Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
"Watashi ga Motenai no wa Dou Kangaetemo Omaera ga Warui! - MyAnimeList
Szigorúan a leírás, és pár Sankakus kép után: ezt látni akarom majd 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LasDen
az igen 😄D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Lelouch
Hát sajnos december 13. még odébb van...
Lelouch
<#eplus2>
Amúgy véletlenül most pont nyitottak egy School Rumble témát /a/-n a befejezéssel kapcsolatban, és akinek nem jött be a sorozat vége, annak ez talán megnyugvást jelenthet a School Rumble Z-bõl:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Best END 😄
SixPaths
Már alig várom, hogy kijöjjön a film DVD-n. <#gonosz1>

No one knows what the future holds. That\'s why its potential is infinite. El Psy Congroo

LasDen
nézze a faszom 😄 tudom, hogy szar volt, nem fogok leülne elég újra 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Lelouch
Most ezt a két részt nem fogom összefoglalni, nézd meg újra, úgy az igazi. 😄
LasDen
mi is volt? 😄

Lelouch
San Gakki: Ezt a befejezést most komolyan gondolták?<#falbav>
LasDen
éppenséggel akadt. pl. Natsuyasumi....

Jakuza1
Nem kovettem mostanaban az esemenyeket, adtak ki valami remekmuvet amit erdemes megnezni, vagy csak atlagos sorozatok voltak ?

Lelouch
School Rumble Ni Gakki: Nem sokat veszítettem volna, ha az utolsó 7-8 részt nem nézem meg...
7/10
LasDen
nem kell baszogatni a fordítót. lesz, amikor lesz....

Mondjuk itt is bannoltak már egyszer, talán 1 hónapig. Kaptam 5 db bünti pontot 😞

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

persze egy másik weboldalon voltak gonoszak a moderátorok, nem itt 😄

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

Eddig egyszer írtam nekik, mert már nagyon rég nem volt új sub, és megkérdeztem hogy mikorra várható a folytatás 😄
Meg még egyszer megkerdéztem hogy mit lehet csinálni egy subbal mert valamiért szar volt, és mindet át kellett konvertálnom (egy fél évadot), perszer udvariasan kérdeztem de bannoltak vagy egy hétre a g*cik moderátorok

LasDen
az ilyen rinyálókat, mint te, utálják a legjobban a subberek 😄

Milyen két nap? Vasárnap kellett volna jönnie most meg mindjárt csütörtök van 😄😄😄😄😄😄

Zomil
Mondja itt a fö otaku, aki itt toporzékolt, mert nem volt uj rész 2napig 😄DD

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LasDen
te is erre vártál, nemtom mit magyarázol 😄D

na shingeki fent van, sok otaku van, már 151X letöltötték 😄😄😄😄😄

Lelouch
A sz@rtól azért mindenképp távol áll...
PetruZ
"Ilyen névvel csak sz*r lehet", ha így jobban tetszik. 😊
Count Adyn
yepp, elsõ gondolatom nekemis😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

LasDen
szerintem nincs baj a HS-sel. Sõt, fejlõdnek is...
amúgy van egy ilyen. bár még készülés alatt

Lelouch
Pár éve.<#buck> Azóta fejlõdhetett a crunchyroll, pl. a Nisemonogatari feliratuk nagyon jó volt, pedig az nagyon nem egy könnyû anime fordításügyileg. Bár fele olyan jó lenne az új Monogatari sorozatnál a Daisuki-féle felirat, amit most használ fel a Horrible.<#crazya>
PetruZ
Egyáltalán nem bízom bennük. Pár éve több animéban is összenéztem pár szövegüket egy másik csapatéval, ég és föld volt a különbség az olvashatóságban, érthetõségben, gördülékenységben. Eleve nem szeretem a(z amcsi) piacra szánt fordításokat és hangsávokat, számomra hangulatrombolóan rosszak, idegen hangzásúak, pedig egy kukkot sem tudok japánul. 😊
Lelouch
Fairy Tail animét nem nézek. 😄 Nekem nem bejövõs...
Lelouch
Mi a baj a Horriblesubs-al? Lényegében az egy hivatalos felirat, szóval olyan szar nem lehet... Fordításhoz tökéletesen megfelel.
Lelouch
Én már megvárom a magyart... 😄 Egyben talán jobb is lesz a két rész, úgy a párbaj lezárással együtt.
PetruZ
"Eoten"? 😄 Rajtuk kívül van még a Horrible (kiesik), meg az EveTaku, ami fordításilag kb. ugyanolyan rating-en áll, mint a gg. Mindenki más ebbõl a háromból dolgozik (ill. a Horrible-bõl talán nem annyira).
Lelouch
Azért csúszik, mert nyaralt a fordító... A gg se az a csapat, akire mindenképpen érdemes várni.<#awink>
LasDen
a következõ OVÁ-nak tökéletes alap 😄

Lelouch
Szerintem akit érdekel a Fairy Tail manga, az már elolvasta. 😄 Egyébként jó kis fejezet volt, az ilyenek miatt követem a cuccot. 😄
Zomil
Én inkább megnéztem angolul nem birtam kivárni...de persze, hogy elhuzzák ez a nyamvatt duelt igy hiába néztem meg, ugyanugy izgulhatok a következö részig 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LasDen
hát az szomorú lenne 😄 vannak sokkal jobbak a gg-nél 😄

PetruZ
Nem mindenütt, mert pl. a gg-nél is késik a Shingeki, lehet, hogy abból dolgoznak.

Más:
OreImo 2013 fesztivál képek és két felvétel 😊
IMYke2.0.0.0
Pedig reménykedtem, hogy nem a magyar miatt...
...annyit ugyanis nem ér.

Én 1 mikroszekundomot sem várnék, ha nézni akarnám.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LasDen
mér, az baj?

Lelouch
Hát mivel angol az már rég van, kizárásos alapon... 😊
Lelouch
Nyaralt a fordító, de már hazaért. A Shingeki-re már nem kell sokat várni, a HxH viszont lehet már csak a következõ résszel együtt fog kikerülni.
IMYke2.0.0.0
De, ugye nem a magyar feliratok miatt megy a bánatoskodás? 😊

Nem szeretem ha a megszokott dolgok rosszabbak lesznek, legyenek akár milyen kicsik is 😄
Hozzászoktam a vasárnap-hétfõi shingeki és hunter részhez. 😄

Egyébként megjelent egy fairy tail special manga, tök jó tele van fan service-el 😄 A legjobb a mirás részek voltak 😄😄😄D😄😄

LasDen
az ember hozzászokik a dolgokhoz, aztán ha nem úgy van, akkor kitörnek a zavargások 😄

Lelouch
Te jó ég, késnek pár napot a feliratok, itt a világvége! 😄
LasDen
pangás van...mindenki nyaral...

wtf se shingeki se hunter felirat, what da hell

Lelouch
Hát mivel angolul is a gambling szót használják, végülis ja... 😄
Kaiji sose fog megváltozni. 😄 Ettõl függetlenül az S2-ben is vannak bõven jó pillanatai, nem semmi dolgokkal állt elõ...<#hawaii>
LasDen
nem baj, csak megjegyeztem 😄 lehet úgy van, de attól még szerencsejátéknak hívják, nem? 😄
am néztem Kaiji S2 1. részét, és csalódtam Kaijiban. Azok a tipikus vesztes szövegek tõle nagyon felhúztak. Elõtte nem volt ekkora lúzer 😄 Elbaszott egy hely ez a földalatti cucc...