Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Ez is tipikusan olyan zene, mint az elsö op-nál, hogy minden trailerhez/op-hez passzol kb. 😄
Mondjuk viccesek az ilyen zenék, ilyen volt, pl. az Inception trailer zenéje is, az is mindenhez passzol és epikké tette 😄
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
de konkrétan melyik részre gondolsz, hog ynem volt?
Amúgy én sem értem nagyon ezt a Titan fikázást. Nem azt mondom, hogy az idei év csúcsa, de azért nem egy rossz anime. Nekem alapból tetszik a koncepció, karakterekkel sincs nagy bajom, kelõen változatos érzelmi sémákkal rendelkeznek, bejön ez a középkori-reneszánsz környezet. Van benne egy kis misztikum, lassan kibontakozó titkok, remek akciók, durvulás. Az tény, hogy el van nyújtva, és néha tényleg egy helyben toporog a történet, de ennek ellenére mindvégig leköt, sosem unom el.
A rajzolás kifejezetten tetszik (a vastag kontúrok), illetve az zenéje is olyan, amit bármikor meg tudok hallgatni. Utoljára talán a Black Blood Brothers OST-je jött be ennyire.
Mangát nem olvastam, de gondolom ott is hasonló a helyzet, látszik, hogy nem akarják elsietni a dolgokat, gondolom terveznek majd egy következõ évadot is... én legalábbis reménykedek benne.
Tudom hogy voltak ilyesmi flashbackek, de nem ennyi.
@
Ilyen Shouyo-sensei meg Shiroyashas részek voltak a mangában? Anime most hol tart? A sógunos lázadásos komoly résznél hagytam abba.
@
Calamity Trigger...
Continuum Shift...
Continuum Shift II...
Continuum Shift II Extend...
Chronophantasma...
...
...
...
ALTER MEMORY
*nyálcsorgás*
Váó. 😄 Már Guilty Gearnél bánkódtam hogy nincs anime, BlazBluenál pedig elég korrektül meg volt csinálva a story mód, ziccert lett volna kihagyni. Szerintem nagyon jó shounen alap. A sok idõhurok miatt még jobb alap. 😊 Simán bele lehet illeszteni a világba, maximum "n+1 hurok" és el van intézve. 😊
@
A heavy cost. I pay it gladly.
A rajzért Sansyoku Amido felel aki eddig ilyen kis aranyos történeteket és vanilla hentaikat rajzolt a sztorit viszont Kedouin Makoto a Corpse Party sorozat atyja írta. Innen már sejteni lehet hogy nem a "aranyos kislányok aranyos dolgokat csinálnak" lesz a fõtéma.
A Jiaiin egy árvaházzal egybekötött lányiskola ahol a szüleiket elvesztett fiatalok a legjobb körülmények között tanulhatnak.
Fõhõsnõnk Chibana Meiri is idekerül miután egy tûzesetben az egész családját elvesztette.
Aranyéletnek tûnik mindössze csak néhány egyszerû szabályt kell betartani. Az elsõ és legfontosabb, hogy sötétedés után be kell zárni az ajtókat és SEMMILYEN körülmények között nem szabad kimenni valamint 1-2 terület tiltottnak számít.
Hogy mennyire érdemes betartani ezeket a szabályokat azt fõhõsnõnk újdonsült barátja is megtanulja amikor is takarodó után kisurranva egy furcsa maszkos alakkal találkozik. Ezt követõen szegény többé már nem csinál aranyos dolgokat és az aranyosságából sem marad túl sok miután a gyilkos egy jókora kampóval átrendezi az arcszerkezetét.
Kicsit hasonlít a Bloody Maidenre mármint a "Csini lányok Vs a Gyilkos" viszont úgy tûnik nem gyúr rá annyira az ecchire és a gorera valamint a történet is bonyolultabban tûnik az átlagos slasher alapoknál.
Érdekel mit hoznak ki belõle. A Corpse Party írója már írt pár remek történetet. Remélem most is így lesz.
Dolls Fall
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
A heavy cost. I pay it gladly.
Most mechás hangulatban vagyok igy a gargantiát kezdtem el nézni.
😄
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
kurozuka - nálam nagy kedvenc, szerintem mindenképpen tégy vel egy próbát
kore wa zombie desu ka? - egyik legszarabb anime, amit valaha láttam, unalmas, idióta, irritáló, 1-2 poéntól eltekintve szánalmasan gyenge és erõltetett, ahogy kb az összes karakter
ao no exorcist - szerintem ez egy korrekt animére sikeredett, ezzel is tennék egy próbát a helyedben
dante inferno - nagy kedvenc, érdekes megvalósítés, szép és változatos rajzolással, jó zenével és lendületes történéssel és akciókkal
gargantia - elmegy, végignézhetõ. 😊
bakemonogatari: kötelezö
gosick: nagyon rendben van, 1-2 unalmasabb résztöl eltekintve az összkép nagyon tetszett
kore wa zombie desu ka?: teljesen idiotaság sok hülyeséggel...nekem nagyon tetszett 😄
ao no exorcist: háááát...jol indult...aztán erösen lezuhant a szinvonal számomra
shinseki yori: ez igy nálam az év animéje...szoval kötelezö megnézni, nagyon jo lett
gargantia: szodával elmegy...többet vártam töle, de egy kis bugyuta valamit kaptam
black rock shooter: nézd meg elöször a filmet, meg utána a sorozatot is, nem függnek össze, mert 2alternativ történet, de igy többet tudsz meg a karakterekröl meg ilyesmi. Öszintén szolva kicsit mindfuck-os anime, de nekem valamiért bejött, talán kicsit sok a dráma benne, de igazábol ez a lényege. Mondjuk szerintem már a harcok miatt érdemes megnézni mert brutálisan látványosra sikeredtek.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Technikailag viszont nagyon magas színvonalú. Gyönyörûen megrajzolt. Nem nagyon van másik anime, amiben nincsenek állóképek, a háttér is mindig mozgásban van.
practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/
Bakemonogatari: Erõsen ajánlott.
Zombie, Daimaou, Ao no Exorcist: szerintem ne fáraszd magad velük...
gargantia - elmegy, végignézhetõ, olyan kb 10/6.5 körüli
arakawa under the bridge - hatalmas, ezt mindenféleképp nézd meg 😄
ao no exorcist - én 10/10re értékeltem , egészen jó sorozat
pale cocoon - egész érdekes kis ova, megéri megnézni
kurozuka - dobtam az elsõ rész után. fájdalmasan unalmas volt. érdekes hogy kétszer is elfelejtettem hogy nekikezdtem, és így kb háromszor kezdtem neki, mindháromszor nem sikerült végignéznem az elsõ részt sem
a többi nem ismerõs
practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/
Pale Cocoon - kötelezõ
Redline - nekem nem tetszett nagyon
Elkezdtem:
Kore wa zombie desu ka? - marhulás, de lehet, hogy jó lesz
Black Rock Shooter - a sorozatot még nem, de a bevezetõ filmet láttam, és az tetszett
Arakawa Under The Bridge (1. évad) - 3 rész után: érdekes anyag
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
pale cocoon
kurozuka
redline
sengoku basara
bakemonogatari
gosick
kore wa zombie desu ka?
Ichiban Ushiro no Daimaou
ao no exorcist
dante inferno
shinseki yori
gargantia
black rock shooter
arakawa under the bridge
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ennyit tudni eddig...októberben indul a sorozat...