72793
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
#71792 Az októberben megjelenő kislemez a Demon Slayer mozifilm zenéje lesz (Homura), de vele egy napon érkezik a nagy album is (LEO-NiNE). Természetesen ezt a dalt a nagy album is tartalmazni fogja, csak a kislemez mellé más extrák járnak (illetve máshogy fog kinézni, mint az album dizájna). Az élőszereplős sorozat zenéje már megjelent, de csak digitális formában. Lemezes formában szerintem nem fog érkezni, mert helyet kapott az albumon is.
Az unlasting kislemez is odacsapott minőség tekintetében (a limitált kiadású cd nagyon szép darab lett), szerintem ezzel sem lesz gond (nyilván, hogy eléggé nagy névnek számít már a hölgy).
Plusz egy új Toyota (Toyota Aqua) reklámban is szerepelt már nemrég. Ott is csodálatos volt.
ReoNa első albuma is ígéretesnek tűnik és ahhoz is lesz majd fotókönyves kiadás.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2020.08.20. 21:33:44 -
#71791 Szerencsére időben észleltem a dolgot és tovább adtam a képeket ismerősőknek.
Most csak az nem tiszta, hogy az októberben megjelenő kislemez az az lenne, ami annak az élőszereplős sorozatnak a zenéje? Vagy ez egy teljesen más, a következő nagylemezének a bemutatkozó zenéje lesz?
Azért tegyük hozzá, hogy nem csak jól énekel, de kifejezetten jól mutat a fényképeken is.
Ennél a képnél azért leültem egy pillanatra.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#71790 Tarolni fog még az idén. Ahogy elnézem már nagyon készülnek rá.
Lesz itt minden, fotókönyves kiadás, Blu-ray/DVD mellékletes kiadás. Japánban azért megadják a módját rendesen. Itt nyugaton meg kapsz egy CD-t egy csilli-villi papírtokban (Magyarországon láttam olyat is, aminek a borítója a jó öreg MS Paint-os korszakra emlékeztetett), aztán örülj magadnak.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2020.08.20. 18:32:30 -
#71789 Jézus sehol sincs Kirito hoz képest :D -
#71788 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Nagydög #71787 Vannak megszallottak a vilagban. (Szerencsere.)
Houkago Teibou Nisshi helyszinek -
Ashlara #71786 Egy darabig még lesznek is. -
#71785 Kell is valami, mert sokat voltak bezárva.
Utoljára szerkesztette: Trucker39, 2020.08.13. 19:14:27 -
#71784 Dupla penetráció!
LiSA következő albuma: 2020.10.16.
ReoNa első albuma: 2020.10.07.
-
#71783 GET TO THE EVAAAAAAAAA! -
Nagydög #71782 Tuti! -
#71781 Odabasz. Get in the fucking car, Shinji :) -
#71780 Uj folia az automon
-
#71779 .
...m... -
#71778 Az előbb rá pillantottam a Twitter-re. Egy órája posztolta ki a hírt. Érdemes megnézni, mennyi szivet kapott ez idő alatt az eredeti poszt.
Utoljára szerkesztette: Trucker39, 2020.08.02. 16:31:05 -
#71777 Mondhatni eddig egész csendben volt a decemberi 16. kislemeze óta. Még augusztusban jön valami élőszereplős sorozat, aminek a témáját énekli.
Plusz most került bejelentésre, hogy az októberben érkező Demon Slayer Infinity Train zenéjéhez is köze lesz, bár ez szerintem nem nagy meglepetés a tavalyi Demon Slayer S1 Opening/Ending téma után.
Tréler:
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2020.08.02. 15:43:36 -
#71776 LiSA új kislemeze...hamarosan.
Sajnos letörölgetik a YT-ról, így máshonnan linkelem.
-
#71775 Netflixes animációs sorozat készül a Splinter Cell-ből az Ubisoft áldásával és a John Wick írójától. -
#71774 Folytatódott végre a tavaszról elhalasztott Houkago Teibou Nisshi, a "pecás lámyos" anime. Nekem úgy tűnt, nem csak a lábukat lógatták a halasztás közben, rádolgoztak még a részekre, és a környezet jobban néz ki, részletgazdagabb, mint az első három részben volt.
Ezzel számomra véget is ért a tavasz/nyár, az Uzaki-chan-t és a Deca-Dence-t nézem még. Na, de majd ősszel lesz sok érdekesség: új évad jön a Gochuumon Usagi Desu Ka?-ból és a Golden Kamuy-ból (bár ezt vszleg kihagyom), lesz DanMachi S3 (ez t se fogom nézni) és Mahouka Koukou no Rettousei S2 is. Az újdonságok közül meg szerintem érdekes lesz a Fumetsu no Anata e (számomra ismeretlen), a Kamitachi ni Hirowareta Otoko (egy isekai-zált fickó egy kisfiú testében kerül egy fantasy világba, ahol szuper mágikus képességei lesznek, plusz rengetegféle slime-ot fog kitenyészteni; az op-sága ellenére elég jó és aranyos a mangája), és a Kuma Kuma Kuma Bear (szintén isekai, csak lánnyal, aki spéci medve-tematikájú képességeket kap; ennek a mangája is aranyos).
-
Nagydög #71773 Enyhen OFF:
Ugy tunik, a Crunchyrollnal az illetekesek feldolgoztak a megujult iOS appal kapcsolatos visszajelzeseket:
+ Modern csilli-villi felulet.
- Nem lehet rajta animet nezni.
Ezutan erezven, hogy a dolog tarthatatlan es azonnal cselekedniuk kell, par honap mulva kiadtak Androidra is. Szemelyesen nem gyozodtem meg rola ezen lehet-e animet nezni, mert meg nem sikerult elindulnia, de a play aruhazban a nepek azt mondjak, akkor se jobb, ha elindul.
Asszem, megszuntetem az elofizetesemet.
ON
-
#71772 Eugeo kedvelő, mint kiderült.
Kirito szerint ez háború! -
#71771 Azt hittem, csak keresztet visel a nyakörvön. De ezek szerint mikor mi kerül elő a fiókból.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Ashlara #71770 A Sword Art Online Alicization Lycoris új javítócsomagjába már ReoNa karaktere is bekerült (a temérdek hibajavítás mellett).
Természetesen a karakter hangját az énekesnő adja, bár sok interakció nincs vele.
Utoljára szerkesztette: Ashlara, 2020.07.22. 20:23:38 -
#71769 Így 10 rész után eléggé látszik rajta a '60-as évek. Durvább csicskalángosok repkednek (meglepő gyakorisággal) mint a Dragon Ball-ban.
Utoljára szerkesztette: benőmenő, 2020.07.22. 12:02:53 -
#71768 90es evek elejen a VOX csatornan mentek az anime-k amiket nalunk is lehetett fogni. Ott lattam a Perfect Blue-t azt hiszem. -
#71767 Nem tudom ki emélkszik még rá, de anno hétvégente a Sailor Moon mellett volt valami röpis lányok anime a tv-ben. Nos, mint kiderült ez is a németektől szivárgott be hozzánk, mint a Dragon Ball, mégpedig "Mila a Szupersztár" néven, az eredeti címe pedig Attack No. 1. Jó retrózást!
Utoljára szerkesztette: benőmenő, 2020.07.21. 10:13:06 -
Nagydög #71766 Engem a "mindenki kisse becsipettnek tunik" orrok tesznek tonkre benne. -
#71765 Új Usagi Yojimbo-alapú anime készül a Netflixnél. A sztori szerint a távoli jövőben járunk, ahol Usagi egy leszármazottja, egy tinédzser nyúl/szamuráj lesz a főszereplő. A sztori és az indiai gyökerű stúdióban* készülő CG ellenére elég tisztes névsort sikerült összegereblyézni a háttérre, még Sakai-san is részt vesz a produkcióban.
* Bár bedolgoznak a DreamWorks-nek is, szóval talán nem lesz vészes. -
#71764 A god of high school-ért kár, jó kis sorozat lehetne, de már a manhwa-ban se bírtam ezt a sok természetfeletti, istenek háborognak témát. Sajnos normális küzdősportos/harcművészes dolgokat manapság nem csinál senki. :( -
#71763 a maou gakuen tiszta trash, de legalább a nézhető fajtából... -
#71762 én amúgy is innen veszek ln-t -
#71761 Gibiate 2020
Genres: Action, Fantasy, Horror, Martial Arts, Samurai
Szörnyirtós, poszt apokaliptikus anime, a szereplők, háttér "rajzolása" még elmenne a szörnyeknél kicsit kilóg a lóláb szerintem, de majd később kiderül mennyire zavaró.
-
#71760 F***k Amazon!
https://global.bookwalker.jp/series/75673/no-game-no-life-light-novel/ -
#71759 2020.9.9.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#71758 Mo Dao Zu Shi 2018
Genres: Action, Adventure, Mystery, Comedy, Historical, Supernatural
Még csak a hatodik résznél tartok, de nagyon furcsa ez a Kínai nyelv, nehezen akarja elfogadnia szervezetem, a Japánt könnyeben elfogadtam a hangsúlyozása miatt és talán érthetőbb kiejtésük.
A történet az egyenlőre érdekel, bár semmi meglepi nincs benne, de mintha "melegedne" a hangulat vagy nem tudom . .
Maou Gakuin no Futekigousha: Shijou Saikyou no Maou no Shiso, Tensei shite Shison-tachi no Gakkou e 2020
Genres: Fantasy, Magic, School
A Démonkirály 2000 év után visszatér és megnézi mi a szitu a birodalmában, mivé lettek a régi tanítások és értékrendek.
Az első két részt láttam idáig, ha marad ez a "egy kis pofozkodás és egy kis magyarázat" arány per sorozat, akkor oké.
Már elstartolt a lángoló talpú tűzoltó srác 2 évada is
Enen no Shouboutai: Ni no Shou 2020
Genres: Action, Supernatural, Shounen
Dorohedoro: Ma no Omake 2020
Genres: Action, Comedy, Horror, Fantasy, Seinen
6 részes OVA
Utoljára szerkesztette: ximix, 2020.07.15. 23:40:31 -
#71757 Uhh, a második rész alapján nem tudom, mit gondoljak... Lehangoló kicsit, hogy ilyen hamar kiderült. -
Nagydög #71756 Basszus, ne kelljen mar bamban bamulni, hogy mire gondolhatott a kolto!
Stalker-ximixnek koszonjuk az eligazitast, Csocsonak pedig gratula a dizajnhoz! Remelem, ha elkeszul, arrol is dobsz egy kepet!
-
#71755 Köszönöm :)
-
#71754 -