Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Malakai
Ixion Saga DT – Úr istn, ekkora fasságot. :D

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Lelouch
Detective Conan ep. 188-193: Mi folyik itt? Csak úgy hasít a plot. :D Pedig azt hittem, hogy az elõzõ fekete szervezetes rész után megint jó sokat kellesz várni arra, hogy sztori szinten történjen valami említésre méltó fejlemény, erre most egybõl jött 6 ilyen epizód... :D

Gintama ep. 58-61(Benizakura-hen): Ez a sorozat krémjei közé tartozik? Az elég szomorú, ha igen, mert engem nem nagyon nyûgözött le...
IMYke2.0.0.0
Öööö...

“.moe” Domains Approved

"Adorable .moe domains look well on the way to becoming a reality, as ICANN has just approved their creation.
ICANN, the body responsible for administering and approving new top level domains, has just issued a preliminary approval of Japanese company Interlink’s application for the creation of the “.moe” and their CEO is hopeful that the new domain will be available soon."

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LasDen
http://www.youtube.com/v/Z9u97Lac6fU&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen
FMA: Milos szent csillaga

Nem volt rossz. A sorozat sztorija volt erõsen átdolgozva, de nem volt rossz. Látványos és szép volt. Viszont, ha nem azok szerepelnek benne akik, akkor annyit se érne...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Lelouch
Az anime egyértelmûen nõnemûként akarja feltüntetni, aminek én személy szerint örülök is, de egyébként... :D Még ma is nagy vitákat szül, hogy most akkor fiú-e vagy lány... :D Vagy egyik se, ha már hangyákról beszélünk. :D
Máté94
Pedig Neferpitou lány, teljesen olyanok a vonásai, "hangra" is. Nem tudnám elképzelni fiúnak.
PetruZ
OreImo 2x11:

- Szóval ez egy aféle randizós erogame, nem igaz?
- Dehogy.
- Tényleg?
- Tényleg tényleg.
(megfordítja a dobozt) - Akkor mit csinál ez a lány itt?
(faarccal) - Kolbászt eszik...

<#hehe>
Lelouch
Gyakran áll elõ ilyen karakterekkel a mangaka. A hanggal meg az anime készítõi is rátesznek még egy lapáttal. :D Ott van még Killua öccse is, meg most Pitou... Meg majd a Chimera Ant után ilyen lesz Killua utolsó testvére is.
Anno a Yu Yu Hakusho-ban is Kurama olyan megtévesztõ volt, hogy a magyar szinkronban is nõi hangot adtak neki. :D Mondjuk engem annyira nem zavart, mert Zsigmond Tamara hangját nagyon bírom.<#vigyor>
hxh

hmmm most néztem a neten hogy kuropika fiú :S
Pedig azt hittem hogy lány, és fiúnak álcázza magát.

:D

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

LasDen
úgy úgy :D

Zomil
Oké :S

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Lelouch
Szerintem Vash a Trigun-ból.
Zomil
Az also kicsoda? :|

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LasDen
csináltam egy szupercsapatot :DD

LasDen
yo

PetruZ
...és a mai rész alapján még a kalózcsaj is képben van. :P
LasDen
mókázzzunk gyerekek lesz a special...vagy Ledo gyors háram Amyvel, Bellows-zal meg a többi csajjal :D

PetruZ
Gargantia 11.: Hát, kb. az, amire számítani lehetett... <#hehe> Még két rész, de lesz valami special, teljes hosszúságú epizód is a BD kiadáson.
PetruZ
A 2. évad az elsõ után egy évvel veszi fel a fonalat, visszatértek a régi ismerõsök, de csomó új karakter is bemutatkozott, 39 részen át lesz mit összegubancolni ismét. No, meg lesz elég csata is. :)
Amúgy az animáció és a technika jelentõsen jobb, az S1 második felében erõsen feljavult minõség tovább finomodott, remélem, ki is tart majd a végéig.
LasDen
própáltam esélyt adni neki, de ez nézhetetlen...

PetruZ
Upsz, elindult a Kingdom S2! Na, végre! (Amúgy nézte valaki rajtam kívül? :) )
PetruZ
Amúgy a sorozat egyáltalán nem ilyen. :D Vagyis hát nem mindig... :P De remek, a vércinikus és antiszoc fõhõsnek is jó gondolatai és beszólásai szoktak lenni.
LasDen
Yahari Ore no Seishun Love Come wa Machigatteiru.

roolandsan
Ez mibõl?Adnék neki egy esélyt<#vigyor2>

V has come to!

LasDen

PetruZ
A Psycho-Pass eleinte eléggé szétszórt, rendszertelen események sorozatának tûnik, aztán lassan kezdenek összeállni a részek és a végére egy komplex, nagyon komoly sztori lesz belõle, ahol visszamenõleg mindennek megvan a magyarázata és minden a helyére kerül.
Nálam mondjuk eleve pluszt jelentett a környezet, a cyberpunk, enyhén disztópikus háttér is, ami nagyon bejött.

Az meg, hogy a fõszereplõ egy "tipikus hisztizõ"... hát azt nem tudom hová tenni... <#nemtudom>
Zomil
Nincs, csupán rosszul emlékeztem :)

efti
24? Van valami ova a 22epizodon tul?

WWFSMD?

LasDen
én 6 részig jutottam psycho passból, de nem nyûgözött le. elég semmilyen...

Máté94
Elég nagy tévedés... :)
Zomil
Sztem mondjuk egyik se jellemzö igy 24rész távlatábol a föszereplöre :)

Zomil
Nagyon :)
Az eleje kicsit gyerekes never endingnek tünik...de biztosithatlak, hogy nem az és érdemes nézni.

hunter x hunter jó soroza?

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

Lelouch
A következõ részben... http://www.youtube.com/v/rAkzLPWelJA&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
Lelouch
Tegnap behoztam a lemaradásomat, és zsinórban megnéztem 3 részt, úgy méginkább ez érzõdött. :D
Lelouch
Ez a baj, mert átugornak baromi sok részt, ami az arc szempontjából nem elhanyagolható dolgokat tartalmaz.<#awink>
efti
Psycho pass ep1: dobasgyanus, de meg adok neki eselyt. A kornyezet jol kitalalt (bar nem kisse minority report szeru), de a fohosunk az a tipikus idegesito, hisztizos, gyerekes, Touma szeruseg, ami dobasra osztonoz.

WWFSMD?

Zomil
Titan 11: Jesszusom mennyi unalmas üres fecsegés...

armageddon666
Én fogom. :) nincs ott a manga referenciának.

@

Zomil
Azért remélem nem csak annyi lesz. Nekem spec. nagyon bejön a sorozat.

PetruZ
Hát, igen, erre számítok én is. De különösebben mindegy, a Gargantia csak idõtöltés, másodlagos sorozat, nem is archiválom le, szóval akármi jöhet. :)
LasDen
Kugel Apokalipszis most...
lezárni?
- A te gondolkodásod rossz. Az enyém jó.
Bum-bum-bum-bum.
- Ledo, szeretlek! Csináljuk sok gyereket!!!!
VÉGE

Zomil
Gargantia 10: omg mekkora wtf a végén
Akkor Kugel is valahogy a Földre került...omg, kiváncsi vagyok, hogy ellenségesen fog-e viselkedni Ledo-val. Hogy a fenébe akarják ezt 3 rész alatt lezárni?

LasDen
a One Piecenél jutott hasonló eszembe. héten volt hír, hogy megin kimarad 1 hét, mert még a betegsébõl lábadozik. És errõl jutott eszembe, hogy ez az Oda annyira kihajtja magát (vagy a Jump hajtja, nem tudom), hogy szerintem simán elõbb meghal, minthogy befejezhetné a szériát...

Máté94
Chimera ez alapján olyan 91 rész lesz... hmm... :o
Lelouch
Annyira messze, hogy már attól tartok, a mangaka magával fogja vinni a sírba a befejezést...
LasDen
beteg...és, messze még a vége?? :D

!!!!TÉÉÉÉK!!!!

Lelouch
Ez még hagyján, de azt gondold el, hogy a sok hiatussal mindezt hány évbe került elérni. :D
Lelouch
Jah. De az animét nézve, a részek számán és a tempón látszódik, hogy a Madhouse nagyon gyorsan túl akart lenni Greed Island-on, most meg próbálnak minél lassabban haladni.