Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Szar sorsa lehetett, ha egy bordélyban kellett dolgoznia 😄
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Azt a mindenit. Az ilyen limitált kiadású TLR cuccokkal aztán lehet pénzt keresni. 😄
Emlékeztetõül...
2-7. melléksztori
Ha minden igaz a 8. résszel folytatódik majd a fõsztori, legalábbis a részek címei alapján erre spekulálnak.
Ez még mindig Side-story? Vagy ez már a föszál része?
Horizon 04...Tori még mindig meztelen...de miéééért? 😄
Jah bocs az utolso 2percre kapott ruhát 😄
Medaka:
Kár...pedig sztem nagyon jo karaktere van :S
Medaka:
Olvasgattam én is h mik lesznek a következö arcokban, de nekem érdekesnek tünt.
Accel World 16:
durván néz ki...1-2 jelenet akár filmekbe is elmenne, olyan szép. és igazán figyelemfelkeltõ elõzetes. most megnézném már 😄 bár nem lesz benne semmi egetrengetõ újdonság, de a név kötelez....meg a full hd 😄D
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Egyébként látva milyen gyengén szerepelt az elsõ BD+DVD kiadás, a 2. évad után nem nagyon lesz már több. 😞
HxH
HxH 42:
Nagyon várom, h elkezdödjenek a harcok.
Valahogy nekem mindig ö lesz a kedvenc szereplöm, kár h nem nagyon fog szerepelni késöbb
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
http://animeaddicts.hu/online.php?filelist.6882
a nagy csapat elsõ éve a trónra nem lehetett olyan sima menet....plusz mellettük lehet szó Kagamiról, hogy az államokban mit csinált akkor vagy Hyuuga és Teppei mi jót csinált...vna lehetõség benne 😄
vagy folytassa ezt...elérik a céljukat és utána behoz egy újat, új mégerõsebb (hova már?? 😄) ellenfelekkel...tök eredeti és nagyon izgi...😄
やられたらやり返す。倍返しだ!
Miért linkeltem? Mert tegnap belenéztem a K-On Movie-ba... aki látta a teljes filmet, érti, hogy mire gondolok!
De könyörgök, én még nem láttam, így ne spoilerezzétek le! 😊)))))))
még úgy 50 fejezetnyi van a sorozatban (2 kurvahosszú meccs és talán 1 rövidebb, ami most kezdõdött) és utána kifújt....viszont egy prequel mangában van sok új lehetõség (a Teikoval a középpontban és a többieknek sem kell kimaradni)
Végül is még csak 4 rész óta van együtt az új csapat egy 26 részes sorozatban, szóval remélhetõleg lesz idõ a konfliktusokra is.
De azt azért én is leírom hogy ha végig ott rohadnak azon a báziosn akkor ütni fogok!
Valamint remélem hogy egyszer az original Muv-Luv is meg lesz animésítve.
Ja mert ott történt is valami ? Igen, az lehet az oka 😄
PSN ID.: Beegabor
Úgy tûnik táncolhat az emberiség a kihalás szélén, lehet lakhatatlan a föld 60%-a és tarthatják rettegésben vérszomjas idegenek, de azért egy kis tengerparti lötyögésre mindig van idõ. 😊
Ami meglepett hogy ettõl függetlenül nekem tetszett a rész. Nem ment el az agyatlan ecchi felé amitõl azért titokban féltem. Kissé olyan hangulata volt amikor is karakterek kiengedik a gõzt.
A karakterek kissé jobban megismerték egymást és Yui is engedett a "Japán Baba" stílusából. Persze streszhelyzetben elõjöttek a rossz emlékei (bár nem tudom hogy csomó fekete paca miért olyan félelmetes. 😊 )
Ami furcsa hogy még Õ is meglepõdött ezeken a rossz emlékeken ami miatt azt hiszem helytálló lesz a 4kislányos fanok már a bejelentéskor ráaggatott. "PSTD The Anime" elnevezés
PSTD-t avagy Poszttraumás Stresz Szindrómának azt nevezik amikor túlélsz valami durva élményt/bevetést/traumát úgy hogy csak a normális mértékben látszik meg rajtad, de aztán 1-2 év múlva késleltettetetten tör ki belõled az elfojtott stresz stb amirõl nem is tudtál eddig. Ezt a jelenséget veteránokon figyelték meg sokszor és úgy tûnik Yui is rálépett erre az útra. Remélem ez azért ki lesz bontva kséõbb hiszen az egész "fagyosságának" ez az alapja.
Úgy tûnik a Beach Episode a következõ részben is folytatódni fog, de legalább már ez is le van tudva.
Érdekel hogy lesz e majd valamilyen fõszál vagy a kiképzést nézhetjük végig. Lehet még azt se bánnám mert eddig tetszik a hangulata.
Köszöntem 😄

Emellé még mehet a "Madlax" is.