Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PetruZ
Ja, és Bingougami ga 11: a "Song of Fanservice" az elején k* nagy, muszáj lesz megtanulni. <#vigyor>
PetruZ
Yuru Yuri S2: Évad vége, jó volt, fõleg az újféle Hófehérke feldolgozás, de elõtte a kígyós hülyéskedést is végigröhögtem. Aki kedvelte az S1-et, ezt se hagyja ki. Bár csak 6/10 nálam, de nagyon szórakoztató volt, jöhet az S3 (volt rá utalás, hogy remélhetõleg lesz).

Binbougami-ga 12: Uhh, a Death Note utalások nagyon kemények voltak. 😄 Már csak egy rész és ennek is vége...
Lelouch
RelakS
valahogy az ending jobban bejön

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Máté94
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
LOLOLOL! 😄DD Egyszer csak bejönnek az összeesküvés elméleteim. 😄D
Zomil
Ez milyen iszonyat fülbemászo zene már... 😄
(igen elkezdtem nézni, most járok a 3. résznél, nehéz megszokni ezt a 4:3 képerányt a 720p után)

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
Igen valahogy sejtettem. Azért is irtam, h nemtudom vannak-e olyan szinten egyáltalán, mint Kurapica. De végülis nekik még képességeik sincsenek, Kurapicának meg egyböl 5 is van 😊
Azért remélem lassa Gon-ék is kifejlesztenek saját képességeket. Végülis, ha Uvogin-t nézzük Gon elég szép jövö elé néz 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Lelouch
Szerinted Gon-éknak van hajszálnyi esélye is a Társulat ellen? 😊 Jelen pillanatban sehol se állnak a Társulathoz, vagy Kurapicához képest. Még csak az alapokat tudják, az meg édeskevés egy ilyen társasággal szemben.
Zomil
Hát igen, elég gyanus volt az a párbaj, ráadásul amugy is tudni lehetett, h ö is benne van a játékban igy mi lehetett volna a legjobb hely ahonnan megfigyelheti a játékosokat, mint a legnagyobb guild legnagyobb embere 😊

Lelouch
Válaszolhatok a feltevésedre, de az LN-spoiler...
Jól gondolod. 😄 Hamarosan az animében is leleplezõdik.
Zomil
Jinrui wa Suitai Shimashita: Érdekes egy anime volt az biztos, teli társadalom kritikával és egyéb furcsaságokkal. Kap tölem egy 7/10-et.

Zomil
HxH 48: Azt hittem unalmas rész lesz, de még átvezetö részként is egész jo volt. Meg legalább kaptunk még egy kis magyarázatot, h Hisoka miért van oda annyira Gon-ért.
Következö részban Gon-ék is harcolni fognak a társulattal? Mert az elég jo lenne 😊
Bár nem tudom, h vannak-e olyan szinten, mint Kurapica

IMYke2.0.0.0
Nem Neked szól a dolog:
Már unom ezeket a - fekete alapon, kép, nagybetûs fehér szöveg alatta kisbetûs fehér szöveg - "megmondó" képeket... 😞

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LasDen
nem hinném, hogy bárki megnézi, mert egy picit spoileres...de ettõl mégjobban bírom Akashit....ez kész lehidalok 😄DD

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Máté94
Hát az elsõ rész óta most hallottam a nevét megint, és jött az ötlet, hogy csak nem ül a babérjain a való világban... aztán beugrott a Kirito vs. Heathcliff párbar, ahol ugye valami miatt vesztett, és hát kinek volna ilyen képessége, mint magának a játék tervezõjének.
Zomil
lol 😄

LasDen
A Gundam nem ismer határokat 😄DD

Zomil
tudtommal csak raw van még csak belöle

Hümm. Ehez nincs felirat? 😄
ACCEL WORLD OVA

Ahogy néztem a csatatér háttere kelet-európai templomtornyokból állt, hogy a Parlament részei vagy részletei hogyan kavarodtak bele arról a készítõket kéne megkérdezni. 😄

Lelouch
Honnan jött az ötlet? 😄
Máté94
SAO 12:
Most már akkor KuroYUIhime-senpai... vagy mi...
Más, csak nekem jutott eszébe, hogy Kayaba Akihiko = Heathcliff?<#vigyor5>
Count Adyn
Szopat az Sg 😄D

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Zomil
továbbra sem látok semmit 😄

Count Adyn
na talán igy😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Zomil
nem jo a link

Count Adyn
Fate/Zero: öö jah hát az kajak ijesztõ lehet😄DD

Lelouch
Ok... 😄
Amúgy néhány LN-spoiler ismeretében, felmerül egy kérdés azzal kapcsolatban, amit Máté írt.
Himének van egy nõvére, de akkor ha Kirito tisztelegni akart Sachi emléke elõtt, nem logikusabb lett volna, ha az elsõszülött gyermeknek adja a Sachi nevet? Szerintem ez így csak egy trollkodás az író részérõl... 😊
A többi LN-spoilerbe meg inkább mégse mennék bele...

Zomil
(viccvolt, gondoltam a sok smiley egyértelmüvé teszi) 😄

Lelouch
Wut?
Zomil
Mert ök közbe beragadtak egy másik virtuális világba, azon most dolgozik az iro... 😄DDD

Lelouch
Ha ez igaz lenne, elég szomorú, hogy még a kórházban se látogatták meg, miután mondhatni közel állt a halálhoz.
Máté94
AW/SAO spoiler-féle:
Kirito + Asuna = Sachi? = Sacchan = Kuroyukihime???
Lelouch
Szerintem viszont Haru volt az egyik legjobb karakter... 😊 És ez nem vicc.
LasDen

Zomil
Ez a végsö harc nagyon kellemes volt, de én egyszerüen nem tudok többet adni 7/10-nél, mert a föhös egyszerüen irritált, voltak jo pillanatai, de nem sok. Viszont a többi karakter tetszett, a grfika, zene, mind jo volt, a történetben volt 1-2 hiányosság sajnos. Talán egy 2. évad jobb lenne amikor már tulvagyunk ezeken a drámákon.
Arrol nem is beszélve, h a végén már unalmas volt, h kb. az egész szereplögárda bögött...2szer is vödröt kellett cserélnem a monitor alatt

"Ja és nem vártam, hogy majd látni fogom a Parlamentet... 😊"
elöször nem értettem, majd átpörgettem a részt és OMFG 😄

LasDen
õõõ...no comment 😄 magáért beszél

LasDen
Jövõ héten vége a SKET Dancenek...mit nézek én helyette??? 😞(((

SAO 12 már csak úgy nézem, hogy nézzem...fgantasztikus 😄

a Horizonhoz nem ér fel 😄DDDDDD

Lelouch
Ja és nem vártam, hogy majd látni fogom a Parlamentet... 😊
Lelouch
Hiányozni fog a heti Accel World-adag, remélem minél hamarabb jön a folytatás. És bár nem mindig voltam maradéktalanul elégedett(...<#smile>), kap tõlem egy 8/10-et.

24. rész
Nem tudom, hogy Noumi melyik éne a nyomibb, az emlékezetvesztés elõtti vagy utáni. 😄

A rész végén lévõ cameokkal kapcsolatban(LN-spoilert tartalmaz)
A buszon Rin volt, aka Ash Roller, de ez a múltkori figyelemfelkeltés után már gondolom megvolt. 😊 Mondjuk a tényleges behozatala csak a 9. kötetben történik meg, ami nem biztos, hogy beleférne a 2. évadba. :S Abból kiindulva, hogy most 4 kötet lett feldolgozva, meg 2 melléksztori a 10. kötetbõl. Apropó 10 kötet, még van benne egy melléksztori, egy SAO crossover, nem bánnám ha azt is meganimálnák majd.
A másik ismeretlen lány meg Utai volt, egy újabb korábbi Nega Nebulous tag.
LasDen
Kuroko 25...hát vége...
Murasakibara és Akashi is tiszteletét tette a végére 😄D
jó lesz az a 2. évad...
a képzeletbeli csapatomban meg Kasamatsu lenne az irányító az tuti 😄

qtab986
Felirattal nézem, japán hanggal.

Lelouch
Talán rossz a magyar szinkron? Már ha azzal nézed. Amúgy passz, az RTL-es vetítésbõl nekem nem sok maradt meg, azóta meg bár láttam a Kai-t, abból ez teljesen kimaradt, filler lévén.
qtab986
És mitõl vannak ekkora különbségek egy rész végén történtek és a következõ rész elején történtek között? Most például egyik rész végén azt mondja Garlic Jr. egyik embere démona Piccolonak, hogy jó, hogy megjött, mert Garlic Jr. bosszút akar rajta állni. A következõ részben ez már úgy hangzik, jó, hogy megjött, mert Garlic Jr. azt akarja, hogy Piccolo a szövetségese legyen. Most akkor mi legyen Piccoloval? Bosszút kell rajta állni, vagy szövetségest kell csinálni belõle? A képsorok amúgy ugyanazok.
De rengetegszer van az is, hogy máshogy mondanak el valamit egyik rész végén, mint a következõ rész elején. Bár az értelmük nem sokban különbözik. Csak ez a Piccolos dolog már erõs.

IMYke2.0.0.0
Yousei végleg bezárt, vagy mija-a-fasz van? 😞

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LasDen
de láttam a Horizont...az elsõ évadot....😄DD
és nem pontozok le mindent....de a szar az szar 😄D

BEAST
Akkor lehet veled keverem, vagy mindenkit mindenkivel, már én sem tudom. 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Zomil
a Horizon-t még nem is látta 😄

Máté94
A' la Hanekawa: "Mindent azért nem, de ezt történetesen igen". 😄