Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Máté94
Én ma tovább néztem Horizon II-õt és még mindig nem értek belõle semmit, de legalább a szereplõkhöz már hozzászoktam, így nem akadok fenn semmi tojás kínézetû valamin. :D
Lelouch
Jól kihalt a topik. :D

Megnéztem az idõrendi sorrend szerinti elsõ részt a Kara no Kyoukai-ból, de nem igazán nyûgözött le.<#rolleyes> Erõsen fontolom hogy most inkább hagyom a fenébe, és nézek helyette valami mást.(Madokát vagy One Outs-t...)
Lelouch
Az Eureka Seven Ao-ban meglehetõsen érdekesen alakulnak a dolgok. :)
Máté94
Kyoukai Senjou no Horizon II: Még mindig ugyanolyan értelmetlen és érhetetlen, de legalább szépen kivannak dolgozva a harcok. :DD
Lelouch
To Love-Ru Darkness Manga to Bundle 2nd Anime DVD

Amúgy egyelõre úgy néz ki, hogy az AT-X nem fogja adni a tv sorozatot, ami azt jelenti hogy aki értelmes változatot akar nézni, annak várni kellesz a BD-re... Bár ez még nem 100%.
Kurosaki Mea hangja meg Iguchi Yuka lesz.<#rolleyes> Csak remélni merem, hogy nem a szokásosat hozza majd nála is... (mint amit pl. Index, Tsukihi, Maria, Yashiro stb. esetében...)
Hátha elõ tud állni egy új oldalával, mint pl. most Hanazawa Kana a Binbougami-ban. :)
Lelouch
De tetszeni fog, nagyon is. :D
Máté94
Mert mi lesz? Nem fog tetszeni?

Sima Noumi leverésre asszociáltam az elõzetesbõl.
Lelouch
Accel World 16.
Ez az Incarnate system is csak a csalásnak nyit teret. Egyébként a részbõl kihagyták, de az LN-ben Sky Raker mondta Haru-nak, hogy az Incarnate system-mel Silver Crow talán tényleg képes lehetne repülni az akaraterejét használva, de ahhoz kb. 10 évnyi edzésre lenne szükség a felgyorsult világban.
A következõ rész után meg kiváncsi leszek a hozzászólásokra.
LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Máté94
Nekem az ED még jobban bejön, az OP is jó. :)
IMYke2.0.0.0
"Mardock Scramble 2" - C-lányok - és "csak" 15 GB az 1080-as :)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LasDen
kurokonak örülök....:D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Lelouch
Japan's Weekly Blu-ray & CD Rankings for Jul 23 - 29

Kuroko no Basket és Accel World: 2nd season confirmed. :D<#hawaii>
A Nunally in Wonderland is jól szerepelt, így az Akito-val is biztos jól megszedi majd magát a Sunrise.
LasDen
http://www.youtube.com/v/Sxg4y2yB1bM&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Lelouch
De hát ennél még az új Accel World OP is jobb. :D
Zomil
Jinrui 04-be becsuszott egy kis Avengers utalás :D
Amugy ez volt eddig a legjobb rész sztem :)
Az op meg mindent visz...

http://www.youtube.com/v/Agm-_culDz8&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Lelouch
Természetesen a 17. részre gondoltam.<#zavart2>
Lelouch
Kuroko 16. - Aomine nagyon durva, tényleg egy egész más szinten áll.
A Seirinnek most tényleg reszeltek.
armageddon666
K-On! Movie
megnézve :D

Viszont van egy szám amit nem találok. Samodare 20 Love vagy mi a címe. De a Mio által énekelt verzió! (Vége felé csak részletet lehetett hallani belõle).

@

LasDen
szvsz nem lett volna nehéz....az elején mondták párszor aztán meg a nevét már nem emlitették...én is magam megjegyeztem, hogy jó névválasztás aztán annyi :DD

Lelouch
Hû de jó, hogy mindenki ezen lovagol. Ennyire nehéz lenne elvonatkoztatni a magyar jelentésétõl? A "dráma" meg máshol bukott meg, mennyit is láttunk a sárkányból mielõtt megtörtént a baj? Másfél percet? Így igazán megrázó volt. :D

Amúgy tetszett a 4. rész. Silica is szimpatikus karakter volt.
Lelouch
Szvsz nézhetõ magyar szinkronnal is.
Zomil
Amugy SAO 4. rész...kicsit nehéz volt átérezni ugy a drámát, h a csaj pet-jét Pina-nak hivták... :D

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

vegicsek
Sziasztok. Egy véleményt kérek szépen aki tud nyilatkozni: A fullmetal alchemistet angol felirattal éri meg nézni, vagy jó a magyar szinkron?

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

Lelouch
A Társulat új hangjai nem olyan rosszak, kivéve Shalnark, neki elég gáz lett. :D Egyébként meg mire lemegy a SAO, kb. pont akkor fog jönni itt meg Greed Island. Hogy véletlenül se maradjunk játék nélkül. :D
Zomil
Little Busters trailer:
http://www.youtube.com/v/vjBtr4VSPU0&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

LeventeV
Kiváncsi leszek rájuk. Ahogy lesz idõm megnézem mindkettõt.
Mirai Nikki-vel kezdem, aztán GC.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Máté94
Akkor nem. :c :D

<#vigyor5>
Zomil
Én sem értem néha miböl szüri le Máté ezeket :D

Lelouch
Mindig olyan rossz irányba gondolkozol. :D
Máté94
Ezek után az játszódott le bennem, hogy Kurapica majd megakarja ölni Hisokát, de õ elvileg nem igazi tag, ezért amikor odaérnek a harchoz, akkor jó kis cliffhanger érheti Kurapicát. :)
Zomil
HxH 40,41: Uhhh, hát ez az arc nem lesz piskota már elöre látom :D
Remélem azért Leorio is megérkezik majd :D

LasDen
melyik a kisebbik rossz :D

Lelouch
Nem jó egyik se. :D
Zomil
Hát...nehéz választani, h melyik anime föszereplöi a kevésbé idegesitöek :D
Talán GC, mert a Mirai Nikki-t még nem volt kedvem végignézni...

Máté94
Mindkettõ, végül is. :)
LeventeV
Kösz. <#eljen>

LasDen
hát...talán a Nikki...

LeventeV
Melyik a jobb? Guilty Crown vagy Mirai Nikki?

BEAST
Arra azért kíváncsi vagyok milyen alapvetõ információkat/szabályokat hiányol.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Máté94
Világra úgy értem, hogy az univerzum egyezik, tehát a bolygó, amin játszódik.
LasDen
szal akkor csak egy spin off...

Máté94
Nem, csak ugyan az a szerzõ és a világ is elvileg egyezik.
LasDen
az Accel World közvetlen folytatása SAO-nak???

Lelouch
De hát Zomil az LN ismerete nélkül állítja ezt...
Lelouch
Igazából olyan részletesen nem vágom mi jön ezután, de ja, majd össze fog még állni Asunával. Még úgy is mint két kicsi legó, már ha érted mire gondolok. :D Bár az tuti nem lesz benne az animében, pláne hogy az csak a webnovel része volt. Mikor elkezdték kiadni LN-ként az Accel World sikere után, azt a bizonyos fejezetet érthetõ okokból kihagyták a könyvbõl. :D Szerintem vehetõ canon-nak, úgyhogy majd elolvasom azt is ha ott jár az anime. :D
Seth
Legfeljebb azoknak nem élvezhetõ,akik ismerik a világát LN-bõl és ahhoz görcsösen ragaszkodnak.
Én nem ismerem,nem is fogom elolvasni, még sincs hiányérzetem, minden meg volt magyarázva a maga idejében

PSN ID.: Beegabor

BEAST
Tudtam, hogy valaki említeni fogja ezért írtam külön oda "és még tetszik is". :D Jó pár .hack sorozatot/filmet megnéztem de mindegyik fura elborult világként ábrázolja az mmokat... pontosabban ha a világ rendben is lenne, nem magán a környezeten van a hangsúly hanem az idegesítõ/elborult karaktereken. :D

Amúgy nem tudom milyen alapvetõ információkról meg szabályokról beszélsz, eddig amit láttam minden magyarázható volt egy átlag mmo szabályaival... sõt mintha a Lineage 2-t látnám anime verzióban.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Zomil
.hack nem ilyen? :) (nem láttam még)

Amugy meg sztem az anime önmagában nem teljesen élvezhetö mert alapvetö informáciokat hagynak ki a világrol és a szbályokrol. Persze ha csak egy popcorn guilty crown féle látvány animére vágyok akkor annak tökéletes.

BEAST
Nekem eddig nagyon tetszik a SAO, a negyedik rész pedig különösen jó volt. Az elsõ mmo alapú anime ami tényleg jól ábrázolja a játék világot, a játékosokat és még tetszik is.

A manga/LN pedig különösebben nem mozgat, fõleg amíg az anime önmagában is élvezhetõ.