Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cataflam02
Valaki tud olyan animét amiben romantika és akció keveredik ? 😄 És jó is.

One more story

Lelouch
Most nézem az Accel World LN illusztrációkat, és Haruyuki magasságát "kicsit" elméretezte a Sunrise... 😄 Összehasonlításképpen:
anime
Light Novel-illusztráció 1
Light Novel illusztráció 2
armageddon666
Szerintem utoljára tsundere Riét ToraDorában láttam, ott viszont másnak találtam mint a korábban említettekben. 😊 Így nem zavart.

@

Lelouch
Nem értem miért van ez... 😄 Szerintem elég lenne belõle megnézni 2-3 részt, hogy beszippantson... 😄

Mostanában nem nagyon hallani tsundere Rie-karaktert, szóval ezzel nem volt probléma, viszont Shanát magát én nagyon megutáltam... 😄 Meg úgy az egész Flame Haze banda nagyon unszimpatikus volt. Arról nem is beszélve, hogy ilyen értelmetlen konfliktust utoljára az 11eyes-ban láttam.
armageddon666
Kaijira osztálytársaim is próbáltak rábeszélni, de valamiért nem tudom rászánni magam. 😄

Shanánál meg a második évadik sem jutottam el. Már az elsõ végére úgy voltam vele, hogy köszönöm, elég volt. (Az sem segített hogy akkoriban néztem asszem Zero no Tsukaimát is, meg talán még másik Rie animét is, és kicsit sok lett belõle)

@

cataflam02
Black Lagoon S1

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Atom Cool !!! A Jormungand elbújhat mellette. 10/10

One more story

Lelouch
Én inkább úgy mondanám, elment egynek.
Azt viszont elismerem, a light novel jó olvasmány volt egy darabig, de az se az egész elsõ felében.
Frosty01
a saonak az elsõ fele jó is. ami utána következik az a katasztrófa.

practitioner of the forbidden arts of death

Lelouch
Le mertem volna fogadni. 😄 Én anno hamar megszoktam, mostanra meg már be is jön ez a Fukumoto-stílus. Tetszik az egyedisége.
Zomil
Hát majd lehet vetek rá egy pillantást bár mondjuk tudom nem olyan lényeges, de nekem a rajzolása se nagyon tetszik :S

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Lelouch
Hát ok, te tudod, pedig ritka ötletes és fordulatos. Manapság nem sok ilyet találni...

MAL-on a SAO is 8.49-en áll... 😊 Amúgy a Shana elsõ két évadja még nem is volt olyan rossz, de ilyen befejezõ évad mellett szerintem jobb messze elkerülni az egészet. Ha belegondolok, mennyi idõt megspórolhattam volna...
Malakai
Jaja, nem egyszeri alkalom, hogy utólag módosítok vakamin. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Zomil
Sajnos nem nagyon tud lázba hozni 😄

De legalább egy 3évados animét nem kell végignéznem(amugy nem is láttam még Shana-rol pozitiv kritikát itt szerintem, ahhoz képest, h 8-as pontozása van mindegyik évadnak Mal-on)

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Lelouch
Látom most te is levontál még belõle 1 pontot. 😊
Lelouch
Szerintem helyes döntést hoztál.
Helyette nem tervezed be a Kaiji-t? 😄 Már mióta reklámozom itt, és még mindig csak Leventét sikerült rávennem a megtekintésére. 😄
Malakai
Nagyon rossz, konkrétan el kellett gondolkoznom most, hogy végignéztem-e, listám szerint igen. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Zomil
Lol, pedig be volt tervezve a Shana 3évadja, de akkor inkább kihagyom 😄

Lelouch
Shakugan no Shana Final: Nem szokásom túlzottan lepontozni az animéket, eddig 5 pontnál még nem is adtam kevesebbet semmire, de ez tényleg valami katasztrófa volt...
3/10
Zomil

RelakS
törölve

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Frosty01
spoiler? -.-

practitioner of the forbidden arts of death

LasDen
Shinkai Makoto (5cm/s, children who chases lost voices stb) új filmmel jön jövõre, ami Kotonoha no Niwa címre hallgat. Valami szerelmes sztori lesz...meglássuk 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Lelouch
Én nem vagyok túl bizakodó. Most Kumagawa elsöprõ népszerûségét próbálja meglovagolni a Gainax, ezért kap egy külön, neki dedikált részt, amit külön írt meg Nisio. + mint kiderült, bónuszként még Ajimu-t is belepakolták... Szerintem mielõtt bármit is bejelentenének, most kivárják, a végén sikerül-e növelni az eladásokon, és ha igen, akkor mennyivel. De mire eljutunk oda, hogy az utolsó 2 részt kiadják, hát az nem mostanában lesz. 😊
Egyébként sokan azt várták, hogy a mai Jump Festa-n lesz valami bejelentés, de végül nem volt semmi... Szóval ha az Abnormal utolsó része végén nem okoznak meglepetést, akkor valószínûleg az lesz, amit írtam.
Zomil
Inkább egy 3. évadot jelentenének be 😄

Lelouch
Akkor ok. 😊
Amúgy bejelentették, ki lesz Ajimu hangja(Nana Mizuki), szóval várható a feltûnése a Good Loser Kumagawában.
Lelouch
Egy ilyen Karen-es pólót elfogadnék... 😄
Zomil
Jaja igy már beugrik a jelenet 😊

Lelouch
Akkor a teljesség kedvéért... 😄

Zomil
Jah értem, én azt hittem, h az a fejmosás eredménye(mármint, h uj személyiséget kapott), lehet nem figyeltem rendesen akkor, ezek szerint akkor ez a belsö sötét énje tört elö.

Lelouch
Már megnyílvánult, Medaka II nem ennek a felszínre kerülése volt? A sötétség meg az abnormalitásából fakad. Ha Zenkichi nem adott volna neki életcélt, akkor most meg lehetne nézni, milyen lenne.
Zomil
Azt láttam, csak nem tudom hogy jön Medaka-hoz, h benne mitöl van, mert látszolag ez semmiben nem nyilvánul meg. Lehet, h késöbb lesz jelentösége, de ezt igy kicsit randomnak érzem, h ilyen "belsö sötétség van benne, mert csak"

cataflam02
Medaka Box 11

Nagyon epic volt a rész 😄 Medaka eszméletlen erõs. Kumagawa megjelenése a végén elégé meglepett.. az meg fõleg, hogy fent mindenki meghalt 😮 Hát ezt nem gondoltam volna.. Elég beteg az a srác.

One more story

Lelouch
Még semmit se láttál, amiben volt ilyen inner darkness? 😄
Zomil
Hát ettöl nem igazán lettem okosabb 😄

Lelouch
A részt még nem láttam, de a mangában ez volt Oudo monológja ezzel kapcsolatosan.
Kumagawa képességét meg nem lõném le, a Good Loser Kumagawa részben valószínûleg úgyis le lesz leplezve. Az viszont fura, hogy nem érdekelt eddig Kumagawa, pedig már volt róla olyan flashback is az animében, ahol kiderült, korábban csúnyán elbánt az "op" Ajimuval is...
Lelouch
Én is Boldog Karácsonyt kívánok mindenkinek!<#smile>
Zomil
Medaka S2 11: Iszonyat jo rész volt 😊
Viszont nem igazán értettem, h Oudo mit is látott Medaka-ban amitöl ennyire megrémült és feladta?
A végén meg Kumagawa megjelenése...most tényleg mindenkit kinyirt? 😮
Meg kéne már néznem, h mi az ö képssége, mert öt eddig még kihagytam mindig, mert nem nagyon érdekelt

Zomil
Kaptok tölem is.
Boldog Karácsonyt! 😊

LasDen
viszont neked is és a többieknek is 😊

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

IMYke2.0.0.0
Ide is 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Lelouch
To Love-ru Darkness OVA 2 - OMG!<#vigyor>
Lelouch
Havi manga, és egyelõre csak 3 fejezet van, ami az anime vége után játszódik... Hogy ne kellene már sokat várni? 😄
Zomil
Jah értem...Hát azért remélem nem kell sokat várni a folytatásra, mert igy pontozni se tudok egy félbeszakitott animét...

Lelouch
Egyébként a helikopteres fickó
Sakamoto ismerõse a Tyrannos-nál, akit már korábbról is ismert.
Lelouch
24 részes elég nehezen lehetett volna, lévén a manga jelenlegi 53 fejezetébõl 50 fel lett dolgozva... 😄 Így folytatás se mostanában fog jönni, már ha lesz majd egyáltalán...
Zomil
Psycho-Pass 11: Azta k**** mekkora rész volt ez! Most azonnal akarom a folytatást, simán az év egyik legjobb animéje!

BEAST
Kösz, meglesem majd ezeket, bár az elsõn kívül egyik sem igazán hozott lázba. 😊

Zomil:

Nem a bamba fickó akit korábban a megfigyelésével biztak meg?

Btooom vége is egész jó volt, de remélem egy ilyen "lezárást" hamarosan követni fog a folytatás.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Zomil
Btoom-nak vége...hát nem volt rossz, de igazán lehetett volna 24részes, mert most meg kell várni a következö évadot 😄
Igy most olyan lett, mint az F/Z félbe lett szakitva... :S

Amugy a helikopterben a végén ki ült? Aki segiteni akar a föszereplönek?

LasDen
kuroko manga az agyamra megy.....reméltem, hogy talán végre vége lesz, de nem....túl naív voltam...4 perc ebbõl a kurva meccsbõl...és fogadok lesz legalább 4 fejezet ez a szar, hogy szopna le a mangaka....

LasDen
rendesen odatett....