Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

armageddon666
Olvastam hogy mostanában nézte valamelyikõtök a GITS-t. Megpróbáltam felidézni mi is volt a két filmben, de nem sikerült. Lehet érett egy újranézés. Illetve akkor már a sorozatokat is megnézem. Milyen sorrendet ajánlotok? (Imy? 😄)

@

armageddon666
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Annál a jelenetnél leesett az állam. Mármint láttunk már Seras kezében nagy puskákat, de ez a löveg... 😄

Tetszett mikor a Major meghal, akkor mutatták a kártyákat, a szemüveget, a vérfoltot, meg egyéb elhullott karakterekre jellemzõ tárgyat. 😊

@

Lelouch
HunterxHunter 64. - Nagyon bírom ezt a nen-edzést. Szerintem nagyon jól el van találva az egész, az erõrendszerrel együtt.
Zomil
😄DDDD

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LasDen
az internet nem szeretné hogy befejezzem persona 4-et....a Dokival szeretném nézni, de alig jön lefele....1,5 hét után 1 rész azért lejött 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Lelouch
PetruZ
Jó, a 9gag-on már találtam is párat. 😄 (Pl. ezt, meg ezt.)
Zomil
Ezt csak ugy, mert éppen találtam és gondoltam legyen jo háttérképetek 😄DD

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

PetruZ
Hellsing X: Na, nem vártam meg a F8-féle utolsó részt (pontosabban nem bírtam ki, hogy kijöjjön végre 😊 ), megnéztem a sage-tõl származót, az õ fordításaikkal nem szokott gond lenni. Huhh, epic, truly epic, super truly epic. Seras is... hát, nehezen találni szavakat arra, amikor
a padlón keresztül kitépi a raktárból a 88mm-es löveget, vállra kapja és jól átlövi a szuper páncélüveget, meg az õrnagyot és a fal túloldalán a harangot...
Masszív 1 órás lezárás, minden szál elvarrva, befejezve, mindenki megkapta, ami jár, és még a végére is maradt egy kis meglepi (bár sejthetõ volt). Az utóbbi 5-6 év egyik legjobb, kerek, egész sorozata. (És már várnék egy mémet, amelyen mondjuk a Twilight-es vámpírok, aztán Blade és persze Alucard/Seras szerepelnek a szokásos "azt hitted, hogy..."-stílusban. 😄)

(A hibás és az utána lévõ törölhetõ.)
Zomil
Senki nem tudja javitani, max. törölni a házigazda 😄

Amugy ilyen meme kép meg tuti van már 😊

PetruZ
Upsz, a spoiler lezárót elrontottam, valaki majd javítsa, thx. 😊
PetruZ
Hellsing X: Na, nem vártam meg a F8-féle utolsó részt (pontosabban nem bírtam ki, hogy kijöjjön végre 😊 ), megnéztem a sage-tõl származót, az õ fordításaikkal nem szokott gond lenni. Huhh, epic, truly epic, super truly epic. Seras is... hát, nehezen találni szavakat arra, amikor a padlón keresztül kitépi a raktárból a 88mm-es löveget, vállra kapja és jól átlövi a szuper páncélüveget, meg az õrnagyot és a fal túloldalán a harangot...[/spolier] Masszív 1 órás lezárás, minden szál elvarrva, befejezve, mindenki megkapta, ami jár, és még a végére is maradt egy kis meglepi (bár sejthetõ volt). Az utóbbi 5-6 év egyik legjobb, kerek, egész sorozata. (És már várnék egy mémet, amelyen mondjuk a Twilight-es vámpírok, aztán Blade és persze Alucard/Seras szerepelnek a szokásos "azt hitted, hogy..."-stílusban. 😄)
LasDen
yamchas here...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Count Adyn
😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Lelouch
<#vigyor>
LasDen

Count Adyn
Hát igen😊 Remélem lesz Joi-s 4-es a múltból arc is😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Zomil
3rész már le van töltve már csak neki kéne kezdenem 😊

PetruZ
Nem gondoltam volna, hogy ez a Kotoura-san ennyire bevállalós lesz a témát (egy "nem normális" illetõ kirekesztése, mentális és fizikai erõszak alkalmazása) illetõen. Az elsõ rész elsõ fele önmagában is elég súlyos volt, de az utána következõkbõl átlagosabb high-school romkom-nak tûnt. De nem az. Illetve nem csak az, mélyebb és több annál. Recommended.
Zomil
Jah igaz 😄

LasDen

LasDen
holnap 😮

armageddon666
Ez a Gintama képes überelni magát minden egyes arckal. 😄 Mikor jön ki a következõ rész?

@

PetruZ
OreShura 3: "My true power is that of a ZZZ-rank, dwarfing even the elite S-rank demons, but I'm not giving it my all yet, so I'm still at D!" 😄
PetruZ
Key ending, nem? 😊 Szóval *mi* örülünk, hogy vége. 😄
Zomil
És ebben mi a happy? 😄

Zomil
HxH 64: Lol a pokok nem semmik 😄

PetruZ
Remélem
Riki jól bealszik, aztán kiderül, hogy álmodta az egész eddigit (mert annyira irreális az egész) és kórházban van és pittyeg mellette a monitor, aztán egyszercsak sípolás és happy end...
Igazi Key-es befejezés lenne.
Na jó, csak vicceltem, de sok jót nem várok. 😊
Zomil
Vannak benne vicces részek, lehet rajta nevetni, csk néha átcsap full drámába és akkor meg a vödröt a monitor alá kell rakni 😄
Bár nem mondom 1-2 drámai helyzet még akár reális is lehet, szoval azok között is akad jo.

És hát a végén meg majd jol arcon csap a sorozat ahogy azt a Key müvektöl megszokhattuk 😄

PetruZ
Azért a Little "Blushers" elég fárasztóan nyál tud lenni néhol, nem is tudom, miért nézem még... Talán csak a Muscles fickó miatt, az egyetlen normális (=zéró IQ) arc az egész sorozatban. 😄
armageddon666
"It...It...It......It's rhe shogun! ( ゚ Д゚😉"

😄DD

@

Zomil
Little Busters 16:
Jahjj...annyira birom az animékben, h a föszereplök néha nem jönnek rá maguktol 2karakter rokonságára...föleg ha ikrek...és akkor mindenki meg van döbbenve, pedig a 2 karakter még rajzolva is teljesen ugyanugy van -.-

Nekem a 2 rozsaszin haju csaj rokonsága már a legeleje ota egyértelmü...

IMYke2.0.0.0
Nekem nem a "különleges" szó jutott eszembe 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LasDen
így is lehet mondani 😄

Count Adyn
Kamui vigyora különleges😄

Zomil
Valahogy igy 😄

armageddon666
Szerintem TVTropeson össze vannak gyûjtve. 😊 Durva egy oldal amúgy. Elkezd olvasni egy szócikket, aztán 2 óra múlva már valahol tök máshol jár. 😄

@

LasDen
nem baj...nem kell...én nem vagyok rá kíváncsi 😄

IMYke2.0.0.0
Á, dehogy szerintem, 2 darab A4-est szimpla sorközzel bármikor megtöltenénk, ha nekiállnánk agyalni 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Lelouch
Szerintem még lehetne folytatni a sort... 😄
LasDen
minden klisé felsorolásra került? 😄

Lelouch
Én ezt így nem jelenteném ki.
IMYke2.0.0.0
<#nevetes1><#nevetes1>

PetruZ
...és ezek nélkül minden anime dögunalom lenne. 😊
Nem is tudom, talán a Niea 7-ben voltak 30-as, 40-es meg 60 feletti szereplõk is. legalább is a szerelmes piromán fûtõ olyan 40 körül lehetett.

armageddon666
Basszus tényleg x.x NOOOOooooooo!!!!
Nem tudom miért rémlett úgy hogy többek... :\

@

IMYke2.0.0.0
Egyetértek.
A vigyorral amúgy nincs bajom - sokszor még humorosak is, de az arcszerkezettel vannak gondok.

Lelouch
Misaka 14 éves, mint ahogy például Index is. Fiatalabbak meg így fejbõl most pl. Kuroko, Uiharu, Saten, meg a római katólikusoknál is volt az a loli apáca. Meg nem tudom Last Order számít-e. 😄
Zomil
Azt kihagytad, h a fögonosznak "örült" fejet kell vágnia 😄
Egyszerüen az animékben nem tudják jol lerajzolni az örülteket mindig ilyen idiota fejeket rajzolnak nekik 😄

IMYke2.0.0.0
Annyi közhelyet ismerünk már, hogy - szerintem - 15 perc alatt összedobhatnánk mi is egy "fantasztikus" anime/manga történetet, amiben:
* vannak tini bombanõk
* vannak tini menõcsávók
* vannak, koruk ellenére fejlett szociális érzékenységgel, szuper képességgel megáldott karakterek
* vannak, tökéletes testük ellenére kisebbségi komplexussal küzdõ lányok / fiúk
* varázslatok
* repkedõ-érzõ-beszélõ lények, amik többnyire a legcukibb szereplõ vállán, vagy fején tanyáznak
* mindegyik szereplõ giccses cuccban lófrál
* a gonosznak mindig tökéletes fogsora, és gyenge kacaja van
* a kezdetben hétköznapi, gyenge fõhõs (fiú/lány) megmenti a világot - vagy egy másik, alternatív univerzumot, aminek hatása van a saját világára
* a hõsök kilométereket képesek futni, ugrani, és órákig kardozni, varázsolni a levegõben
* minden fõ- és mellékszereplõ lány legalább egyszer mellel és/vagy popóval esik a fõszereplõ fiú/lány arcára, de legalábbis az említett testrészeivel hozzáér
* a fõszereplõt érõ, amúgy más szereplõkre halálos kard/pisztoly/varázslat sebzések nem úgy, vagy egyáltalán nem hatnak, és ha mégis megsebesül, akkor "vááááá" kiáltással képes tovább harcolni, mintha semmi sem történt volna
* a szex(uális cselekedetek) nem képezik szerves részét a pubertás korú fiataloknak - a valóssággal ellentétben
* a fõszereplõ apja/anyja egykorúnak tûnik a fõszereplõvel
* a csúnya-gonosz alak magas, széles vállú , izmos-csöcsös, és mindig csak a fõszereplõnk elpusztításával foglalkozik, ahelyett, hogy a világuralomra törésre szõtt tervével foglalkozna tovább
stb. stb. stb.