Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zomil
wat 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Count Adyn

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Lelouch
Bocs, de nem állok le a karakterek pontos életkora után kutatgatni. Abban azért biztos vagyok, hogy a felsorolásomból van jópár, amiben idõsebb a fõszereplõ mint 20-22 év. Azzal viszont ostobaság lenne vitatkoznom, hogy 30-hoz közeli fõszereplõbõl kevés van. 😊
Zomil
De én épp ezért mondom, h 25felettieket nézd, mert mint irtam 20-22 sürübben van, de olyan kevés van ahol inkább a 30hoz vannak közel 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LasDen
na most már kezdek kíváncsi lenni mi ez a nagy jelenet....holnap folytatom a 6. résszel 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen
a Bakuman is ide sorolható....bár ott fiatalon kezdik, de már bõven benne vannak a korban 😄D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

armageddon666
Tizedik rész után újranéztem azt a jelenetet én is. 😊 Meg van egy másik elég jó... Bird of Hermes is my name, eating my wings to make me tame. 😄

@

Lelouch
Mi vagyok én, valami adatbázis, hogy fejbõl vágjam a karakterek pontos életkorát? 😄 Azért is általánosítottam huszonévesekre. Azokból néhány példa hol fordulnak elõ: Black Lagoon, Darker than Black, Gintama, Kaiji, One Outs, Death Note(L), Berserk, Break Blade, Dragon Ball Z, GTO, Sayonara Zetsubou Sensei, Needless, Black Cat, Baccano...
Malakai
GITS-ben Motoko teste is huszonévesnek felel meg, habár valódi életkorát nem lehet tudni, az biztos, hogy több. Van egy teória miszerint...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
...a Section 9-os kezdeti idõszakban már negyven környékén van. Igen, ez alapján a kilencvenes években kapta a cyborg testet, de ne felejtsük el, hogy a GITS egy alternatív univerzum, ahol már korábban áttörések voltak a kibertechnológiában.

ui.: Hellsing Ultimate maratonnak én ma kezdek neki pont. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Zomil
De amugy mondj már animét fejböl(ne csalj listárol) ahol a föszereplö 25évnél idösebb, nem hiszem, h 3-4nél többet fel tudnál sorolni, pedig nem kevés animét láttál.
Ha mégis akkor meg noob vagyok 😄

LasDen
én maratonnak nem nevezném...😄 nem biztos hogy egymásutánba tudnám nézni a részeket 😄

Zomil
Ugy nézem Lasden és PetruZ 😄

Én meg az utolso részre várok, mert most fejezte be US a forditást, ezért gondoltam akkor már megnézem magyarul.

Viszont amikor LAsden multkor kérdezte, h mikortol nem lesz haszontalan Seras gyorsan meg is néztem a PetruZ által spoilerben irt jelenetet, mert az a legjobb 😄

armageddon666
Hányan toljátok most a Hellsing Ultimate maratont? 😄

@

Zomil
Jo még a Hellsing is beletartozik, de Alucard böven tullépte a normál határt kor szempontjábol 😄

Zomil
26évessel? Hát nem sürün, most nem az ilyen 20-22-re gondolok, mert ilyen egyetemista sürübben elöfordul, de nem ennyire felnött. 😄

Most igy hirtelen a TTGL ugrik be egyedül meg F/Z.

armageddon666
Ritkaság. Nem mondom hogy fehér holló, mert nem az, de a 16 évesbõl meg 18 évesbõl több van.

@

Lelouch
Nem láttál még animét huszonéves fõszereplõvel?
Zomil
From the new world 16: Erösen 10/10 felé közelit az anime, nagyon durva a társadalom rajza, meg az egész történet iszonyat érdekes.

Az egész szörnypatkány dolog nagyon durva, h mennyire elkezdtek hasonlitani az emberekre. És tényleg lehet, h ök akarják átvenni az emberek helyét a földön. Ráadásul a 17. részben lesz megint egy timeskip

Amugy 26éves föszereplö az én animémben? Hát ilyet se láttam még 😄

LasDen
Kate-Keito....krumpli-burgonya...😄

PetruZ
Mindig elõttem van a jelenet még az elsõ évadból, amikor Maria és Kobato elõször találkozik és
veszekednek, majd Maria kiabálja, hogy "poopy vampire! poopy vampire!", Kobato meg megharapja és mondja neki, hogy "haha, most már te is egy leszel a sötétséggel", vagy ilyesmi. Maria teljesen megrémül, Yozora meg rögtön javasolja, hogy mivel a vámpírok nem szeretik a napfényt, ha meztelenül a napra megy, nem fog átváltozni, a kis dili erre rögtön dobál le magáról minden ruhát és pucáran kezd rohangálni a templomkertben a nõvérek legnagyobb megrökönyödésére. 😄 Mariának azóta is ez a szavajárása és azóta is a "poopy vampire!" jut eszembe errõl a szóról. 😊

Amúgy néztem, az új karakter neve hivatalosan nem is Kate, hanem Keito. 😊
LasDen
Yapiko Animation, a new studio based on collaboration between French and Japanese animators, launched in October...It also brings together Japanese talents such as character designer and animation director Masami Suda (Fist of the North Star, Musashi), and animators Hiroshi Shimizu (Fullmetal Alchemist, FLCL), Yûichi Takahashi (Naruto Shippūden: The Will of Fire, Blue Exorcist), and Eriko Kubokawa (Fullmetal Alchemist, The Girl Who Leapt Through Time). The studio is based in both France and Japan, and its stated goals are to create animation productions for television and multimedia aimed at both Western and Eastern markets.

azért japán oldalról elég komoly nevek vannak benne. Nem szarral dobálóztak 😄

#57126: A kaki szerintem még rosszabb. Olyan rondán hangzik, mindig is hátborzongtam tõle 😄D

PetruZ
Õ finoman beszél, nem káromkodik. Káromkodni nem szabad, értem? 😊 Nem mondja azt, hogy "szar", azt mondja "kaki" (poop) 😄

Hellsing 7: 'ztak*rva! Amikor Seras
végigtolja a varázslóvámpírcsaj fejét a folyosó falán, az valami elementálisan epic! 😮 És hogy megváltozott a kis cuki lány!...

LasDen
csak mostanra tûnt fel...Marianak mi ez a fixációja a szarral?? szinte minden 2-3. mondatába belefúzi. és a káromkodásai is csak erre korlátozódnak 😄D

armageddon666
Ok. 😄
Akkor nem nice.

@

PetruZ
Nem volt *semmi* spoiler.
armageddon666
3 szóban elspoilerezni egy részt? nice 😄

@

Lelouch
Medaka Box Abnormal befejezve. Jobb volt, mint az elsõ évad, 8/10.

A Good Loser Kumagawa viszont elég WTF volt... Hát még mennyire az lehetett az anime only nézõk számára. Jobb lett volna inkább ennek az elõzményét meganimálni.
PetruZ
Haganai Next 03: Maria vs Kobato, King's Game, first kiss. 😄
PetruZ
Én is most tartok ott. A londoni mészárlás is kegyetlen volt. 😊
Count Adyn
Kemény rész volt😄 Kagura vs ágyú 😄D

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

LasDen
Hellsing V

na, ezt már nevezem. a 4. után nagyon jó volt...😄 Wakamoto nagyon élt a szerepben.
a rész elején meg teljes halál 😄DD
Seras, Alucard kimaradtak úgyhogy a köviben biztos nagy a pusztítás 😄DD

armageddon666
Ja oké, megvan.

@

armageddon666
?

@

Lelouch
Népszerûségi szavazásokon megengedett az ilyen? 😄 Igaz itt most nem sokat számított az az 1500 szavazat, mert anélkül is ugyanúgy 4. lett volna a karakter. 😄 De azért azt nézve, hogy elvileg 1 szavazat 50 yen-be kerül, Y-san nagyon oda lehet a waifu-jáért. 😄 A következõ szavazon, ismerve az erõviszonyokat, lehet még többet szavazatot fog beküldeni... 😄
LasDen
jó étvágyat....😄

Zomil
Ezt meg igazán megcsinálhatná már az ufo anime-ban.
Ps vita Heavens feel:

Zomil
Need 😄DD

Kár, hogy csak psp-re van amugy a játék, mert jo kis rpg 😊

LasDen
Fate/Extra OP

ez amúgy a SHAFT csinálta...zomilnak talán ez lenne a tökéletes kombó, Saber kalandjai a shaft által 😄DD

LeventeV
Az engem is érdekelne. Már régóta tervezem, hogy megnézem, de nem jutottam el odáig.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

IMYke2.0.0.0
Ezek után, érdekelni fog engem, hogy a 2. részrõl mit gondolsz. <#nyes>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Zomil
Gits 2.0 is megnézve. Nagyon szép volt a grafikája. A CGI is meglepöen gyönyörü volt, az más kérdés, h szerintem nagyon nem illett az animébe és eléggé elütött. Az anime továbbra is érdekes és egyben rövid 😄

armageddon666
Megnéztem Hellsing X-t. Jó volt. 😊 A többség megkapta amit akart. Integra badass.

@

PetruZ
Bizonyos high-tech, transzhumán és cyberpunk regényekben, szerepjátékokban nem kell, hogy legyen, és mindegy, hogy van-e. 😊 (L. pl. Richard Morgan könyvek.)
RelakS
Biztos, hogy van szerves agyuk? Nekem az elsõ évad végén úgy tûnt, hogy Kusanagit gyakorlatilag átmásolták egy új testbe, nem pedig átrakták.

Nézzem meg még egyszer? 😄

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

PetruZ
Júniusban jön a Kingdom 2. (Hátha nézi még valaki rajtam kívül. 😊 )
Zomil
Vivid Red 02: omg...
Ez nagyon beteg...a lila haju csajrol ugy látszik mindik lesz egy láb közötti shot. 😄
Meg a szörnyü titok is gyorsan kiderült.

LasDen
The List - 10 Tearjerkers That'll Empty the Tissue Box

Spoileres lehet...bár az utóbbi 2 évbõl csak 2 sorozat került fel, a többi régebbi (és a Clannad nincs a listán, mert megvan magyarázva miért 😄)....

IMYke2.0.0.0
Nem véletlenül ajánlottam a 2.0-t sem 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Malakai
A Solid State Society a sorozathoz tartozik, ahogy a címében is benne van (szép rövid: Ghost In The Shell: Stand Alone Complex - Solid State Society), a második évad után játszódik.

Az Arise pedig ugye úgy néz ki, hogy egy újabb alternatív verzió lesz, reboot divatosan.

GITS 2.0 töredék költségbõl készült, mivel csak egy kis újítgatás volt. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

És mi van az egy részes Solid State Sociaty-val?
Ezért hülyeség az AA oldalán a leírásokban utalgatni a mozik és a sorozatok között, meg idõrendet állítani, mert halál semmi közük egymáshoz.

Kíváncsi leszek a GITS: ARISE-re, hogy honnan lesz az új test?

A GITS 2.0-nál meg miért voltak annyira gázosak a 3D részek, ha a sokkal régebbi Innocenc-ben olyan szépen megoldották?