Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Tényleg, mi volt, ami miatt visszavonult?
Mert én már olvastam minden szart a témában.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LasDen
a Gintamába fel se ismertem...meglepõ volt, hogy volt 😄
a Madnél nemtudom mekkora volt, de a Gintamában elég minimálisz szerepe volt. Bár így lehet csak visszaküzdeni magad...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Lelouch
A Sunrise meg a Madhouse mondjuk már foglalkoztatta az afférja óta.
armageddon666
Ha FMP akkor megyek futni én is. 😄

@

LasDen
megy a nagy találgatás, aztán bejelentik, hogy akkor tamako market 2. évad 😄 vagy Keion 3....annak is örülnék 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

IMYke2.0.0.0
Én Hirano nélkül is nézném - van nem egy olyan seiyuu, akinek a hangja hasonlít az övére (én nagy eséllyel észre sem vettem volna, hogy Hiran oa szinkronja Haruhinak, amúgy).

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LasDen
én Haruhit max Hirano lecserélésével tudom elképzelni, hogy csinálnának...esetleg még néhány év múlva, mikor újra adnának neki munkát...nemtom...

IMYke2.0.0.0
Banner script wins! Hihetetlen!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

IMYke2.0.0.0
Haruhit én is néznék, de esélye még zéró .
FMP-vel még tartozom magamnak 😊

LasDen
nem lenne nagy baj...max nem nézi az ember 😄 nagyon minõségi a kyoani, ezér lenne jó, hogy olyat csináljon, ami engem is érdekel mondjuk 😄

Lelouch
A remény hal meg utoljára... 😄
Zomil
Haruhi szinte kizárt szerintem... 😞
Viszont egy FMP bejelentés hatására biztos körbefutnám a házat 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Lelouch
Igen, mert én Haruhi-t vagy FMP-t szeretnék... 😄 Vagy legalább valami akciódús animét, KyoAni-minõségû animációval már igazán megnéznék egyet.
IMYke2.0.0.0
A reklám engem is khm... meglepett.
De, annyira nagy baj lenne, ha egy úszó fiúk sztori lenne ?

LasDen
asszem be...😄
csak ne az úszós legyen....😄

Lelouch
A Kyokai no Kanata már külön be lett jelentve, nem? Ha arról lenne szó, akkor mi értelme van ezeknek a "rejtélyes" sziluetteknek? 😊

Mondjuk most ez alapján az úszós tûnik befutónak... iwatobi-sc = Iwatobi swimming club? Remélem nem... 😄
LasDen
szerintem nem az úszós cucc lesz. meg nem is az FMP (bár ilyen bejelentés illene hozzá 😄) hanem az a kyokai no kanata lesz

LasDen
Bárzákár...

IMYke2.0.0.0
Sziluettek alapján fiúk és lányok is lehetnek 😊

Lelouch
armageddon666
Lehet elõjött máshol is, csak azt aztán meg sem néztem. Pl. One Piece designnal sokáig nem voltam kibékülve, de aztán rájöttem hogy igazából a 320x240 felbontás miatt zavart (költõi túlzás). 😄 (Meg ott is voltak más gondjaim is)

Példát meg a rövid memóriám miatt kértem. Illetve hogy szerinted milyen stílusban megrajzolt karakterekkel lehetett volna bajom Gon helyett.

@

Zomil
Kiváncsi vagyok mi sül ki ebböl 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Lelouch
Ez még ilyen "annyira õrült hogy jó is lehet" kategória. Na meg az elfek már alapból moe alapayngagok. 😊

Már csak a GATE-t kellene meganimésíteni. Japán haderõ a fantasy világ ellen... nem lenne rossz.
Lelouch
Gon-t, mint karaktert én se nagyon bírom... Még jó, hogy Killua is ott van mellette, mint fõszereplõ... 😄
Lelouch
Ha úgy érzed nem jött elõ ilyen, akkor mi értelme példát írnom? Csak nehéz elhinni, hogy több mint 500 befejezett animével a hátad mögött pont Gon kinézete az, amit zavarónak találsz... Haruyuki még érthetõ is, de Gon?

De mindegy, hagyjuk inkább a témát mert úgyse vezet sehová...
LasDen
nézd meg. tradicionálisabb mecha, mint mondjuk a gargantia...megér egy próbát...

Zomil
Az a harc kihagyás az ilyen Nisio trollkodás...egyszerüen az a szerzö imád trollkodni 😄
És a hsz-em végén leirtam a fö okot. Leginkább azért tart ennyi ideig egy párbaj, mert Shichika egyszerüen op.

Zomil
Egy Gundamot sem láttam még :|

Tudom, hogy a Katanagatari nem egy harcolós anime, meg nem is vártam el, hogy hosszú perceken keresztül püfföljék egymást, de egy-két epizódban egy-egy harcot néztem volna egy ici picit tovább is, illetve szívesebben láttam volna többet abból a stílusból amivel Shichika végzett az elsõ részben levõ ninjával (amikor azt a 7-8 részbõl összeálló kombót csinálta, na az szép volt). Volt olyan fight ami kb egy nyisszantással vége lett, vagy pl. azt a harcot megnéztem volna meg kb. vmi epic cuccot vártam mikor Shichika és a Japan's strongest swordsman összeütközött (azt gondolom szándékosan csinálták meg úgy ahogy és hagyták ki, kár érte). De ezen felül az utóbbi évek fanservice-tõl fröcsögõ illetve kisiskolás lányok -fiúktól tobzódó anime termésébõl ez a legjobb anime számomra.

LasDen
megér egy próbát...fõleg, ha bírod a Gundamot, 90%-ban ugyanaz 😄

Zomil
Látom AA elinditotta a Valvrave-et...vélemény? Érdemes nézni vagy valami tucat 6/10es cucc?

Zomil
HxH-hoz nem tudok mit hozzáfüzni, mert engem nem zavar a kinézete. Meg eleve ahogy halad a történet az ember egészen hozzánö. Bár az kiejelenthetem, hogy nem miatta érdemes nézni az animét nekem nagyon hátul van a kedvenc listán a HxH-bol vannak sokkal jobb szereplök, viszont pont ezek miatt érdemes nézni 😊
Pár rész után én is majdnem dobtam, hogy az egész valami kis köcsögröl fog szolni, aztán egyszercsak beindul és magával ragadja az embert. 😊

Katanagatari: Nem egy harcolos anime, pont annyi harc van benne pont annyi ideig amennyi kell viszont az a kevés iszonyat jol meg van csinálva. Szerintem egyáltalán nem hiányzik belöle több harc. Eleve Shichika-nak akkora elöfölénye van, hogy nem is tarthatnának sokáig a harcok...

Hát nem tudom más hogy van vele de én szeretem ha a karakterdesign szép vagy cool (jó most lehetne oldalokon keresztül vitázni hogy kinek a papné kinek a plébános) fõleg egy shounen fight cuccnál, és fõleg egy neverending shounen fight animénél ahol minden részben szinte látod a fõszereplõket. Gagyi mellékszereplõk annyira pl nem szoktak zavarni, de ha jól látom Gon a HxH-ban fõszereplõ.

Ez az egész eset olyan mint mondjuk egy számítógépes játékban a fõszereplõ vagy egy rpg-ben a páncél kinézete. Vannak olyan emberek akik leszírják ha rózsaszín pizsamában kell nekik sárkányt ölni mert kb úgy is egy pixelhalmaz az egész és vannak olyan emberek akik szeretik ha a karaktereik jól néznek ki illetve cool cuccokban járnak. Na én az utóbbi kategóriába tartozok.

armageddon666
Mondj példát, más karakternél nem igazán jött még ez elõ. Talán "Cartmannél". De azt az animét sem láttam még. AccelWorld vagy mi a címe?

@

LasDen
Devil Survivor 4 rész után kuka...
Sem a karakterekkel sem a történettel nem tudok azonosulni. nincs ami oda kössön...pápá démonizálók 😄

Lelouch
"Nem látom a logikát a mondandódban."
Arra gondoltam, hogy már megszokhattad volna az ilyen karakterkinézeteket.

Amúgy mindig ennyire belekötöttök egy-egy karakterdizájnba? Mert ha Gon nektek csúnya és igénytelen, akkor elég sokszor jelentkezhet nálatok ilyen probléma...
armageddon666
A szép iránti igényem maximum nõ ahogy több mûvet látok, nem csökken. Nem látom a logikát a mondandódban. Õszintén szólva nem fura, hanem egyszerû. És azon felül hogy egyszerû, még csak nem is szép. De csak egy karakterrõl beszélünk, a többi lehet hogy tök jól néz ki.

Ami fura az a Kaiji, meg a másik hasonló kinézetû anime. Azokra viszont nem mondanám hogy csúnya, vagy hogy igénytelen. Az tényleg fura. És tényleg nem tudom rászánni magam a megnézésére. Mondjuk nem csak emiatt, hanem mert a történet sem igazán csigázott fel (bár csak jót hallottam róla).

@

A megnézett animék mennyisége nem jelenti azt, hogy ignorálni kell egy-egy igénytelen karakter kinézetét, fõleg ha fõszereplõ. Én is sok animét néztem már meg, meg már több mint 12 éve nézem õket de ha vmi csúnya vagy igénytelen azt nem szívesen nézem. Gon kinézetével az a baj, hogy egyszerû mint a facsipesz és gagyi "cikk-cakk" haja van amit kb. egy óvodás is fél másodperc alatt meg tud rajzolni.

Jó kis reklámot csináltunk most ennek a két animének 😄

Lelouch
Annyi megtekintett animével a hátad mögött azt hinné az ember, hogy már nem tud zavarni egy fura haj vagy szem.(mellékesen szerintem egyáltalán nem fura egyik se)
Hát igen, az art style a Katanagatariban elég szép, egyedül talán a Maniwani ninja group kinézetét tudom kifogásolni mivel eléggé karikatúraszerûek illetve "pokemon" jellegû a kinézetük (kb. a One Piece agyament mellékszereplõi jutnak eszembe mint pl. Don Flamingo meg ilyenek pedig csípem a One Piecet de vhogy a Katanag-ben szívesebben láttam volna egy kicsivel cool-sabb ninja bandát).

armageddon666
Katanagatarira szerintem egyáltalán nem mondható hogy pénzhiányos mû. Sugárzik belõle a minõség. Harcok olyanok amilyenek. Stílusos, rövid, de akkor azért mindent bele. De ez nem is egy shounen fight cucc, ahol a harc áll a középpontban.

HxH-t meg én nem nézek, csak képeket láttam, de engem is zavar a srác kinézete a fura hajával és fura szemével. 😄

@

Lelouch
Hát erre nem tudok mit mondani... Nem értem, hogy lehet így kibukni Gon kinézetén... 😊
Azt viszont örömmel hallom, hogy a Kaiji bejött. 😄

Nekem nem úgy tûnt, mintha nem lett volna elég pénz... Csak egyszerûen így voltak megírva a harcok az eredeti mûben.
LasDen
az hogy nem írsz ide gyakran az tök lényegtelen...nincs itt semmiféle kiközösítés az idegenekkel szemben 😄

Figyelj, én nem vagyok egy "nebántsvirág", de jobban örültem volna, ha normálisabban reagáltál volna rá, mint ahogy azt tetted is pár kommmenttel késõbb. Tudom, hogy én nem járok ide minden nap , meg nem vagyok része itt ennek a kis csapatnak.

Az mindenkinek szuverén joga, hogy mi tetszik neki és mi nem. Nekem például tök bejött a Kaiji pedig totál nem mainstream grafikájú (pont ez tetszett benne, hogy visszahozta a késõ 80-as és kora 90-es évek grafikáját) és témájú anime. De nekem a Hunter X Hunter fekete tüskés hajú kisfiús fõhõse erõsen a Yugi-Oh és Pokemon karakterdizájnját juttatta eszembe ami nekem sohasem tetszett. Lehet, hogy vannak a HxH-ban cool kinézetû karakterek, de én a fõhõsnél már kibuktam, emellett lehet hogy marha jó fight-ok meg plot twiste-ek lehetnek benne, legyen az én veszteségem ha emiatt nem nézem meg.

Katanagatari meg szép és jó, néhol igen jó párbeszédekkel, de valahogy nekem hiányoztak belõle az állleejtõs fight-ok vagy ha nem is állleejtõs de legalább cool (nemtom, lehet nem volt elég pénz a projectben , nem néztem egyelõre utána). Eddig 8 részt néztem meg belõle, ki tudja, lehet hogy a végére tartogatja a legtöbb puskaport, majd meglátjuk.

Lelouch
Nem gondoltam volna, hogy ilyen komolyan lesz véve... 😄
Lelouch
Nem ellenségeskedésnek szántam, csak nem tudtam hová tenni azokat a dolgokat, és leírtam ami elõször eszembe jutott... 😄 My bad.
Lelouch
"Nem vagyok troll, csak leírtam a véleményem, bocsánat , hogy nem megyek az árral és nem mondom minden hype-olt animére hogy zomgévaniméje..."
LOL. Ha beleolvasnál a topikba, akkor látnád, hogy itt ez nem igazán jellemzõ.<#papakacsint>

"Hunter X Hunter fõhõse rémgagyin néz ki, kb a Pokémonból azt a tüskehajú brazilfejû srácot juttatja eszembe (asszem Rock a neve). Hallottam, hogy ilyen meg olyan jó a története meg jó shounen fight cucc, de nekem annak a fõhõsnek a kinézete nem tetszik, ha neked ez trollkodás akkor egészségedre."
Én nem értem, mi rajta a rémgagyi... Szerintem tök átlagos a kinézete. És emiatt lehúzni az egész grafikát... Pedig látvány szempontjából az utóbbi idõk legminõségibb neverending animéje, elfogultság nélkül állíthatom.

"Katanagatariban a harcok sokszor hamar véget érnek és egy-két pár másodpercnyi szép harcanimációt kapunk. Nem gondoltam, hogy már ebben a topikban is ezt az idióta hozzáállást kapja az ember, de itt az sg-n már semmi nem lep meg..."
Egy-két másodperc? Lol... Egyébként sok más animében még ilyen keveset se képesek sokszor igényesen meganimálni... Itt legalább nem lehetett panasz erre.
Én úgy gondolom, hogy normális hangnemben írtam le a véleményemet 2 animérõl, ez egy fórum és elvileg erre is való az egész. Nem én ellenségeskedtem elõször és nem is trollkodtam illetve nem kötöttem bele senkibe. Az ilyen fellengzõs "not sure if troll" jellegû hozzászólások kb. jól tükrözik a mai internet társadalom viselkedését.

LasDen
nem kell ennyire ellenségesnek lenni ám...
ki lehet mondani a vélememényed, senki nem harapja le a fejed....
és szerintem nincs semmi baj a HxH-val, a mai szintet hozza a megjelenése, a többi már egyéni preferencia.