Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mert én már olvastam minden szart a témában.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
a Madnél nemtudom mekkora volt, de a Gintamában elég minimálisz szerepe volt. Bár így lehet csak visszaküzdeni magad...
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

FMP-vel még tartozom magamnak 😊
Viszont egy FMP bejelentés hatására biztos körbefutnám a házat 😄
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
De, annyira nagy baj lenne, ha egy úszó fiúk sztori lenne
csak ne az úszós legyen....😄
Mondjuk most ez alapján az úszós tûnik befutónak... iwatobi-sc = Iwatobi swimming club? Remélem nem... 😄
Példát meg a rövid memóriám miatt kértem. Illetve hogy szerinted milyen stílusban megrajzolt karakterekkel lehetett volna bajom Gon helyett.
@
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Már csak a GATE-t kellene meganimésíteni. Japán haderõ a fantasy világ ellen... nem lenne rossz.
De mindegy, hagyjuk inkább a témát mert úgyse vezet sehová...
És a hsz-em végén leirtam a fö okot. Leginkább azért tart ennyi ideig egy párbaj, mert Shichika egyszerüen op.
Pár rész után én is majdnem dobtam, hogy az egész valami kis köcsögröl fog szolni, aztán egyszercsak beindul és magával ragadja az embert. 😊
Katanagatari: Nem egy harcolos anime, pont annyi harc van benne pont annyi ideig amennyi kell viszont az a kevés iszonyat jol meg van csinálva. Szerintem egyáltalán nem hiányzik belöle több harc. Eleve Shichika-nak akkora elöfölénye van, hogy nem is tarthatnának sokáig a harcok...
Ez az egész eset olyan mint mondjuk egy számítógépes játékban a fõszereplõ vagy egy rpg-ben a páncél kinézete. Vannak olyan emberek akik leszírják ha rózsaszín pizsamában kell nekik sárkányt ölni mert kb úgy is egy pixelhalmaz az egész és vannak olyan emberek akik szeretik ha a karaktereik jól néznek ki illetve cool cuccokban járnak. Na én az utóbbi kategóriába tartozok.
@
Sem a karakterekkel sem a történettel nem tudok azonosulni. nincs ami oda kössön...pápá démonizálók 😄
Arra gondoltam, hogy már megszokhattad volna az ilyen karakterkinézeteket.
Amúgy mindig ennyire belekötöttök egy-egy karakterdizájnba? Mert ha Gon nektek csúnya és igénytelen, akkor elég sokszor jelentkezhet nálatok ilyen probléma...
Ami fura az a Kaiji, meg a másik hasonló kinézetû anime. Azokra viszont nem mondanám hogy csúnya, vagy hogy igénytelen. Az tényleg fura. És tényleg nem tudom rászánni magam a megnézésére. Mondjuk nem csak emiatt, hanem mert a történet sem igazán csigázott fel (bár csak jót hallottam róla).
@
Jó kis reklámot csináltunk most ennek a két animének 😄
HxH-t meg én nem nézek, csak képeket láttam, de engem is zavar a srác kinézete a fura hajával és fura szemével. 😄
@
Azt viszont örömmel hallom, hogy a Kaiji bejött. 😄
Nekem nem úgy tûnt, mintha nem lett volna elég pénz... Csak egyszerûen így voltak megírva a harcok az eredeti mûben.
Az mindenkinek szuverén joga, hogy mi tetszik neki és mi nem. Nekem például tök bejött a Kaiji pedig totál nem mainstream grafikájú (pont ez tetszett benne, hogy visszahozta a késõ 80-as és kora 90-es évek grafikáját) és témájú anime. De nekem a Hunter X Hunter fekete tüskés hajú kisfiús fõhõse erõsen a Yugi-Oh és Pokemon karakterdizájnját juttatta eszembe ami nekem sohasem tetszett. Lehet, hogy vannak a HxH-ban cool kinézetû karakterek, de én a fõhõsnél már kibuktam, emellett lehet hogy marha jó fight-ok meg plot twiste-ek lehetnek benne, legyen az én veszteségem ha emiatt nem nézem meg.
Katanagatari meg szép és jó, néhol igen jó párbeszédekkel, de valahogy nekem hiányoztak belõle az állleejtõs fight-ok vagy ha nem is állleejtõs de legalább cool (nemtom, lehet nem volt elég pénz a projectben , nem néztem egyelõre utána). Eddig 8 részt néztem meg belõle, ki tudja, lehet hogy a végére tartogatja a legtöbb puskaport, majd meglátjuk.
LOL. Ha beleolvasnál a topikba, akkor látnád, hogy itt ez nem igazán jellemzõ.<#papakacsint>#papakacsint>
"Hunter X Hunter fõhõse rémgagyin néz ki, kb a Pokémonból azt a tüskehajú brazilfejû srácot juttatja eszembe (asszem Rock a neve). Hallottam, hogy ilyen meg olyan jó a története meg jó shounen fight cucc, de nekem annak a fõhõsnek a kinézete nem tetszik, ha neked ez trollkodás akkor egészségedre."
Én nem értem, mi rajta a rémgagyi... Szerintem tök átlagos a kinézete. És emiatt lehúzni az egész grafikát... Pedig látvány szempontjából az utóbbi idõk legminõségibb neverending animéje, elfogultság nélkül állíthatom.
"Katanagatariban a harcok sokszor hamar véget érnek és egy-két pár másodpercnyi szép harcanimációt kapunk. Nem gondoltam, hogy már ebben a topikban is ezt az idióta hozzáállást kapja az ember, de itt az sg-n már semmi nem lep meg..."
Egy-két másodperc? Lol... Egyébként sok más animében még ilyen keveset se képesek sokszor igényesen meganimálni... Itt legalább nem lehetett panasz erre.
ki lehet mondani a vélememényed, senki nem harapja le a fejed....
és szerintem nincs semmi baj a HxH-val, a mai szintet hozza a megjelenése, a többi már egyéni preferencia.