Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem elég régen várható volt hasonló. Viszont 17 végi események kicsit begyorsítják a dolgokat. Meg ugye ott a nagy spoiler az EP1 nyitó-jelentével.

Zomil
17-es rész vége szintén wtf :D

Nagyon jo a sorozat alig várom a következö részt.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
Robotics;Notes 16 vége: WTF! :O

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Majd akkor fog érdekelni bármi, ha van mozgó anyag amibõl kiderül miféle sztori, stílus, stb.
Viszont jól láttam új Yamato sorozat és mozi is lesz? Hmmm.
Gondolom részeges fedélzeti doktor néni, hajó macska, etc. az minimum lesz benne.

Lelouch
Akkor egy kicsit szerintem át tudod érezni Mario helyzetét... :D Nem kis erõfeszítések árán megmenti a hercegnõt, aztán meg ezt kapja... :D Jön egy herceg a semmibõl és beüt az NTR...
Zomil
hát a sima marioval játszottam, ami 5ezer éves...

PetruZ
LN, vagy manga, mindegy ebbõl a szempontból. Nem is ebben az évadban várnék végét, hanem úgy általában, valaha, ha lesz.
Lelouch
Mondjuk ennél az LN-t kell figyelni ilyen szempontból, nem a mangát. Bár még az is nagyban megy, szóval kár várni befejezést ettõl az évadtól.
PetruZ
Psycho-Pass 18: Aww, még 4 rész... Ez viszont le lesz zárva, érzem. És kegyetlen vége lesz, akár bejön a Kougami-levél tartalma, akár nem.
PetruZ
Nem tudom, miért pánikolt be annyira utána, pedig... :P Az átöltözés meg... pfff, annyira Yozorás volt. :) De a végén Kate-san is... hátizé...

Amúgy egyre jobban "tartok" attól, hogy nem lesz vége. Mármint rendes vége, választás, hepiend, akármi. Már mind a négy (ill. most már kvázi öt) lánynak lehetnek drukkerei, de egyszerûen nincs jó választás, bármelyik is legyen az, úgyhogy vagy egyszerûen csak félbehagyják, vagy Kobatoék megint elköltöznek. (A mangát nem követem, de úgy tudom, még megy az is.)
Máté94
Amikor Yozora felfogta a dolgokat... :DD
Lelouch
Uh... Lehetséges, hogy nem játszottál még egy Mario játékkal se? :D
Zomil
stupid dog evolved into a prince naruto :D

amugy mit kellett nézni? :D
a végét? :D

Lelouch
http://www.youtube.com/v/_qQm3Own9Fg&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
Most egy világ omlott össze bennem... :D
PetruZ
Haganai Next 7.: "Birthdays are special, so even poopy vampires get presents." Sírok... :D
LasDen
jah...a 183. közepén kezdõdött és a 202.-kel lett vége...
de jöhet végre a Rakuzan. akit megkéne vrniük, mert egy újabb kör, hogy megverjék õket elég lapos lenne....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Lelouch
Majdnem 20 fejezet volt a meccs? :D
a képernyõre :D

LasDen
sikerült végre befejezni azt a hulladék meccset Kurokoban....szánalmas befejezés, szánalmas próbálkozás, hogy minél tovább elhúzzák a mangát....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen
és hova megy? :D

hoppá steins gate move :)

Zomil
oh :O
Mondjuk a forditás még csak a 13.-nál jár...akkor nincs már sok belöle :(

LasDen
el kell szomorítsalak...a 18. fejezettel véget ért :( pedig én is bírtam :((

Zomil
Amugy ez a Jigokuren - Love in the Hell egész jo...miota belinkelted kijött 2 fejezet és tök szorakoztato :D

LasDen

Zomil
És a Nazuverse-nek mi köze van a valo világbeli történelemhez...nyilván artur király sztorija is teljesen ugy van, mint ott(nem) :D

armageddon666
Oké hogy FSN statisztika szerint ilyen-olyan rangja van, de a mitológiából ez hogy jön? :\ A Casteres magyarázat rendben van. Azért még mindig durva hogy
megidézõdik egy olyan szolga, aki felül tudja írni a játékszabályokat...

@

videobaby
lovely complex
yamato nadeshiko shichi henge
toradora
ouran high school host club
hanazakari no kimitachi e
fruit basket
zero no tsukaima

Zomil
nichijou

Kár :(

Tudnátok mondani olyan animéket amiken sokat lehet nevetni? fsn és seed után kéne egy levezetõ :D

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

Lelouch
Nincs.
Zomil
Medusa azért rider, mert A+ rangja van riding-ra. Képes Phantasmal Beast-eket és Divine Beast-eket meglovagolni, ráadásul ott van a Bellerophon képessége. Teljesen megfelel a rider kasztnak.

Medea meg az egyik legösibb mágus....Age of Gods korbol származik vagyis minden mai mágiát felülmul. És mivel ilyen erös mágus, megölte azt az ember aki megidézte volna assassin-t és az ember helyett Caster idézte meg, és az a mágiában jártassága miatt magához tudta kötni, egy command spell szerüséggel(ami persze gyengébb, mint az igazi). Meg ugye ott van a Rule Breaker, aminek a segitségével bármelyik szolgát el tudja lopni.

armageddon666
Hát annyi hogy Medúza miért jogosult a Rider osztályra? Caster meg nem op, ez szimplán bug. :) Meg amúgy Angra Mainyu óta (vagy hogy írják) szerintem az összes Grál Háború bugos kicsit a fertõzött Grállal.

Amúgy tetszett ahogy felrúgtak Fate/Zeroban minden szabályt.
Mágusok és mágikus szolgáik harca? Döntsük rájuk az épületet.

@

Zomil
Riderrel mi a gond? Assassin-nal sincs semmi gond, egyszerüen csak caster ennyire op.

Amugy az egész 5. grál háboru kicsit bugos :D

armageddon666
FSN-ben nagyon el van szúrva az egész... Nem is értettem hogy lehetett Rider az, aki. Meg ugye ott van az Assassin, akinek Caster a mestere, meg még annyi kavarás. És úgy tudom elég sok a háttérben történik, és alig jut el infó a nézõhöz, és tiszta káosz van. :)

@

Zero tényleg nagyon jó volt, és most nézem a stay nightot és mellette újra néztem a gundam seed-et. :D

Zeroban Ridert én is kedveltem, (fsn-ban elõször azt hittem hogy rider az assassin :D)

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

Hi, lucky starhoz van full hunsub? AA-n csak a 13. részig van :(

armageddon666
Õ tipikus szerethetõ karakter volt, ezért nem is említettem...
Lancert bírtam még. :)

@

Zomil
Nagy Sándor volt a legjobb karakter benne :)

armageddon666
Befejeztem Fate/Zerot. Nagyon jó volt. :) Kirei és Kiritsugu... meg Gilgamesh. Milyen jó karakterek.

Érdekelne egy Fate/Stay Night remake... vagy csak utána kéne olvasnom mi a fene is volt benne. Kicsit kusza az egész.

@

Lelouch
Az elég meghökkentõ lett volna, ha benyomnak egy filler évadot... :D Ok, még van bõven alapanyag, de elõbb-utóbb el kellesz már gondolkozni, hogy fillereznek vagy felfüggesztik az animét, mert a mangaka az új anime hatására se zavartatja magát, és ugyanúgy kiveszi az éves szabiját, mint eddig... Igazán felkérhetne egy rajzolót maga mellé.
Zomil
Szoval egy hir arrol, h az anime nem ér véget a greed island-al? :D
Hát ez azért messze van a meghökkentötöl :D

Lelouch
Hunter X Hunter Anime to Air Chimera Ant Arc

Nem nevezném meghökkentõnek, mert várható volt, de azért jó hír. :D
Lelouch
A rossz híreket szerintem nem szokás így beharangozni. :)
Biztos mostantól megszûnik az anime. :) A japók is átállnak a szappanoperákra.
Lelouch
Én meg már arra vagyok nagyon kiváncsi, hogy mi az a "meghökkentõ" animével kapcsolatos bejelentés, ami holnapra várható... :D Jelenleg fogalmam sincs mi lehet olyan volumenû dolog, aminek már a bejelentését is be kellett harangozni... :D
A Carnival Phantasmban nem gyõznek ezzel poénkodni. :)

Õ a Fate univerzum Kennyje. :)
LasDen
szegény Lancer folyton pórul jár...:D

armageddon666
Fate/Zero - Terminus Honor
Sola-Ui keze levágva. Yaaay! (rohadtul unszimpi volt a csaj). Archibald visszatér. Yaaay! Archibald egy patkány lesz. Noooo. :( Kiritsugu durva... De Lancer ezt nem érdemelte. :( Nagyon nem. Rész elején sértegetik, pedig nem tehet semmirõl, ráadásul igen övön alulra kapta... aztán Command Spell: Suicide. Meg Sabert is sajnáltam. Csodáltam hogy Saber nem esett neki Kiritsugunak.

@

LasDen
jah jó :D csak emlékeztem a hírre, hogy volt, de akkor jó...