Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Egy kicsit tovább kell várni az új LSD tripre.
Remélem, hogy a Sword Art Online "utolsó" évadát nem fogják csúsztatni emiatt.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2020.03.09. 11:31:06
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
PSN ID.: Beegabor

Ma jelent meg a Fate/zero-ban a Caster.
Rájöttem, hogy valami *@&# magyar, Mesternek gondolta magát anno és szintén megidézett egyet. Sajnos azóta sem tűnt el.

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2020.03.06. 11:24:47
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2020.03.05. 16:03:06
Úgy tűnik a kiscsaj nem zárkózott el a lehetőség elől, mert holnap érkezik az első dal tőle.
Ezt gyorsan sikerült megvalósítani...
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2020.03.05. 14:33:43

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
<#taps>#taps>
ReoNa pedig Nintendo kapcsolóval játszik:
Őszintén, nem gondoltam volna, hogy ReoNa ennyire nyugodt (és lassú) a hétköznapokban is. De nagyon aranyos és imádnivaló. <#szeret>#szeret>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2020.02.25. 12:24:06

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Az én tudományom leragadt az óvodás szintű pálcika ember rajzolásánál.
Insta link
Kihagyhatatlan volt.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Utoljára szerkesztette: Ashlara, 2020.02.15. 16:42:49
Érdekes ez a hivatalos SAO-s promókép...

Ha már holnap lesz a névnapom és a szerelmesek napja. <#hehe>#hehe>
hat ez sajna nem volt jo. Neha nezek filmeket az asszonnyal. ( pl ghibli filmek)
Belekukkantottam a filmbe. Grafika nagyon ott volt a szeren. Szinvonalas cuccnak tunt de nem volt az. Lassu volt. Sztori irto gyenge. Az annyit nyogtek/nyoszorogtek a filmben, hogy mar kellemetlenul ereztem magam az asszony elott.
Vege sem volt se szomoru se mulatsagos.
4/10
Nem ajanlom, soha meg nem nezem meg 1szer.
ReoNa-nak is megmutatták az új SAO játékot:

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2020.02.12. 14:28:48
Lesz ám veszekedés a tyúkok között a baromfiudvarban.
Mindenki akcióba lendül... igen, még ő is!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2020.02.12. 13:27:42
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Emiatt nem is értem, hogy várhatja valaki a 3. évadot. :-o
Utoljára szerkesztette: Maala, 2020.02.11. 15:47:18
Az egyiket érti a "zseniális" amerikai közönség, míg a másikhoz meg picit gondolkodni is kellene, az már nem jó.
Lásd Kimi no na wa annak idején.
A film akadémia meg elsősorban a hazai közönségnek próbál kedvezni. No meg a politiai szeleknek, ha épp úgy esik a dolog.
Nincs igazság itt sem... <#sir>#sir>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2020.02.11. 13:54:11
Kár volt. A készítőknek elkészíteni, nekem meg megnézni.
Néhány jó pillanattól eltekintve, nagyon gyenge lett. A gazdájuk irányába csodáló szemű, buta, egybites nők, folyamatos hiszti, zabálások, csata hevében fél részt kitevő filozofálások, stb.
Láthatólag sokat akart a szarka, de nem volt hozzá farka. Ennyi töltelék részt már régen volt "szerencsém" egy huzamban látni. MIndegy. Túl vagyok rajta.
Bele kezdtem a Fate világba. Kicsit nehezen igazodtam el, így sokáig váratott a dolog magára. Némi segédlettel csak sikerült neki kezdeni.
Remélem, nem lesz ez is ilyen hárem történet. Aggasztó, hogy már az első néhány részben, pirosfejű hülyegyereket körbedongják a lányok.
Az Op tetszik, de nekem a LiSA féle előadás jobban bejön. Igaz ezt hallgattam meg többször is a történet kezdése előtt. Meglepett, hogy a történetben más énekli eredetileg.
Nem baj, nekem akkor is ez a verzió tetszik.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2020.02.09. 21:42:47
Azon kevés anime egyike, amit magyarul néztem meg.
Nekem megfelelő volt a indavideós vagy videa-s verzió is. A történet nekem fontosabb mint minhogy minden hiper-szuper HD-ban legyen, meg 5.1 hanggal.