Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Kakushigoto (AniDB): Egy (valaha) népszerű mangaka, hogy megóvja imádott kislánya lelki fejlődését, mindenáron titkolni igyekszik, hogy altesti poénokkal teli gag mangákat rajzol...
Titkos esélyesnek gondoltam, de nem lesz az. Harsány gag anime szóviccekkel, slapstick poénokkal, és rögtön az elején túl sok nevesített szereplőt önt a nézőre. Néha halványan felvillan az a potenciál, amit látni véltem benne, de ez nem az én stílusom. Pár részt még adok neki.
Kami no Tou(Tower of God): Az alapanyag egy koreai webtoon es az anime is koreai-japan. A stilusa talan emiatt is kicsit fura es a hozzaertok szerint az eredeti alapanyagot koveti, amennyiben a korai fejezetei annak is kevesbe voltak kidolgozottak vizualisan es a kesobbiekben sokat fejlodott. Az elso resz alapjan kisse szurrealis, de nem igerkezik rossznak.
Hachi-nan tte, Sore wa Nai deshou!: Akkor ezt most a Shield Loli mintajara "Ascendance of the 8th son magician"-nak fogom hivni, mert lehet, hogy teljesen egysegsugaru isekai-nak bizonyul utobb, de az elso reszben ereztem valami Bookworm vibeot, amit en ertekelek.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
De, ebből a dalból van The First Take verzió is, zongorakísérettel.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2020.03.31. 20:07:18
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Extra: Rimuru's Glamorous Life as a Teacher, Part 1
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Anno míg le nem vették Baka-Tsukiról egységesen fenn volt mind, de most már csak vn-meido-n van fenn, mint minden más, amióta ráültek a jogokra a hivatalos lassúfordításokkal. :-)
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Mas: Nem is tudtam a Konosuba - Legend of Crimson letezeserol. Ma megjelent a Crunchyrollon. Delutan megnezem jol.
U.i.: Az a fura, hogy a lista szerint mintha átugrottak volna könyveket.
Utoljára szerkesztette: PetruZ, 2020.03.24. 12:44:02
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Felcsendül benne ReoNa opening dala is.
Sok animénél a movie csak a sorozat összefoglalása volt (pl nanoha)
Sokan írják hogy inkább az uminekonak kéne reboot, igazuk is van, de az üzlet már csak ilyen, a higurashi népszerű sorozat, és ahhoz készül.
A
Nem egészen van sejtésem, merre lehet még ezt a történetet csavarni. Szerintem rendesen lázárták a dolgot.
Különösen az első évada - vagy itt hogyan is kell hívni - tetszett, amikor még kevés dolgot lehetett tudni.
Sok anime közül ez volt azon kevesek egyike, hogy ennél a jelenetnél jutott eszembe, hogy a fene vinné el, elfelejtettem közben a sörömet inni.
( Szerintem még mindig VNben elolvasva a legjobb )
Utoljára szerkesztette: zola2000, 2020.03.21. 15:10:12
A
Ezek után már csak egy kávét kérek.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Jó volt a hangulat is. Láthatólag meg van nyugodva és le van eléggé lazulva a művésznő. Amikor meg énekelni kezdett, azonnal érezhető volt a profizmus és a tehetség. A vidám számoknál is és a végén a komolyabb számoknál is. Kis baki meg belefér az élő koncertbe. A végére már több mint 220 ezren néztük. Alig bírta a szerver.
Más dolog. Épp az előbb néztem meg a Fate/Zero utolsó részét. Szerencsére nem hárem történet volt. Piros fejű hülyegyerek is csak a végén tűnt fel.
Jó sok, aljas gazembert sikerült ebbe a sorozatba összeszedni. Itt persze nem a teljesen őrült, gyilkos Matolcsi utánzatra gondolok. Az ő karaktere, meg az idióta mestere teljesen rendben volt. Azt képviselték, amire készültek.
A Gilgames féle szőke szarháziaktól meg hánynom kell. A csuhás, meg a bérgyilkos egyáltalán nem tetszettek. Olyan szereplőt betenni főszereplő félének, aki azzal kezdi a pályafutását, hogy a saját apját megöli, az nekem nem tetszik. Utána hiába jópofiztatták, hogy ő majd ilyen-meg olyan, meg család apa, meg a kur** ****-t, azt. stb. Számomra az a karakter értékelhetetlen volt.
Berserker karaktere egészen addig tetszett, míg neki nem kezdtek a végén a szőke ciklonnal lelkizni. Kész, ott el is ásta magát.
A két lándzsás szépfiú meg pályát tévesztett. Nem ebben a játékban, csatában kell lovagiaskodni. Talán annak idején nem kellett volna a főnök lányát megdugni és akkor kevesebb problémája lett volna az életben.
Assassin...ehh. komolytalan. Kár volt belerakni a történetbe.
Szőke ciklon... hát, kellett egy szép pofi a történetbe, aki fekete, testhez álló nadrágkosztumben motorozik. Sok értelmét nem láttam neki sem.
A mestere, vagyis, aki eljátszotta, az aranyos karakter volt. Need for Speed-et átültethette végre élőbe. A kis huncut. Szegényke jobb sorsra lett volna érdemes.
A bogaras vén gazember, meg a hülye gyerek.. ehh. Ha a vén gazembernek ennyire kellett az a szar bögre, miért nem ő ment hadonászni a botjával a háborúba?
Aki igazán szimpatikus karakter volt az Iscander (vagy írták Iskander-nekl is). Helyre tette a lovagias kislányt a királyok beszélgetésekor. Igazi, felnőtt, komoly gondolkodású karakter volt. Amit mondott meg: A háborúban semmi nem szép, semmi nem lovagias. Ezek a szép szavak csak azért kellenek, hogy a forróvérű fiatalokat a politikusok, meg a királyok rábeszéljék arra, hogy az ő kivánságaiknak megfelelően menjenek a csatamezőre és sorra haljanak meg olyan célért, ami igazán őket nem is érdekli.
Amúgy meg a mesterével (Nyikhaj Tóni) kialakított kapcsolata is példás volt. Nevelte, tanította a kis patkányt, hátha egyszer ember lesz belőle.
Mini Rin meg aranyos volt és teljesen felesleges ebbe a történetbe.
Elnézést! Kicsit hosszú lett.
Érdekes, néha szembejönnek kínai animék is, de nagyobb visszhangja a king's avataron és valami rakshasha streeten kívül nem volt errefelé.
Igaz a kínai bilibili.com főoldalát elnézem ott is inkább japán animék mennek, nem annyira a számukra hazaiak.
Ami mégérdekesebb hogy tényleg nem egy nieche animés oldal a bilibili www.similarweb.com/top-websites/china meg sok más top kínai websiteon is anime csajok jönnek elő már-már japán internet oldalak szintjén ... annyi különbség hogy nincs R18 részük, bár az is el van tűrve. :)
Videojátékoknál mégtöbb hatásuk lehet a kínaiaknak mint animés szempontból, el sem hiszem hogy kínai animés játékra írom azt hogy "nagyon várom"
https://www.youtube.com/watch?v=vIHuyiZKStE
Utoljára szerkesztette: zola2000, 2020.03.17. 20:16:14
A
Az utolsó epizód vége majd a folytatásban lesz érdekes (jövő tavasszal), de szerintem nem arra lesz felépítve az évad (nincs is annyi anyag abban, ami ott történik), hanem majd a rivális visszatérésére.