Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zomil
Valoban. Pedig elég sikeres széria, ugy tudom, hogy a hangya arc után jelenleg csak 1van még.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Lelouch
Betegeskedik, játszik valamivel, vagy csak szimplán lusta... Most éppen nem tudom, mi van vele, de jelenleg tavaly március óta szünetel a manga. Annyira rávette magát, hogy decemberben két Kurapikás elõzmény fejezetet kiadjon a movie-hoz, de amúgy még most sincs semmi hír a folytatásról. Szomorú...
Zomil
Jah ennek a mangakája beteges ugye? Miota is nem irt már? Nem tudni mikor folytatja?

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Lelouch
Szerintem inkább ne tedd, mert akkor utána meg a mangára kellene várnod, ha érdekel a sztori folytatása, az meg mégrosszabb... :D
Zomil
Nem olvasok...direkt kerülöm, viszont ott tartok, hogy gyorsan végigolvasom ezt az arcot a mangában, mert nem birom ki :D

Lelouch
Egy jó tanács: ne olvass spoilereket az arc-ról... :D
Lelouch
Ez megmutatta, mi van olyankor ha Kaito pörgetése nem sikerül túl fényesen.
A három felségõr még hagyján, de ott lesz még a király is. De azt nem figyelted, amit Killuának mondtak? A powerlevel önmagában nem feltétlenül dönt el egy nen-csatát.<#wink> Erre jó példa a Gon vs. Robbantó harc is.
Zomil
Amugy olvasgatom, hogy sokan Togashi-t ilyen japán G.R.R. Martinnak hivják...én kurvára félek ettöl az arc-tol... :D
Amugy most hogy ujra megnéztem az op-t jol láttam, hogy az egyik hangyának olyasmi volt a szeme, mint Kaitonak?

Zomil
HXH 85: NEEEEEEEEE, WTF, Mi a rohatt ***********************(soksok káromkodás) volt ez a rész??????
KOMOLYAN? 1rész alatt, sött, 1pillanat alatt kinyirták Kaitot???? Még a harcot sem muatták...Ha mindegyik felségör kikel hogy a faszba lesz itt bárkinek is esélye legyözni öket? Ez csak 1db volt és kb. mind a 3 csávonál erösebb akik oda mentek. És most Gonéknak komolyan lesz BÁRMI beleszolásuk ebbe a háboruba???

PetruZ
A gg-nél kint van a Haunted Academy (Nerawareta Gakuen) film.
Zomil
Nyaruko S2 08: WTF Shanta-kun :DDDD

sziasztok:)
anime ost-ket játszom klasszikus gitáron^^
gondoltam írok ide hátha érdekel valakit :)))
bagyrészüket én magam kottázom le.. :3
igazából véleményeket , észrevételeket , ötleteket, tanácsokat meg midnen egyebet várnék szíívesennxD
vagy ha valakinek van vmi nagy kedvence és nekem is megtetszik akkor lehet aztis megtanulom és felteszem vagy vmi ^^ bár a lista már ígyis elég hosszú..xD és nem sok idõm van rá sajnos:S
nahde am link a youtube csatornámról:
http://www.youtube.com/user/0kapty0
LasDen
Hyakka Ryouran Samurai Bride
3 v 4 igen jó rész volt, az utolsóval az élen, a többi elmegy kategória. sajnálatos, de evvan...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

PetruZ
Date a Live 12 END: Ahogy az várható volt, másvalaki kavarja a sz*rt, Kotori nem véletlenül lett Spirit. Viszont jön az S2 is, szóval nem maradunk nagymellû és/vagy loli Spiritek nélkül... :) Összességében 5/10 az évad nálam, egyszer végignézhetõ.
IMYke2.0.0.0
"Hatsukoi Limited" - 6 rész után: meglepõen kellemes anyag.
Néhány aspektusában a Nichibros jutott eszembe :))))

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Lelouch
Magamra vonatkozólag írtam, hogy bármilyen gáz is volt összességében, végül csak nem érzem teljes idõpocsékolásnak azt, hogy végignéztem... Most az hogy nem lehet lehetséges, ami már megtörtént részemrõl? :D
Ha azt írtam volna, hogy "egyszer meg lehet nézni", akkor jött volna jól ki a válaszod, szerintem. :D De értettem elsõre is, csak nem tudtam megállni, hogy ne kössek bele, bocsi.<#zavart1>
LasDen
igen, bár alig emlékszem már rá :D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Zomil
Jo de te elolvastad a mangát nem? :D

LasDen
nekem 3 rész elég volt :D

Zomil
Passzol, mert azt irtad, hogy meg lehetett nézni, én meg arra azt válaszolom, hogy nem lehet, valahol 12-14rész körül feladtam... :D

Lelouch
Wut? Értem mire akarsz kilyukadni, de ez nem pászol ahhoz, amit én írtam. :D
Zomil
Nem lehet. :D

Lelouch
Mirai Nikki: Hát egyszer meg lehetett nézni... 7/10
Lelouch
Hát nem tudom... Szerintem ha új LN-nélkül kidobnának egy animét, akkor is simán megérné nekik...
LasDen
Suzakuuuuuu.....
http://www.youtube.com/v/Des7ZdzWiUw&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

A 2 második évad - aminek a 12 részébõl 8! tulajdonképpen ugyanaz volt - valahogy már nem ráz meg annyira a dolog.
LasDen
gondolom mivel jól megszedte magát, így nem sieti el az írást, ha egyáltalán ír...

Zomil
Itt egy szomoru történet(mármint Haruhi fanoknak). Szoval amig nem jön uj novel addig esélytelen az anime.

LasDen

A Corpse Party: Tortured Souls,ami elméletileg többrészes OVA lesz a játék sztoriját követi? Mert olvasom mangáját (ami szintén a játékból van) és ah azt fogják követni akkor nagyon jó kis sztori fog kikerekedni belõle.

Az elõzõ "ova" viszont csak egy ecchi és gorefest volt. Ha ez is olyan lesz akkor nem nézem meg.
Igen, szerintem ez lesz az :D Köszi :D

Clannadot nem láttam, de biztos valamelyik animében volt :S

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

LasDen
Soul Eater 111
Még 2 fejezet és vége. Nagyon jól alakul a végsõ harc eddig (az anime utolsó részénél már biztosan jobb lesz). Tényleg nagyon jó lenne, ha a végén benyögnék, hogy jön az új anime. Bones idén amúgy se csinált semmit eddig a Star Driver filmen kívül :D

Zomil
De nekem nem szokott csak 1 ezért zavarodtam össze :D

LasDen
már azt hittem lemaradtam valamirõl :D

IMYke2.0.0.0
Nekem is több fül van nyitva :)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Zomil
Most nézem, hogy hova a francba irtam...nah ezért nem jo, ha sg-böl több tab van nyitva :D

Malakai
Vagy csak cipészeket néz. :)

(\__/) ( X.x) ( } . { )

IMYke2.0.0.0
Nektek, budapestieknek mindig jobb <#vigyor2><#ravasz1>

Zomil
Na megint ugy hallom elkezdett csepegni :D

IMYke2.0.0.0
Hasonlóra emlékszem a Clannad-ból is.

BEAST
Nem tudom, hogy animeben hol volt, de gondolom erre gondoltal. :)

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

ez az idézet melyik animéböl van?
Nem nagyon emlékszem rá, de valami ilyesmi:

elsõ sor:
Nem akarlak követni, nem akarlak vezetni.
vagy: Nem akarok elõtted menni, se mögötted.

második sor:
Inkább menjünk egymás mellett, barátként/társként

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

Lelouch
LOL. :D Na mindegy, inkább felejtsük el ezt a témát.
Zomil
Már leirtam, hogy egyszerüen nem tartottam érdekesnek a két testvér történetét/baját, nem tudott lekötni, egyedül onnantol tetszett amikor Shinobu bejött a képbe a vége fele. Meg a beszélgetések Kaikival jok voltak, de ezen kivül nem igazán jött be, Senjougahara is kb. semmit nem szerepelt. Meg valahogy kicsit tul soknak is éreztem benne az ecchit.

Lelouch
Komolyan nem értem, hogy miért tartod annyira rossznak a Nisemonogatari-t, de annál többet nem tudok már hozzáfûzni, mint korábban tettem. :D
Zomil
Várom már nagyon, remélem jobb lesz, mint a Nisemonogatari.

Lelouch
http://www.youtube.com/v/giiF11wydRs&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
BEAST
Boing boing all female anime :/

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

LasDen
pedig a sorozat legjobb story arcjai közé tartozik. de a 100. rész után induló shinsengumi crisis is jó.

Zomil
Ez is elég sok hype-ot kap, valami ps3-as jrpg alapján készült.

http://www.youtube.com/v/RSb1tMWymI8&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB