Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PetruZ
Az összes anime szinkron, amit én hallottam (igaz, nem volt olyan sok), baromi rossz volt az eredeti után. :)
Calver
köszi a választ!

majd ránézek szerintem, szinkront azért kérdeztem, mert (még ha ezért verbálisan meg is leszek ezért itt kövezve <#idiota>) japán nyelvet spec annyira nem csípem, és sok év "eredeti nyelv + max néha eredeti nyelvû felirat mankónak" típusú film/sorozatnézés után baromira elszoktam feliratolvasgatástól <#rolleyes> (bár BL OVA-t így voltam kénytelen nézni)
na meg úgy vettem észre anime-khez általában veszettül jó szokott lenni angol szinkron, Black Lagoon-ban is eredeti nyelv közel sem adja vissza olyan jól Revy... bájosságát <#idiota>

"The trees move. Do you not see it?"

PetruZ
Nincs angol szinkron, fene tudja lesz-e valaha. De amúgy is eredetiben kell nézni, felirattal, úgy az igazi. Amúgy elég jó sorozat, a BL+LoW hasonlat stimmel, bár kevéssé filozofikus és laza, mint a BL és nem annyira szigorú, mint a LoW, de jó egyveleg.
Lelouch
Szerintem inkább ne. Ezek már többek, mint egyszerû találgatások.<#awink>
LasDen
nem....nem fogom....
ha várok egy filmet, nem baszom el spoilerekkel....szûzen akarom látni :D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

armageddon666
Szerintem nyugodtan elolvashatod. Ha minden igaz ezek még csak találgatások.

@

Calver
szép jó estét

Jormungand-ból létezik angol szinkronos kiadás? (nem letöltési hely érdekel, csak h van-e) körbenézegettem az internet széles mocsarában, de semmi ilyet nem találtam, pedig amit a tvtropes úgy ír le, hogy "Black Lagoon meets Lord of War", azt látnom kell <#vigyor1>

"The trees move. Do you not see it?"

LasDen
erõsen bassza a fantáziám ez a sok eva spoiler.....de ellen kell állnom :D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Lelouch
A 4. impactos dolog nem egészen így van.
Zomil
Röviden
14ev telt el, Nerv szetvalasa, Will-E, 2szemelyes Eva shinji es Kaworu vezetesevel, 4.impact elvileg visszaallit mindent, misato meg meg paran viszont meg akarjak akadalyozni

csak ilyen tomoren ekezet nelkul, mert mobilrol vagyok :D

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

armageddon666
Elsõ résznél olvastam spekulációkat, hogy a rebuild folytatás, támogattam is az elméletet már csak a cím miatt is. Aztán második rész vége szerintem megerõsítette ezt. Kaworuval. Várom ezt az utolsó két részt már. :) De egyelõre a harmadikról asszem nem olvasok több spoilert :D

Aztán KoreZombie2, ep2:
"Nem Ayumu miatt jöttünk, hanem miattad!!" Azt a kamus mindenit... Sajnálom Yukit, mindig keresztbe tesznek neki. :(

@

Lelouch
Mit olvastál? Mert elterjedt jópár fake spoiler is. Azok egyikére írtam tegnap, hogy jobb lett volna nem elolvasni... :D Azért a valódi már jobban fekszik nekem.
Zomil
Csak nem birtam ki és elolvastam reddit-en egy valoszinüleg megbizhato forrás spoilereit. Azt a k*....Ez a film durván ütni fog és itt már látszik, h kb. semmi köze nincs a sorozathoz, mert teljesen uj irányt vesz. Alig várom, h szedhessem le és nézzem tátott szájjal :D

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Robotzsaru! Az emberiség utolsó reménye!
Lelouch
A 7 perces videóban sehol.
armageddon666
Elvesztettem a fonalat :D Megnéztem ezt a 7 percet, minél több belepörgetéssel, hogy minél kevesebbet lássak belõle, de nem láttam
timeskip misatot, hol van ilyen kép?

@

Lelouch
Na ja. Amúgy fokozatosan kerülnek ki ezek a képek, de eddig ez a kettõ volt az, amit szerintem érdekesebb. + most talán ez:
Gendo

Az aktuális, komolyabb spoilereket viszont már bánom, hogy elolvastam...
Zomil
Ez kép vmi art-os könyvböl :)

armageddon666
Hol? Melyik idõpontnál?

@

Zomil
Huhh azért megváltozott az eredeti sorozathoz képest :)

Lelouch
armageddon666
Elkezdtem nézni, de ez a tipikus rádióbeszélgetés... hát felment a pulzusom :DDD inkább kinyomtam :) Kibírom!!

@

Zomil
Ebböl a 7perce videobol nekem is ez jött le :)
vagyis, hogy elöreugrunk az idöben, aztán majd a film közben derülnek ki dolgok, h mik történtek közben

Lelouch
Már lehet olvasni EVA 3.0 spoilereket, de elég nehéz kiszûrni mi igaz, és mi nem... Ami eddig biztos:
lesz timeskip
Üdv mindenkinek!
A 90-es évek végén az RTL-en és a TV2-n futottak animék melyek közül kettõ beszerezhetetlen magyarul (felirat sincs) Az egyik a "Grand Prix", a másik "Mila, a szupersztár". Az lenne a kérdésem, hogy valakinek vannak-e az elsõ résztõl folyamatosan (nem nagy baj, ha nem végig, már így is nagy dolog lenne) Ha a kép nem tökéletes, nem baj, csak a hang legyen használható, digitalizálás után egyszerûen rávágható bármilyen nyelvû változatra.
Elõre is köszönöm!

Lelouch
Szerintem a kamerás minõség sokat ront az élvezhetõségen, én valószínûleg inkább kivárom míg kiadják BD-n. Azt viszont úgyse fogom kibírni, hogy ne olvassam majd el a spoilereket...<#smile>
Zomil
Én azért remélem megint kapunk cam-os verziot, mint az elözö résznél is és akkor már idén láthatjuk :D

Zomil
OMG AKAROM! MOST!!!! :DDDD

De komolyan ez mi a fasz volt? Abban a dobozban voltak Shinji-ék, amit Asuka lehozott? wtf?

LasDen
belekattintottam, de nem merem megnézni...vagyis, nem akarom :D egybe akarom majd látni...5 óra tömör gyönyör lesz majd jövõre :D

Lelouch
armageddon666
2-4 fõ részére, és véletlenül sem 4-gyel osztható adagok :)

@

Gyõri Devi
oh ezt pedig megkóstolnám... úsztassatok fel egyet a Dunán :D

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

Lacoka12
ok és köszönöm

Dicsõség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni

tigeroo
egy ismerõsöm múlthéten nézte meg az összeset, megkérdezem tõle majd írok privátban:)
Lacoka12
ha nem lehet ilyen kérdést felteni akkor pm küldjün olyan oldalt ahol még élnek a sailor moon linkek

Dicsõség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni

IMYke2.0.0.0
"[ Letöltõhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]"

Amúgy meg, érdemes anime oldalak fórumait böngészni a régi sorozatok témaköreiben.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Zomil
köszönjük... :D

Lelouch
<#vigyor>
LasDen
Fuh de jó...

Lelouch

PetruZ
Chuu2Koi 7: Az obligát nyári szünet + tengerpart epizód a vidámságon túl komolyabb részeket is tartogat, ill. kiderült pár dolog Rikka múltjából, ami magyarázatot adhat a viselkedésére.

Girls und Panzer 5.5: Recap az elsõ öt részbõl, kicsit jobban kitérve az egyes szereplõkre és persze a tankokra.
armageddon666
Szövegre nem figyeltem, de szerintem passzolt a jelenethez. :D

@

RelakS

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

RelakS
Abszolút nem, már a 70-es évekbõl is vannak fent videók, hogy éneklik.

Amúgy meg is lepõdtem, hogy mit keres ez az Evangelionban, mert nagyon nem illik hozzá :)

armageddon666
Hallgatom a K-ON zenéket, és mire bukkanok?
Tsubasa wo kudasai
Tsubasa wo kudasai
:D ezt hogy? Ez gondolom nem anime-original szám.

@

RelakS
amúgy úgy került szóba MSN-en, hogy a címe: わたしの恋はホッチキス (Watashi no koi wa hotchikisu - Szerelmem a tûzõgép), és a hotchikisu-t sokan próbálták hot kiss-nek, vagy hasonlónak fordítani <#idiota>

LasDen
nem láttam a címben hogy keion cover és mikor elindult a zene, dob, mondom ez keion ...és yui elkezedett énekelni....milyen kurva pro vagyok :DD
jól küldi...

RelakS
Kiscsaj jól nyomja a dobot
http://www.youtube.com/v/vbi2ZEiJq_A&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Zomil
Off:
shoujo anime név generátor :D

Hidden Zeppelin Chronicles
Daughter of Everlasting Pudding

és hasonlo csodás cimek :D