Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lelouch
Hunter X Hunter Anime to Air Chimera Ant Arc

Nem nevezném meghökkentõnek, mert várható volt, de azért jó hír. 😄
Lelouch
A rossz híreket szerintem nem szokás így beharangozni. 😊
Biztos mostantól megszûnik az anime. 😊 A japók is átállnak a szappanoperákra.
Lelouch
Én meg már arra vagyok nagyon kiváncsi, hogy mi az a "meghökkentõ" animével kapcsolatos bejelentés, ami holnapra várható... 😄 Jelenleg fogalmam sincs mi lehet olyan volumenû dolog, aminek már a bejelentését is be kellett harangozni... 😄
A Carnival Phantasmban nem gyõznek ezzel poénkodni. 😊

Õ a Fate univerzum Kennyje. 😊
LasDen
szegény Lancer folyton pórul jár...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

armageddon666
Fate/Zero - Terminus Honor
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Sola-Ui keze levágva. Yaaay! (rohadtul unszimpi volt a csaj). Archibald visszatér. Yaaay! Archibald egy patkány lesz. Noooo. 😞 Kiritsugu durva... De Lancer ezt nem érdemelte. 😞 Nagyon nem. Rész elején sértegetik, pedig nem tehet semmirõl, ráadásul igen övön alulra kapta... aztán Command Spell: Suicide. Meg Sabert is sajnáltam. Csodáltam hogy Saber nem esett neki Kiritsugunak.

@

LasDen
jah jó 😄 csak emlékeztem a hírre, hogy volt, de akkor jó...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Zomil
Oh érdekes 😊
Mondjuk igazán jöhetne pc-re 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Lelouch
Hogy egészen pontosak legyünk, még csak most fog visszatérni tavasszal egy 2 éves hiatusról...
LasDen
valamikor mostanában tért vissza hiatusról a manga...úgyhogy nem nagyon

Malakai
HotD-ról van valami hír/pletyka, manga feldolgozhatósága még messze?

(\__/) ( X.x) ( } . { )

LasDen
jah....a sztori maradt ugyanaz, de végig lehet játszani mindenkinek a szempontjából.....

Zomil
Ez micsoda? Uj S;G játék konzolra?

Amugy nagyon jo lett.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LasDen
jó lett

IMYke2.0.0.0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Megnézte azt is.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Lelouch
Én se gondoltam volna, hogy kinek drukkolok a helikopteres résznél. 😄

armageddon666
After Story is megvolt?

@

Zomil
Pedig szerintem jo volt a Különvélemény 😊

PetruZ
Psycho-Pass 17: A napokban itt is felhúztam az elmaradásaimat (kb. 10 résszel voltam lemaradva), most fejeztem be az aktuálisat... Fuhh! Év top3 az tuti meglesz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem volt véletlen az a P.K. Dick utalás korábban... (és itt az eredeti Minority Report kisregényre gondolok, nem arra az ócska filmre, amit csináltak belõle). Bár gyanús volt a nyanya, ezt nem gondoltam volna.

PetruZ
Nichijou, Nichibros (Danshi Koukousei no Nichijou), Working!!
Lelouch
Seto no Hanayome, Dokuro-chan, Sora no Otoshimono, Zetsubou Sensei...
LasDen
boku no pico

Zomil
nichijou

LasDen
gintama....najó nem 😄

Danshi koukousei no nichijou
baka to test to shokanjuu
working!!

cataflam02
Clannad után, mondanátok valami kemény vígjátékot sok poénnal ?

One more story

RelakS
-Sousuke, legyél határozott!
-Értettem .... *BAMMM!* KÉREK EGY VAJAS ZSEMLÉT!
-Vajas zsemlét?!
-VAGY LÖVÖK!

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

LasDen

Zomil
Ah igen, akkor ezzel kevertem 😊

Lelouch
"Initial press releases for the new film series announced that the third and fourth installments would be half-length and shown together. On January 1st 2012, the official Evangelion website revealed the movies would be released separately."

Erre gondolsz? Mondjuk én forrást nem találok már arra, hogy ez volt az eredeti elképzelés. Úgyhogy lehet csak valami pletyka volt.
Zomil
De eredetileg nem ugy volt ahogy én irtam? Az meg nekem kimaradt, h már csak 4.0 lesz 😞

Lelouch
Már csak a 4.0 lesz.
Zomil
WTF...Már áprilisban? Ez gyors volt 😊

Nem 2 film lesz még? Még 1 ami befejezi a történetet, meg 1 ilyen uto valami.

Lelouch
Á, azt azért nem hinném. 😄
IMYke2.0.0.0
Köszönöm. Gondolom, annak BD- vagy DVD-megjelenésére 2016-ban számíthatunk 😞

Lelouch
Még egy lesz.
IMYke2.0.0.0
Hány Evangelion film várható még?

Lelouch
Április 24-én már jön is az Evangelion 3.33 BD... Örvendetes, hogy most nem húzzák el annyira a kiadást.<#smile>
Lelouch
Van fent Adblock, mégse volt jó. Mondjuk most már meg tudom nyitni, nem tudom mi lehetett a probléma.
Zomil
Most megnéztem ujra. Hát én azt a mondatot nem igazán tudtam elfelejteni, nálam minden résznél ott motoszkál a fejemben, h mégis mit akart ezzel mondani, kiváncsi vagyok 20. részre 😊

Zomil
nyisd meg külön lapon a kommentet és akkor jo lesz, vagy rakj fel adblock-ot, ugyanis az egyik reklám szar és elbassza a javasrcipt-et.

Count Adyn
Bizony, nagyon jó😊 20. rész rátesz még egy lapáttal😊 Jah meg a 2. rész utolsó fél percét nézzétek meg, eléggé mindfuck én kajak nem emlékeztem már rá hogy Saki ezt mondta😊)

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

LasDen
végeztem clannad after story újrázással....nem volt sokkal jobb érzés a végén, mint korábban. de minden perce arany (najó, nem minden, mert az elején néhány sulis dolog felejthetõ volt 😄)....
szinte tökéletes. totálisan megsemmisítõen magába ránt a show és nem hagy szabadulni. de akkor hogy hogy nem 10/10-es alkotás? mért csak 9-es?? nemtudom. anno nem adtam meg neki a tizest, és igazából most sem éreztem, hogy az lenne. Valami hiányzik hozzá, de ez nem von le értékébõl semmit. Imádom, szeretem, és a kedvencem, amíg a világ a világ 😄

Lelouch
Csak én nem tudom megnyitni a spoilert?
LasDen
kuroko manga....hát gratulálok.....egy ilyen fos meccsen még 25 másodperc sem fér bele egy kibaszott fejezetbe....idegesítõ 😄

Jakuza001
Bizony szubjektiv. A Gintama nem olyan rossz. Igazabol az a baj vele, hogy nagyon hullamzo a teljeseitmenye. Vannak bombasztikus reszei es vannak teljesen atlagosak.
Siman hatalmas poenok vannak benne.

De mint irtad te is a lista teljesen szubjektiv.
Pl ha ranezek a lisadra, van kb 3 anime benne, ami nekem bejott, de talan ha 1 akad benne, amit betennek a top 10-be.

De ez mar csak ilyen dolog. Peldaul olvasgatom az anime addictson a velemenyeket es olyanokat latok, hogy a Samurai Champloo teljesen atlagos, vagy a Wolf's Rain milyen szar.
Esetleg lehuzzak a Hajime no Ippo -t,Fullmetal Alchemist: Brotherhood -ot vagy a Hikaru no Go -t, amik bizony mestermuvek es a legjobb animek koze tehetok.

LasDen
Bakuman 20
az újabb Aoki-Hiramaru-Yoshida vonal jó volt. Aranyos 😊
viszont az ashirogi rész már kevésbé. néha a dialógok nagyon unalomba fulladnak, önismétlõk...1000x hallott dolgok újra és újra...sõt, volt hogy valamit azután ismételtek meg, hogy a másik elmondta 😄DD

Zomil
HxH 67: Jo rész volt megint, kiváncsi vagyok mi fog kisülni az egészböl 😊