Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem vagyok troll, csak leírtam a véleményem, bocsánat , hogy nem megyek az árral és nem mondom minden hype-olt animére hogy zomgévaniméje...

Hunter X Hunter fõhõse rémgagyin néz ki, kb a Pokémonból azt a tüskehajú brazilfejû srácot juttatja eszembe (asszem Rock a neve). Hallottam, hogy ilyen meg olyan jó a története meg jó shounen fight cucc, de nekem annak a fõhõsnek a kinézete nem tetszik, ha neked ez trollkodás akkor egészségedre.

Katanagatariban a harcok sokszor hamar véget érnek és egy-két pár másodpercnyi szép harcanimációt kapunk. Nem gondoltam, hogy már ebben a topikban is ezt az idióta hozzáállást kapja az ember, de itt az sg-n már semmi nem lep meg...

Lelouch
"Grafika és a karakterdizájn is szép nem mint a Hunter X Hunter-ben ahol ránézek a fõhõsre és kb. a Pokemon grafikája jut eszembe."
Not sure if troll...

Katanagatari: "semmi látványos harcanimáció nincs benne."
Not sure if troll...
Megnéztem az Attack on Titan elsõ részét és kellemes volt. A karakterek nem voltak idegesítõek, nincs tele visítozó és szuper irritáló 12 éves kislányokkal akiknek görögdinnye nagyságú melle van és amellett nagyon cukik akarnak lenni. Grafika és a karakterdizájn is szép nem mint a Hunter X Hunter-ben ahol ránézek a fõhõsre és kb. a Pokemon grafikája jut eszembe. Remélem jó lesz a történet is mert a mangát nem olvastam.

Katanagatarit nézem még mellette ami ugyancsak jó anime, csak kár, hogy a harcok inkább funkcionálisak és semmi látványos harcanimáció nincs benne.

Lelouch
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"De legalább a vége egész jo volt, ahogy összetalálkoztak és végül akkor tényleg összeházasodnak."
Nem biztos. Mi van, ha döntetlennel végzõdött a harc? 😄

Ha nem jelentették volna be a GLK utolsó fejezetét, akkor annak keretében megvalósulhatott volna valami olyasmi. De hát úgy látszik Nisio már nem akar többet foglalkozni ezzel a sorozattal semmilyen formában.
Zomil
Egyetértek...szokásos Nisio trollkodás, szépen ez az utolso 2arc le is huzta nálam 1ponttal az egészet. Pedig ugy a szivemhez nött...

Felnöttként elvesztették a képességeiket...mekkora marhaság már...Meg Nienami is eddig mindig ott volt, most meg sehol...Meg amit te is irtál, akkor ök most 10évig nem is találkoztak? Kivéve persze azokat akik együtt voltak, mint Bami és Zen meg Akune és Wanizuka. Arra is kiváncsi lettem volni ki Kikaijima párja.
Meg ez az egész Kumagawás dolog...nem értem miért igy kellett megcsinálni, hogy eltünt, azt hittem kialakult olyan szoros kötelék közötte és a többiek között, hogy mindig együtt lesznek majd.
De legalább a vége egész jo volt, ahogy összetalálkoztak és végül akkor tényleg összeházasodnak.

De legfájobb pont, h Kumagawa teljesen kimaradt a végéröl...

Azért megnéznék egy Ajimi és Kumagawa központu mangát szivesen 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Lelouch
Medaka Box ch. 192(END)
Szerintem ez a felnõtté válással együtt járó képességvesztéses cucc nagyon nem kellett volna... Ha csak a minuszokat érintette volna, akkor okés a dolog, de ez így elég ratyi... Ahogy az is, hogy az jött le az utolsó két fejezetbõl, hogy miután leballagtak a suliból, jóformán nem is tartották a kapcsolatot egymással? Azt hittem ennél azért szorosabb kötelék volt a szereplõk között... 😄
Meg még elkezdhetném sorolni a dolgokat, hogy miket hiányoltam így a végén. Például Nienami-t is megnéztem volna felnõttként... 😄 De hát ez van, ezzel kell beérni.

Végértékelésbe még nem mennék bele, azzal még megvárom majd a még hátralévõ Good Loser Kumagawa fejezetet.
Hátha azzal fog foglalkozni, hogy hová tûnt... Az már csak bónusz lenne, ha Ajimu is feltûnne benne.
Lelouch
Akkor jó... 😄
LasDen
Persona 4
Nem volt rossz. Nagyon jó karaktereket sikerült összerakni, fõleg Yu volt jó. Talán a tökéletes fõszereplõ. Oké, kicsit OP volt, de karaktere meg pont jól eltalált. Jó volt a beejezés is, bár ezt a True Endinget nem értem minek kellett. Nem sok értelmét láttam...
Mikor Namatame lett a gyanusított gondoltam, hogy itt még nincs vége, hisz messze volt még az utolsó rész. mondjuk én a futár csajra, Nakamurára gondoltam, hogy a tettes 😄 Aztán miután rájöttek, hogy Namatam nem az igazi tettes, hanem valaki más, akkor elõször megin Nakamura ugrott be, de aztán egybõl Adachi.
A True Ending meg feleslegesnek érzem. Jött ez a random boss és leverték, így nem sok relevanciája volt...

Gondolkodtam mi legyen, 6 v 7, de végül megadtam a hetest a sorozatra. elég jó volt, lekötött, megérdemli 😄
10/7

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen
mi a baj vele?? annyira nem tûnik rossznak 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Lelouch
/Blush-DC: Himitsu - Idáig süllyedtem... 😄
Zomil
Remélem Steins;Gate-hez is lesz vmi cam-os megoldás, mert azt is jo lenne megnézni nem csak egy fél év mulva 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LasDen
nincs idõ rá, de Shinji azért megteszi, amit tud 😄

Zomil
Mondjuk ezekre már nem igazán jellemzö a depresszio. Szerintem 😊

LasDen
feliratok is cirkulálódnak már mindenfele 😄
éjszaka lekaptam újra a 2 részt, mer sikeresen elkevertem õket valamerre, de amint lesz THORA v Coalgirls jöhet a maratoni depresszió 😄

Zomil
Látom már kijöttek a 3.33 raw-ok, akkor már csak felirat kell 😄

PetruZ
Egy próbát megért. 😊
LasDen
engem meg semmilyen szerepjáték nem nagyon érdekel 😄

Zomil
Ja hogy ez papiros szerepjáték. Az sajnos annyira nem érdekel 😊

PetruZ
Aki szerepjátékozik és kipróbálna valami nagyon jRPG-szerût, megdobhatja ezt a Kickstarter projectet legalább egy 10-essel. (Én már megtettem, már csak az illusztrációk miatt bõven megéri. 😊 )
Zomil
Hát remélem, bár ezután a cselédkávézo után...már kcisit elszállt a sorozat :S

LasDen
Gisen meg majd gondolom most lesz megmagyarázva 😄

Zomil
Áhá, igy már világos. Csak ugye nem néztem meg a BR-en mert gondoltam minek...de akkor ez mondjuk elég nagy változtatás szerintem.

LasDen
a BluRayen 2 utolsó rész szerepelt
a TV-s meg egy színes változat, aminek a végén Juubei alászállt az égbõl és túlélte

LasDen
igen eltûnt, ahogy Juubei vele együtt, de õ visszatért aztán mégis a Földre. viszont a szamuráj Juubei eltûnt belõle, csak az idióta maradt 😄

Zomil

Most nézem...a végén Jubei is elpárolgott...akkor fasza ez a 2. évad, hogy ilyen sok mindent megmagyaráz, hogy például az elpárolgott szamuráj mit keres ott 😄

IMYke2.0.0.0
Úristen, de szar alapsztori 😞
100%, hogy minden benne lesz, ami az otakuknak kell 😞

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Zomil
"tündék és sárkányok által lakott párhuzamos fantasy világban meghonosítsa a Moe kultúrát."

dafuq 😄DDD

Zomil
Most megnéztem az utolso rész végét. Hát ott elpárolgott az ürben...meg mondta, hogy majd ezer év mulva ujra feltámad...ahoz képest hamar elöjön ujra 😄

PetruZ
Hát... ezt muszáj lesz nézni. 😄
LasDen
Outbreak Company - Moeru Shinryakusha Light Novelbõl anime készül...

Kanou Shinichi egy light novel író apával és egy eroge illusztrátor anyával van megáldva, és bár neki nincs semmilyen mûvészi tehetsége, az anime és mangákkal kapcsolatos meglátásainak és lexikális tudásának nincs párja.
Éppen ezért õt választják ki, hogy a nemzetek közötti kulturális csereprogram keretén belül egy, tündék és sárkányok által lakott párhuzamos fantasy világban meghonosítsa a Moe kultúrát.

ekkora hatalmas iszonyatos fasságot 😄DDDD

Zomil
Javitottam 😄

LasDen
eltûnt ahogy Juubei is...ha õ elõkerülhet, akkor Gisen miért ne? 😄

am ez eléggé spoiler, amit írtál szóval...😄

Zomil
Amugy Gisen-t nem legyözték az elsö évad végén? Vagy rosszul emlékszek? 😄

PetruZ
Az elsõ két évadot már én is láttam belõle, tetszett. A másik két évad már itt van a gépemen, csak még nem volt idõm rá, de ahogy dolgozom fel a backlog-ot, úgy ez is sorra fog kerülni. 😊
LasDen
mesterszamuráj...én is lelettem cseszve érte (meg fordítva is írtam) 😄
annyira nem volt rossz. Kanetsugu meg jó volt (Toyosaki Akit szeressük)
és igen, lesz Gisen jövõ héten fuck yea 😄 De ha Gisen is beszáll, meg Juubei is elõkerül, akkor a sötéteknek nem sok esélyük lesz már 😄

Zomil
Samurai Girls 2-3: Ez a 2. rész borzaszto volt...majom mester szamuráj...meg amugy is elég unalmas volt a rész...3. rész...hát ennek a vége egy fokkal jobb volt, de eddig elég gáz ez a 2. évad.
De legalább következö részben ujra lesz a szemfedös csajszi 😄

Jelenleg Zero No Tsukaima van nálam terítéken. Indavideón nézegetem, de nem túl jó minõségû. Arra gondoltam, hogy ha jó, akkor megszerzem jobb minõségben + felirat hozzá. Aztán az egy bevezetõ/teszt rész nézés után jött a "még egy rész-még egy rész-még egy rész" effektus. Elég aranyos, bár a top10-be nem fog betörni. Azért bõven jó kategõria így is😊
PetruZ
Kono Naka ni Hitori, Imouto ga Iru! (AniDB): Korábbról pótolt anime ez is. Tipikus harem, de voltak benne érdekes csavarok, ahogy a lányokról sorban derült ki, hogy miféle kapcsolatuk volt a fõhõssel, és a valódi kishugi személye egészen az utolsó részig titokban marad (bár ahogy kiesnek a többiek, sejthetõ lesz már korábban is). A háttérben zajló manipulációk egy része azért megválaszolatlan marad, de a fõ szál végülis kiderül, tehát a 12. rész tekinthetõ egyfajta befejezésnek. Összességében 5/10, átlagos, de voltak vicces és érdekes részei. (Ja, és ecchi-alert annak, aki nem bírja. 😉 )
RelakS
valószínûleg farkaséhesen esnék be 😊

Aztán este a leltárnál egy macskának csak a szõrét találnák <#idiota>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

armageddon666
Mondjuk nem kötelezõ kajálni beülni, lehet kávézni vagy teázni is.

@

Lelouch
Medaka Box Spinoff Manga Good Loser Kumagawa to End
Ennek is annyi.
Az utolsó Medaka Box fejezet meg hamarabb fog kijönni a golden week miatt. A spoilerek alapján nem leszek túlzottan elégedett... 😄
Zomil
4.0 elözetes...ami ugysem lesz benne a 4.0-ban 😄

Count Adyn
Hát körülbelül😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Visszatérve a Titánokhoz: remélem a "burgonyalány" marad az egész animéban végig. Õ a legjobb arc eddig. <#taps>
PetruZ
Nekem igazából az volt a bajom a tankokkal, hogy - pár kivételes jelenettõl eltekintve - nem volt érezhetõ a súlyuk, még az "egér" sem. De ettõl függetlenül én élvezetesnek találtam a (direkt) vicces csatákat és tetszett az egész. /egy (félig) tankbuzi

😊
Ruley
Vizuálisan jó lenne ha végig így nézne ki, de az alap high dantasy felállás sokkal átlagosabb mint az amirõl tényleg szól.

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

LasDen
Befejeztem Girls und Panzert...
Elsõként azt el kell mondani, hogy végig megnevettetett a sorozat. Nem a komikus helyzeteken, hanem a csaták kivitelezésén. Annyira nevetségesen volt megoldva, hogy mindig nevetésben török ki, akárhányszor eszembe jut egy. Sokkal jobb is lehetett volna, de megteszi....A tankok sokkal jobban is beleolvadhattak volna a környezetbe. Nagyon látszott, hogy CG. Mikor valaki kilógott belõle, az is olyan furán nézett ki picit.
Nem tudom mit ettek ennyire rajta a japcsik...vagy ennyire tankbuzik lennének? 😄
A sok nevetés miatt kap egy 6-ost 😄

LasDen
rájöttem valamire...a Lány Panzer világában csak a lányok járhatnak iskolába...😄

am meglátszik, hogy nõk vezetik ezeket a tankokat...még az álló célpontot sem tudják eltalálni 😄

Lelouch