Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zomil
Meg persze a felöltöztetésük...emellett pedig 3mérettel is meg tudja növelni a mellméretüket 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Malakai
A nagy világmegváltó hõs "legmagasabb skillje" pedig a fehérnemû lelopása a nõkrõl... 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Zomil
Estatica: Laza egy föhös az biztos... 😄
Szar sorsa lehetett, ha egy bordélyban kellett dolgoznia 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Lelouch
Na igen, szerintem jobb is ez a megoldás, mint amit az LN alkalmazott. Ez a gyilkosságos sztori is pl. a 8., melléksztoriknak szentelt kötetben van, de azon a ponton már kit izgatna? 😄
Lelouch
Ma valahogy nem koncentrálok rendesen, szóval az LN-ben nem igazán visszaemlékezés formájában kerülnek elmesélésre a melléksztorik. 😊 Így meg lényegében semmi probléma nincs azzal, hogy így oldja meg az anime.
Lelouch
Ez így nem teljesen igaz. A fõsztoriban max. utalások vannak, elvégre a melléksztorik nincsenek beépítve az LN-ben se a fõsztoriba. Teljesen különállóak, Gaiden jellegû történetek... Úgy kell elképzelni, mint a Darker than Black-nél vagy most a Code Geass-nál...
Malakai
LN-ben, hogy van lényegtelen szerintem, na de mindegy. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Zomil
Ezek mind visszaemlékezések az LN-ben a fösztori közben visszaemlékszik Kirito 1-2 ilyen kis történetre. Ezeket nehezen nevezném föszálnak. Csak az animében kicsit máshogy oldották meg, mert itt "beépitették" a történetbe, nem pedig visszaemlékezésként van megcsinálva.

Lelouch
*fõsztori közben...
Lelouch
Ami tény, hogy ezek side story-nak vannak jelölve az LN-ben, és csak a fõsztori után lettek kiadva... Szóval ez csak ilyen Gaiden-szerûség ami most megy az animében.
Malakai
Eddig a fõszál az volt, hogy bent vannak, milyen ez a világ, stb.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A frontlineozásból semmit nem láttunk, gondolom azt mondják az emberek, mint fõszál, de az még nincs akkor fõszál sem lehet.
Amíg másról szól a történet, addig más a fõszál.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Lelouch
To Love-Ru Darkness Buttocks Mousepads Auctioned for 100,000+ Yen

Azt a mindenit. Az ilyen limitált kiadású TLR cuccokkal aztán lehet pénzt keresni. 😄

Emlékeztetõül...
Lelouch
1. rész fõsztori
2-7. melléksztori
Ha minden igaz a 8. résszel folytatódik majd a fõsztori, legalábbis a részek címei alapján erre spekulálnak.
Lelouch
A 2. résztõl kezdve eddig az összes az volt. 😊
Malakai
Van benne side story? 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Zomil
Sao 05:
Ez még mindig Side-story? Vagy ez már a föszál része?

Horizon 04...Tori még mindig meztelen...de miéééért? 😄
Jah bocs az utolso 2percre kapott ruhát 😄

Lelouch
Majin Buu után, de a timeskip elõtt játszódik majd a története, ugye? Erõszintek szempontjából a legjobb, most meg is jött a kedvem a Janembás movie újranézéséhez. 😄
Lelouch
HxH
Igazából én csak Killua miatt sajnálom, mert így nem sokat fog szerepelni... Gon-t önmagában én se bírom, de be lett hozva pár karakter akikkel összeállhat majd. Egyébként a "fõ" négyesbõl most Kurapicára fújok a leginkább, nagy segg volt az utolsó arc során...

Medaka:
Pedig volt olyan. 😊 Arra ment ki az egész, hogy megdöntsék Medakát, és hogy szembesítsék azzal, hogy rossz úton halad, mert már nagyon el volt szállva... Illetve hogy Zenkichi megfossza õt a fõszereplõ rangtól. 😊 Bár azon a ponton már nagyon átmentek metába. Zenkichi elõször erõvel akart hatni rá, de péppé verte Medaka, ezért állt elõ az ötlettel, hogy ha erõvel nem nyerhet, majd nyer az elnökválasztáson keresztül. Az meg elég megalázóra sikeredett szerencsére. 😊 Jött is a hajvágás+karakterfejlõdés 😊

Zomil
HxH:
Kár...pedig sztem nagyon jo karaktere van :S
Azt meg pláne sajnálom, ha már Gon és Killua is szétvált...valahogy Gon-t önmagában nem birom...

Medaka:
Én nem igazán olvastam ilyet, h Medaka ellenes szövetség, csak annyi volt, h az elnökválasztásnál Zenkichi nyer.
Olvasgattam én is h mik lesznek a következö arcokban, de nekem érdekesnek tünt.

Accel World 16:
Megint egy olyan dolog " Incarnate system " amivel kb. mindent meg lehet majd magyarázni ezentul...

LasDen
Dragon Ball Zed Múvie Teaser....

durván néz ki...1-2 jelenet akár filmekbe is elmenne, olyan szép. és igazán figyelemfelkeltõ elõzetes. most megnézném már 😄 bár nem lesz benne semmi egetrengetõ újdonság, de a név kötelez....meg a full hd 😄D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Lelouch
Hát nem tudom... Medaka Box manga spoiler ehhez kapcsolódva
Amit láttam belõle, lesz még rosszabb is. Még egy Medaka-ellenes szövetség is alakul majd, amiben benne lesz Zenkichi is... Ezen nem lehet mit megszokni, max. elfogadni, hogy okkal ilyen irritáló a karakter.

Egyébként látva milyen gyengén szerepelt az elsõ BD+DVD kiadás, a 2. évad után nem nagyon lesz már több. 😞

HxH
Leorionál az a baj, hogy powerlevel terén nagyon el van maradva. York Shin után jön majd Greed Island, ahol Gon és Killua baromi sokat fog fejlõdni, eközben Leorio meg a tanulmányaira koncentrált... Utána jön egy oltári hosszú powerlevel arc(kb. 130 fejezet, messze a leghosszabb az egész mangában), ahol egyszerûen nem volt helye, kinyírták volna simán... A legutóbbi arc-ban már visszatért, de most megint jegelve lesz szerintem, már Gon és Killua is különvált.<#sir> Több szálon is folytatódhat a hiatus után a manga, kiváncsi vagyok kik lesznek fõszerepben...
Zomil
Pedig egy idö után meg lehet szokni 😄

HxH 42:
Nagyon várom, h elkezdödjenek a harcok.
Végre megjelent Leorio és naná, h még nem tanulta meg a Nen-t... 😄
Valahogy nekem mindig ö lesz a kedvenc szereplöm, kár h nem nagyon fog szerepelni késöbb

LasDen
az szar 😄DD

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Lelouch
Egy nagy bajom van a Medaka Box-szal, Medaka karaktere... Már-már úgy tud irritálni, mint LasDen-t Momoi a Kurokóból... 😄
IMYke2.0.0.0
Elsõt végigolvastam - Tõlem ez nagy dolog ám - 😊))

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Lelouch
Ilyenkor szokták behozni a válogatott szálat, nemzetközi meccsekkel és tornákkal, szerintem az se lenne rossz irányvonal.
IMYke2.0.0.0
Bocs, tudom grammar nazi-dolog, de egy helyesírási hibát már észre is vettem az 1. kötet 1 részében, az elsõ képen 😞

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Ha már Nessi akkor ajánlom figyelmetekbe a Chykuu Misaki c mangát.

http://animeaddicts.hu/online.php?filelist.6882
LasDen
igenis van lehetõség benne....mint kiderült a csodás generáción túl is voltak fantasztikus játékosok, csak a túl jó szereplésük elnyomta õket, de nem voltak rosszabbak náluk....
a nagy csapat elsõ éve a trónra nem lehetett olyan sima menet....plusz mellettük lehet szó Kagamiról, hogy az államokban mit csinált akkor vagy Hyuuga és Teppei mi jót csinált...vna lehetõség benne 😄
vagy folytassa ezt...elérik a céljukat és utána behoz egy újat, új mégerõsebb (hova már?? 😄) ellenfelekkel...tök eredeti és nagyon izgi...😄

Győri Devi
Evangelion 3.0

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

IMYke2.0.0.0
Nem tudom 😊

Lelouch
A K-on-ból lehet egyáltalán bármit is elspoilerezni? 😄
IMYke2.0.0.0
Új fotó Nessie-rõl

Miért linkeltem? Mert tegnap belenéztem a K-On Movie-ba... aki látta a teljes filmet, érti, hogy mire gondolok!
De könyörgök, én még nem láttam, így ne spoilerezzétek le! 😊)))))))

Malakai

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Lelouch
Magyarul, sok értelme nem lenne...
Lelouch
Egy prequel-ben igazán sok lehetõség lenne, a csodák generációja egy csapatban igazán izgalmas meccseket produkálhatott. 😄
LasDen
nah utolértem kuroko mangát....hát már kezdésnek sem volt túl földhözragadt ez késõbbiekben csak még durvább lesz. iszonyat hova fokozza már az egészet, már-már dragon ballt néz az ember a kosárpályán. és a legrosszabb, hogy nem tudja már hova fokozni kurokoék meccseit. az utóbbi 2 meccsük iszonyat izzadtságszagú volt és kurvára elnyújtott. 1 percet 2 fejezetben? ne basszámá ki velem...fejezeteket hagytam ki, mert teljesen érdektelenek voltak. nem tudom mit fog kitalálni a következõ 2 meccsre, de ha ugyanazt adja elõ a seirin mint eddig, akkor szar az egész...
még úgy 50 fejezetnyi van a sorozatban (2 kurvahosszú meccs és talán 1 rövidebb, ami most kezdõdött) és utána kifújt....viszont egy prequel mangában van sok új lehetõség (a Teikoval a középpontban és a többieknek sem kell kimaradni)
egyértelmû hogy Seirin-Rakuzan döntõ lesz hisz Akashival nem küzdöttek még és Hyuuga is igéretett tett....még a kimenetele is 70-30 a seirinnek

Lelouch
Elkezdtem a One Outs-ot, ez viszont már tényleg igazán ígéretesnek tûnik.<#hawaii> Az is látszik, hogy ugyanaz a rendezõje mint a Kaiji-nak, viszont a zawa-zawa így nagyon hiányzik. 😄 Tokuchi hangjának ellenben óriási választás volt Hagiwara Masato. 😊
Lelouch
Kara no Kyoukai 1-4. - Ezt tényleg nem nekem találták ki.<#whatever> Most nem is erõltettem inkább tovább, majd egyszer azért lehet befejezem.
Gondolom ez a felvezetés. Valószínûleg lesznek igazi BETA-k is a sorozatban aztán nulla helyett a hulláké lesz a fõszerep.

Végül is még csak 4 rész óta van együtt az új csapat egy 26 részes sorozatban, szóval remélhetõleg lesz idõ a konfliktusokra is.

De azt azért én is leírom hogy ha végig ott rohadnak azon a báziosn akkor ütni fogok!

Valamint remélem hogy egyszer az original Muv-Luv is meg lesz animésítve.
Seth
Nagy nulla ez a sorozat eddig, pedig elsõ két rész tetszett.
Ja mert ott történt is valami ? Igen, az lehet az oka 😄

PSN ID.: Beegabor

Muv-Luv Alt: TE 6

Úgy tûnik táncolhat az emberiség a kihalás szélén, lehet lakhatatlan a föld 60%-a és tarthatják rettegésben vérszomjas idegenek, de azért egy kis tengerparti lötyögésre mindig van idõ. 😊

Ami meglepett hogy ettõl függetlenül nekem tetszett a rész. Nem ment el az agyatlan ecchi felé amitõl azért titokban féltem. Kissé olyan hangulata volt amikor is karakterek kiengedik a gõzt.

A karakterek kissé jobban megismerték egymást és Yui is engedett a "Japán Baba" stílusából. Persze streszhelyzetben elõjöttek a rossz emlékei (bár nem tudom hogy csomó fekete paca miért olyan félelmetes. 😊 )

Ami furcsa hogy még Õ is meglepõdött ezeken a rossz emlékeken ami miatt azt hiszem helytálló lesz a 4kislányos fanok már a bejelentéskor ráaggatott. "PSTD The Anime" elnevezés

PSTD-t avagy Poszttraumás Stresz Szindrómának azt nevezik amikor túlélsz valami durva élményt/bevetést/traumát úgy hogy csak a normális mértékben látszik meg rajtad, de aztán 1-2 év múlva késleltettetetten tör ki belõled az elfojtott stresz stb amirõl nem is tudtál eddig. Ezt a jelenséget veteránokon figyelték meg sokszor és úgy tûnik Yui is rálépett erre az útra. Remélem ez azért ki lesz bontva kséõbb hiszen az egész "fagyosságának" ez az alapja.

Úgy tûnik a Beach Episode a következõ részben is folytatódni fog, de legalább már ez is le van tudva.

Érdekel hogy lesz e majd valamilyen fõszál vagy a kiképzést nézhetjük végig. Lehet még azt se bánnám mert eddig tetszik a hangulata.
Lelouch
A Btooom manga az anime verzió bejelentése után angol nyelvterületen is meg fog jelenni a Yen Press gondozásában. Már megint itt egy újabb manga amit vennem kell. 😊
LasDen
Kuroko manga kezd nagyon felbaszni...mindenki kurva okos, kibaszott zseni, rohadtul kurva jó valamiben és momoi is a pályán kivül tök okés, de a meccsek alatt egy igazi kurva. mindenki nehézségekbe ütközik, de õ...õ nem...lazán keresztül sétál egy égõ házon, átrepül egyiptomba, amit 1 órája még nem tudott már tudja és tudta hogy tudni fogja, egyszerûen szólva egy kibaszott szent mária, akinek szobrot kéne állítani...a kibaszott elemzésétõl agyrákot kaptam és 2 fejezetet inkább dobtam, mert belehalok az idegbe....

Köszöntem 😄

LasDen

csocso14
Köszöntem.

ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME

IMYke2.0.0.0
"Baccano!"-t és "Canaan"-t csak én is ajánlani tudom 😊
Emellé még mehet a "Madlax" is.

LasDen