Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lelouch
Persona 4-nél nem tetted fel a kérdést, hogy hogy van az elsõ 3? 😄
Zomil
És hol az 1? 😄
Amugy kicsit olyan Guilty Crown érzésem van...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Lelouch
Lelouch
Mindenesetre ami Kumagawát illeti, szerintem igenis egy nagyon jó karakter, még ha nincs is kifejezetten a kedvenceim között. De én megértem, miért ilyen népszerû.
Ezt viszont már én se értem...: Third Popularity Poll
Akune hogy a fenébe lett második? Pláne úgy, hogy a második szavazás óta, ahol 6. lett, szinte semmit se szerepelt... Rá lehetne fogni, hogy ez az anime hatása, de akkor inkább Medakának kellene ott lennie, szerintem.
IMYke2.0.0.0
Nagyon gyengének tûnik így, leírás alapján.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Lelouch
Hát ez a spoiler tag nem túl jól sikerült... Amúgy meg ha ennyi kérdésed van, olvasd inkább a mangát. 😄
Zomil
Medaka S2 12: Hát elég érdekes egy rész volt 😄
Összességén az évad 9/10.

szerk:
Amugy látom, h késöbb csatlakozik a diáktanácshoz. De ö nem egy velejéig romlott karakter? Akkor átáll a "jo" oldalra? Meg miért látja Ajimu-t a "halálakor"? Az arc-os történeteket nem olvastam el, csak a Personality és képesség leirását wiki-n.
Meg mondjuk a Book Maker képességét se nagyon értem.

Egyébként nem nagyon értelm a hype-ot körülötte, nekem nem tünik annyira érdekes karakternek, mint néhány eddig bemutatott.[/spoiler]

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
Megnéztem 2ch-t...omg...de...de...miért van a tökére kötve egy ipod? 😄

LasDen
jah olyasmi 😄 csak több ecchi 😄
sztori: a pokol olyan mint a föld. a bûnösöknek pénzt kell keresni a megélhetéshez, amíg ott vannak. pénzt pedig a bûnhõdéssel lehet keresni. Minél durvább és komolyabb amit kapsz, annál többet lehet keresni, viszont másnapra teljesen jól leszel 😄 Emellé társul, hogy a nõi démonok, akik az ember mellé vannak beosztva olyan ruhát hordanak, ami éppen takar 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Zomil
Dokuro-chan reloaded? 😄

LasDen
ebbõl is lehetne anime valamikor 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Lelouch
Hát mivel még RAW sincs hozzá, egy darabig még biztos várni kell. 😄
Zomil

LasDen
asszem mangát elõrõl kéne kezdenem...de a fordítást is olyan körülményesnek találtam anno...nemtom...meglássam 😄

Zomil
Oh 😊

Remélem nem kell sokat várni Hellsing feliratra 😛

Lelouch
Nem csoda, valószínûleg ez fogja felváltani a Hellsing-et. A most kijött utolsó részhez volt mellékelve ez a trailer.
armageddon666
Ja. Hirano Kouta. 😊

@

armageddon666
Mi ez, japán Alucard?😄

@

Zomil
Uhhh...ez valami gecijo...bár elöször azt hittem valami uj trailer a hellsing-hez 😊

LasDen
ez jó lesz....a manga is jó (már mikor mondtam, hogy anime kell belõle 😄) bár picit elvagyok veszve vele, mer már lövésem sincs mi miért van 😄DD

Lelouch
Zomil
Az jo...utálom az olyan animéket ahol a végén nem születik döntés.

Máté94
Taichi választani fog.
Zomil
Azt lehet tudni, h 4rész alatt mit akarnak kezdeni még a történettel? 😊

Malakai
AT-X leadja elméletileg 30-án, úgyhogy vártnál elõbb jön a maradék. #56266

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Zomil
Kokoro Connect-et most fejeztem be, mert anno mikor futott a 7. résznél abbahagytam(nem azért, mert nem tetszett, csak lassan jött a felirat és utána meg nem volt kedvem folytatni), azátn most befejeztem. Jo volt egy 8/10-et adnék rá. Nem volt kiemelkedö, de jo volt nézni. Meg ha jol tudom még márciusban jo ki pár rész ugye?

Lelouch
Nem csak a feje, hanem az egész karakter nagyon beteg, bár azt hiszem, a 11. rész már elég nagy utalás volt erre. 😄

Amúgy még pont idõben nézted meg ezt a pazar openinget, mert úgy látom már nico-ról is törölték... 😄
Zomil
Nagyon beteg feje van 😄

Lelouch
Good Loser Kumagawa OP

A GLK-ból is el tudnék viselni egy sorozatot, vagy legalább még néhány részt valamilyen formában. 😄
LasDen
tényleg jópofa showt raktak össze...aranyos volt. az egész rész is....szépen alakulnak a dolgok...

Malakai
Ja még az, hogy túl sokszor játszották el a...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ryouta felrobbant, jaj neeee. Ja mégis él, mert csak úgy vágtuk, heppííí
...szituációt.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

LasDen
nekem tökátlagos volt. megnézed, de aztán elis felejted mi volt benne.....

Malakai
BTOOOM! | AniDB | MAL
Elsõ 1-2 részben még kicsit húztam a számat egy-két dolgon, de egy elég jó sorozat lett tényleg. Mondjuk pont az utolsó rész megint gyengébb szerintem.
Oké, hogy ez csak így el lett vágva, ez nem "nagy leszámolás", de Taira-sant rakni a végére szerintem gyenge húzás volt kicsit. Na meg ki nem látta ezt elõre? 😊 Ott meg a fejemet fogtam, amikor hatalmas taktikának állították be azt, hogy Himikora állítja a követõt. 😄
Reménykedek egy következõ szezonban. De ha lesz is ugye nem valószínû, hogy egyhamar (hacsaknem anime original).

(\__/) ( X.x) ( } . { )

LeventeV
<#eljen> Nagyon jók.

Btooom-ot most fejeztem be. Egész jó volt. 8/10

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Malakai
8 új banner Lelouchtól:

(\__/) ( X.x) ( } . { )

RelakS
ha ki is adják BD-en, szerintem ugyanolyan upscale lesz, mint pl a Full Metal Panic

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

LasDen
én azokat nem láttam, így nekem ilyen problémám szerencse nem volt 😄 de nekem is tetszett. a sztori maga nem volt új, de nagyon jól tálalták....

armageddon666
Ez az Ano Natsu de Matteru nagyon jó. Sajnálom hogy sokan leragadtak annyinál, hogy "Pleace Teacher remake", még akkor is ha igen igen erõteljes a hasonlóság.

@

IMYke2.0.0.0
A Coalgirls csak 1280*720-ban "adta ki" az Elfen Lied-et - s kiderült, hogy a kiadvány eleve upscale 😞

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Malakai
ONIAI | AniDB | MAL
A sorozatban elszórtak erre-arra egészen jó poénokat is, fõleg az elsõ felében, közepe táján. Nagyobbrészt viszont egy átlagos ecchi ökörködés nulla sztorival és vég nélkül.

MUV-LUV | AniDB | MAL
Egy tingli-tangli hárem-mecha-románc bigyó, ami feldob 3-4 történetszálat és mindegyiket gyorsan le is csapja, nehogy már szóljon valamirõl. Ráadásul a legeleje abszolút nem ezt vetíti elõ, arról egy Blue Genderes keményebb dologra számíthat a nézõ, aki azt várja az felejtse is el, csak a flashback olyan az elején.

SAO | AniDB | MAL
Az ALO-s váltás óta nagyon csúnya mélységekbe zuhant a sorozat, a vége is pocsék, igazán a feléig ér valamit, odáig simán jobb pl az Accel Worldnél szerintem, de utána bezuhan a szintjére vagy még azalá. Ami szomorú, hogy igazából egy másmilyen sorozatba akár az utolsó arc története is elment volna, de ott is csak ötletek és nem maga a történetvezetés.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Lelouch
Chuunibyou demo Koi ga Shitai! 12.(end) - Hát nem pont ilyen befejezést vártam...
Zomil
Girls und Panzer 09: OMG mekkora csunya cliffhanger-t kaptunk a végén 😄

PetruZ
Sakurasou 12 (még messze nem END): A Nyaboron interaktív film állat volt. 😊
Seth

PSN ID.: Beegabor

PetruZ
OniiAi 12 END:
Luke apja Vader... <#crazya>

Lelouch
Egész érdekes volt a HunterxHunter movie-t felvezetõ két manga-fejezet.
Végre lehetett nyerni egy kis betekintést Kurapica múltjába, és abba, hogy milyen volt a klánja. Az is kiderült, hogy õ hogy úszta meg a mészárlást. + nagyon úgy néz ki, hogy Kurapica felelõsségre vonható abban, hogy a Pókok megtalálták a Kuruta-klán rejtekhelyét...
Lelouch
Na végre be lett jelentve a Kuroko no Basket 2. évad.<#hawaii>
Zomil
SAO end: hát...nem volt vmi nagyszám elég csöpögös volt a vége... 😄
Az a táncikálás a végén nagyon gáz volt 😄
Meg Kirito huga tovább szenvedett ott...nah mind...sztem ritka gáz volt ez a befejezö rész, ilyen csöpögös izé...

Viszont ez a minden MMO kompatibilis dolog jo 5let, lehet ilyen irl is 😄

Zomil
Szép 😊

LasDen
panzernak és demonak bejött az élet 😄

BluRay
*3, 13,550 13,550 Girls und Panzer vol.1
*4, 12,573 12,573 Chuunibyou demo Koi ga Shitai! vol.1