Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zomil
Dansai Bunri no Crime Edge <- ezt valaki látta? :)

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Lelouch
Jó neked. :D
LasDen
én semmi problémát nem tapasztaltam:D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Lelouch
Alapból nem túl bejövõs a "stílusa". Aztán láttam egy PV-t a sorozathoz, és annyi elég is volt belõle.
Lelouch
Mi nem? :D
LasDen
mi a baj vele?

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Lelouch
Ha nem Hirai Hisashi-féle karakterdizájn lenne benne, akkor talán bele is néznék.
LasDen
Majestic Prince
Nagyon mecha, nagyon shonen :D de nem rossz...
Viszont basszus. 10 év múlva már minden animéban angolul fognak beszélni....évrõl évre egyre több angol szót használnak

LasDen
ennyire jó lenne az OP?? nem volt rossz, de olyan hûha se :D
De annyira túl van hypeolva az egész mindenhol hogy már picit irritál :D

Ruley
Shingeki no Kyojin - Még jobb mint a manga. Arról már 1-2 éve leszoktam hogy az OP-ket külön értékeljem, de ez kimondottan olyan volt hogy ha élnének emberevõ titánok a környékemen, akkor ez után direkt indulnék is levadászni õket.

Érdekesek ezek a vastag körvonalak az egyébként tipikusan anime-szerû animációban, de szerintem hozzájuk tudok szokni.

Az megkönnyebbülés hogy nem használtak semmi nagyon bosszantó cenzúrát.

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

PetruZ
Aku no Hana (AniDB): Na, én is végignéztem. Talán még érdekes is lehetne - Baudelaire és az "A romlás virágai" körülbelüli ismeretében -, de a megvalósítás darabossága és a karakterek igénytelensége egyszerûen kiüti, kifárasztja a szemet. Azt olvastam, live drama lett volna belõle elõször, végül ezt választották és az írónak sokkal jobban tetszik, mint a manga... Eddig 4/10, még megvárom, mi lesz az a "contract" dolog, de sok esélyt nem adok neki.
PetruZ
Little Busters END: Az utolsó rész inkább Riki-re koncentrál (nem mintha az eddigi részekben se lett volna fõszereplõ), a közhelyek még nagyobbakat puffognak, az enyhén "langyi" összenézések sem maradnak el, és ezzel - meg némi nyállal - vége is. Azt kell mondjam, így, 26 rész után: végre. :D 4/10
(A vége utáni rész alapján lesz valami folytatás, vagy talán OVA, de szerintem én azt már kihagyom.)
Lelouch
Jobb is így. Remélem a következõ fejezetben véget ér ez a szál... Aztán lehet koncentrálni a befejezésre.
PetruZ
Shingeki no Kyojin (AniDB): Nagyon erõs kezdés és még keményebb folytatás. Pörgõsen indul, aztán a hétköznapi életképekbõl igen hamar durva horrorba csap át. Igazából pont magával csak a fõhõssel van bajom, az ennyire makacs, önfejû, és ostoba alakokat sosem csíptem igazán, bár ebben a sorozatban még nem is annyira idegesítõ, mint általában szoktak lenni. Megelõlegezett 8/10.
PetruZ
OreImo S2 (AniDB): Kis kitekintés a múltra és máris a jelenben vagyunk, a frissen visszatért Kirino-val - aki ugyanolyan lópokróc modorú, mint volt, de egy alapos bevásárlás Akihabarában máris képes meglágyítani az otaku-szíveket. :D
Kb. ott folytatódik, ahol abbamaradt, minden fontosabb szereplõ visszatért, szóval teljes gõzzel tovább elõre! 8/10
Malakai
Commie egy egyenletes közepes minõséget hoz, ami rendben van egy speedsubhoz szerintem, szerencsére ritkán szabadszájúskodnak (ami egy idõben összes gg feliratnál jelen volt, azóta tõlük nem töltök).

(\__/) ( X.x) ( } . { )

LasDen
nem találkoztam vele szerencsére :D
gg se a legjobb, de ha nem szórakozzák el, akkor tudnak jót csinálni...

Malakai
gg szerintem még rosszabb, mint a Commie, néha nagyon tahóra veszik a figurát. :)
Valaki (ha tippelnem kéne másik csapat, ott is megy az acsarkodás) kiadták Attack on Titan file névvel az õ nevükben, de nem rendes felirat, csak trollkodás. Commie is kiadta persze (õk mindenre rámozdulnak), de romajival van írva a cím.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

LasDen
troll állcommie?? kikre gondolsz, mer így nemtom :D gg-vel néztem
Commiet ha nem muszáj nem nézem, nem kedvelem õket...

Malakai
Remélem nem a troll áll-commie felirattal nézted. :)

(\__/) ( X.x) ( } . { )

LasDen
Attack on Titan
Az IG beletolta a pénzét, ahogy csak lehetett. Minden elsõ osztályú benne, nem lehet rá kifogás. Jobban bejött, mint az eredeti, de majd kiderül mennyire jó....
Yuki Kaji pedig újfent kiélhette orális fétisét....üvöltözhetett, ahogy csak jól esik neki :D

Zomil
Medaka Box 189: Megint láttuk a nagy semmit :D

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LasDen
asszem belenézek a mangába, ha már az anime ilyen szar lett....

IMYke2.0.0.0
Mások is így látják: Aku no Hana - a crime against manga

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
<#eljen> Tényleg.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

PetruZ
"Poopy vampire!" :D
efti
Ahh, koszi az otletet. Epp azon gondolkodtam, hogy a SNA utan, most mit nezzek. A young animatoros filmek kozott mar korabban is volt gyongyszem.

WWFSMD?

LasDen
ez tök jó :D

LasDen
nekem az elsõ ami eszembe jutott, azután, hogy szar, hogy a gintamaban ezzel a fos - a kaland még csak most kezdõdik - befejezéssel viccelõdtek...sõt, kamuból még meg is csinálták :D
mindegy, mire folytatás lesz a végére már nem is emlékszem majd :D

Lelouch
Haganai Next 12.(end) - Mi volt ez a befejezés?<#zavart2>

Ami magát a sorozatot illeti, az elsõ évad nekem jobban tetszett, ez most csak egy 7/10-et kap.<#whatever>
LasDen
Unko :DD

PetruZ
Lehet, hogy jóval több. Két korábbi cikk a témában: WSJ és LAT. Ez meg egy egész friss: CR.
LasDen
Eh!? Nandatte!?
http://www.youtube.com/v/dEvsGC-iMhs&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Lelouch
Haganai Next 11. - Kodaka...<#idiota><#banplz><#taps> Ezen most nevettem egy jót.<#vigyor>
LasDen
azon gondolkodtam, hogy milyen nagyságú lehet ez a kiszervezés. de ha már külön programot indítottak a megállítására, akkor elég nagy méreteket ölthet. kíváncsi lennék, hogy mondjuk egy sorozatnál milyen arányban lehet ez. évek óta látni koreai neveket a végefõcímek alatt, de abból nem tudni milyen és mennyi munkát kapnak...
tippre 50-50 lehet

PetruZ
(A többiek miatt írtam be azt is.)
LasDen
a hivatalos szöveget én is ismerem :D

PetruZ
Minden évben a japán kormány és az Animation Creators Association feldob egy kis pénzt (idén 38m yent), amelyre a stúdiók pályázhatnak. A négy gyõztes a pénzbõl olyan kisfilmeket gyárt, amelyeken a kezdõ animátorok dolgozhatnak, tapasztalatot szerezhetnek. Az egész kezdeményezés célja, hogy megállítsák a már Japánban is elharapódzó "outsourcing" folyamatát (elsõsorban Kínába és Koreába). Ez alapján, gondolom, a munka jelentõs részét a kezdõk végzik.
LasDen
szép volt, jó volt...de a csavar nagyon lepkefing volt...
amúgy akkor itt most mindent pályakezdõk csináltak? a vizuális részre gondolok, azt tudom, hogy a rendezõ, script meg ilyenek azok régimotorosok, de az összes animátor kezdõ? vagy csak néhány??

LasDen
ma holnap megcsinálom aztán megy Riczékhez :D

Zomil
Mikor jön a felirat? :DDD

PetruZ
Ja, ja. :) Itt inkább az van, hogy nem világos még, a megjelenésük miért ilyen pusztító, ezért az az fõ ideológia, hogy meg kellene szerettetni velük a Földet és akkor talán nem pusztítanak, ergo a fõhõsnek kell "bedobni" magát. :D Még az sem tiszta, miért pont neki, mivel nem egy sármos pali, vagy ilyesmi, bár valószínûleg közrejátszik az a tény, hogy a kishugi valójában a JSDF Anti-Spirit Team (ezeket az ismeretlen lányokat hívják "Spirit"-eknek) parancsnoka és amúgy imádja a bátyját. :)
LasDen
elindult Hyakka Ryouran 2. évad is...hozza a formáját, fuck yea :D

Lelouch
Gondoltam, Keimához hasonló fõszereplõ nem nagyon van ilyen jellegû sorozatokban. :D
IMYke2.0.0.0
Nagyon gyengusz lábakon áll ez a sztori :(

PetruZ
Hát, lehetne mondani, de a KamiNomi fõszereplõje egészen más figura, mint itt (és egyelõre nem tiszta, hogy egyvalaki okozza-e a zûröket, vagy többen).
Lelouch
Ez alapján kicsit hajaz a KamiNomi-ra.
PetruZ
Halálkomoly. :D

Death Billiards (AniDB): Egy idõs öregember és a egy fiatal 30-as férfi érkeznek egy különös klubba. Nem emlékeznek arra, hogy kerültek oda, de a csapos felvilágosítja õket, hogy játszaniuk kell, mintha az életük lenne a tét...
Ez a ~25 perces film Young Animator Training Project (idei nevén már Mirai Academy 2013) idei négy darabja közül a második (az elsõ a korábban már említett Little Witch Academy volt). A sztori sokkal erõsebb és érdekesebb, egy jó kis csavar is van benne, az animáció is nagyon szép (Madhouse). Végig olyan érzésem volt, mintha a Bakuman-ból az Ashirogi Mutou-páros írta és készítette volna. :) 8/10
Lelouch
Nekem amúgy most 7.77-en áll. Ebben benne van, hogy mostanában kevés animére tudtam 8 pontnál többet adni. Kevesebbet már annál többre...