Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
az évadon belül. Maga a Sword Art Online a 15. résszel véget ér, aztán átmennek egy másik játékba....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

IMYke2.0.0.0
Van 2. évad? Nos, ez nekem új infó 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Lelouch
Nekomonogatari White 5.(end): Azért ez a rész tényleg ott volt a szeren...<#eljen>
Zomil
SnO 73:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mi a fene volt ez...OMG! Mindenki eltünik Sugata meghal...omg...és basszus pont most jön a szünet...Ez nem hiszem el. Gondolom most Tomoki meg a többiek elmennek Deadalushoz...remélem többet megtudunk hogy mégis mi a fene folyik itt, meg a többi dolgot. Mondjuk arra is nagyon kiváncsi lennék, hogy Chaos hova lett...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Lelouch
Nekem nem rémlik ilyesmi. De ha találsz errõl cikket és berakod akkor nálad a pont. 😄
WhiteStar
az erdei démontámadás egy az egyben nem ugy van ahogy az originalban volt, a szörnyes rész meg kicsit.. hmm menõbb. amugy igen tényleg jó, szerintem jól össze lett rakva annak ellenére is amit lentebb írtam. megéri megnézned ha még nem tetted volna :3

practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/

armageddon666
Mármint tényleg jó? Nem olyan OCSMÁNYSÁG, mint ami lejött az elsõ trailerébõl?

Mondjuk személy szerint a szörnyes része csak pont annyira érdekel, amennyi a régi animében benne volt. Nekem az egy nagyon jól összerakott sorozat volt, és megnézem majd egyszer megint, de már a szörnyesdi nem izgat. 😊

@

PetruZ
Elsõ körben arról volt szó, hogy kilenc film lesz, évenként egy, nem?
LasDen
Gekijōban Gintama Kanketsu-hen: Yorozuya yo Eien Nare has as of August 1 sold more than one million tickets since it opened in theaters on July 6. The previous Gintama film closed in theaters having sold approximately 860,000 tickets.

Ha egy üzlet beindul. figyeljétek meg, 2 év múlva jön a 3. film....😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Lelouch
Lesz folytatás, de még nincs semmi konkrétum hogy milyen formában és mikor...
WhiteStar
na megnéztem a 3 berserk movie-t (enyhe ~spoiler alert~)

azt kell mondjam, vegyes érzelmeim vannak. 1. grafika eszelõsen nagyon jó lett. annyira hogy mindjárt megint megnézem. 2. olyan kulcsjelenetek hiányoznak kompletten, ami miatt ha elõször nézném pl nem érteném Griffith elõéletét Doldrey urával. A Halhatatlan kardledobását is hiányoltam 😞(
3. viszont, a plusz jelenetek, olyan dolgokra adnak magyarázatokat amikrõl eddig nem is tudtam hogy magyarázatot igényelnek, a koponyás fazon, meg hogy hogy lógott meg Guts, illetve Caska sorsa......

Ezek annyira ellensúlyoznak mindent hogy 10es skálán 11et adnék neki ha lehetne.

olvastam fórumokon hogy lehet hogy lehet szó 4. részrõl... errõl tud valaki valamit?

practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/

PetruZ
Nem lesz jelentõs az a guildos dolog (sõt, azt is mondhatnám, hgy jelentéktelen mellékszál), illetve a vége felé kiderül, hogy miért veszített és
lesz lehetõsége visszavágni, ami gyak. sorsfordító lesz az egész SAO világ számára.
.
Nekem speciel nem volt bajom a SAO elsõ évaddal (a tündéres 2. évaddal már inkább). 😊
Lelouch
Ez így viccesen hangzik, de lehet tényleg így van... 😄
LasDen
azokat majd még esztán találja ki 😄

Lelouch
Az óriások kiléte valóban kiderült, de más konkrétum nem nagyon akadt eddig.
Ezek szerint ezek még nincsenek benne? 😄
Mondjuk a kommentek elvileg az óriások kiléte már kiderült, meg sokat írtak valami majomról is. 😄
egyébként a nösténybiomechának milyen kosaras lehet a melle? 😄😄

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

Lelouch
Azt gondolod, hogy ezekre a manga választ adott már?<#vigyor>
Ott lovagol az igaz, de utoljára akkor változott át amikor áttörte a falat, ami több mint 1 hónapja volt. Huh, nagyon nehéz megállni hogy ne olvassam el a mangát. Miért akarják kiirtani az embereket? Miért várnak 4-5 évet a támadások között? Miért csak addig vannak óriás alakban amig áttörik a falat/kaput?

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

Lelouch
Miért is zárja ki az, hogy most ott lovagol õ is?
Máté94
Hogy lenne, amikor ott lovagol? Biztos nem... Military Police között kell keresni, biztos.
LasDen
azt majd én tudom, hogy mi tetszene v sem 😄

Swordt art tényleg nem túl jó, de a félig meddig folytatása az accel world egész jó volt.

Titán, legujabb része talán még lasnak is tetszene, csak az a baj hogy túl nyilvánvaló hogy ki a nöstény mecha pilótája.

titán:

amikor a nöstény összenyomta a srácot, akkor regenerálódott vagy a nöstény vére párolgott szerintetek? Pár forumon olvastam hogy sokak szerint ö a páncélos biomecha. MOndjuk az oriás titánrol is irtak hogy ki lehet de azt a spoilert nem mertem elolvasni, de szerintem az erwin parancsnok :S

Lelouch
Sora no Otoshimono 73.

-Hová tûnt Chaos?
-Szóval a Synapse-on kívül minden és mindenki eltûnik... Tomoki biztos azért nem tûnik el, mert valahogyan kapcsolódik a Synapse-hoz. Most tuti el fog menni Daedalus-hoz, és remélhetõleg mostmár fény derül a kapcsolatra...
-Tomoki osztálytársai nem tudták ki az a Sohara... WTF?
-Yoshitsune honnan szerezte azt a rengeteg kártyát? Bár sajnos ez már lényegtelen. 😞

Folytatás novemberben.<#boxer>
WhiteStar
pedig az még akurvajó része. 15-16 körül amikor kezdõdik a "második felvonás"

na onnan van elkúrva 😊

LasDen
ahogy gondolod, én nem tartalak vissza 😄

IMYke2.0.0.0
Nekem a Titánok is be van tervezve.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LasDen
addig oké. és ha nem tetszik? akkor minek erõltetni? én lerágnám az arcom, ha végig kéne néznem a Titánokat 😄

IMYke2.0.0.0
Mert beleélem magam abba, amit nézek.

LasDen
de mitõl?

IMYke2.0.0.0
Nekem az.

//10. rész megnézve. Háááát...

LasDen
húú, dobsz valamit, nagy kaland...😄

IMYke2.0.0.0
Eddig animés pályafutásom során ilyen csalódás még nem ért. Komolyan mondom.
Egyetlen megkezdett sorozatot sem dobtam még.
Lehet, hogy ez a hagyomány is megszakad - este még rágódom a dolgon.

IMYke2.0.0.0
Ez:
Kirito elvesztette a Céh Mester elleni harcot (Asuna "szabadsága" volt a cél), és most csatlakoznia kellett hozzájuk.
Gyakorlatilag,tökön bökték a teljes sorozatot.

Lelouch
Ha számít valamit, én támogatom a döntésed. 😄
LasDen
mi történt? bár láttam még addig, de fogalmam nincs már róla 😄

IMYke2.0.0.0
Értelemszerûen: "Sword Art Online".

Ott tartok (megállítottam 09:45-nél a 10. részt), hogy dobom a picsába az egészet.
Pont az tetszett benne, hogy Kirito lone wolf.

IMYke2.0.0.0
Na, a 10. rész "fordulata" miatt majdhogynem teljesen elvesztettem az érdeklõdésemet a "Sowrd Art Online" iránt.
Hogy ki-becseszett kurvák vérének kell így elqrni egy sorozatot?

Lelouch
A Zombie 2. évad nagyon gyenge... 😄
LeventeV
A Psycho-pass már a listámban van a Zetsuen no Tempesttel együtt.
Ami még bekerült az a Bakuman 2. és 3. évada, a Kore wa zombie, Kami nomi és Railgun animék újabb évadai, mivel ezeknek tetszett az elsõ évada.
Neregaterõl nézegettem a listákat, de nem sok anime jött be a leírások alapján.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Lelouch
HunterxHunter, Little Witch Academia, Monogatari sorozat
Hát nem is tudom, elég keveset néztem mostanában én is, de pl. Psycho-pass?

Párszor megüti az ellenfelét, majd elfut. 😄 Nem tud bátor technika, de hatásos lehet.

LeventeV
Milyen animéket érdemes megnézni az elmúlt évbõl? Nagyjából tavaly téltõl egész mostanáig. A PTW listámat frissítgettem, de kicsit le vagyok maradva. Fõként azok az animék érdekelnének amelyeknek érdekes a története.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Új shingeki rész nagyon jó volt.

kíváncsi vagyok hogy pár ember miért akarja kiirtani az emberiséget. Ez a nõstény tényleg hasonlít anniera, de ha mégse ö biztos hogy ismeri õket, különben megölné õket mint az ismeretlen városlakokat. Meg az is érdekes hogy miért 3-4 évente támadnak, eren szinte bármikor óriássá tud változni, akkor gondolom ez a három is. Szerintem mind három ismert karakter. Ha jól emlékszem amikor a nagy óriás áttöri a falat, a páncélos meg a kaput akkor mindig eltûnnek, és gõz marad, és akkor gondolom egy katona nem lenne gyanús ha feltûnik ott (amikor vissza változott)

Máté94
Akkor túl egyszerûnek hittem ezeket a dolgokat. Én is ezekre jutottam végül. 😄
Most már nagyon érdekel, hogy mi is itt a "csattanó". 😊

Az elsõ óriást
szerintem a Millitary Police között kell keresni, de ezzel még várok.
Zomil
Ugy tudom kb. 2ora hossza, szoval sokat nem veszitesz, ha megnézed 😊
Mondjuk én nem probáltam.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

WhiteStar
Dysfunctional Systems - Episode 1 /vn/

ismeri valaki? milyen? megéri végigtolni?

Zomil
Jaja egész kellemes rész volt
Reiner szerintem nem véletlen vette le a csuklyát...szerintem ö a páncélozott oriás és azért vette le, hogy Annie felismerje

Viszont a nagyon magas oriás továbbra se vágom ki lehet.

Lelouch
Ez tényleg egészen jó rész volt.
Lelouch
Ez nem feltétlenül igaz, ha valahogy sikerül elhúznia a csatát akkor nyert ügye van egy erõsebb ellenfél ellen is. Ha nem egyedül harcol akkor meg pláne. Hasznos kis képesség ez, mégha pl. a király ellen sokat nem is érne.