Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Malakai
Sajnos elég ritkaság, hogy animékben (is) jól eltalálják a rosszfiúkat, az ilyen folyamatosan röhögõ, vigyorgó "hûdeõrültvagyokhihi" karaktereket én mondjuk sose csíptem, nem csak ráuntam (sokak kedvence, Accelerator is csak idegesített). Ahogy a pszichopata kisgyerekeket is erõltetik feleslegesen (Mirai Nikkiben is legbénább karakter, még a komikusan megrajzolt túlsúlyos nénike mellett is), vagy van még pár eléggé elhasznált klisé, amiket nem igazán tudnak jól felhasználni.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

LasDen
nah felhoztam magam börtö-bötõõõmileg....õõõ nem rossz, de nem is túl jó. sakamoto és himiko jók, nincs bennük kivetni valóm. szinte tökéletes fõszereplõk. A beszél fa darab Taira szóra sem érdemes....a problémák az antagonistákkal van leginkább. Ezt a vihogós pszichopata karaktert már kinem állhatom, idegesítõ a folytonos fasságával. aztán az a csaj az õrület határán, nagyon értelmes....egyedül a zsoldos-vadölõkéses tag, meg a Char Aznable hasonmás Oda jók. A többiek répák....

Nézhetõ, de akkor se maradsz le semmirõl, ha kimarad....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Zomil
Ne is, mert még csak a 8. részig láttam :D

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

PetruZ
Na, a 9. rész majdnem végig rohanós tankcsata megint, de a végén... á, nem spoilerezem el. :D
Lelouch
Btooom! 10. - Itt most kivágtak egy jókora részt, a mangában sokkal többminden történt Sakamoto és Kira között... Az anime nagyon leegyszerûsítette a bim visszaszerzést... :D
Malakai
Errõl nekem meg ez... :)

http://www.youtube.com/v/wY4uwf_9btw&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Count Adyn
Ez ugrott be amugy:D
http://www.youtube.com/v/mLeOiDF99Yo&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

IMYke2.0.0.0
Kalinka
A mozdulatsor a folklórjuk része - én úgy tudom, a katyúsások által lett népszerû, ezért ismerik mindenhol katyúsának ezt a táncelemet.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

PetruZ
Nem "kalinka" a neve? A Katyusha a dal, de a tánc régebbi (aminek a neve egyébként egy "Kalinka" nevû dalból származik).
Zomil
Jo hát kell egy kis fanszerviz, ha már nem mutogatnak bugyikat meg melleket :D

Tankot se sürün vezetnek nök... :P

Jah és persze köszi a felvilágositást :)

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

IMYke2.0.0.0
Fáznak bazzer, de popót alig takaró szoknyában vannak...

Katyusának hívják, amit a végén mûveltek. Viszont, azt csak férfiak táncolják a valóságban.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Zomil
Megint kaptunk az elözö rész után egy jo kis orosz háttérzenét + orosz "táncot"(nemtudom hogy hivják amikor igy emelgetik a lábukat)

http://www.youtube.com/v/tlt3GIQyAQI&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Zomil
"amihez viszont történetet már képtelen értelmeset kitalálni"

Teljesen ilyen érzésem van nekem is, iszonyat jo alap, de a történet már harmatgyenge... :S

Malakai
Õszintén szólva nekem csak annyi jön le, hogy nagyon nem csipem Kawahara Reki írásait. Van egy jó ötlete, amihez viszont történetet már képtelen értelmeset kitalálni, legalábbis az LN-eket elnézve nem róható az egész az anime nyakába. Sõt ráadásul iszonyat unalmas stílusban ír, kicsit olyan érzésem van, mint amikor középsuliban egy osztálytársam kisregényeit olvastam, bár az lehet részben ráróható a fan fordításra is.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Zomil
Hát azt hiszem ezzel a résszel átbillent a mérleg az Accel World javára...ott legalább csak a föszereplö idegesitett, meg néha a szemüveges haverja, de egyébként egész korrekt anime volt, itt viszont lassan minden idegesit...ilyen tipikus Guilty Crown betegség iszonyat epic akar lenni, emellett viszont nagyon drámai is és szépen be is esik a két pad közé...

Lelouch
Még mindig jobbnak tartod az Accel World-nél? :D
Máté94
És még milyen lesz akkor a következõ? Vagy inkább majd az utolsó? :D
Zomil
SAO 23: omg mi volt megint ez a hatásvadász idiota rész?

Biztos sok on-screen felirat miatt ... nem sok reményt fûztem a sorozathoz, de összes projektet beelõzte nálam.

Zomil
Ott a forum miért nem olvasol bele? :)

Máté94
Állítólag holnap lesz tripla rész. Sok és nehéz benne a formázás, azért készül lassan.
Meh, a Robotics;Notes elõzõ héten és most pénteken se jött ki. Nincs érdemi forrás, jegelték a projektet, a sorozat szünetel vagy mi van? Ezt vártam a legjobban, és semmi.

PetruZ
Ez a Psycho-Pass baromi jó... Csak attól félek, hogy tudják ezt 22 részig húzni, mikor most, a 9. után már csak 2-3 részt várna a nézõ izgalmas, feszült lezárásként.
A SAO 23 most elment, jobb volt, mint korábban, de valahogy még mindig nem az igazi, nem az a hangulat, mint az elsõ játék alatt volt. Mindegy, már csak két rész és jöhet a 2. évad.
A többi nézett anime a héten hozta a szokásosat. :)
Lelouch
Nem tudom mikor lesz idõm a részre, de régen én is kicsit antiklimatikusnak éreztem az arc végét. De belegondolva végülis jó volt az így is. Annyit elõrevetítek, hogy Greed Island végén nem maradunk harcok nélkül.<#awink>

Hisoka a régi sorozatban... :D
Máté94
Én a mészárszéknek jobban örültem volna, na de mindegy... majd máskor. :D
Zomil
HxH 58: Kicsit csalodott vagyok többet vártam, valami epic harcot vagy valamit :S

Mikor Hisoka megtudja, h a fönök nem használhat többé nen-t...priceless :D

Lelouch
Tobaku Haouden Zero: Mivel sajnos a Kaiji part3 végig mahjong, gondoltam teszek helyette egy próbát Fukumoto másik hasonló témájú mangájával.
eredmény: 10/10+fav<#hawaii>

De jó lenne belõle egy anime a Madhouse-tól... Tõlük is attól a brigádtól, amelyik a Kaiji/One Outs kettõst csinálta.
armageddon666
OFF:
Keresek egy YouTube videót. Valami animáció versenyre készült. Rappelnek benne valami filmes zenérõl kivett beatre. (epikus zene)
Az animáció meg olyan hogy valami elnyomók kinyírják a fõszereplõ családját, az felnõ, bosszút áll, kinyírja az elnyomókat, de a gyerekük életben marad, és gondolom a kör bezárul, õ akar majd bosszút állni. A fõszereplõ kicsit õsember figura, legalábbis úgy rémlik elég szõrös, és nagy fegyverrel hadonászik. A gonoszok meg mintha technológiailag elég fejlettek lennének.

A videón felül keresem még az eredeti zenét is. Szóval rap nélkül, nem loopolva.

Most már tényleg elmentem kedvencekbe ha valaki megtalálja. :D Már többször kerestem, csak már nem tudom melyik topicban tudták mindig a választ.

@

IMYke2.0.0.0
Sokkal kevésbé volt mecha és még kevésbé fanservice, mint a hasonlók. Szerintem.

Lelouch
Mecha+fanservice, és mégis bejött? :)
IMYke2.0.0.0
Rinne no Lagrange: Flower Declaration of Your Heart - 8/10

Valahogy egyben volt az egész. Egyensúlyban voltak a "kötelezõ" elemek, és a sztori is kellemes volt, a humor faktor is jó volt, a specialok meg hozták a szokásos 'beteg' témákat.
Második évadot is majd egyben.

Lelouch
Zomil
Hát remélem nem rontják el :S

Lelouch
Bár ezek közül egyik sincs olyan hosszú, mint a Bake vagy a Nise, szerintem is kicsit sok ez 26 részhez, de majd meglátjuk hogy sûrítenek...
Zomil
Nekem nagyon bejön és még csak most indul be :)
Kár, h az AA 3résszel el van csuszva, pedig most kezdödne a lényeg.

Zomil
Jaaaaaaaa...

Jah hogy a Zenmonogatari a neve a Nekomonogatari White, Kabukimonogatari, Hanamonogatari, Otorimonogatari, Onimonogatari és Koimonogatari összefoglalásának. Nem tul sok kötet ez 26részhez? Mert igy ugranak egy hatalmasat és akkor már csak Tsukimonogatari, Owarimonogatari és Zokuowarimonogatari marad.

Eddig abban a tudatban voltam, h a Zenmonogatari az is egy kötetcim, mint a Bake vagy Nise. :)
(nem fujom kivülröl a részek neveit:D )

cataflam02
Vélemény ? Hogy tetszik ?
Igaz, én eddig csak 2 részt láttam, de elégé elkapott a hangulata.

One more story

cataflam02
Elég zsír volt az új rész :D

A pénztáros csajszi elég kemény :D Tetszik a képessége. A gondolatolvasó srác meg tuti csatlakozik majd Medakáékhoz, de legalábbis haverok lesznek. Most már jöhetnek a fenti harcok!

One more story

Lelouch
Elolvastad a hírt? Mert abban ott van a válasz. A Zenmonogatari majd a light novel második évadját fogja feldolgozni.
Zomil
Kell! :DDDD

#56053 És tényleg :S

De mért 2. évad? Nem 3. jön?

Lelouch
Rossz.
RelakS
Nyald ki a seggem <#ravasz1>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Máté94
Jó nekünk vagy rossz nekünk? :)
Lelouch
NisiOisin's Monogatari 2nd Season Anime Planned for Fall or Later

Még a végén tényleg hamarabb látjuk majd a Zenmonogatarit, mint a Kizu-t...
LasDen
hinnye.....jóféle :D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Máté94
is
Zomil
Én :)

cataflam02
Valaki nézi itt a Robotics;Notest ? :D

One more story

LasDen
inkább a Workingnek csináljanak új évadot, ne ennek :DD

Lelouch
Folytatódik tovább a történet. Elõször is majd jön egy új játék. De már csak a 2. évadban.