72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Ashlara #71770 A Sword Art Online Alicization Lycoris új javítócsomagjába már ReoNa karaktere is bekerült (a temérdek hibajavítás mellett).
Természetesen a karakter hangját az énekesnő adja, bár sok interakció nincs vele.
Utoljára szerkesztette: Ashlara, 2020.07.22. 20:23:38 -
Így 10 rész után eléggé látszik rajta a '60-as évek. Durvább csicskalángosok repkednek (meglepő gyakorisággal) mint a Dragon Ball-ban.
Utoljára szerkesztette: benőmenő, 2020.07.22. 12:02:53 -
90es evek elejen a VOX csatornan mentek az anime-k amiket nalunk is lehetett fogni. Ott lattam a Perfect Blue-t azt hiszem. -
Nem tudom ki emélkszik még rá, de anno hétvégente a Sailor Moon mellett volt valami röpis lányok anime a tv-ben. Nos, mint kiderült ez is a németektől szivárgott be hozzánk, mint a Dragon Ball, mégpedig "Mila a Szupersztár" néven, az eredeti címe pedig Attack No. 1. Jó retrózást!
Utoljára szerkesztette: benőmenő, 2020.07.21. 10:13:06 -
Nagydög #71766 Engem a "mindenki kisse becsipettnek tunik" orrok tesznek tonkre benne. -
Új Usagi Yojimbo-alapú anime készül a Netflixnél. A sztori szerint a távoli jövőben járunk, ahol Usagi egy leszármazottja, egy tinédzser nyúl/szamuráj lesz a főszereplő. A sztori és az indiai gyökerű stúdióban* készülő CG ellenére elég tisztes névsort sikerült összegereblyézni a háttérre, még Sakai-san is részt vesz a produkcióban.
* Bár bedolgoznak a DreamWorks-nek is, szóval talán nem lesz vészes. -
A god of high school-ért kár, jó kis sorozat lehetne, de már a manhwa-ban se bírtam ezt a sok természetfeletti, istenek háborognak témát. Sajnos normális küzdősportos/harcművészes dolgokat manapság nem csinál senki. :( -
a maou gakuen tiszta trash, de legalább a nézhető fajtából... -
én amúgy is innen veszek ln-t -
Gibiate 2020
Genres: Action, Fantasy, Horror, Martial Arts, Samurai
Szörnyirtós, poszt apokaliptikus anime, a szereplők, háttér "rajzolása" még elmenne a szörnyeknél kicsit kilóg a lóláb szerintem, de majd később kiderül mennyire zavaró.
-
F***k Amazon!
https://global.bookwalker.jp/series/75673/no-game-no-life-light-novel/ -
2020.9.9.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Mo Dao Zu Shi 2018
Genres: Action, Adventure, Mystery, Comedy, Historical, Supernatural
Még csak a hatodik résznél tartok, de nagyon furcsa ez a Kínai nyelv, nehezen akarja elfogadnia szervezetem, a Japánt könnyeben elfogadtam a hangsúlyozása miatt és talán érthetőbb kiejtésük.
A történet az egyenlőre érdekel, bár semmi meglepi nincs benne, de mintha "melegedne" a hangulat vagy nem tudom . .
Maou Gakuin no Futekigousha: Shijou Saikyou no Maou no Shiso, Tensei shite Shison-tachi no Gakkou e 2020
Genres: Fantasy, Magic, School
A Démonkirály 2000 év után visszatér és megnézi mi a szitu a birodalmában, mivé lettek a régi tanítások és értékrendek.
Az első két részt láttam idáig, ha marad ez a "egy kis pofozkodás és egy kis magyarázat" arány per sorozat, akkor oké.
Már elstartolt a lángoló talpú tűzoltó srác 2 évada is
Enen no Shouboutai: Ni no Shou 2020
Genres: Action, Supernatural, Shounen
Dorohedoro: Ma no Omake 2020
Genres: Action, Comedy, Horror, Fantasy, Seinen
6 részes OVA
Utoljára szerkesztette: ximix, 2020.07.15. 23:40:31 -
Uhh, a második rész alapján nem tudom, mit gondoljak... Lehangoló kicsit, hogy ilyen hamar kiderült. -
Nagydög #71756 Basszus, ne kelljen mar bamban bamulni, hogy mire gondolhatott a kolto!
Stalker-ximixnek koszonjuk az eligazitast, Csocsonak pedig gratula a dizajnhoz! Remelem, ha elkeszul, arrol is dobsz egy kepet!
-
Köszönöm :)
-
-
-
Legalább nem a Halász Judit féle :D
Köszi! -
Honnan szerezted meg a fotómat? 
Köszi! -
RelakS-nek: Heppi Börszdéj! -
Relaks-nak meg
-
Wow, köszi az összefoglalót!
Így már CSOCSO-nak:
-
Kell egy kis bevezetés
CSOCSO fórumtagunk távol kis hazánktól tengeti életét a kies Floridában.
Szereti a a japán animet az autókat és az apácákat :)
Itt egy kép amin épp a Car Style egyik rendtagjával
KT-SO Sisterrel oldalazik éppen
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
E hármas szerelméből adódik munkája, ami autó fóliázás és annak tervezése
itt ragasztja nyejlontot
link
Nemrég bemutatta az új paripát ami nagyon hasonlít az által bemutatót dizájn alanyára.
link
Fóliázás közben gyakran megszomjazik ezért adtak neki nagyobb poharat is
Twitter
....
Utoljára szerkesztette: ximix, 2020.07.15. 13:10:57 -
Senki semmit? Komolyan??? -
Eizouken film előzetes, várhatóan szeptember 25-től a (japán) mozikban. -
Majd azonnal rávágják, hogy kamu, ez ugyanaz a csaj, csak más-más ruhában?
-
-
Nem tudom, hogy megjelenik-e de lehet ez lesz az uj dizajn
-
Amikor haveroknak előadod a storyt, hogy 3 nővel voltál a Mekiben, de ők képet kérnek, mert különben meg sem történt
Kicsit fanservice az új opening, de ez is inkább már nyugati piacra készül.
A Music Video jobb:
Nagyon jó. Tetszik.
Uzaki-chan wa Asobitai! (AniDB): Hősünk a magányos farkasok csendes és nyugodt életét éli az egyetemen, aztán egyszercsak felbukkan az egy évvel fiatalabb, nagymellű, középiskolás klubtársnője. Uzaki-chan pedig a fejébe vveszi, hogy ha törik, ha szakad, kirángatja a fiatalembert a magányából...
A mangával naprakész vagyok, így tudtam, mire számítsak: egyetemi slice-of-life, amiből aztán egy sok félreértésen és kerülőúton járó romkom lesz. Nem igazán nyúltak bele a sztoriba és a karakterek is ugyanazok, simán nézhető. A manga viszont már 50 fejezet felett jár (és nem úgy tűnik, hogy közeledne a vége), az anime 12 része nem valószínű, hogy be fogja érni. -
Pont miatta nem akarom megnézni.
Pedig a csajok története érdekelne. -
Első részben brutálisan megölni a sok pofázása miatt és a többi részben néha emlékeznének rá a többiek.
Ennél jobb főhőst is találhattak volna. Talán - évek múlva, ha még nézek animét - egyszer előveszem a témát.
-
Prof William #71735 Mivel ő a főhős, elég nehéz lett volna kihagyni. :) -
Sajnos benne van....
-
Üvöltöző hülyegyerek benne van? Akkor nem érdekel sajnos.
Más: Kis nosztalgia.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Nagydög #71732 Az elso resz kozbeni kommentarom: "M'a f.sz?! Mi van?! Heh?!"
Szoval igeretes. -
A leírás alapján azt hittem valami chrome shelled regios utánzat :)