72793
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
#71752 Legalább nem a Halász Judit féle :D
Köszi! -
#71751 Honnan szerezted meg a fotómat?
Köszi! -
#71750 RelakS-nek: Heppi Börszdéj! -
#71749 Relaks-nak meg
-
#71748 Wow, köszi az összefoglalót!
Így már CSOCSO-nak: -
#71747 Kell egy kis bevezetés
CSOCSO fórumtagunk távol kis hazánktól tengeti életét a kies Floridában.
Szereti a a japán animet az autókat és az apácákat :)
Itt egy kép amin épp a Car Style egyik rendtagjával
KT-SO Sisterrel oldalazik éppen
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
E hármas szerelméből adódik munkája, ami autó fóliázás és annak tervezése
itt ragasztja nyejlontot
link
Nemrég bemutatta az új paripát ami nagyon hasonlít az által bemutatót dizájn alanyára.
link
Fóliázás közben gyakran megszomjazik ezért adtak neki nagyobb poharat is
Twitter
....
Utoljára szerkesztette: ximix, 2020.07.15. 13:10:57 -
#71746 Senki semmit? Komolyan??? -
#71745 Eizouken film előzetes, várhatóan szeptember 25-től a (japán) mozikban. -
#71744 Majd azonnal rávágják, hogy kamu, ez ugyanaz a csaj, csak más-más ruhában? -
#71743 -
#71742 Nem tudom, hogy megjelenik-e de lehet ez lesz az uj dizajn
-
#71741 Amikor haveroknak előadod a storyt, hogy 3 nővel voltál a Mekiben, de ők képet kérnek, mert különben meg sem történt
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#71740 Kicsit fanservice az új opening, de ez is inkább már nyugati piacra készül.
A Music Video jobb:
#71739 Nagyon jó. Tetszik.
#71738 Uzaki-chan wa Asobitai! (AniDB): Hősünk a magányos farkasok csendes és nyugodt életét éli az egyetemen, aztán egyszercsak felbukkan az egy évvel fiatalabb, nagymellű, középiskolás klubtársnője. Uzaki-chan pedig a fejébe vveszi, hogy ha törik, ha szakad, kirángatja a fiatalembert a magányából...
A mangával naprakész vagyok, így tudtam, mire számítsak: egyetemi slice-of-life, amiből aztán egy sok félreértésen és kerülőúton járó romkom lesz. Nem igazán nyúltak bele a sztoriba és a karakterek is ugyanazok, simán nézhető. A manga viszont már 50 fejezet felett jár (és nem úgy tűnik, hogy közeledne a vége), az anime 12 része nem valószínű, hogy be fogja érni. -
#71737 Pont miatta nem akarom megnézni.
Pedig a csajok története érdekelne. -
#71736 Első részben brutálisan megölni a sok pofázása miatt és a többi részben néha emlékeznének rá a többiek.
Ennél jobb főhőst is találhattak volna. Talán - évek múlva, ha még nézek animét - egyszer előveszem a témát.
-
Prof William #71735 Mivel ő a főhős, elég nehéz lett volna kihagyni. :) -
#71734 Sajnos benne van.... -
#71733 Üvöltöző hülyegyerek benne van? Akkor nem érdekel sajnos.
Más: Kis nosztalgia.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Nagydög #71732 Az elso resz kozbeni kommentarom: "M'a f.sz?! Mi van?! Heh?!"
Szoval igeretes. -
#71731 A leírás alapján azt hittem valami chrome shelled regios utánzat :) -
#71730 Az új SAO játék is befutott:
#71729 Elindult a második évad!
-
#71728 Deca-Dence (AniDB): Valamikor a múltban a "gadoll"-oknak nevezett szörnyek lepték el a Földet. A túlélő emberiség egy hatalmas mozgó városba kényszerült, ahol az alacsonyabb rangú "tanker"-ek működtetik a várost, és a harcosok, a "gear"-ek kasztja harcol a szörnyekkel. Egy, a családját elveszített tanker lány mindenáron szeretne bekerülni a gear-ek közé, de persze csak burkolatpucolóként végzi. A főnöke egy zárkózott, mogorva fickó, aki jóval több annál, hogy csak gadoll maradványokat takarítson le a páncélzatról...
Egyfajta poszt-apok Sidonia, végig ilyen érzésem volt az első részt látva. A város vezetése is fura, és hasonló titkolódzások, a túlélők elől elhallgatott titkok vannak itt is. Az animáció elég jó, még ha darabos is kicsit, több részletre is odafigyeltek. Egyelőre okés, nem rossz. -
Inquisitor #71727 Nem a koncepcióval, változtatásokkal volt a baj, hanem szokásos "streamer betegsége" van a szezonnak, az, hogy az első szezonok anynira jutnak el, mint régi szép időkben egy dupla részes pilót. Naná, hogy vontatottnak érzi a néző. Ez sok mai sorozatnál így van. A problém ott kezdődik, ha egy következő szezon végére sem múlik el ez az érzés, hogy még csak abevezetőnél tartasz, lásd Youtube féle Impulse. Ott van jó ellenpéldának a Stranger Things első szezonja. Amúgy pár karakter elég jó lett benne, Shotgun Mary pl. van annyira jó, hogy Netflix helyében még időben kicseréltem volna a The Old Guardban szereplő fekete szinésznőt vele, mert ő annyira gáz, hogy már a trailertől sírni támad kedved. -
#71726 Július 30-án indul a Netflixen a Transformers: War for Cybertron trilógia első évada Siege címmel, ehhez jött ki egy meglehetősen komor hangulatú előzetes. Az animációt a főleg a RWBY-ról ismert Rooster Teeth készíti. -
#71725 Ez csak képregény (pontosabban graphic novel, de amúgy ja, az Arealáról van szó) feldolgozás, nincs anime kötődése (kétszer próbálták rajzfilmre vinni, az egyikből az opening még elkészült, és utána dőlt be). Az első részt megnéztem a sorozatból, de elég fájdalmas volt, csak tekergettem, a többi nem érdekelt. -
#71724 Megnéztem a Netflixes Warrior Nun (2020) sorozat első évadát.
Az "animét" (ha van) még nem láttam, de a sori nem sikerült túl acélosra, egyben nézve az évadot és itt-ott felgyorsítva, tűrhető volt.
gifSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Warrior Nun Areala néven van egy amerikai képregény. -
#71723 2020 nyári (és re-tavasz) szezon, go!
Maou Gakuin no Futekigousha (AniDB): Kétezer évvel ezelőtt a kegyetlen démonúr uralma alá hajtotta a világot és még az isteneket is legyőzte. Most, hogy az alapító megjövendölt újbóli eljövetelét várja mindenki, az akadémiára érkezik egy fiatalember, aki páratlan erőket birtokol és azt állítja, ő maga az újjászületett démonúr...
A mangáját követem, így az anime-t vártam valamennyire. Nem egy agysebész sztori, de az über-op-ságból eddig azért ki tudtak hozni egy élvezhető valamit, az anime viszont rettentő f*s. Csomó minden kihagy, ész és magyarázat nélkül ugrik át részeket, hatalmas tempóban falja a fejezeteket már az első rész is. Inkább a manga ajánlott, ez nálam ennyi volt. 3/10 -
#71722 Valamikor jövőre új Knights of Sidonia film jön! Ez még nem a sok éve lebegtetett 3. évad a manga alapján, hanem egy új sztori a régi szereplőkkel és visszatérő stábbal. -
#71721 "Kyoto Animation Now Recruiting New Employees
Nearly a year after the terrifying arson murder that ended the lives of about 36 employees, Kyoto Animation has at last begun rebuilding what was lost, including its treasured roster of employees as the studio is now recruiting newcomers.
Kyoto Animation’s official website released a statement saying they are now looking for new employees, and the jobs available range from animators and 3D animation, to system engineers, managers, and other positions.
Applicants seeking both fixed and year-long employment periods will find both opportunities at the animation studio.
The damaged studio also noted they planned to carry out this recruitment earlier on but were impeded by the effects of the Coronavirus – devoted fans will no doubt be hopeful that the studio can recover and return to producing highly cherished shows." -
#71720 Felőlem... én csak Asuna miatt nézem ezt az egészet.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2020.07.02. 18:16:39 -
#71719 még egy évad amiben kirito egy szobanövény szintjén lesz jelen :) -
#71718 Utolsó SAO trailer az utolsó évadhoz:
RIP minden.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2020.07.02. 17:16:48 -
#71717 A hétvégi esti program:
-
#71716 Ez mi szeretne lenni?
Mármint a két történetet ismerem, láttam őket.
Magára a hírre gondoltam.
Titokban abban reménykedem, hogy valamiféle folytatás, de a fordításból sem lettem sokkal okosabb.
Link -
#71715 Kiégtem:
-
#71714 Legalább a főcíme jó volt, ha jól emléxem -
#71713 Blue Gender: The Warrior 2002 film
Genres: Adventure, Drama, Horror, Mecha, Military, Romance, Sci-Fi, Space
Blue Gender 1999 sorozat
Genres: Adventure, Romance, Mecha, Military, Sci-Fi, Horror, Space, Drama
A filmet néztem elsőre, a története talán jobb, mint a sorozaté, de érződött, hogy valami hiányzik belőle.
A sorozatnézéskor kiderült, hogy abból vágták a filmet +kiegészítették végét egy új befejezéssel.
A sorozatnak jobban átjön a hangulata, de néha nagyon "bugyuta" számomra logikátlan cselekvések kicsit kizökkentettek.