Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zomil
Én azota röhögök mindig Gendo-n miota valahol láttam beszélgetést, h a fény mindig ugy esik a szemüvegére, h tükrözödik 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LasDen
ezek után akkora fasságnak tûnik az Eva....😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Malakai
It's Delta team, ballerina dance is ineffective.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

armageddon666

Ó, elsõ része is van ennek. 😄

@

PetruZ
Én belenézek megint sok mindenbe. (Nem túl meglepõ módon. <#hehe>) Amit várok, az az OreImo S2, a Girls und Panzer befejezés (grrr, rohadékok...), a Kyonin, meg a szokásos high school egytucat romkom-ok. 😊 És a Hanasaku Iroha, a Saint Oniisan, meg a Geass film.
Zomil
Nah igen, remek példa rá a sorozat, hogy maradhat meg a minöség 12részen keresztül, pedig akcio volt böven végig 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LasDen
akkor már be lenne jelentve 😄 legközelebb szerintem télen lehetne...
de azt olvastam, hogy iszonyatosan kemény munka volt a többi sorozathoz képest. csak a II 12. része 4 hónap munkát igényelt....ha igaz
én úgy gondolom, hogy ha év vége felé bejelentik a folytatást, akkor már jó 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Zomil
Jövöre? Jöjjön inkább már nyáron 😄

LasDen
nem túl gyakran van ennyi 10k fölötti eladás...

*2, 24,507 24,507 Code Geass: Boukoku no Akito 1 - Yokuryuu wa Maiorita vol.1 Limited Edition
*3, 19,305 19,305 Kyoukaisenjou no Horizon II vol.5 Limited Edition
*4, 15,449 15,449 Biohazard: Damnation Limited Edition
*5, 14,860 14,860 JoJo's Bizarre Adventure vol.1 Limited Edition
*6, 10,174 10,174 Tiger & Bunny Special Edition Side Tiger Limited Edition

asszem a Geass franchise Akitoval nem fog véget érni...😄
Horizon III meg jöhetne jövõre 😄

Zomil
Szomoru 😞

Lelouch
Úgy néz ki úgy fogyott... Vagyis sehogy. Még a Kumagawás utolsó kiadásban lehet esetleg bízni...
IMYke2.0.0.0
De Te is tudod így tartani az ujjaidat. Semmi rendellenes nincs bennük.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LasDen
de ez pont álló kép volt. legalábbis az a kezek és ujjak nem mozogtak semmit....

Én még esetleg a Dansai Burni-t próbálom be. A mangája érdekes volt. De persze a titános az 100% nézõs...

Malakai
De, de az ilyesmi szokás animációban, nem állóképre van tervezve, álltalában azért hajlanak végtagok furán, hogy a mozgást kevesebb kulcskockából átadja.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

LasDen
olyan furán állnak az ujjak....vagy nem?

Malakai
Csak engem érdekel pl az Oreimo második szezonja? 😊
Shingeki no Kyojin egyértelmû, egyébként meg én is terv szerint belenézek majd mindenfélébe, aztán marad ami marad.
Bár most is PtW-re raktam fél téli szezont, aztán még semmibe se kezdtem bele.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

LasDen
am a Samurai Brideot várom leginkább...olyan lesz, mint az elsõ, de nem elég belõlük 😄

meg én most el se olvastam ezeket a rövid pár sorosokat. mikor jönnek, akkor már úgyse emlékszem rá, majd akkor megnézem mimicsoda 😄

Zomil
Én majd a topicbol összeszedem a maradékot ami jonak tünik 😄

LasDen
a többségbe én is belefogok nézni - elsõ részekbe - aztán marad ami marad 😄

Máté94
Borító, egy jól csengõ cím, és máris nézem. 😄
Lelouch
21? Az kemény. 😄
BEAST
Kb ugyan ezek erdekelnek engem is, bar Gayata no Gotoku mar annyira nem mozgat mint regebben. Viszont talan belenezek ebbe a Date a Live izebe, hatha nem lezs olyan szornyu, mint amilyennek hirtelen gondolom. 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Zomil
-Railgun S
-Shingeki no Kyojin
-Devil Survivor
-Hyakka Ryouran
-Katanagatari meg régota tervezve van igy meg is nézem végre 😄

Lesz mit nézni 😊

szerk:
-Gargantia-t meg kihagytam véletlenül

Máté94
Pedig én most tök sokat tudnák mondani, amit szeretnék/fogok nézni. 😄

Pontosan 21 érdekel 😄
LasDen
én azért benevezek párra...😄

LasDen
jó, élvezhetõ...nekem nem 10/10, de a jobbak közül való....

Lelouch
2013. tavaszi animék

Most se fogok nézni túl sokat... Ami biztos:
-Railgun S
-Shingeki no Kyojin

Esélyes még a Sunrise új mecha animéje, valamint a Gargantia.

A Hayate no Gotoku-t is néztem volna, de ezek szerint a ratyi elõzõ évad folytatása lesz, így kihagyom...

A Katanagatari újravetítéssel kapcsolatban meg már megjegyzem, hogy a hétvégén elkezdtem nézni... NisiOisin írta, úgyhogy remélem nem kellesz csalódnom. 😄
Zomil
Hát ha ugy fogy, mint az elsö évad, akkor kicsi az esély rá 😞

cataflam02
Vélemény ?
Én 3 napja találtam rá, azóta végig is toltam mind a 16 részt.
Nálam eddig 10/10
Valami eszméletlen hangulata van az egésznek. És a karakterek is nagyon jók.

One more story

cataflam02
Köszi!
Remélem jól teljesít.

One more story

LasDen
tényleg nem rossz...😄
its a gundam 😄DD

Zomil
I finally know what an angel is 😄

armageddon666
Fuss neki megint! 😊 Megéri.
It's an angel!

@

LasDen
3 percig bírtam....a hangokat nem bírtam 😄

armageddon666
Knock knock! 😄DD

@

armageddon666
Hatalmas ez az egész. 😄 Aki hosszúnak tartja a filmet, annak tökéletesen elég megnéznie ezt, ebbõl és átjön mennyire mély az egész! 😄

@

PetruZ
Ja, pl. a The Wall Machine, meg ilyenek. 😊
Malakai

Misato: - And who's bright idea was it to build a city with millions of people on top of the world's most dangerous and secretive military base?
Gendou: - I'm a fucking genius!

Egy kevésbé retardált idézet. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Zomil
Ezt láttam, redditen volt kinnt pár napja, nagyon beteg 😄DDD

LasDen
igen...én nézem...meg vannak még páran akik nézik sakurasout....

Lelouch
De ez nem olyan lesz, mint az elõzõ... 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mindenesetre örülhetsz, mert sokkal gyorsabban le lesz rendezve, mint az képzelnéd... 😄
Lelouch
A héten derül majd ki hogy fogyott az elsõ lemez a Medaka Box Abnormal-ból, az majd elég beszédes lesz az esetleges 3. évadot illetõen. Mert egyébként nincs semmi infó róla.
Malakai

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Zomil
Vividred 04: Hát ezt is gyorsan lezavarták 😄
docking(ha nem jön be nyomjatok rá egy entert)

Zomil
Jol 😄
1szer már láttuk másodjára már nem olyan érdekes.

cataflam02
Valaki nézi rajtam kívül a Sakurasou no Pet na Kanojot ?

Teljesen más, lehet már tudni, hogy lesz-e Medaka Box S3 ?

One more story

Count Adyn
Odakint meg...

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Count Adyn
Üdv a klubban😄D

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

IMYke2.0.0.0
Az utóbbi napok legjobbja.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.