Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lelouch
Lett volna elég alapanyag 24 részre, ha bevárják a mostani sportfesztiválos arc végét a mangában. Így most szerintem csak simán 12-13 rész lesz, néhány filler töltelékkel/módosítással. Pl. Kongou is a mangában ekkor még be se lett hozva, csak a sportfesztivál ideje alatt ismerkedett meg Misakával, és hát a karaktere is elég más így... De a promóciók alapján Saten és Uiharu is többet fog szerepelni, mint eredetileg kellene.
Na de mindegy, majd meglátjuk mi sül ki belõle.
PetruZ
Yama no Susume END (2013, AniDB): Aranyos kislányok hegyet másznak (ez mondjuk túlzás, inkább "felsétálnak az útvonalon") és közben szórakoztatóan töltik az idõt. Kábé ennyi az egész. :) A 12 rész egy óra alatt ledarálható (3-4 perces epizódok), nincs benne semmi "veszélyes" dolog, egyfajta slice of life, csak hegymászós témával. A vége alapján lesz folytatás. Szerintem egész tûrhetõ volt, olyan kellemes kis semmiség. 5/10
Zomil
Hát ehhez joval kevesebb anyag van, mint Index-hez és gondolom ebböl is 24részt akarnak kiadni.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LasDen
biztos nem akarják elsietni :D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Lelouch
Úgy látszik most se maradunk filler nélkül.
Zomil
Hálistennek akkor hagyott egy kiskaput Nishio, mert hiába tudtam, h mi fog történni azért igy is kicsit sziven ütött, h egy ilyen jo szereplöt kiirnak(ráadásul ennyire banálisan...egy gumival...) :)

De lassan utolérem a mostani eseményeket szerencsére :)
Kiváncsi vagyok mi sül ki ebböl az egészböl és hogyan gyöznek le egy kvázi legyözhetetlen ellenfelet.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
Jo hát én ilyen értetlen szar vagyok :D

Lelouch
Ha jól emlékszem, arról nem volt szó, hogy élet-halál harcban küzdöttek volna meg anno... :D Meg Iihiko korábban nem is volt ilyen "gonosz". Meg Ajimu ha emlékszel, amúgy is meg akart már halni... Mondjuk most Iihiko "visszhangja" szerint bármikor visszatérhet Ajimu, ha akar, mert a visszafordíthatatlan pusztítása már nincs érvényben.
Lelouch
Nem tudom mit kell értetlenkedni, minden el volt magyarázva a karakterek által. :D
Zomil
Hát én elvesztettem a fonalat :D

LasDen
a testének a fele egy robbanásban odaveszik. csak úgy tudták megmenteni, hogy az a fele teljesen robotikus lett. És mint késõbb kiderül abban egy hatalmas ágyú van, ami ugyanilyen sugarat lõ ki...szóval nem logikátlan :D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Zomil
Medaka Box:
Ajimu amugy hogy a fenébe halt meg most 1db gumitol...amikor 5000évvel ezelött többször harcolt már Ihikoval? Ráadásul a többiek meg nem haltak meg...
Mondjuk az durva volt, mikor Hanten elütötte egy páncélozott autoval :D

Zomil
Hát ebben nem értem a logikát :DD
Azért változott pirosrol kékre, mert meghalt? Hm :D

LasDen
mert meghalt....

Zomil
Miért változott meg a kard szine? :D

LasDen

efti
Sakamichi no apollon-t latott valamelyikotok? Eleg szimpatikusnak tunik a MALos leiras alapjan

WWFSMD?

PetruZ
Közben a napokban végigolvastam a SAO LN elsõ négy kötetét (angolul, persze). Alapvetõen tetszett. Nem túl bonyolult, az érzelmekre és a játék mûködésére fókuszál inkább és miközben olvastam, a fejemben újra lefutottak az anime jelenetei és adott hozzá pluszt. Látható volt a történetek sorrendjének erõs megkavarása és idõrendbe állítása is az elsõ két kötet (anime elsõ évad) esetén. Az ALO két kötete már nem tetszett annyira, de ott az anime (2. évad) is gyengébb volt. A 10. kötetig megvan a sorozat, szóval mostantól a még fel nem dolgozott részek jönnek. :)
LasDen
Gintama KO...még a szereplõk is kiakadtak, hogy mi az hogy final act :DDD

PetruZ
Látod, ilyenekre mondom, hogy mennyire el szokott térni a véleményünk. :) A Tamako-tól én többet vártam. Általában nincs bajom a céltalanul csordogáló, vagy egy helyben topogó sztorikkal, ha egyébként a heti epizódok kellõen szórakoztatóak, a Tamako viszont ilyen szempontból kifog rajtam. A karakterek között nincs (látványos) kémia, a madár meg egyszerûen debil. Most már végignézem, de nem várom úgy a részeket, mint mondjuk a Chuu2 volt anno.
LasDen
http://www.youtube.com/v/Vm9KD9pkPQA&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
Egynek jó lesz azt hiszem....szerencsére Misaka Touma távollétében nem annyira tsundere...elviselhetõbb :D meg most lesznek MISAKAk is, õket kedvelem :D

Zomil
Az egy dolog, de ezzel nem nyert volna? :D
Vagy ennyire gáz, h ki kell ezt mondania, ezért inkább feladta, mert Medaka az orránál vezette, h ez legyen az utolso szava.

De legalább az is kiderült, h Bami Medaka unokatestvére, bár eddig is nem ugy volt, h ök rokonok? Vagy eddig azért vicceskedett ezzel Medaka, mert Bami apja a lányának tekintette Medaka-t?

Lelouch
Mit nem lehetett rajta érteni? :D Keikaku Doori + pszichológiai hadviselés... Kimondatta Momozono-val azt, hogy "feladom".
Zomil
Medaka Box:
Hát a Jet Black Bride arc utolso "harcát" nem igazán sikerült felfognom. Most akkor miért is Medaka nyert abban a szoláncban?

efti
Strike witches mozi: nem vartam sokat, elvegre a sorozat 80% fanservice, 15% lanyok fegyverekkel es 5% tortenet volt, de a mozi egyenesen lapos volt.

WWFSMD?

Lelouch
Hayate no Gotoku...
LasDen
Tamako Market...olyan szép csöndesen elhömpölyög a probléma. úgy elnézné az ember, akár meddig is menjen. a hyouka és a chuu2 után végre egy jobb kyoani alkotás. hmm, most nézem, hogy ezutánra nincs semmi bejelentve tõlük? érdekes...

#58120 kaminomi keresztezve...? mivel?

Lelouch
http://www.youtube.com/v/XWEo7Hu6y9I&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
Ilyen formában se nagyon láttam még két sorozatot keresztezni.
Zomil
A kuszo káoszt várjuk már nagyon :D

LasDen
http://www.youtube.com/v/l7xGaVC4T6Y&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Zomil
Omg milyen wtf dolgok vannak már ebben továbbra is :D
Naze kiszáll a hangsebességgel repülö gépböl és elkezd a szárnyon harcolni...okééééé... :D

LasDen
amíg megy a szekér nem kell aggódni...és most megy :D
ameddig lehet a tarsolyában fogja tartani Takasugit és/vagy Kamuit.

LasDen
reménykedni attól még lehet :D

tigeroo
sztem sem ez lesz a vége, max. akkor fény derül a múltra, de tuti hátravanmég valami nagyszabású történet
Lelouch
Azért érdemes megnézni, hogy az FMA milyen eladások után kapott újrafeldolgozást... Ha nem lett volna ez a hír, akkor sok esélyt nem látnék arra, hogy újra elõveszik a Soul Eatert, így is csak egy kicsit... Egy újabb Darker than Black jobban megérné a Bones-nak szerintem.
IMYke2.0.0.0
Hoppá - ez is mutatja, mennyire képben vagyok manapság az animékkel :)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LasDen
jó lenne ha az utolsó fejezetek egyikében lenne egy bejelentés, hogy Bones csinál egy Soul Eater "Brotherhoodot" :D

Zomil
Be van fejezve, csak eléggé elkanyarodtak a mangátol :)

Lelouch
Az anime már be van fejezve... :D
IMYke2.0.0.0
A sorozatra gondoltam - hátha ugye befejezik azt is.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Zomil
Olvasol mangát? :)

IMYke2.0.0.0
No, akkor majd elkezdhetem a begyûjtését :)

Zomil
Akkor jöhet egy FMA:B féle remake :)

LasDen
Ha igazak a hírek, akkor a Soul Eater 5-6 fejezet múlva VÉGET ÉR!

Zomil
Medaka Box: Nisio nagyon szeret trollkodni :D
az összes udvarlo nö... :D

Lelouch
Ha már DB, szerintem Cell-hez közelebb áll a tag. :D
LasDen
a 124. rész végén bejelentették, hogy az uccsó fejezetbe lép a sorozat. aztán a 125. elején errõl beszéltek a szereplõk és akkor kiderült, hogy még 25 rész - fél év - van az utolsó részig. aztán végül recap lett belõle. a 150. részben meg eljátszották, hogy ez az utolsó rész, de ugye nem volt az :D Szóval a nagy finálé végül elmaradt...de nem gondoltam, hogy ez olyan nagy botrány lett :D

Rég volt már de mi ez a "lezárás" botrány?
Zomil
Freeza megszökött a DB-böl? :D

Lelouch
HunterxHunter anime Chimera Ant arc magazin scan
Egyre jobban várom... :D
Még hogy Pitou nem lány...<#gun>