Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Umi No Misaki 112

Hátöizé...

Kiderült hogy a Rising Dragon Festival tulajdonképpen egy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
orgiával
kezdõdik. Mi lesz még itt...
Lelouch
Azért ezt most nem volt olyan nehéz kitalálni. 😄
Zomil
Viszont a timskip-el megint beletrafáltam. Kéne lottoznom 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
pfffffffffffff 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Eladó angol nyelvû Mardock Scrambe manga 1-6 kötete.

Tökéletes állapotban, egyedül a szélei vannak védve ragasztószalaggal a minõségromlás ellen.

1 manga ára 1500Ft, de aki megveszi az egészet annak 8000+ postaköltségért odaadom.

Akit érdekel az írjon rám PM-et.
Count Adyn
NAgyon bejött az a sorozat, mult héten néztem végig^^
Elvileg már volt ha ott tartasz😄
A fater ki akarta nyírni a hugát mert annyira táp volt õ meg megvédte

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Lelouch
Ritka, hogy már ilyen korán van Medaka Box manga spoiler... 😄
10 éves timeskip, Kumagawa eltûnt. Akune és Wanizuka úgy néz ki összejött. Egyelõre ennyirõl írtak.
Lelouch
Engem is meglepett volna, ha az elõzõ rész végén nem jelenti be a narrátor. 😄
Lelouch
A Needless-ben is van ilyen képesség. Az 2003-ban indult.
Zomil
Katanagatari 07:
Azért Shichika növérének halála meglepett 😮
Bár ugy látom nem nagyon viselte meg...Mondjuk arra is kiváncsi vagyok, hogy ölte meg az apját. Remélem lesz rola szo

Zomil
Hát kezdödik egy ilyen Sketdance féle segitünk az iskola tanuloinak, aztán az S1 végén van egy nagyon durva harc és átmegy az egész shounen fight-ba 😄
Ráadásul nem is a könnyedebb fajtábol teli wtf dolgokkal és emellé azért elég véres is 😊

LasDen
iskolás battle manga/anime...közel sincs gintama/skethez, nem a humoron van a helyzet, hanem a harcon...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

armageddon666
Egyébként ez a Medaka most mirõl szól? Mert így leírás alapján ilyen Gintama/Sket-dance szerû, aztán spoilereiteket olvasva meg Bleach. 😄

@

armageddon666
Ja hogy a Medaka is Nisio? 😄
Egyébként szerintem már Katanagatari elõtt is volt már ilyen képességû szereplõ. Nem tudnék példát mondani, de valahogy adja magát a képesség. 😊 Fist of the North Starból kinézném hogy valakinek volt ilyenje. 😄

@

Zomil
Hát...Nisio aztán tud trollkodni 😄

Jah vágom, hogy elöbb volt a Katanagatari, csak kicsit furcsa volt látni, hogy az ötlet itt jelent meg elöször aztán késöbb egy egész mangát épitett erre. 😊

armageddon666
Gondoltam elõzõ kommentben hogy megsejtetem mennyire felejthetetlen lesz Sabi elleni harc, de aztán nem akartam, mert hátha spoiler hogy harcolnak... 😊

Katanagatari 2007 vs Medaka 2009 😊

@

Zomil
Katanagatari 04: Na várjunk csak a 3. rész végi elözetesben Shichika harcát mutatták, a 4. részben meg ebböl semmi nem volt benne :|
Omg...Shichika növére kicsit durva 😮
Nem semmi egyébként a sorozat egyik pillanatban mosolygok a szereplök hülyeségein másik pillanatban meg az állam leesik a brutalitástol.

szerk: Amugyis mit keres itt Medaka képessége? 😄

armageddon666
Yaaaay!!! 😄 Nagyon jó sorozat. 😊 A végsõ harc zenéjét ma is hallgatom még. Az a mély szívdobogás szerû hang....

@

Zomil
Ja...ok 😄

szerk.: közben meg sikerült belefutnom egy giga spoilerbe...lol... 😄

LasDen
olvasta a halál 😄 tizenegynéhány fejezet után kukáztam azt is 😄 de attól még adtam esélyt ennek is. ameddig én jutottam, ott még nem volt megmagyarázva...vagy megvolt, de már nem emlékszem 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Malakai
A manga se ért még véget.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Zomil
De a mangát meg végigolvastad nem? 😄

Amugy ki fog derülni honnan? miért jöttek az oriások?

Zomil
Jajj, ezeket ugy birom... 😄

Lelouch
A nézõre van bízva, hogy miként értelmezi.
Zomil
Amugy Togame szeme miért változik meg néha?

LasDen
a sokadik alkalommal ugyanaz a kezdés már nem hat annyira...
de lehet még jó, ha a srác kicsit felnõ picit 😄
viszont a 2 fordulat a végén nem volt rossz. bár mikor szanaszét lõtte, azért számítottam rá, hogy valahogy túléli...hisz fõszereplõ elsõ részben nem hal meg (kivéve Excel 😄)

Zomil
Nem volt kedvem uj animét nézni, ezért belekezdtem a Katanagatariban, elsö rész eléggé megfogott, viszont azon meglepödtem, hogy 50perc egy rész, igy már azt a 12részt biztos nem nézem meg 1nap alatt 😄

BEAST
Nekem pont ezért tetszett ennyire. 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

LasDen
olvastam a mangát, szóval ismerem, de adtam az animének is esélyt
a valvraveben van lehetõség, de a kezdés nagyon gundam volt. le se tagadhatná, hogy sunrise 😄

BEAST
Szerintem még elég kevesett láttunk belõlük, de maga a sztori mindenképpen érdekel. Viszont most néztem meg a Valvrave elsõ részét és egész érdekesnek tûnik. 😮

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

A hétvégén én is megnéztem a Little Witch Academyt. nekem is nagyon tetszett. Aranyos nagyon.

Most az Angel Beats van folyamatban. Ez se rossz. Van benne néhány jó (vagy beteg) poén. 😊
Amúgy meg:
"Hívjatok Krisztusnak!"<#taps>
LasDen
a karakterek nem nyerték el a tetszésem....

BEAST
mi volt a gond vele?

LasDen
Attack on titan 2
még néhány rész és megy a kukába....Kaji Yuki a komoly szerepeivel sosem fog megnyerni, azt hiszem...😄

Lelouch
Mert ez a shounen-ekre nem igaz? 😄
PetruZ
Namiuchigiwa no Muromi-san (AniDB): Rövid, tizenpár-perces történetek egy fiúról, aki egy nap a mólón magányosan pecázgatva kifogja Muromit, a sellõt és ettõl kezdve sokkal érdekesebbek lesznek a napjai... Szimpla comedy, kicsit fantasy, egész nézhetõ. 5/10
Máté94
Értsd úgy szerintem, hogy a hangsúly a történeten és a szereplõk fejlõdésén lesz. 😄
Zomil
fogalmam sincs 😄

Lelouch
Honnan jött ez az irreális? 😄
Lelouch
Ezen most nevettem egy jót... 😄
LasDen
mert a seinen azt jelenti 😄

Zomil
Mármint hogy érted, hogy inkább seinen lesz? Sokkal irreálisabb lesz?

Lelouch
Kár, hogy Bisuke nem ment velük. Még jó, hogy egy darabig azért õ is szerepelni fog majd a kiméra hangyában.

Amúgy innentõl már tényleg inkább seinen lesz a sorozat.
Zomil
HxH 75: Greed Island arc vége. Nagyon jo volt az egész. 😊
És jövöhéttel elkezdödik az uj arc 😊

PetruZ
Hentai Ouji to Warawanai Neko (AniDB): Hívószavak: high school, comedy, ecchi, pervert, neko. 😄 5/10, meglátjuk.
LasDen
Gargantia 2
Oké, ez még mindig jó 😄 De megjelentek gyanús elemek, mint Amy barátai és a kalózok. Gondolom ezekrõl fog késõbb szólni. Ismerkedik a békés világgal, néha lenyomja a kalózokat, majd megjelenik a gonosz idegen és megmenti a világot...és gondolom a köv részben tisztára ki lesznek, hogy hogy tehetett ilyet, emberek meg blablabla..😄

LasDen
ez az elõzetes nagyon hatásos, de majd ha valami ki is derül róla...😄

Lelouch
Little Witch Academia: Nem gondoltam volna, hogy ennyire tetszeni fog.<#vigyor0> Akár egy sorozatot is el tudnék nézni belõle.
9/10

Amúgy ez alapján is látszik, hogy a Trigger nagyon ígéretes stúdió. Erre is nagyon kiváncsi leszek tõlük.
Zomil
Az is igaz...igazábol ezzel a fejezettel kellett volna lezárni...persze nem igy.

Lelouch
Arra a néhány maradék fejezetre minek?