Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

WhiteStar
mi a fa... 😄

practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/

LasDen
quality sub 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Lelouch
Ha-ha, nagyon vicces.
armageddon666
Jajj, mert viccelõdök, azért. Már két listába beletetted, ennél igyekeztél hogy ne legyen benne, háremnél biztos nem fordult volna meg a fejedben igyekezni a kihagyásával és bekerült volna 😛 ennyi.

@

Lelouch
Miért tettem volna bele????
armageddon666
Hát belerakod Ichigot ?😄

@

Lelouch
Hurrá. 😄
LasDen
amúgy lehet örülni. A Titánok manga kap egy spin-offot nother stories néven...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Lelouch
Hogyhogy mi lett volna? 😄
armageddon666
Höhö, mi lett volna ha a háremest csinálod? 😄

@

Lelouch
Madoka 3.: Tudtam róla, de azért még így is elég kemény volt...<#ijedt>
PetruZ
Hehe, jöhet. Hátha lesz megint Kyoloko, meg Super Kyolo Mode. 😄
LasDen
én se gondoltam, hogy folytatják...ebben az évben eddig ez volt a legjobb 😄

Máté94
Komolyan? Nem is gondoltam volna, de jöhet. 😄
LasDen
GJ-bu 2. évad zöld utat kapott!
Éljen <#taps><#taps><#taps>

Lelouch
Hát most erre nem tudok mit mondani... 😄
LasDen
ilyen Naruto meg Bleach nálam szóba se jöhet 😄

Lelouch
Én elsõsorban csak Ichigo kihagyására törekedtem, mert õt mindkétszer szerepeltettem korábban... 😄 A következõ szempont meg az volt, hogy nálad ne szerepeljen az adott karakter, így végülis akkor megkönnyítetted valamennyire a dolgom... 😄
LasDen
Kirára és Lelouchre én is gondoltam, persze ugyanoda. De aztán a változatosság mellett döntöttem. 😄
Kurumu 😄D

Lelouch
Na mégiscsak összehoztam egyet, meglehetõsen nehéz szülés volt... 😄

spoilerben hogy ki kicsoda:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
leader: Katsuragi Keima (The World God Only Knows)
muscle: Vegetto (Dragon Ball Z)
brains: Lelouch (Code Geass)
booty: Kurono Kurumu (Rosario+Vampire)
joker: Hisoka (HunterxHunter)
mage: Negi Springfield (Mahou Sensei Negima)
pet: Kuro Usagi (Mondaiji-tachi)
healer: Orihime (Bleach)
mentor: Urahara (Bleach)
scientist: Makise Kurisu (Steins;Gate)
robot: Disk (Needless)
fighter: Shichika (Katanagatari)
alien: Kurosaki Mea (To Love-Ru Darkness)
demon: Haqua (The World God Only Knows)
gunslinger: Train Heartnet (Black Cat)
android: Astraea (Sora no Otoshimono)
ninja: Shikamaru (Naruto)
badass: Adam Blade (Needless)
asshole: Tokuchi Toua (One Outs)
swordsman: Guts (Berserk)
gambler: Ukai Zero (Gambling Emperor Legend Zero)
kid: Edogawa Conan (Detective Conan)
killer: Yagami Light (Death Note)
undead: Misogi Kumagawa (Medaka Box)
speedster: Yoruichi (Bleach)
Lelouch
...lehet inkább a háremest csinálom meg... 😄
LasDen
a robotra elõször én Optimus Prime-ot raktam, de aztán beugrott Mechazawa 😄
A Joker meg igazából akárki lehet. Ayumu, Onizuka vagy akár Happy 😄

Lelouch
Pl. a joker és a robot... 😄
WhiteStar
alucard csalásnak számít, egyedül is rohadt erõs <#idiota>

practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/

IMYke2.0.0.0
Ez bejött - a dubstep, drum 'n' bass alapoktól hányok.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LasDen
ugyan melyik olyan nehéz? 😄

Zomil
Sajna nem vagyok otthon igy most nincs idöm összerakni, nah majd otthon jövö héten 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Lelouch
Én jópár kategóriában tanácstalan vagyok... 😄 Itt-ott meg igencsak nehéz választani a jelöltek közül...
LasDen
azt hittem nehezebb lesz, de nem kellett túlsokat keresgélni.
amin többet kellett kicsit gondolkodnom az a mentor, healer, android, alien és a gunslinger volt 😄

Lelouch
"Shura" by DOES (eps 50-62) is jó ending szerintem.
Lelouch
Ütõs... 😄
LasDen
nah...nem is tartott olyan sokáig 😄

LasDen
a jobb Gintama Openingek:
"Gin-iro no Sora" by redballoon (eps 50-75)
"DONTEN" by DOES (eps 100-125) - a legeslegjobb!!! 😄
"Stairway Generation" by Base Ball Bear (eps 151-176)
Tougenkyou Alien" by serial TV drama (eps 1-26) - ez is kurva jó 😄

és az endingek:
Samurai Heart (Some Like It Hot!!)" by Spyair (eps 1-13)
Wo Ai Ni" by Hitomi Takahashi feat. Beat Crusaders (eps 164-176)

Lelouch
Akkor elég ha csak simán beírod, vagy arra is lusta vagy? 😄
Lelouch
Az elsõ? Az utána lévõk sajnos már nem olyan jók, legalábbis addig ahol most járok.
Gintama openingje nagyon jó, egyike azon kevésnek amit egy nap többször és végignézek, és nem skipelem 😄

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

Legalább az anime címét írd majd a képek aljára 😄

Én lusta disznó vagyok, és még a 6-8 szereplõs zombi csapatot se voltam képes megcsinálni 😄

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

LasDen

Lelouch
HunterxHunter magazin-scan movie infókkal
2 rész múlva Gon-Palm randi? 😄
Lelouch
Na aki egy ilyet össze tud állítani, annak az erõszintje messze 8000 felett van... 😄
LasDen

Lelouch
Na elkezdtem a Madokát. Remélhetõleg jobban bejön majd mint a Nanoha...<#buck>
RelakS
faszányos, látom, nem csak nekem jön be 😊

Csak annyit kíván jó éjszakát, hogy majdnem bealudtam az elején 😄

IMYke: Ez jobban bejön-e?

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

IMYke2.0.0.0
1 percig oké volt, utána: <#wilting>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

WhiteStar
<#eljen>

LasDen
az ilyen stílust? én nem...

LeWyTy
Fél/off
Valaki bírja az ilyesmit?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Malakai
Na meg a 13+ részes animék azok lényegében több szezonosak. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

PetruZ
Igen, így értettem. 😊 Csak a fejemben mindig kettéválik, mert a SAO anime elsõ fele az LN elsõ két könyve (Aincrad), az anime másik fele meg a következõ két könyv (Fairy Dance). És van különbség a kettõ között, sajnos... (Bár nem annyira rossz a második fele sem, csak az Aincrad-hoz képest gyengébb.)
Az LN-ek persze már jóval elõrébb járnak, de úgyis jönnek majd az anime folytatások is (pl. a következõ kettõ, a Phantom Bullet, egész jó, azt éppen most olvasom).
IMYke2.0.0.0
Á, értem. Köszi 😊