, ahogy megjelentek.
Haruhit sem "ajánlott" megtekintéssel, hanem elsõ TV-premier sorrendben néztem.

Lelouch
"A Haruhi =/= minden anime."

Hûha, ezt most nem mondod komolyan? 😄 És ha már kekeckedek, a KnK-t a mozikban adták le elõször. A TV-ben meg bárhogy adhatták, utólag már a Haruhit is inkább idõrendi sorrendben vetítették.
Amúgy esetleg valami konkrétabbal is elõállhatnál már akkor, hogy mit nyerek azzal, ha vetítési sorrendben nézem.<#whatever>
Malakai
Accel World 17
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Remélem valami értelmes magyarázatuk lesz rá, hogy ebben a helyzetben miért is segített neki Chiyu, bár amilyen ez a fejezet, valszeg csak egy jókora arcpálmát* fog érdemelni.

*

(\__/) ( X.x) ( } . { )

IMYke2.0.0.0
Mondom: ne idõrendben nézd...
A Haruhi =/= minden anime.
A "Kara no Kyoukai"-t nem ok nélkül adták le úgy, ahogy a TV-ben, és nem véletlenül ajánlott megjelenési sorrendben megnézni.
Persze, megteheted, hogy tematikailag egymást követõ sorrendben lesed meg a filmeket, lelked rajta.