Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lelouch
Nekem se jön be.
LasDen
nektek megy az AA? Mert nekem folyton idotullepest ír.

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

efti
Igy jar aki kezzel probal smiley-t irni...

<#idiota>

WWFSMD?

efti
Ezaz. Nagyon koszonom.

WWFSMD?

Lelouch
Nem. 😊
Lelouch
Két új fejezettel áll(t) elõ a mangaka, elvileg az lesz feldolgozva.
PetruZ
Én... á, úgyis tudjátok. 😉
PetruZ
Baj? 😊
Seth
új Mushishi, jipí 😊 Egyetlen ami most érdekel errõl a listáról, remélem nem valami recap cucc lesz

PSN ID.: Beegabor

Lelouch
efti
Mas: kov szezonrol tud valaki ilyen nagy kepet kis ismertetokkel? 4-5 sorozat elvileg bele fog ferni a kov 3-4 honapban..

WWFSMD?

efti
Mivel iden en se nagyon kovettem a dolgokat, igy en is csak az iden nezettek kozul jelolnek:

Mozi: Kokurikozaka kara
Sorozat: psycho pass

Kulondij: garden of words

WWFSMD?

Lelouch
Ez négy. 😄
PetruZ
Nálam a legjobb három ebben az évben (sorrend nélkül): Yowamushi Pedal, Gin no Saji, Haganai NEXT, Kill la Kill.
Lelouch
pff 😄
LasDen
gintama: kanketsu-hen. nem láttam még de biztos jó ... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Lelouch
Ez ugrott be elsõnek, ez van. 😄 Na de akkor szerinted mi az AOTY? 😄
LasDen
pff 😄

Seth
Mondhatni ócska és unalmas, egy mozihoz képest igénytelen animációval

PSN ID.: Beegabor

Jakuza1
Mit mondjak ez a Dragon BallZ uj mozi, nem valami nagy eresztes, sot...

Lelouch
Kill la Kill
IMYke2.0.0.0
Fogós kérdés - mert ugye épp nézem a "Higurashi no Naku Koro Ni Kei"-t és roppant mód tetszik, miközben akad még idénrõl pár nálam is.
Átgondolom még 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LasDen
kör kérdés:
Anime of the year 2013?
(mivel imy nem nézi a szezonost nála amit idén látott játszik) 😄

LasDen
végre letartóztattak valakit a kuroko ügyben. elméletileg be is ismerte...

efti
A festmenyek szerintem is nagyon jok voltak. Ha tolnam meg a blogokat, nagyin sok jo shot lehetett volna belole.

Mas. Befejeztem az Oreimo 2t es a specialjat. Nagy meglepetest nem okozott, nem vartam hogy Koi kaze-ba menjen at komolysagat tekintve a sztori, de jo is volt igy.

WWFSMD?

IMYke2.0.0.0
Én imádtam. Érdekesen van megoldva a statikus és a mozgó elemek elegye, és közben minden Rád van bízva.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

efti
Iblard Jikan: haaaat ez valami egesz mas volt, mint barmi mas anime, amit eddig lattam. Tortenetrol nem beszelhetunk, igazabol meg se szolalnak benne, de jonehany kepet csak bekereteznek es kitennek belole a falra.

WWFSMD?

Fresh Duke

A heavy cost. I pay it gladly.

efti
Nekem nagyon tetszett. Igaz Shinkai muvek irant kisse elfogult vagyok

WWFSMD?

LasDen
megnéztem a Shinkai garden of words filmjét de kisebb csalódás volt. az elsõ 20 perc jó volt de aztán leült és nemtom 😄

efti
Nichibros befejezve. Egynek vegul elment, de a nagy nyeritesek vegul eleg hamar kifogytak. A dragon quest ezert kivetel volt.

WWFSMD?

LasDen
pont most néztem végig újra a sorozatot. jöhet, bár majd csak akkor tudom megnézni ha az AA is megcsinálja

IMYke2.0.0.0
Sumomo mo momomo a bannerben: hogy szerettem 😊)))

LasDen
a mostani hyuugas fejezet meg az elõzõ 2 is elég lapos volt. taiga meg kuroko offolasa után kezdett süllyedni

PetruZ
A Titans OVA elsõ része is kint van, egyelõre még csak ilyen-olyan csapatoktól.
Lelouch
Hogyhogy?
Bizony. Hobbit, Steins Gate... Idén hamarabb jön a karácsony! 😊
Fresh Duke
Holnap jön a Steins;Gate film, ugye? 😊

A heavy cost. I pay it gladly.

LasDen
kuroko finálé kezd egy kicsit uncsi lenni....és ez nem jó jel

PetruZ
Meglepõ módon: nem! Idõnként elõveszik a dolgot, de inkább csak sablonpanelek formájában, nem errõl szól (mondjuk a loli részek inkább jelen vannak, a fõszereplõ mégiscsak moe szakértõ). Voltak egész komoly részek is, mint pl. amikor lázadók törtek be a palotába (ez elég durva volt), vagy amikor a királylány átmegy hikikomoriba. Nincsenek kihagyva a faji ellentétek sem (pl. a félelfek, vagy az állatemberek a helyi "négerek", az elfek és a törpék meg ki nem állhatják egymást). De alapvetõen azért vidám, poénos sztori, ami azért igyekszik elõvenni az eltérõ kultúrák és gondolkozásmód problémáit is.
Hmm ez alapján nem tûnik rossznak ez az Outbreak Company. Megér egy próbát? Vagy túlteng benne a hárem-ecchi vagy hasonló szál?
PetruZ
Valójában egy olyan párhuzamos dimenzióban forgatják le a részeket, ami valódi fantasy miliõ, majd készítenek pár kamu "így készült" felvételt is, hogy a számítógépes trükkökre és maszkokra kenjék a valódi mágiát, meg az idegen fajokat. 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ebben az epizódban az volt az alaphelyzet, hogy egy korábbi, a másik dimenzióban rendezett focimeccs felvételei kiszivárogtak a netre, ezért a fõszereplõ srác nagy ötlete az volt, hogy forgassanak egy "kamu" fantasy filmet és a korábbi felvételeket is úgy állítsák be, mintha ennek a filmnek a próbái lettek volna. Ezért felvettek mindent valós mágiával, az elfekkel, törpékkel, mindennel (még sárkány is akadt) és felvettek olyan jeleneteket is, ahol pl. a repülést drótokkal és zöld háttérrel "álcázták", hogy azután erre "CGI" kerüljön. Végül copyright problémák miatt persze lõttek az egésznek (ami egyébként cél is volt), de vicces volt. 😊

IMYke2.0.0.0
Hozta az elvárt jó színvonalat.
Várom a Ghost Tears-t!

efti
Samurai flamenco #7-8: wtf????

Remelem a kov epizodban felebred, vagy kiderul hogy forgatnak, mert ez ami most megy nagyon gaz...

WWFSMD?

LasDen
Hogy?

PetruZ
Outbreak Company 10.: Hehe, most már a napnál is világosabb, hogyan is készülnek valójában a fotorealisztikus fantasy filmek, amiket megpróbálnak nekünk ócska filmes trükkök mögé bújtatni, hogy leplezzék az igazságot. 😊
IMYke2.0.0.0
No, este megnézem BD1080-ban a "Ghost In The Shell: Arise Border 2 Ghost Whisper"-t.

LasDen

10 éves a Gintama

Lelouch

El se hiszem, bár Hitagi-val duettben, de Kaiki is kapott egy openinget. 😄
IMYke2.0.0.0
A GITS reboot 2. része már itt-ott BD-ben - én megvárom a kedvenc releasereim egyikét.
Remélem, a 2. rész kicsit jobb lesz, mint az elsõ .