Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zomil
Medaka 88.ch: Valamit nem értek

itt azt mondja Ajimu, h visszaadta a Hundred Gauntlet-et az All Fiction-ért cserébe
viszont itt a Book maker van eredeti minus-nak irva és a hunderd gauntlet csak az all fiction kezdeményének.
Most akkor melyik a hibás? A forditás vagy a wiki?

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LasDen
Fairy Tail: Houou no Miko. A sorozat 100 rész után kezdett hanyatlani, de ez legalább javított rajta. A sorozathoz képest nincs semmi változás, az egész felépítése ugyanaz. A történet korrekt volt, az új karakterekkel sem volt baj. És most legalább nem a barátság ereje miatt gyõztek, hanem, mert szimplán lenyomták a rossz arcokat :D
Ami nem tetszett, hogy az elején, ahogy összeálltak a csajjal. Nem volt erõltetett, de semmi racionális magyarázata nem volt. 'Veled megyünk, mert mi vagyunk a fõszereplõk.' kb ennyi :D
Meg olyan fakók voltak a szereplõk. Hogy ez most csak a HD hiánya miatt volt v másé, nemtom. Ez is, mér van, hogy egyes filmeket csak DVD-n adnak ki? Annó a Gintama film is csak dvd-n jött ki. Drága a BR-t megcsinálni és tudják, hogy úgyse vennék annyian v mi? :D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Zomil
Valoban zárojel, viszont ami az angol forditásban van jel, az idézöjel, ami pedig az eredeti japánban van...nah olyat meg még nem is láttam :D
Mert ugyebár a zárojelet ugyanugy használják, mint mi.
Itt vannak, de olyat nem is találtam ami az eredeti müben van. Nah mind1, de jo tudni, h ez ilyen szojáték :D

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Lelouch
Szerintem a Jump Square a második legnépszerûbb.
LasDen
Folytatódik Love-ru darkness anime...

am az jutott a hírt olvasva eszembe, hogy van jó pár Jump magazin, és hogy melyek a legnépszerûbbek. Gondolom a Shonen Jump a legnépszerûbb, de utána? Young Jump? Jump Square? :D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Lelouch
Az nem idézõjel, az zárójel. Itt a magyarázat rá.
Zomil
Medaka Box manga 87. fejezetnél járok, nagyon bejövös :)
Zenkichi anyja nem semmi, 42éves loli, beiratkozik Zenkichi osztályába, és még elég erös is :D

Találtam is 2 kedvenc jelenetet:
Egyik(amikor Zen visszanyeri a látását)
Másik(amikor Medaka kölcsönveszi Kumagawa fejét :D)
Amugy a Naze féle harc eszméletlen jo volt.

Egyébként miért van minden idézöjelben amit Kumagawa mond?

LasDen
én is megnéztem ova-t és közbe rájöttem, hogy ezt már olvastam a mangába :D Jó volt, meg jól kitöltötték a részeket..Murasakibaranak meg milyen hangja van. Nem ilyet képzeltem el neki :D

Lelouch
Accel World EX 2. - Na ez jobb volt, mint az elsõ rész. :D Viszont lassan itt is bejelenthetnék már a 2. évadot.
LasDen
ezt még nem láttam, de akkor ráhibáztam a tippemmel.
másik tippre valami disszociatív személyiség zavar lesz a 2 emberbõl kiindulva.

Lelouch
Kuroko no Basket OVA: Egy kis szösszenet abból az idõbõl, amikor Kise bekerült a Teiko elsõ csapatába. Jó volt. :) Jöhetne már a 2. évad...
Egyébként érdekes, hogy itt Akashi még nem volt heterokróm... Gondolom akkor a mangában most errõl is lesz szó.
tigeroo
gintama seggtörlõs rész :DDDDDDDDDDDDDDDD
PetruZ
GJ-bu 10.: Szegény Kyolo, most nagyon kihúzta a gyufát a lányoknál. :) De a Super Kyolo mód (majdnem) mindig beválik. :D
PetruZ
Psycho-Pass 21.: Awww, pont itt félbehagyni... Na, az utolsó rész kemény lesz. És az öreg Enforcer meghalt, kár érte, jó fej volt... :(
PetruZ
<#hehe>

Tõlem jöhet még, bármennyi... :)
Lelouch
Ha nem a jelenleginél gyorsabb ütemben jönnek majd ki az új kötetek, akkor egy jódarabig biztos nem lesz anime folytatás.
LasDen
ez így picit sokkoló :D akkor gondolom most egy ideig nem lesz új haganai, nem?

Lelouch
Azok alapján amiket olvastam, úgy néz ki. A 8. kötet utolsó fejezetének címe is eléggé alátámasztja.
The End of the Prologue/The Day Kodaka Hasegawa Became a Protagonist
De míg ki nem jön a 9. kötet, addig semmi se biztos.
LasDen
ne basszá :D még csak a prológus?? :O

Lelouch
Ami az LN-t illeti, elvileg a 8. kötettel ért véget a prológus... :D Az utolsó 2 részbe még lehet belefér.
PetruZ
Van még két rész rá... kétlem. Mindenesetre mozdult elõre a sztori. Az viszont még nem világos, Kodaka miért olyan, amilyennek egy pillanatra a végén látszott. Valami van még a háttérben, ami nem került elõ.
LasDen
jó ez igaz :D és ez nem vitatkozás, csak véleményt cserélünk :D

Lelouch
A természetes közeg szerintem nem csak az iskolára terjed ki.<#papakacsint> De hagyjuk inkább a témát, mert nincs kedvem ilyen marhaságon vitatkozni. :D
LasDen
a suliban?? nekem nem rémlik :D

Lelouch
Mintha eddig nem láttuk volna a természetes közegében. :) De oké.
LasDen
olvasgatva a véleményeket a rész után, nagyon komoly volt ez a rész. eleddig én azt hittem, hogy Kodaka csak süket, mint az ágyú, de érthetõ az amit csinál, csak egy picit kegyetlen....várom a folytatást, mert lesz itt még érdekes fordulat...remélem :D

LasDen
nah, eheti Haganaiba lehet látni természetes közegében Kobatot és sokkal normálisabb volt.

viszont a vége furcsa volt...

Zomil
köszi :)

Lelouch
Az 56. fejezettõl.
Lelouch
Szerintem nem.
Zomil
Najo ennyi, tulságosan is érdekel a dolog... :D
Honnan olvassam a Medaka boxot? :D

szerk.: mármint melyik fejezettöl?

Zomil
Legalább most a többiek kaptak némi esélyt :D

Lelouch
Na kijött az új fejezet. Jól éreztem, hogy érdemes megvárni a válasszal kövi arc kezdetét... :D
Hát annyi is lett a Zenkichi és Medaka közötti kapcsolatnak. Azt nem tudom, hogy csak átmenetileg, vagy végleg, majd a manga végén kiderül.<#idiota>
Mindenesetre Zenkichi karaktere sokat nõtt ezzel a szememben.
Zomil
Jah, én továbbgondoltam :D

Lelouch
A képrõl nekem nem ez ugrott be. :D
Zomil
Beugrani gyorsan megmenteni a világot? Simán :D

Count Adyn
Van ez így néha, nem?:)

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

LasDen
nem jellemzõ, de elfogadható...majd kinövi :D

Lelouch
Szerintem meg egy átlag 14 éves már nem ilyen. Az se látszik, hogy 4 évvel idõsebb, mint Maria.

Shinobu
Zomil
pszt :D

LasDen
Oda van írva a neve, azért annyira nem nehéz kitalálni :D

IMYke2.0.0.0
:)))))))
Bocs :)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Zomil
Jesszusom mi ez az uj logo? :D
Elözöt már ugy megszoktam, most egy pár napig fogalmam sem lesz, h te irkálsz :D

IMYke2.0.0.0
Én bántam, hogy 27 óra alatt mindent sikerült megcsinálnom :)
50 órának is örültem volna :))

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LasDen
ahogy õket a sziget, úgy érzem engem is fogva tart a játék és soha nem ér véget a történet....:D

IMYke2.0.0.0
Nekem bejön az új rész.
Elsõre 100%-ra meg is csináltam, Normal szinten .

LasDen
oh, lara...azt hittem valami rendes fényképrõl van :D
(nagyon plötty lett az új rész)[/apro]

IMYke2.0.0.0
Tõled is megszoktam már, hogy mindig váltasz, hangulatodtól függõen :)
Nekem most Lara Croft-os hangulatom van.

LasDen
nekem is mindig új van, az nem baj :D
de látom 1 v 2 év után te is váltottál :D