Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
minimális eladásokat produkált, így nem sok esély van rá. de a manga is véget ért, bár ez nem befolyásolja, hogy lesz-e folytatás vagy sem....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

IMYke2.0.0.0
Tényleg semmi esély? 😞
Pedig a sorozat végi kiírásuk biztató volt... ezek szerint, még túlbizakodó is...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LasDen
teljesen egyetértek....😄 Yassan és Ringo-chan nagyon jók voltak 😄DD de a HSG are funky betétek is vitték 😄 Kár hogy semmi esély folytatásra 😞

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

IMYke2.0.0.0
Specialok is "betegek" voltak 😊))

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Danshi Koukousei no Nichijou (2012) - 8/10

Alap 7-rõl indult, hogy aztán egyre jobban szórakoztasson - Literally Girl, diáktanácsos szál, hétköznapi szituációk kifigurázása stb. stb.
Eszméletlen volt 😊

Most még a Special van hátra.

IMYke2.0.0.0
Nem is tudtam, hogy így is árulják:

IMYke2.0.0.0
Nagyon profik az ünnepi bannerek!
Nem grafikus vagy véletlenül?

Máté94
Tökéletes, köszönöm a segítséget!<#worship>
Malakai
Oh, ja hogy Chromeban adtad hozzá, akkor pöttyet bonyolultabb, de itt van:
AdBlock Options > Customize > Manually edit your filters:
És írd be:
@@||anime.malakai.hu/banner/*

Szerk Eh, ez a cleditor (sg kieg) is szivat, hogy a | karaktert kiszûri...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Máté94
Chrome; Adblock-ba ilyen nincs. Vagy lehet, hogy vak vagyok. 😄
Máté94
Jól van... igen, úgy. 😄
Malakai
Megvan az nem tetszik neki, hogy a banner szó benne van az elérésben, elég marha széles skála ez szûrésre. 😄

Egyébként tudsz kivételt hozzáadni azt gondolom tudod... 😊
Open blockable items > Search: malakai; jobb gomb > Add exception rule for item > Add filter

(\__/) ( X.x) ( } . { )

RelakS
úgy érted, hogy 変化なし? 😊 (henka)

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Lelouch
Szerintem a chibis forma semmivel nem idillibb, sõt, inkább csak ront az összképen... Szerintem ez pont hogy nehezít a self-insert-en is.
Máté94
Nincs változás. (henko nashi)
RelakS
naésmost?

Máté94
Ajnasz listájában van valami, mert ha kikapcsolom és csak hufilter megy, akkor látszódik.
Malakai
Túl szigorúra van állítva a szûrõ, pl rakat magyar szûrõ csomag nincs jól tesztelve.

Bár sejtem min akad fent és lehetne rajta javítani.
php kiterjesztést leszedni

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Lelouch
Alapesetben tényleg mutatnia kellene, mert nekem is látszódik a banner, hiába van fent az Adblock.
RelakS
akkor rosszul van beállítva, mert nálam plö látszik plö 😊

armageddon666
Nem tudom, mert én a reálisabb mellett állnék, de lehet hogy abba nem élnék bele magukat szívesen az otakuk... nem mindig elég ugye ha megkapod a sok jó csajt, az is számít hogy te jó legyél, és ha a karakter nem olyan idilli...

@

Zomil
Sztem nagyon jo sorozat 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Lelouch
Miért nem állítod be akkor, hogy mutassa? 😄
Máté94
Adblock sajna tiltja a bannereket... 😞
armageddon666
Tényleg, speckó bannerek. 😊)

@

Máté94
Lesz. 😊
tigeroo
ez a magi lesz jobb? érdemes nézni? az elsõ rész nem hagyott mély nyomokat bennem
Lelouch
Miért jobb a chibi forma, mint inkább a realitás talaján maradni valamennyire? Hirano Kouta és Daru is mûködött rendes kinézettel és magassággal, hiába voltak õk is kövér karakterek.
Zomil
Ah, pedig a karácsonyiakat néztem volna meg, nagyon jok lettek 😊
Boldog Karácsonyt amugy mindenkinek!

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

RelakS
Kellemes karácsonyt mindenkinek 😊

Jók a keretes banner

biomage
Boldog karácsonyt mindenkinek 😊

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

armageddon666
Rettentõ távol áll az idilltõl, szóval igen. Mármint a visszataszító az azért erõs kifejezés. 😊 A nagyon kicsi kövér karakter viszont már ilyen chibi... szóval az már nem gáz 😊 Annyira. Szerintem utóbbi jobb lett volna.

@

Malakai
A megszokott képeket itt (478db perpill), a karácsonyiak viszont nincsenek közte, ünnepek után vissza is rakom a régit. 😊
Majd egyszer összekapom magam és lesz rendesebb lista készítõre szûrve, mert amióta átvettem azóta megvan melyiket ki készítette. 😊

Kösz mindenki! ^_^

(\__/) ( X.x) ( } . { )

LeventeV
Jók lettek.<#eljen>

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Lelouch
Szerintem is.
Zomil
Elöször nem értettem miröl van szo, aztán felnéztem, nagyon jok 😄

Amugy hogy is lehet az összes képet egyszerre megnézni?

Lelouch
Pont írni akartam én is.<#smile>
LasDen
jajj de faszák 😊)))

Malakai
Mindenkinek kellemes ünnepeket! 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

BEAST
A jobb oldali szimpatikusabb.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Lelouch
Baccano? 😄
Lelouch

Valami ilyesmi visszataszító lett volna?<#rolleyes>
IMYke2.0.0.0
Érthetõbben: nem a fõszereplõ lányka volt romantikázós, hanem a másik két fiatal közül a fiú lángolt a másik lányért...

IMYke2.0.0.0
12 Kingdoms-ban az eleje jó volt - aztán ott is átmentek daráldába .

armageddon666
Teljesen igaz. 😊
Egyébként hirtelen nem jut eszembe anime, amiben normálisabb romantika meg akció van. Mármint a legtöbb hárem lefedi ezt a két kategóriát, csak a romantika részt elég gázul kezelik. 😊

@

Zomil
Jo én az elsöre reagáltam, a jo is kategoria meg elég tág, mert mindenkinek más a jo 😊

armageddon666
Romantika és akció.
És jó is. [ ] 😄

A 90% 😊

@

Zomil
Hát az animék 90%-a ilyen sztem 😄

Zomil
Hát az animében közelebb áll egy chibi-hez 😄

armageddon666
Ha reálisabb a magassága, akkor sokkal kövérebbnek hat (még akkor is, ha a vastagságát megtartja, és vékonyabbnak kéne látsszon arányaiban).

Mármint így most nagyon torz az egész, ilyen chibi feeling, aztán megszokható. De egy valósabb kövér karakter az visszataszító lehetne.

@