Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lelouch
Btooom! 11...
kommentár nélkül
<#idiota>
Lelouch
Hát az változó... Nem is nagyon mennék bele a témába.
LasDen
ha sikeres lesz a film, akkor utána jöhetne egy Eva film is :DD

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Zomil
Hát sztem a cgi-vel nem volt gond a trailerben, a többi meg majd kiderül :)

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

IMYke2.0.0.0
Én is szívesen csalódnék kellemesen :)
Csak, az a baj, hogy az amcsik harmadrangú szereplõgárdával, és sokadrangú CGI-vel képzelik az elsõrangú mozi-kassza robbantást.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Zomil
Azért Guillermo del Toro-ban bizok, remélem pozitivan fogsz csalodni te is :)

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

IMYke2.0.0.0
Már ez sem igaz.
Ellenben, ez tényleg amcsi-szemét film lesz. Ne feledd: én megjósoltam.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Zomil
Jo hát te minden mechát csipöböl utálsz...

IMYke2.0.0.0
Rettenet...

Zomil
Áh értem :)

Nem csak szerinted. Del Toro nagy Portal fan így megdumálta a Valve-val hogy ennek a filmnek az erejére adják neki a GLADOS jogokat.

http://www.escapistmagazine.com/news/view/120087-Guillermo-del-Toro-Has-GlaDOS-On-Board-for-Sci-Fi-Movie
Zomil
Jah annyit elfelejtettem hozzáfüzni, h az elözetesben a gép hang csak szerintem teljesen egyezik a Portal-os Glados hangjával? :D

Zomil
Off:
Nah végre kapunk vmi jo mechás filmet? :)

http://www.youtube.com/v/w6Vv2z-QiAI&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Zomil
Áhh köszi igy már világos :)
Még egy utolso kérdés
A double pontosan mit is csinál? [/spoile]

cataflam02
SAO 24. rész elõzetes.

http://www.youtube.com/v/dQkPfdGPcSE&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

One more story

cataflam02
Semmi bajom a Green Island Arcal.. csak már láttam a régi verzióban.. A Chimera Ant Arc meg a legjobb része az egész sorozatnak.. és még nem volt animálva :D

One more story

cataflam02
Én sem szeretném a kaszát, mert megtetszett.. de sajnos ez nem rajtunk múlik.

One more story

Lelouch
Shiranui lenne majd a következõ Iihiko. Ezért fontos Iihiko-nak. Ennek köszönhetõen Shiranui csak akkor hagyhatja el a falut, ha double munkát végez, mivel az lényegében azt a célt szolgálja, hogy felkészüljön arra, hogy õ legyen a következõ Iihiko. Shiranui Medaka double-je volt a sorozat kezdete óta, és miután elvégezte a feladatát, Kumagawával kitöröltette az emlékét a suli diákjaiból. Ám azon a ponton még nem volt olyan erõs az All Fiction, így néhányan emlékeztek még rá, pl. Zenkichi. Mivel ha valamihez erõs érzelmek fûzõdtek, azokat nem tudta meg nem történtté tenni. Utána Medaka, Zenkichi, Kumagawa és Ajimu elment Hansode-ért a Shiranui-faluba, hogy visszavigyék a suliba, de ott az egyik guru rájuk szabadította Iihikót. Aki lényegében nem okoz semmi problémát, és elvan a faluban békében, amennyiben Shiranui a faluban van, vagy csak úgy hagyja el a falut, hogy double munkát végez. Szóval most ki akarják iktatni Iihikót, hogy Shiranui felszabadulhasson. Miközben Shiranui nem akarja, hogy Iihiko ártson a többieknek, így most úgy viselkedik, mintha nem akarna visszatérni a suliba, és a baráti kötelékek amiket kialakított, azok is csak a munkájának részei voltak, és már semmit se jelentenek számára. Most valószínûleg ebbõl akarta Kumagawa kizökkenteni azzal, hogy Zenkichi létezését törölte a szeme láttára.
Zomil
Lehet késö van már, meg most ugy felfogni se nagyon tudom, azt addig vágom, h azért hozták létre a falut, h elzárják meg hogy ilyen double-öket csináltak és mindig az aktuális shiranui feladata volt az örzés vagy vmi ilyesmi...aztán ott már nem nagyon értem a dolgot, h minek kell neki Shiranui meg hogy szabadult ki vagy mi történt ott :D

Lelouch
Ja. :S
Mit nem értesz még? :D
Zomil
Jah hogy meg is hal? :O
Amugy elolvastam a linket, de igy sem lettem sokkal okosabb :D

A 2. spoiler meg megint szép kis wtf :)

Lelouch
Ne zavarják le hamar! Én személy szerint jobban vártam Greed Island-ot, mint a York Shin arc-ot...<#whatever> Szóval nem örülnék neki, ha elrohannák.
Lelouch
Elhiszed, hogy az anime nézõinek nagy százaléka ismerte a mangát, vagy legalább hallott róla, és nem kaszálták? + NisiOisin...
cataflam02
Gyorsan zavarják le a Green Islandot és jöhet a Chimera Ant arc !
Szerintem az elõtt nem is lesz új Opening.. max a Green Island utolsó részénél.

One more story

Lelouch
És tényleg! :D
cataflam02
Ez utóbbi nem meglepõ.. az elsõ évad után szerintem sokan kaszálták.. mondván unalmas és gagyi.. Pedig a 2. évad eddig rohadt jó.. Nagyon nem örülnék neki ha nem folytatnák..

One more story

cataflam02
10 rész van felirattal.. igaz 7. résztõl csak online nézhetõ feliratosan :D Letöltõ linket nem találtam.

One more story

Lelouch
Az elsõ kérdésre a válasz itt megtalálható.
A másodikra: a páncélozott teherautót Hanten vezette, õ szervezte meg a csapat kimenekítését a Shiranui faluból. Iihikóval meg nem lett semmi, meg se kottyant neki. Pusztán mivel neki csak Shiranui számított, nem ment Medakáék után. Viszont a sérülések, amiket okozott azok nem múlnak el, és az abnormális képességek, valamint minus képességek hatástalanok ellene. Most keresnek a legyõzésére egy módszert.
Hát én nem nevezném annyira viccesnek azt a wtf részt a végkimenetel függvényében... Ajimu meghalt...
De látom szereted a wtf részeket, akkor egyet még beírok a legutóbbi fejezetbõl: Kumagawa a felerõsített All Fiction használatával Zenkichi létezését meg nem történtté tette.
Zomil
Amugy elolvastam és azon kivül, h nyersen leir mindent nem sok derül ki.
Hogy miért került elö vagy a végén miután egy páncélozott teherauto(WTF? :D) lelöki a hegyröl mi lesz vele.
De ez is szép kis wtf rész: " Iihiko was able to break Ajimu's body in half with only a rubber band" :D

Lelouch
Tekintettel akartam lenni arra, hogy majd esetleg nekiállsz a mangának, még ha csak 0,1% esély is van rá... :D
+ az anime original rész szerintem csak filler lesz, nem alternatív lezárás. Valamint míg nem látni a tényleges eladásokat, addig a 3. évadra is van esély.
Zomil
"nagyon komoly spoilereket" hátha a 2. évad anime original befejezést kap és 3. évad se lesz akkor tökmind1 :)

Lelouch
Hát belinkelem, de elõre szólok, nagyon komoly spoilereket tartalmaz az oldal.
katt
Zomil
Igen? :DDD
link? :)

Lelouch
Már az a "legopbb" karakter is felül lett múlva azóta.
Zomil
Jo persze, de én nehezen hiszem el, h ne lenne olyan aki nem élvezne egy olyan animét ahol 1évadon keresztük csak püfölik egymást szinte megállás nélkül megszámlálhatatlan különbözö képességgel. De hát mind1...ez van...örülni kell, h egyáltalán megkaptuk ezt a kellemes 2. évadot.

Zomil
A Medaka Box-ban nem kicsit "broken" karakterek vannak :D
De ezt mondjuk már átbeszéltük, h sztem még nem láttam ennyire op karaktereket, mint itt(és ugye a legopbb még nem is szerepelt az animében) :D

Lelouch
A Medaka Box-ban van pár "broken" karakter, én onnan választanék elsõsorban... :D Még néhány HunterxHunter karakter is szóba jöhetne, + Train a Black Cat-bõl.
A legnépszerûbbekbõl meg már amúgy is vannak verekedõs játékok, én azokból túl sok karaktert nem raknék be. (Dragon Ball, Naruto, Bleach, One Piece)
Lelouch
Most kezdjem el sorolni a példákat, ahol a manga nagy tábora az anime lemezek vásárlásánál sehol se volt? Sajnos nagyon sokszor elõfordul az ilyen.
Zomil
Fakk...ez nagyon nem jo hir...azt meg elképzelni se tudom, hogy a fenébe veszik ilyen kevesen, holott a mangának nagy tábora van... :S

Girls und Panzer: Szvsz a szezon egyik legjobbja és egyben egyik legnagyobb meglepetése. Mindenki upotte féle szarra számitott, de egyáltalán nem olyan, iszonyat jo mü, nagyon ki van dolgozva, grafika, hangok, nagyon rendben van.

LasDen
nekem lenne...Gintoki és Takasugi :DD

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Lelouch
Vote for the Cast of Shonen Jump's Next Fighting Game

Esetleg valakinek lennének jelöltjei? :D
Lelouch
Ja és ha már szóba hoztam az elõrendeléseket, a Girls und Panzer a jelenlegi állás szerint nagyot fog szakítani... Olyan jó lenne?
Az is érdekes, hogy a Nekomonogatari-t még le se adták, mégis már irtó sok elõrendelés érkezett rá...
Lelouch
Úgy néz ki, hogy a Medaka Box Abnormal utolsó része anime original lesz, mint az elsõ évad végén.<#falbav> Szerintem borzasztó döntés...
Mellesleg Kumagawa hangja írta twitteren, hogy reméli jól fognak fogyni a lemezek, hogy lehessen 3. évad. Ezzel kapcsolatban viszont azt olvastam, hogy az elõrendelések alapján még az elsõ évadnál is gyengébb szereplésre van kilátás.<#zavart2>
Lelouch
Már van a 6. részhez is, bár másik csapattól.
PetruZ
Rikka kapcsán a 10. rész azért durván, kontrasztosan más, mint az 1. Én is azt mondom, hogy nem az lett, amit vártam - és így lett jó, mert van eleje, közepe és úgy tûnik, lesz vége is. Ami azért ritka manapság a sok elkezdett, de be nem fejezett sorozat között.
Zomil
Sajnos a magyar felirat lemaradt az 5. résznél igy sajnos azota nem láttam :(

LasDen
engem nem kapott el. nincs vele baj, de most nem ilyesmire vágyom, meg aztán az a kisebb csalódás is bejátszhat, hogy én valami picit mást vártam, mint ami lett. Meg talán Rika gyerekessége is picit zavar. Tudom, hogy ez a központ, de akkor is....

PetruZ
Többen is mondtuk már itt, hogy a Chu2Koi igen jóféle jóság. :) Amúgy nemcsak a feliratra, hanem a maradék két részre is várni kell még, hiszen még le sem adták õket. :D
Lelouch
Hát ez kész, Greed Island-ra se kap új openinget a HunterxHunter. :D Remélem akkor legalább képileg lecserélik az egészet, vagy legalábbis a nagy részét...
cataflam02
Chuunibyou demo Koi ga Shitai!

Hogy ez mennyire kurva jó :O 12 részbõl 10-t sikerült megnéznem.. most várhatok a feliratra. Eddig 10/10

One more story