Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lelouch
A Medaka Box Abnormal utolsó része egy Good Loser Kumagawa feldolgozás lesz.
armageddon666
Ja, csinálni kell SG-s top10-et. Cél: legyen több mint Sankakun. :D

@

Zomil
EPIC!

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Lelouch
http://www.youtube.com/v/s5b3iKM5d1k&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
Zomil
"Fate/Apocrypha is a light novel written by Yuichiro Higashide with illustrations by Ototsugu Konoe. The first volume will be released on December 29, 2012 at Comiket 83."

De elég komoly alap egy animének, szoval sztem mindenképp esélyes.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Ebbõl új Anime lesz? Vagy valami más?
Malakai
Nem kiemelkedõ év, de visszanézve korábbiakat gyengének se mondanám.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Zomil
Én sem érzem olyan erösnek az idei évet. Volt pár kiemelkedö darab, de talán az F/Z-n, Horizont-on, Medaka-n kivül nem is tudok olyat mondani amire talán jövöre is emlékszek(igen, még a Nisemono sem, számomra nem volt annyira kiemelkedö, mint a Bake) :S

Bár azt el kell ismernek ez a tél nagyon kemény. Elözö bekezdésemben csak a már lefutott animéket vettem bele, de azért nagy eséllyel a jövöre is emlékszem kategoriába még bekerülhet pár, többek között: Psycho-Pass, Little Busters, Robotics;Notes, Girls und Panzer

LasDen
végülis lehet, de elég sok cím volt idén és a topik meg nem túl nagy lélekszámú és vannak, akik nem is követik az ideiket...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Frosty01
lehetne csinálni valami sg-s szavazást ilyen témában :p

practitioner of the forbidden arts of death

LasDen
szerintem se....voltak jó címek, de nem túl sok
rengeteg sorozatba belekezdtem, de alig több mint 10 van amit be is fejeztem....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Lelouch
Nem volt valami erõs év... Vagy csak én kezdek kiégni. :D
LasDen
jah...nagyon népszerû....nekem is kedvencem, fõleg Gintoki miatt :D

IMYke2.0.0.0
Az általam eddig látott animék nagyon-nagy részében hallottam a hangját :)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LasDen
Csak 12 adásban lévõ sorozatban adja hangját :D nem olyan sok :DDD

IMYke2.0.0.0
Épp Haruhi banner alatt írom:

Sugita Tomokazu rendkívül népszerû szinkronhang basszus...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Én kollégista voltam középsuliban és egyetemen is - és vihogok rendesen az etûdök alatt :)
Nyilván, itt erõsen 'japános' poénok is vannak, de azért a saját élményeimmel való hasonlóságok nem a véletlen mûvei :)

PetruZ
A Nichibros az egyik legjobb dolog, ami idén történt. Aki volt kollégista, vagy albérletes többekkel együtt, az tudja igazán értékelni, mekkora marhaságok történtek abban az idõben. :)
LasDen
Ha már évvége...:D

TOP 5 Anime 2012

1. Kyoukai Senjou no Horizon II
2. Ano Natsu de Matteru
3. Danshi Koukousei no Nichijou

4. Fate/Zero 2nd Season
5. Nazo no Kanojo X

Különdíjas: Gintama' Enchousen

Pillantnyilag 11 rész után a Sakurasou no Pet no Kanojo is akár felférne a listára, de még nincs vége, úgyhogy lemarad :D

IMYke2.0.0.0
"Danshi Koukousei no Nichijou"
01x01 - Fenomenális volt, ahogy az epizód utolsó etûdjében elhangzott dialógusokat megénekelte az ending. Frenetikus :))))

PetruZ
Nézem, de le vagyok még maradva a 2. szezonnal, csak az elején tartok.
Zomil
Jormungandot nézi vki? Ez a 22. rész nem volt semmi föleg a vége volt wtf :)

LasDen
nem tetszik a játék...ellenben szeretem nézni :DD

Zomil
Jol hangzik :D

PetruZ
OniiAi 11.: Jézusom, a végén az a kis "színes"... Szegény Akito. :D
PetruZ
Hát, akkor külön ízt adhat, hogy az egyik új tank "legénysége" full hardcore WoT-játékosokból áll, bár sok jelenetük (még?) nincs. :)
Egyébként jövõ héten megint egy special jön, a 10.5. rész.

Space Brothers 37.: Majdnem "Endless 8" lett itt is abból, hogy a JAXA ûrhajós válogató 3. fordulójának eredményeit részenként közölték a kiválasztottakkal, végül csak nem húzták 4 résznél tovább, de azért persze, hogy Muttát hagyták utoljára. :) Amúgy továbbra is k* jó, nálam az év top3-ban benne van (ha minden igaz, 52 részes, vagyis menni fog még egy darabig).

Sakurasou 11.: Ahh, a Nyanboron-ra még mindig várnunk kell egy részt. :D
Zomil
Már várom nagyon, mert most eléggé beszippantott a World of Tanks(többek között az anime miatt) :D

PetruZ
Girls und Panzer 10: Na, elhangzott az elsõ World of Tanks-utalás és természetesen a döntõ elõtti estén a csapat egy része Kelly hõseit néz és sír a szegény, a sikátorban fenékbe lõtt Tigris láttán. :D (És mellesleg kerítettek még két tankot, vagyis inkább kivénhedt roncsot.)
Zomil
Fene se emlékszik már az elözetesre :D

Lelouch
Hír? :) Azt hittem, az elõzetesbõl már le lehetett szûrni. :D Amúgy elírtam, mert a következõ részre nem is kell jövõhétig várni...<#zavart1>
Zomil
Ez jo hir :)
mármint, h már be is lépnek nincs semmilyen idöhuzás :)

Lelouch
HunterxHunter 59. - Biscuit kinézetre nagyon moe lett a régi sorozathoz képest. :)
Jövõhéten már lesz õ is, meg már be is lépnek a játékba...
Tetszik, hogy nem húzzák az idõt.
armageddon666
animatedPNG-t próbáltad? és mondjuk nem ebbõl, hanem videóból kinyerve. :)

@

IMYke2.0.0.0
Ebbõl készült:

IMYke2.0.0.0
Furcsák azért, mert ez az optimalizált verzió - 128 szín, dithering stb.
A név direkt ilyen.

LasDen
furcsák a színek...és a név is alig látszik...

IMYke2.0.0.0
Õ lett volna az:

IMYke2.0.0.0
Lehet, hogy csak átírom a mostanit az évszámot és kész :)

LasDen
elõfordul az ilyen....akkor marad ez, vagy csinálsz másikat? :D

IMYke2.0.0.0
Felkiáltójel elmaradt, bocs...

IMYke2.0.0.0
Készítettem egy remek Lucy Nyu-s animált logót 2013 tiszteletére... erre nem 20+ kb a mérete és semmiképp sem tudom levinni 8-ra...

LasDen
ha a kép aljára viszed az egeret, akkor kiisírja :D

RelakS
Egy ideig agyaltam rajta, hogy mi ez.
Aztán rájöttem, hogy desz nót :D

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Zomil
Fate/Apocrypha (ha nem jön be ? a végére, meg a többi szokásos probálkozás, most nincs kedvem feltölteni máshova)

Balrol jobbra:
ordes: an Alchemist who claims to have surpassed even the Einzbern. Cranky and stiff-jawed (metaphorically), but a good magus. Can block Magic Passes as an Anti-rule magic interference attack.
Selenik: a sadistic female magus who runs a business killing others with curses. the only Ygdramillenia scion to place her own benefit above that of the clan.
Danik: Not only leads the Ygdramillenia, but "gathered" them as well.
Fiore: Possesses an ability called "Yurifisu" or Spirit medium and specializes in human engineering. Her abilities are unique even among her clan. However, the very magic circuits that make her a genius overloaded her body and she is now crippled and wheelchair-bound.
Cowles: Eighteen years old despite looking childish. His speciality is summon magic. As opposed to his genius sister, he is only and average magus. He had to accept many special conditions to be allowed to become a Master.
Rosie and Rika: already had everything in their blurb translated
Mordred's Master: He works as a repo man and has seen many battles throughout his line of work. He reeks of gunpowder and blood.
Mordred: Kanji is unclear, but it seems to say she resents her female sex. She's also overconfident about her skills. She is a tiny knight wrapped in heavy iron armor. Her helmet serves as a Noble Phantasm that obscurse her face and stats.

Morder, Arturia lánya(bár kicsit vicces, h az FSN saber dizájntol nem igazán tudtak elszakadni)

PetruZ
"The Blu-Ray and DVD release of the Rurouni Kenshin movie is going to be released in Japan on December 26, 2012..."
Várós. Jó lenne már egy anime reboot is, a régi képileg elég gyatra minõségû, sose tudtam megnézni.
Zomil
Off:

Állitolag nagyon jo lett.
http://www.youtube.com/v/8xcjwC6jKyU&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

LasDen

LasDen
talán a köv részben már vége lesz a nanamines részeknek bakumanba....szerencsére elég gyorsan át vergõdtek rajta. az elején még jó volt, de már annyira nem izgalmas.

LasDen
akkor fasza....de gyanús is volt a 24 rész, mert az epizódokból sem éreztem, hogy most jönne bármiféle tetõpont
kezdem megkedvelni a sorozatot....szépen építkezik

Malakai
ANN nem szokta írni csak azokat az epizódokat, amiknek már tudni a vetítési idõpontját, lehet a köv szezonra átcsúszó részt nem írták így még be.
BD megjelenések alapján lehet tudni, hogy 24 rész lesz.

Az alapján ahol tartanak pedig még jó is. :)

(\__/) ( X.x) ( } . { )