Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Bennem is felmerült a kérdés 😊
Mindig új logója van - követhetetlen <#nevetes1>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LasDen
annyi idõsen még nem is kell neki annyira....😄
ki ez a sárga? 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Lelouch
Haganai Next 7. - Ez volt Kobato 14. születésnapja? Hát ahhoz képest nem túl érett. 😄
IMYke2.0.0.0
Á, értem. 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LasDen
semmirõl nem maradtál le....nincs különösebb oka, hogy beraktam. csak úgy amúgy...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

IMYke2.0.0.0
Lemaradtam valamirõl?
Eddig nem volt BD az "Air"-bõl? Dokitól nálam van egy.

LasDen

Zomil
Hát öszintén szolva nem szivesen élnék a Chaos;Head,Steins;Gate,Robotics;Notes világán. 😄
Itt mindenki vagy irányitani akarja a világot vagy elpusztitani bizonyos idöközönként 😄

Amugy jo lenne ez a Robotic;Notes csak szerintem fölöslegesen volt elhuzva 22 részre...mert maga a történt érdekes lenne, de teljesen felesleges dolgokkal volt elhuzva, kb. olyan 12részt ki lehetne dobni ami slice of life-rol és egyéb fillerekröl szolt.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LasDen
nekem is tetszett. hozta a manga szintjét. nagyon jó 😄D

PetruZ
Saint Oniisan OVA 1 (2013, AniDB): Elsõre elég fura a rajzstílus és a lassan kialakuló atmoszféra miatt, de pár perc alatt meg lehet szokni és onnantól kezdve tök szórakoztató. 😄 7/10
efti
Hyouka 6. resze valoban eleg lapos volt. Viszont nagyon szep, ahhoz kepest hogy tv sorozat meg plane.

WWFSMD?

efti
A magnetic rose szerintem is a legjobb resze. Hatalmas otlet jol kidolgozva

WWFSMD?

LasDen
Megnéztem Otomo - I'm not Akira - Katsuhiro 95-ös Memories filmjét. Érdekes volt. A 3 rész közül az elsõ a Magnetic Rose tetszett a legjobban. A 2. picig gáz (a szóvicc nem szándékos 😄) volt. A srácot nem bírtam benne. Annyira buta volt, hogy nem jött rá, hogy mi folyik körülötte. A 3. meg szimplán komor volt. Nem volt baj vele, de nem is volt kiemelkedõ. Pedig pont azt rendezte Katsuhiro, attól vártam volna többet 😄
A 2. részt Okamura Tensai (Darker then black, Ao no exorcist) rendezte, míg az elsõt Morimoto Kouji (Animatrix)...
Olyan Studio4C-s volt az egész 😄

PetruZ
A Hyouka legjobb vonása az, ami egyben a legrosszabb is: mindig ugyanazt a szintet hozza. Nekem tetszett, de az eleje meg a vége nem sokban tér el (na jó, ez így nem igaz).
LasDen
semekkora....

efti
Elkezdtem a Hyouka-t, az elso krt epizod alapjan eddig tetszik. Hogy mekkora sztori sul ki belole azt majd meglatjuk, de a megrajzolasa hibatlan. Hosunk kepzelodeseinek abrazolasa pedig plane.

WWFSMD?

LasDen
nem látok hasonlóságot ilyen szinten a 2 cím között...

PetruZ
Nem, hanem a "popularity"-s dolgok miatt, ami fel szokott merülni. A másik koppintás az OreShura a mindenféle belsõ érzelmi dolgok miatt. Nem 1:1 másolat egyik sem, mert azért átgyúrták mindkettõt és tkp. egész jó ötvözetet csináltak belõlük. Szerintem.
LasDen
neeem...az kellett volna még 😄
Gjbu haganai koppintás?? aztán miért? 😄 mert egy srác is van a klubban, nem csak lányok?

PetruZ
A GJ-bu-ra a "Kyoloko"-s képet kellett volna a legutóbbi részbõl... <#hehe>

- Sakurasou 21.: Tyû, ez most full dráma volt, nem csak mû-vinnyogás. Ahogy kinéz, lesz valami rendes lezárás is.
- OreShura 10.: Na, ennek viszont nem hiszem. 😄 Kiderül a "fake" dolog, kiderül minden hazugság, közben sírva röhögök azokon a jeleneteken, meg beszólásokon. Kész, három rész még itt is, de lóf*sz lesz itt, nem rendes lezárás... de nem baj. 😄
- Kotoura 9.: Itt meg megy a sejtetés, mit is akarna a klubvezetõ csaj, viszont ez a sorozatgyilkosos-szál most felvillantja, hogy talán nem valami vidám mákospite lesz a vége... ami szintén három rész múlva jön.
- Space Brothers 48.: Itt sincs már sok, de a folytatás tuti, elvégre még csak most kezdték a másfél-két éves valódi ûrhajós kiképzést... 😊
- Ja, és a GJ-bu-ból is már csak 3 rész van, de ott tökmindegy, epizodikus az egész, bármikor folytatható és felõlem jöhet is. Mindenesetre kellemes meglepetés volt, sokkal közönségesebbnek tûnt elsõre (még akkor is, ha ordas Haganai-koppintás).
- Love Live! 10.: Hát, valaki elmagyarázhatná, miért néztem végig, mert elég agyhalott és kissé nyáladzós school-idolos valami, és eléggé lepontoztam, de mégis eljutottam idáig, szóval azt a maradék 3 részt már csak legyûröm valahogy...
LasDen
Néhány új banner...

Zomil
hopp 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Lelouch
Madoka<#ravasz1>
Zomil
Hát az tény, h Medaka után egy hasonlo felállás már nem szolna akkorát 😊

LasDen
nekem olyan érzésem van, hogy ez kivételesen ennyi lesz...

Zomil
Bár ez a Sasami san annyira gyenge lett szerintem, kb. a 3rész ota nem is láttam, h ezért nem veregetem hátba a Shaft-ot.

Zomil
Mágikus lányok Shaft-al füszerezve? ajjjaj 😄

LasDen
ez most vagy az lesz, aminek látszik vagy egy újabb madokat kihúznak a zsebükbõl....

LasDen
Háta érdekel valakit
a One Punch Man manga készítõje szokta live streamelni, ahogy rajzolja a mangát. Pár órája volt legutóbb. 1-2 óra közötti videókat szokott csinálni. És az elõzõekkel együtt elég szépen lefedi szinte az egészet. A kezdeti vázlatos rajzoktól a majdnem kész oldalakig....
itten

LasDen
há de akkor már mé nem hentai??? he? he? na mindegy...megteszi...

PetruZ
A sztori leírás nem volt árulkodó, valami értelmesebb, viccesebb ecchi-re tippeltem, nem erre, amit kaptam. Végignéztem, hogy kipipáljuk, ilyet is láttunk. 😊
Zomil
Hát már az a kis kép is árulkodo ott az oldalon 😄

PetruZ
Kagaku na Yatsura (2013, AniDB): Az értelmetlen extrém ecchi Csimborasszója, sõt, Himalájája, szinte már hardcore tentacle boobz-hentai. Csak fanatikusoknak, akiknek a sztori nem számít (mert nincs). Szerencsére csak egy OVA... 2/10
Zomil
Egyetértek, mind látványban, mind pedig történetben nagyon erös anime, hiába végtelenitett, amikor egyszerüen azon a 2db recapon kivül egyszer sem éreztem, h huznák a dolgokat. Ez a greed island arc meg iszonyat jo. 😊

LasDen
jaja...múlt héten Midorima elejtett egy apróságot Akashiról Kagaminak és hogy majd Kuroko elmeséli. Aztán most leült az egész csapattal, hogy valami sötét titokról van szó a Teiko történelmébõl. Eddig tetszik, kíváncsi vagyok mi folyik itt, fõleg, hogy Akashiról van szó és eddig zavaros 😄

Minor spoiler:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Akashi is 2 people

Lelouch
Múltidézõ arc jön? Akkor míg az tart, lehet én is becsatlakozok a manga olvasásába. 😄
Ja. A Bakaupdates szerint 750 napja jött ki az utolsó fejezet, szóval tényleg nem sieti el. Ráadásul akkor éppen egy jó kis résznél hagyták abba. végre láthattuk volna, hogy mit csinál a rendõrség, valamint, hogy hol van Rei apja.

A rajzoló közben vitt egy másik mangát a Tirangle X-et. Elméletileg vagy az írónak volt más dolga, vagy a magazin favorizálta eddig jobban Triangle-t.
Lelouch
Ez a legjobb most futó shounen fight anime.
Zomil
HxH 70: omg...Gon meg Killua mekkora állatok 😄
Nagy kár, h 1hetet kell várni a befejezésre, iszonyat jo ez a kidobos rész 😊

LasDen
legújabb Kuroko...Teiko Arc...na ez izgalmas lesz. fény derül a Teiko és Kuroko múltjára....😄

Zomil
Jah hogy ilyen lassan jön a manga? :S
Mondjuk nem nagy szám az anime, de legalább jo hangulata volt, a befejezésre kiváncsi lennék 😊

Zomil
Nagyon várom már, remélem kapnak uj évadot 😊

Count Adyn
Girls und Panzer jövõ héten végre😊

Episode 11: March 18th (Tokyo MX)
Episode 12: March 25th (Tokyo MX)

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Bõ 2 év kihagyás után április 9-én végre fojtatódik a HighSchool of the Dead manga.

HighSchool of the Dead

A fanok most már az animeverzió második évadbejelentését vizionálják, de sztem az még odébb van.

Az anime az elsõ 4 kötetet dolgozta fel, és bár már kijött azóta 3 kötet de ezekben a legtöbb fejezet ilyen max 5 perces történéseket dolgoz fel szóval kevés az anyag. Ha csak nem akarnak fillerezni...

Szerintem megvárják amíg véget ér manga, ami sztem max 3-4 kötet távolságban lehet. és majd utána jöhet az anime befejezõ évadja.
Zomil
Zetsuen No Tempest 21: Nah végre mostmár tudjuk, h mi értelme van a fáknak. Meg az Aika körüli mitosznak is vége. Jo rész volt szerintem nagyon. Kiváncsi vagyok mi van a levélben és a 2 fiu hogy fogja feldolgozni a dolgokat. Meg gondolom akkor mostmár elkezdödik a harc is.

Zomil
Ez mondjuk joval könnyebb, itt 55/101 😄

Zomil
csakugy 😊
OP kviz

nekem 15/100 lett 😄

Zomil
Akár még jo scifi is lehet belöle 😊

PetruZ
Egy két részes OVA már létezik belõle.
LasDen
megpróbálnak vissza kapaszkodni. hogy sikerül-e az majd kiderül....
de nemtom, hogy én ezt olvastam v csak akartam-e olvasni, vagy mé ilyen ismerõs a cím 😄