Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TBTPumpa
A Mirai volt magyarul is?
Nem gondoltam volna. Anno Japán hanggal és magyar felirattal néztem, de most szembejött YT-on a magyar szinkronos előzetes, aztán már a gonosz fájlcserélő oldalakon is látom, hogy van magyar szinkronnal.

//www.youtube.com/embed/q5rE55jeDYw

Gondolom értékelhető lemezes verzióban (Blu-ray) már nem jelent meg.

De most komolyan. Shinkai filmjei miért nem kapnak szinkront?
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2020.02.09. 21:20:14

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

TBTPumpa
Lesz, ReoNa írta is.

Maala
Az Attack on Titans-es poén rohadt jó volt. :-D Meg a törött karú Dekapoén. :-D Kedvet adott a 4. évadhoz. :)

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

xblades
Van olyan facebook csoport amit ajánlani tudtok? Ami valóba az animékről szól nem bevétel és vita forum?
köszi

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Trucker39
Énekelhetnének közösen is már valamit.

Rafanir
Ha valakit érdekel, készítettem egy paródiát a Boku no Hero Academia című anime 2-3 évadairól. A videó spoilereket tartalmaz így a megtekintését csak azoknak ajánlom akik már látták ezt a két évadot.

//www.youtube.com/embed/2JLwOamTpAY
TBTPumpa
A SAO játék új trailere is befutott:
//www.youtube.com/embed/c4kbKeW8-LM

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2020.02.09. 14:50:36

TBTPumpa
ReoNa is felébredt téli álmából:
Áprilisban a SAO War of Underworld Part 2 Opening dalát szállítja, májusban pedig a SAO Alicization Lycoris játék Ending zenéjét.

Ilyen léptékben még az idén elkészülhet/megjelenhet az első albuma.

Eközben a pincérnő:

ximix
//www.youtube.com/embed/hP6VM6YAMIE
PetruZ
Death Note Special One Shot (aka. "Chapter 109", vagy "Epilogue"): Néhány évvel az eredeti történet után a füzetke ismét Ryuk kezébe kerül, aki almaéhségében visszamegy Japánba, hátha talál valami okos gyereket, aki ezt orvosolhatja. Minoru pont egy ilyen srác: okos, kedveli a rejtvényeket és fejtörőket, viszont esze ágában sincs embereket ölni. Jobb ötlete támad: vajon ki és mennyit fizetne a füzetért, ami bizonyítottan Kiráé volt?...
Jópofa, csavaros sztori, felbukkannak benne ismerős szereplők (Matsuda, L, stb.), bár a végén a halálisteneknek is csalniuk kell egy kicsit. :)
xblades
Igen ezt mindig emlegetik hogy az anime a mi korosztályunknak való, vagyis a gyerekeknek :))) mondom 38 évvel a hátam mögött

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

DasIsFuck
Ez az SG fórum már csak ilyen retró...:S

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Trucker39
Ősszel leszek 53... ha megérem. :)

Ne szojja be, tacsko!

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

LasDen
dikk milyen vénemberek járnak ide... :O nem tudtam, hogy az öregotthonban engedik, hogy ilyeneket nézzetek... :D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

IMYke2.0.0.0
Nyáron leszek 46...
#vénmarha #more

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

RelakS
Ugyan megértem az indokaidat, de a válasz rossz!

A fogorvosnak van romos autója!
廃車 - Haisha - romos autó
歯医者 - Haisha - fogorvos

Tomo hülye kérdéseit már elfelejtetted? :D

Ha meg már életkorok, nyáron leszek 40... #vénmarha
Utoljára szerkesztette: RelakS, 2020.02.05. 16:55:32

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

LasDen
ha máshol nem is, koreában tudják, hogy kell lehúzni az embereket egy minőségi cd kiadvánnyal :D
//www.youtube.com/embed/Cl62dgWrsHg

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

TBTPumpa
Én is gyűjtögetem őket. Van jónéhány, ami sokkal minőségibb kivitelű (és tartalmasabb), mint a CD-s változat.
Még a Kimi no na wa zenéjéből is volt Vinyl kiadás:

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2020.02.05. 14:15:54

DasIsFuck
Ez a Vinyl egyébként biztos azért népszerű, mert mérete miatt sokkal impozánsabban tud kinézni és így a gyűjtőknek egyszerűen jobban mutat, mint egy kis cd<#bee1>

TBTPumpa
Ezt én is beszerezném, de csak erősen korlátozott példányban jelent meg (azt hiszem 1000 db), ami már tavaly nyáron el is fogyott (Japánban ugye akkor ment a film a mozikban).

Maala
Nincs mivel lejatszanom, de ezt simán beszerezném, nekem bejött a zenéje nagyon.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

TBTPumpa
Én is nemrég lettem 30. RIP <#idiota>
De, akkor is a pincérnő a legjobb! <#hehe>

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2020.02.05. 10:25:04

Trucker39
Nekem még sietnem sem kellett. Egyik 29, a másik meg 17. :)

biomage
naja nem linkelhetem be az összeset, de tudom melyikre célzol :D amikor chiyo teleportálta magát nyamo kocsijába úgy hogy nem volt halható az ajtó csukódás :D
csak neked belinkelem :D légy boldog :D //www.youtube.com/embed/FS9csiX95dQ
+1
//www.youtube.com/embed/0dZThpkXtRs

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

IMYke2.0.0.0
Az a durva, hogy ha kicsit "sietek", akkor egy ilyen korú gyermekem lenne már.
Betojás...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

TBTPumpa
30 éves lett Haruka Tomatsu, megannyi szeretett anime karakter megszemélyesítője:

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2020.02.04. 18:43:16

RelakS
Ezt meg már mindenki elfelejtette, mi? Mondjuk az animét nem láttam.
//www.youtube.com/embed/qVn3_qeIrBA jobb minőségben, csajok nélkül

Bleach se maradjon ki. Tiszta lagzis zene XD
//www.youtube.com/embed/42Hdm1qOGuI

RelakS
Kinek van romos autója?

biomage
rég volt már azumanga videó i topikban D gondoltam belinkelek párat :D, ez az én kedvenc jeleneteim abból az animéböl. enjoy :)
//www.youtube.com/embed/pjOaXhDl9Sc
//www.youtube.com/embed/37mPoKQijj8
//www.youtube.com/embed/0O6mC9tFP1A

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

IMYke2.0.0.0
A Watamote opening a nagy kiralysag :-)

//szerk.: mondom ezt ugy, hogy alapvetoen nem vagyok semmifele gitartepkedo zenei stilus nagy rajongoja.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2020.02.04. 13:08:12

DasIsFuck
Ó, én nem az "annyira szar, hogy az már jó" kategóriára gondoltam, hanem, hogy simán fasza a szám:)
Én pl a Watamote-nek is bírtam az endingjét, mert ott nagyon tetszett ahogy karakterben maradt a VA és úgy énekelte el, talán az már inkább az annyira szar, hogy az már jóba illik inkább.

LasDen
Wakamoto Noriot semmi sem überelheti... :D
//www.youtube.com/embed/5oC8px1P7C8

Uh, ez tenyleg...
De azert emelek egy Grand Blueval. Az hozzatartozik, hogy szerintem az "annyira szar, hogy az mar jo" kategoria.
//www.youtube.com/embed/S5n2_y_YbTc

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

LasDen
wakamoto noriot semmi sem überelheti... :D
//www.youtube.com/embed/UVCriRZjzls

DasIsFuck
Megvan az új kedvenc ending dalom<#nyes>
//www.youtube.com/embed/LFWkS5vN1f8

LasDen
angliában tavaly több vinylt vettek, mint cd-t. A reneszánszát éli a vinyl manapság. Mind a fiatalok, mind az idősek körében...

TBTPumpa
Japánban is népszerű még a zenék kiadása Vinyl formátumban? <#taps>

Trucker39
Igen. Nekem az a sorozat tetszik ezek közül a legjobban. Igaz, azt láttam legelőször.

PetruZ
ARP? Mármint az Aoki Hagane no Arpeggio?
Trucker39
A listát nálam még mindig az ARP viszi, majd a Kancolle követi. A HSF csak ez után következik. Az Azur Lane-t megelőzi, mert az számomra néhány rész után nézhetetlenné vált. Majd valamikor talán még egyszer neki futok, hátha valami csoda történik.

PetruZ
A sorozata és a két OVA simán nézhető volt, nem csak kislányok cukiskodnak böhöm csatahajókkal.
Trucker39
Tisztában vagyok vele, köszönöm.

Inkább azon lepődtem meg, hogy lesz folytatása. Ha jól látom, ráadásul valami mozis verzióban.

LasDen
high school fleet

Trucker39
Jesszus!
//www.youtube.com/embed/-MgxwOUObw8

Trucker39
Jó lett! Egyetértek a videóval.

Nekem összességében tetszett.

Fel is iratkoztam.

Rafanir
Ha valakit érdekel, készítettem egy nagy bemutató/elemző videót az előző év egyik nagyágyújáról, a Kimetsu no Yaiba című animéből.

//www.youtube.com/embed/k0SinZVE-Lc
Eizouken: biztos, hogy a szezon legjobbjai kozott van.

Koisuru Asteroid: nem tudnam objektiv ervekkel alatamasztani, miert jo, de engem szorakoztat.

Raising of the Shield Loli: akkor jo igazan, mikor Maple a fogalmatlan csetles-botlasaval letarolja a legdurvabb ellenfeleket. (Ezt Harold Lloyd es Chaplin ota nem tudja megunni a vilag. Vagy legalabbis en nem.)

Nekopara: Nem tudom... Folyvast kilog a lolab, hogy igazabol csak a jatek reklamja es fan service, semmi tobb. Es egyszer csak mindig megnezem az ujabb reszt. <#nemtudom>

Kyokou Suiri: Nalam egyelore szinten a szezon legjobbjai kozott van.

Darvin's Game: Nekem bejon. Nem fogja megujitani a zsanert, de erdekel hetrol hetre, az meg eleg.

Somali: Engem megvett, de en is kivancsi vagyok, megy-e valamerre a tortenet.

Seton Academy: Objektiven. Joindulattal is csak kozepszeru. De akkor is: Ookami Burusu!

+1 Egy bizonyos Railgun nalam a kotelezo programok kozze tartozik.

Utoljára szerkesztette: Nagydög, 2020.02.01. 16:06:32

CSOCSO
Somali-t kaszalni? Hat nem tudom. 3 epizodbol meg SEMMI nem derul ki de azert szamomra erdekes annyira, hogy jelenleg a toppon van amit nezek.
PetruZ
Lement legalább három rész mindenből, kis összefoglaló:
- A szezon legjobbja: Eizouken ni wa Te o Dasuna! (fantáziadús, érdekes, megmozgatja a kreativitást, a mangát már leelőzte)
- Nézős: Koisuru Asteroid (a mangához képest több időt töltenek el a cukiskodással és kevesebb az érdekes infó, de azért hozza a kötelező szintet), Heya Camp (túl rövidek a részek...), Itai no wa Iya nano de Bougyoryoku ni Kyokufuri Shitai to Omoimasu (követi a mangát, ugyanolyan középszerű, de nézhető), Nekopara (mofumofu...), Runway de Waratte (a mangához hasonlóan túldramatizálják néhol, ezért nem annyira élvezhető, de a téma érdekes és újszerű), Kyokou Suiri (meglepően felnőttes és komoly néhol, rosszabbra számítottam)
- Kaszáltam: Somali to Mori no Kamisama (én ebben semmi különlegeset nem látok és zavar, hogy a fantasy csak máz egy emberi világon), Murenase! Seton Gakuen (a "mindenki a saját fajával barátkozzon" résznél lőttem le), Infinite Dendrogram (teljesen üres és jellegtelen), Rikei ga Koi ni Ochita no de Shoumei Shite Mita (meh...)