Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Máté94
Annyira utálják egymást, hogy az már már szerelem is lehetne... :D
Lelouch
LasDen
tökéletes :DDDDDD

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Zomil
Redditröl...ide kapcsolodik :D

"To luv-ru episode summary:
Main Character:
oh no I fell down and now I'm cupping your breasts!
oh no I fell down and pulled down your skirt!
oh no I fell down and accidentally put my tongue in your mouth!
oh no I fell down and now I'm cupping your brests as well as another girls!
oh no I accidentally walked in on you bathing!"

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LasDen
na az érdekes :DDD

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Lelouch
A PSP-játékban van YozoraxSena ending... :D
LasDen
nem biztos hogy haganai nextet nézni fogom....nem bírom elviselni Yozora minden értelmet nélkülözõ utálatát Sena felé.....úgy szétverném a fejét egy ütõvel....:D

Lelouch
A Darkness-plot az, a hárem-plot meg rossz irányba halad.
LasDen
...hanem hogy szar? :D

Lelouch
Nem azzal van a baj, hogy nem halad...
LasDen
eltudom képzelni milyen gyors tempóban haladhat az a történetnek nevezett félmondat :D

Lelouch
XDDDDDDDDDDD
Amúgy én mostanra nagyon kiábrándultam a Darkness-bõl... Az alap manga sokkal jobban bejött. Szerencsére van még néhány poénos helyzet, de egyébként a hárem meg a Darkness plot is egy kalap ürülékkel egyenlõ a szememben...
LasDen
persze, tudom én....de úgy legalább engem is érdekelne :D

LasDen
ezé nem bírom olvasni én ezt....mert tetszik, hogy ennyire ecchi, de egyszerûen ez a rengeteg "véletlen"....idegesít :D Olyan mintha nem lenne semmi ötletük
'Mit csináljunk? Nemtom...Akkor essen bele a fasza véletlenül' :D

Lelouch
Inkább ne. Hentai mangaként egyébként se menne ilyen jól a szekere...
Lelouch
Az esés végén az ujjai már ott voltak... :D Ilyen "legendás" esések szoktak elõfordulni benne... :D
LasDen
óóó istenem :DDD vinnék át tiszta hentaiba az egészet :D az még érdekelne is :DD

Lelouch
Akkor amúgy rajta volt egy ruhán átlátó szemüveg is... :D De azt már nem mutatták, mit látott annál a jelenetnél. :D
Zomil
Akkor #56827 :D

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Lelouch
Csak annyi történt, hogy a fõszereplõ megint ráesett egy csajra, és így végzõdött... :D
LasDen
amúgy ez is mi, véletlenül megnézi a pináját?? :DDD

Zomil
Persze tisztában vagyok vele :)
De most megnézni akárki random ember...mert értem én, h a hentai és ecchi határán kell mozogni, de szvsz azért az utolso elötti képkocka már durva :D

LasDen
csak annyira borderline, hogy nagyon :DDD

Lelouch
Hányszor kell még beírnom, hogy nem az?<#falbav><#vigyor>
Zomil
Megláttam US-en ezt a képet a To love ru darkness ova 2-röl...ez nem hentai véletlen? Mert föleg az utolso elötti kép erösen arra hajaz :D

Zomil
DAFUQ!...de...de...erre nem találok szavakat :D

LasDen
nem kevés cucca van...de elég beteg tag :DDD
http://www.youtube.com/v/XStTAiiwDEw&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

PetruZ
Problem? :P
LasDen
jó, de mondták neki hogy jöjjön elõ...elõ is jött, erre 2 másodperccel késõbb már támadnak is...azért ez nem kóser....:D

PetruZ
Ahogy a cím is mondja: "problémás gyerekek". :) Valaki rejtõzködik, les rájuk, idegen helyen vannak, megvan a képességük, hogy elbánjanak bárkivel (a saját világukon), naná, hogy nekiugranak. Utána egy vízisten már meg se kottyan, "just for fun". Szerintem. :)
LasDen
nekem egészen bejött...nekomimik és egyéb állatok mászkálnak, az már jó :D
mondjuk eléggé illogikus volt, hogy az elején egybõl betámadták szegény csajt :D

PetruZ
Maoyuu Maou Yuusha (2013, AniDB): No, csak megnéztem én is az elsõ részt, annyira nem jött be nekem sem. Nincs igazán kihegyezve semmire, ami érdekes (vagy legalább "látványos") lenne, erõsen középszerû. Pár részt még megnézek talán, de sokat nem remélek. 4/10
Count Adyn
Jó akkor mondjuk logikusnak:) Aztán tudjuk milesz mikor szembesül az elveivel:)

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

LasDen
megpróbáltam sasami-sant...de nem....amiket shaft az utóbbi években csinál az nem nekem való...

PetruZ
Mondaiji-tachi ga Isekai kara Kuru Sou Desu yo? (2013, AniDB): OMG! :D Ez meglepõen nem akkora baromság, mint elsõre tûnt. Nagyon... gonzo, hogy úgy mondjam. :) 6/10
Zomil
Hát az, h racionális az azért picit tulzás :D

Count Adyn
Speciel Kiritsugu teljesen racionális, de a végére majd rájösz úgyis mi mozgatja:)

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Lelouch
Eddig még nem találkoztál antihõsökkel?
fate/zero 17. rész
Ez a Kiritsugu vagy ki meg a zöld hajú csaj nagy rohadékok. Öngyilkosságra kényszerítenek egy lelket, meg megölnek két védtelen embert. (az igaz hogy a mágus is szemét volt) Remélem valaki majd felnyársalja õket :D:D:D

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

Zomil
Egyszerü a magyarázat, de ha valaki még nem látta, annak spoileres :)
Szoval nem miattad raktam spoilerbe.

Úgy gondoltam hogy valami egyszerû magyarázata lesz, nem pedig spoileres :D

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

Zomil
Akkor minek kérdezted? :D

Nem merem elolvasni :D
Stay nnightot nem láttam, és a zeroban most tartok s02e02-nél :D

Zomil
Ezért hagyják meg a végén a mesterek az utolso command seal-t, h rávegyék a szolgákat a saját maguk megölésére, mert az összesz szolga ereje kell, h a grál teljes legyen...szoval a szolgák leginkább csak be vannak etetve, h van lehetöségük kivánni...

fate/zeroban ez hogy van?
Ugye a grál teljesíti a kívánságot, de CSAK egyet. De nem csak a mágusok, hanem a servantok is akarnak kívánni valamit.
Szóval akkor a grál 2 kívánságot teljesít, vagy a végén lesz egy élet halál harc mester és szolga közt?

armageddon666
Na mikor angolul beszélnek azon sírok mindig. :D
Emlékezetes részek voltak (az összefüggõeken kívül):
-Kagura nem tud elaludni
-szemöldök zombik
-az alternatív Yorozuya a négerekkel
-közös vacsora
Most így ennyi ugrik be. :) Arcokból mind tetszett, meg igazából az is két részre bontható: komolyabb, meg ... szokásos. :D

@

armageddon666
Én úgy szedtem ketté, hogy epizodikus részek, meg összefüggõ részek. :D De aztán volt egy szünet valamikor, meg utána ugye abba is hagyták az eredeti sorozatot, szóval a pókemberes arcig van meg így. :)

@

armageddon666
Csak nem Shinji walkmanjén? :D

@

PetruZ
Ne, õt nem adom, te gonosz dimenziódémon! :)
LasDen
ehehehehe :DD