Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem merem elolvasni 😄
Stay nnightot nem láttam, és a zeroban most tartok s02e02-nél 😄

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

Zomil
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ezért hagyják meg a végén a mesterek az utolso command seal-t, h rávegyék a szolgákat a saját maguk megölésére, mert az összesz szolga ereje kell, h a grál teljes legyen...szoval a szolgák leginkább csak be vannak etetve, h van lehetöségük kivánni...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

fate/zeroban ez hogy van?
Ugye a grál teljesíti a kívánságot, de CSAK egyet. De nem csak a mágusok, hanem a servantok is akarnak kívánni valamit.
Szóval akkor a grál 2 kívánságot teljesít, vagy a végén lesz egy élet halál harc mester és szolga közt?

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

armageddon666
Na mikor angolul beszélnek azon sírok mindig. 😄
Emlékezetes részek voltak (az összefüggõeken kívül):
-Kagura nem tud elaludni
-szemöldök zombik
-az alternatív Yorozuya a négerekkel
-közös vacsora
Most így ennyi ugrik be. 😊 Arcokból mind tetszett, meg igazából az is két részre bontható: komolyabb, meg ... szokásos. 😄

@

armageddon666
Én úgy szedtem ketté, hogy epizodikus részek, meg összefüggõ részek. 😄 De aztán volt egy szünet valamikor, meg utána ugye abba is hagyták az eredeti sorozatot, szóval a pókemberes arcig van meg így. 😊

@

armageddon666
Csak nem Shinji walkmanjén? 😄

@

PetruZ
Ne, õt nem adom, te gonosz dimenziódémon! 😊
LasDen
ehehehehe 😄D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Zomil
Code;Breaker vége...FOGALMAM sincs minek néztem meg...4/10 kár erre a valamire egy szot is vesztegetni...a föszereplö csajnak szinkronjának meg a világ legkönyebb dolga volt. "Ogami...","Ogami?", "Ogami!" és ennek változatai különbözö hanglejtéssel...jesszusom szeretném minél hamrabb elfelejteni, kérem vissza azt a 13x25percet az életemböl...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
Lol 😄

LasDen
nem kevés kurva jó rész van 😄D nekem a legnagyobb kedvenceim, mikor Otsu-chan hivatalos fan clubot választ magának...
hey Taka-tin hey 😄DD

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Count Adyn
xD Én mialatt néztem végig a kedvenc részeket külön másoltam, a 200 rész alatt 40 körüli összejött 😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

LasDen
sugitanak nem kéne ezt erõltetni 😄D

Lelouch

Sugita és Ono Daisuke... 😄
LasDen
am, egyik kedvenc jelenetem 😄DD Sorachi FTW 😄DDD
I want to be a cheeseburger 😄DDDDD

Zomil
Ez meg neeeed 😄

LasDen
azt én is 😄 de így is szeressem 😄

Zomil
Wow...hát ilyen gondolatot, se láttam még, h a magnoban lenne Rei lelke. Mert valoban igazad van, h a lelkét valoban megmentette, csak a testét nem tudta és valoban a magno épségben megmaradt, habár nem müködött nem tudni miért. Mekkora trollkodás lenne már, ha abban lenne Rei lelke omg 😄D

Count Adyn
Kössz😄 Nah végre 16:9 ben 😊 "Felnõtt" Kagurat meg tudtam volna szokni😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Rei

Ha jól rémlik...

A lelke ki lett mentve, és azt hiszem valamilyen tárgy (magnó?)tartalmazza is. Tuti nem a semmiért mentették ki. Klónrei kérdezgette is hogy "Ki vagyok én?" Sztem késõbb egyesülni fog a lelkével.
LasDen

Lelouch
És még be se raktam mindent... 😄 Nem gondoltam volna, hogy valaha is ilyen jókat fogok derülni ezen a mangán, bár belegondolva az a bizonyos Himiko-s jelenet már elõrevetített valamit... 😄
Zomil
omg ezek a szövegek 😄

LasDen
csak egyszer bazmeg...csak egyszer esne így rám egy random jó csaj az utcán....😄

Lelouch
Btooom! 52. - Mi ez, To Love-Ru? 😄
De ez és ez se volt kutya... 😄
Maoyuu Maou Yuusha - S01E01
Hát ez nagyon kész volt. 😄
Ha e mögé a vér-komoly téma vs ökörködés kombó mögé és a meglepetések mögé történet is lesz rakva, én ezt végig fogom nézni. Nagyon súlyos volt, ahogy ...
A démon király 2 perc alatt levezeti miért hasznos a háború és miért érdekelt benne a két ellenfél, meg még a "semleges" országok is. Amikor a végén kiderült miként gyakorolta a "hõs" ölelését vagy amikor levette a szarvakat fetrengtem a röhögéstõl ...

Zomil
Azért arra lehet számitani, h melyik szolgák maradnak a végén, ha láttad a F/SN-t 😊

armageddon666
A roahdt életbe, most elspoilereztem magamnak én is 😄DD

Nem, hiába láttad volna FSN-t, erre nem számítottál volna szerintem 😄

@

Nem láttam a stay night.

Ez a spoiler amibe belefutottam:

Hogy a lándzsást elárulják, és hogy öngyilkos lesz.

Gondolom a mestere fogja elárulni hogy támadjon meg egy sebesült servantot (arturia) azzal a kényszerítõ mágiával, csak ö ezt nem akarja és gondolom leszúrja magát az átkozott lándzsával

LasDen
Gintama

tigeroo
ez melyik anime?
Zomil
Na igen, szépen megnött 😊

Lelouch
<#pardon1>
Akkor már inkább Toji húgával jöjjön össze... 😄 Trollkodásnak az se lenne utolsó.
Zomil
Igen, mert sztem Armageddon meg én is annyira komolyan gondoltuk 😊

Várj van jobb 5letem, Misatot klonozzák, és akkor Shinji-vel egy idös lehetne és akkor lehetne Shinji x Misato 😄D

Lelouch
Szerintem inkább ne...
Zomil
A Nerv-böl Misato és csapata válik ki és megszületik a Wille ami azért jött létre, h megakadályozza amit a Nerv tenni akar...hogy az konkrétan mi hát jo kérdés...a Seele is akar valamit(bár nekik már löttek), meg Gendo erölteti ugye azt, h mindenki eggyé váljon és végre együtt legyen a feleségével.

Zomil
Fogalmam sincs milyen formában marad meg Shinji, mert az nem derül ki, annyit látunk, h egy dobozba be van zárva a Unit 01-es és az ürben a föld körül kering(amiben ott van Shinji...nemtudom hogy), majd Misato csapata megszerzi és következö jelenetben már ott fekszik az ágyon...

Lelouch
Na igen.
MisatoxShinji viszont komolytalan... Még a KaworuxShinji is esélyesebb lett volna! 😄
armageddon666
Ahogy átjött a spoilerekbõl egy kulcsmotívum van ami igazán spoileres.
timeskip

A többi annyira nem hû de meglepõ szerintem.
NERV kettéválása? Vagy NERV vs SEELE? Vagy valami hasonló. Szóval a HIP oldaliak meg a Shinji oldaliak. 😊

Illetve vannak még olyanok amik benne voltak a sorozatban is, csak ha minden igaz nem ennyire konkrétan kimondva.

@

armageddon666
Hát... EndOfEva? 😊 Liftes jelenet? 😊 Egyik legjobb rész.

@

armageddon666
Sajnos EVA3-t még nem láttam. Szóval lehetnél specifikusabb ezzel, hogy "kikaparják" 😄 Úgy mint a sorozatban, mikor feloldódott az LCLben? Vagy csak simán be volt zárva és kómában volt, a fizikai formája megmaradt? Ettõl függetlenül Reit nem a Unit 01 nyelte el, hanem az angyal. Aki, mikor Shinji megérintette Rei lelkét, átváltozott egy házméretû Reibe.

@

Zomil
Hát most Misato nagyon badass kinézetet kapott, szoval simán jöhet a Shinji x Misato 😄DD

Zomil
Hát azért hatalmas különbség volt a sorozatbeli Rei és a filmes között, gondoljunk csak a liftes jelenetre.

Amugy meg Shinji-t is ugy kaparják ki a Unit 01-böl mikor ott keringett már egy jo ideje az ürben 😊

LasDen
1-2 spoilerbe már belekattintottam, de még nem olvastam el egyiket se....nagy a kííísértés 😄

armageddon666
ShinjixRei meg:
Rei az anyja klónja... mintha a húga lenne 😄DD Én bírom Reit és Asuka sokszor lecsapja a biztosítékot, de csak az AsukaxShinji párosítás a jó... annyira mások, valahogy összeillenek.

Esetleg MisatoxShinji. hot milf action. 😄

@

armageddon666
Nem teljesen értem a problémádat. Rei a sorozatban is fel lett vezetve, és pont mikor már érzelmeket mutatott: kamikaze lett és jött helyette egy érzelemmentes klón ismét...

És a 2.0 végén túlzás hogy megmentette Reit. Elérte a lelkét. Maximum.Rei már meg volt fizikailag emésztve.

@

Zomil
Abbol az elözetesböl konkrétan semmi nem volt a filmben 😄

Ezért tippelnek sokan, h talán ez volt az átvezetés a 2-3 között.

PetruZ
Yama no Susume (2013, AniDB): Újabb minisorozat 3-4 perces epizódokkal, ezúttal 8is) tipppikus aranyos iskolás lányokkal, akik... hegymászni indulnak... <#idiota> Na, ilyet se láttam még. 😊 6/10
Lelouch
Na igen, olvastam én is, hogy a 2.0 végén lévõ elõzetesbõl nem sok minden(semmi se?) köszönt vissza a filmben... 😄 Mondjuk még mikor kijött a film, pletyka szintjén felmerült valami olyasmi, hogy a 4. rész után jönne majd egy sorozat a köztes 14 évrõl. Szerintem kamu volt, de végülis lenne benne ráció.
Zomil
Igen ez a kép mindent elmond...kiváncsi vagyok, h a 4.0 megválaszolja-e azt a rakás kérdést ami a neten mozog(merthogy ahogy elnéztem a spoilerembe leirt kérdések foglalkoztatnak másokat is, szoval nem csak én értetlenkedek) vagy csak még több kérdést kapunk 😄