72806
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
megszoktam várni. De aztán gyorsan kinyomom, mer nem érdekel :D -
A Nagatoro-ba belenéztem, de ugyanolyan rossz, mint a mangája, úgyhogy hamar kaszáltam is. -
SSSS.Dynazenon 2021
Genres: Action, Sci-Fi, Mecha
Transformeres Pacific Rim
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Ijiranaide, Nagatoro-san 2021
Genres: Slice of Life, Comedy, Romance
A visszahúzódó, félénk másodéves srácra, rátalál az első éves locsi-fecsi önbizalomtól duzzadó leányzó és végnélküli szekálás kezdődik.
FBI Open Up
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Gokushufudou / The Way of the Househusband 2021
Genres: Comedy, Romance, Slice of Life
Amikor a visszavonult Jakuza vezér háztartást vezet
Van bene Cica.
Utoljára szerkesztette: ximix, 2021.04.13. 23:31:53 -
Nagydög #72082 Hallo! Legalabb a focimet vard mar meg!
-
Érthetetlen háború, érthetetlen harci helyzetek, érthetetlen hadsereg, érthetetlen parancsnoki lánc, érthetetlen működés. Rengeteg föl dobott dolog, ami nincs rendesen megválaszolva, fölvázolva. Érdekel a folytatás, de ez így nagyon gyatrán lett fölvezetve... -
Hige wo Soru. Soshite Joshikousei wo Hirou. 2021
Genres: Drama, Romance
A frissen kikosarazott irodista és az otthonról megszökött kacérkodó diáklány története.
FBI OPEN UP -
Fumetsu no Anata e (AniDB): Egy fiú és egy farkas találkoznak a messzi, zord északon. A fiú egyedül él az elhagyott faluban, de mindig vágyik arra, hogy ő is a többiek után menjen délre, ahol erdők zöldelnek és valami "gyümölcs" nevű dolgok teremnek a fákon. A farkas... nos, már több, mint egy állat, de kevesebb is annál. Együtt indulnak végül egy nagy kalandra, ami az örökkévalóságig tart...
A manga első pár fejezetét olvastam, így tudtam, hogyan kezdődik, mégis torokszorító volt egy kicsit. Mindenképpen kíváncsi leszek a folytatásra is.
Utoljára szerkesztette: PetruZ, 2021.04.12. 20:42:59 -
Slime Taoshite 300-nen
Ó jaj, a lecsi-fecsi póklány itt is nyomja rendesen a vakert :)
Annak az ending-je sem piskóta
Ez a 86 érdekesnek tűnik.
Super Cub
Gazdag képi világ, jó részlet ábrázolással, hangulatos vágóképek, tényleg ilyen lelazulós anime.
10 000 japán jen egyenlő 27 387,12 magyar forint
Super Coub
Sentouin, Hakenshimasu! / Combatants Will Be Dispatched! 2021
Genres: Action, Comedy, Fantasy
A 6-os ügynök és a Csinibaba kalandjai, a comedy megvan benne
Utoljára szerkesztette: ximix, 2021.04.11. 21:45:37 -
86 (AniDB): San Magnolia Köztársaság teljesen gépi intelligenciájú pókdroidjai kíméletlen, ugyanakkor vértelen háborút vívnak a Birodalom hasonló felépítésű Légiója ellen a lerombolt határvidéken - legalább is ezt hiszi a köztársaság erődített falakkal körülvett 85 régiójának bármely átlagembere. Csakhogy létezik egy 86. kerület is a falakon túl, ahol minden joguktól megfosztott fiatal férfiak és nők élnek, és valójában ők vezetik nap mint nap a pókdroidokat a biztos halálba a gúnyolódó és kíméletlen köztársasági tisztjeik vezetése alatt. Egy fiatal őrnagylány tipikus ellentéte ezenek a semmirekellő tiszteknek, és valamennyire együtt érez ezekkel az emberekkel, még ha nem is tanácsos kimutatnia. Aztán egy nap megkapja a Spearhead nevű elit osztag vezetését, akik arról hírhedtek, hogy már 5 "handler"-t fogyasztottak el, kit megőrjítve, kit öngyilkosságba kergetve...
Kemény első rész volt, felkelti az érdeklődést. Olyasmi, mintha az Ender's Game lenne összekapcsolva a Heavy Object-tel. Hét könyv jelent már meg a sorozatból, és ahogy kinéz, a sorozat rögtön 24 epizódos lesz két szezonra bontva. Mil-sci-fi kedvelőknek különösen ajánlott, szóval muszáj lesz majd belekezdenem nekem is.
Utoljára szerkesztette: PetruZ, 2021.04.11. 14:25:24 -
Slime Taoshite 300-nen, Shiranai Uchi ni Level Max ni Nattemashita (AniDB): Harmincas, munkamániás hősnőnk egy nap összeesik az irodában és egy istennő előtt találja magát, aki egy új, nyugisabb örök(!) élet lehetőségét kínálja fel a számára egy másik világon. Az irodista Azusából így lesz Azusa, a boszorkány, aki az elkövetkező uszkve 300 évben éli a maga békés életét, és egy vidéki falu, valamint a környéke egyfajta védőszentje lesz. Nem kalandozik semerre, nem vágyik kincsek után, megelégszik azzal is, hogy naponta testedzésként leöl pártucat nyálkát. Csakhogy eközben annyira felfejlődik, hogy kimaxolja a szintjét, és valószínűleg most már ő a világ leghatalmasabb embere - és amikor ez kitudódik, a hősök és sárkányok egymásnak adják a kilincset, hogy kihívhassák egy párbajra...
Kicsit debil, nem kicsit cheat, de aranyos és nézhető. -
Vivy: Fluorite Eye's Song 2021
Genres: Action, Sci-Fi, Music, Thriller
Meglepődtem, azt hittem valami Budapest TV-s Nótaest lesz, de nem . . .
Shaman King (2021)
Genres: Action, Adventure, Comedy, Super Power, Supernatural, Shounen
Ez a "majd meglássuk" kategória. Amúgy ha jól látom ez egy 2001-es változat újrázása vagy ilyesmi.
Jouran: The Princess of Snow and Blood 2021
Genres: Action, Historical, Supernatural
Eddig jó, a kard nem csak dísznek van náluk .
Utoljára szerkesztette: ximix, 2021.04.10. 17:22:27 -
Pacific Rim egesz jo volt. Volt egy ket meglepo jelenet. -
Super Cub (AniDB): Középiskolás lánykának se szülei, se barátai, nincs hobbija, szegényesen éldegél, és bicajjal jár iskolába, ami a dimbes-dombos hegyvidéken elég fárasztó. Egy nap aztán úgy dönt, vesz egy robogót, de az új gépek neki elérhetetlen árban vannak, a tulajnak van azonban egy régi, megkímélt Honda Super Cub-ja, és a kismotor új távlatokat (és tapasztalatokat, pl. ha elfogy a benzin) nyit meg a lány számára...
Lassú hangulatú cucc, amit biztosan a Honda szponzorált meg, mert csak ilyen márkájú gépek vannak benne. :) Amúgy nézhető eddig.
Utoljára szerkesztette: PetruZ, 2021.04.07. 19:42:35 -
Köszi meglesem -
Nagydög #72071 Erdekes. En talan el sem mosolyodtam az Oddtaxin, viszont kifejezetten erdekesnek talalom es valahogy besziv. Kovetni fogom.
A Tensura Nikki-vel meg az a helyzet, hogy nem gondoltam, hogy lehet unatkozni a Slimeon de ezen sikerult. Meglatjuk. -
Tensura Nikki: Tensei Shitara Slime Datta Ken (AniDB): Az Orc Lord sztori után, és a jelenlegi sztori előtt játszódó kis színesek Tempest városában, az ismert karakterekkel...
Helykitöltőnek jó lesz a nyáron érkező folytatás előtt. -
Seijo no Maryoku wa Bannou Desu (AniDB): Huszonéves hősnőnket megidézik egy fantasy királyságba, ahol Szentként kell(ene) felvennie a harcot a sötét miazmából születő szörnyekkel, és békét, jólétet hozni a népre. Csakhogy valami félresikerülhetett, mert nem egy, hanem két Szent is megjelenik! A királyi herceg rögtön lecsap a másik lányra, hogy ő az igazi, így hősnőnknek kényelmes, de unalmas hétköznapok jutnak a kastélyban. Viszont egy idő után felfedez egy kutatóintézetet, ahol gyógynövények hatásait elemzik és gyógyitalokat készítenek, és úgy megtetszik neki a miliő, hogy ő is beáll közéjük. Csakhogy valami megint félresikerül nála, mert az általa készített italok mind jóval erősebbek a közönséges daraboknál...
Szokványos isekai shoujo, (várhatóan) romantikus elemekkel is fűszerezve. -
Odd Taxi (AniDB): Hősünk, az álmatlansággal küzdő rozmár, egy modern városban éjszakai taxizik plüssel és csipkékkel bevont belterű autójával. Miközben különféle utasok szállnak be hozzá egy-egy útra, megismerkedünk mindennapi életének érdekes alakjaival is, akik mind furcsák egy kicsit. No nem azért, mert mindenki humanoid állat, hanem mert annyira hasonlítanak ránk, emberekre, és közülük talán hősünk az egyetlen normális alak a szarkazmusával. Ezalatt egy városrészben fiatal lányok tűnnek el éjszakánként, és úgy tűnik, mindenkinek van valami köze az eseményekhez...
Hát ez jónak néz ki. Rég volt már hasonló, inkább intellektuális és abszurd humorral operáló cinikus, szarkasztikus anime, ami a mi modern világunkra is erősen reflektál, szóval ez most nagyon betalált nálam, végig vigyorogtam az egészet. -
Yakunara Mug Cup mo (AniDB): Tinédzser lányka hazaköltözik az apjával a nagymama kerámiákról híres szülővárosába, és korán meghalt híres anyja nyomdokaiba lépve ő is tagja lesz a középiskolai agyagozós szakkörnek.
Valamiért 25 perces epizódoknak van írva, de valójában félhosszúak. Mindenesetre egyelőre semmi extra, se nem kiemelkedő, se nem rossz, olyan átlagos. -
Ha valakit érdekel, készítettem egy véleményező/bemutató videót a téli szezonos Kemono Jihen animéről.
-
-
Boldog Nyulat!
Utoljára szerkesztette: RelakS, 2021.04.05. 11:22:19 -
yyep -
Meghozták a tojást.. van kölni mindenkinél ? :D
-
Nomad: Megalo Box 2 (AniDB): Joe a váratlan és csodás Megalobox győzelme után eltűnik a színről, a rajongói az eltelt évek alatt elfeledik, és már mindenki csak úgy emlékszik rá, mint aki szerencsével győzött. Nevet és fizimiskát váltott, és valódi nomádként, országúti csehókban fellépve, pián és fájdalomcsillapítókon élve tengeti az életét...
Elég depressziós első rész volt, de a meccsek még mindig nagyon jól néznek ki. Remélem azért, hogy összeszedi magát, mert kíméletlenül kaszálom, ha csak alibizés lesz. -
Dragon, Ie o Kau (AniDB): A fiatal vörös sárkány kirúgják otthonról, mert elaludt, amikor egy tojást kellett volna őriznie. A világról csak mesekönyvekből és játékokból van némi ismerete, így teljesen tudatlanul vág neki az otthonkeresés küldetésének, így aztán persze folyton bajba kerül...
Eléggé gyerekesen, debil módon előadott sztori, az ilyet én nagyon nem bírom, úgyhogy ebből ennyi elég is volt. -
Sentouin, Hakenshimasu! / Combatants Will Be Dispatched! (AniDB): A Kisaragi Group már majdnem végzett a Föld meghódításával, így ideje új területek után nézni. Megépítenek egy teleportert, amivel az egyik legmegbízhatóbb harci ügynökük, Agent Six és Alice, a Kifinomult És Csinos Android elindulnak egy, a Földhöz hasonló másik bolygóra. Feladatuk a felderítés, az erőforrások és katonai erők kikémlelése, majd egy bázis megépítése, amivel a Kisaragi folytathatja a hódítást. A bolygó egy elmaradott világ, ahol középkori körülmények uralkodnak, de létezik a mágia is, ugyanakkor több jel utal arra, hogy valamikor egy technológiailag fejlett hely lehetett. Az emberiség éppen háborúban áll a démonokkal, így jól jön nekik két tapasztalt idegen segítsége...
A KonoSuba és az Isekai Quartet szerzőjének új agymenése. -
Pacific Rim: The Black 2021
Genres: Animation | Action | Adventure | Sci-Fi
Nincs mjuzik, mert Nötflix csak valami tilinkót rakott előre hátulra.
Örültem végre valami Mecha animénak, a 7 rész egy kicsit lelombozott, a megjelenítés engem nem zavar, a történetben volt egy két rész aminél csak pislogtam, de majd meglátjuk ha lesz több évad lehet összeáll a kép vagy addigra elfelejtem :D -
Black Clover 2017 - 2021
Genres: Action, Comedy, Magic, Fantasy, Shounen
(a srácok meg azt éneklika BackStreet Boys vajon kiiiii)
Az utolsó részekből, most sok dolog kiderült az ordibálós, démonszállta, kardozós, emberkénkről Asta-ról, elvileg most lesz egy szünet aztán a végtelenbe és tovább....
Utoljára szerkesztette: ximix, 2021.04.02. 21:28:54 -
Log Horizon 3x12 END: Rettentő unalmas volt a politikai kavarás, és nem érdekelt a cserepad sztorija sem. A végén belengettek valami folytatást is, de engem végleg elvesztett a sorozat. 3/10 -
Yuru Camp 2x13 END: Teljesen rendben volt, kicsit jobban is tetszett az első évadnál. 8/10, remélem, lesz még folytatás valamikor (jövő lesz egy film, arról tudok, és a manga is megy még).
A tévésorozatot nézte valaki? Milyen? A 2. évada pont ma indult. -
Tensei Shitara Slime Datta Ken 2x12 (fél-)END: Rimuru végre démonúr lett, Veldora kiszabadult, és jöhetnek a nagyágyúk, Clayman, Milim, és a többiek - no meg a Walpurgis találkozó... 8/10, folytatás valamikor júliusban, de addig sem leszünk a Tempest királyság lakói nélkül, egy hét múlva kezdődik a spin-off sorozat is. -
2021. tavaszi szezon, go!
Mars Red: Japán az I. világháborúból megerősödve került ki, és öt év alatt jelentős ipari és katonai fejlődésen ment keresztül. Ebben az alternatív világban, ami nagyon hasonlít a miénkre, léteznek a vámpírok is, és növekvő számuk egyre nagyobb veszélyt jelent a társadalomra, ezért a kormány létrehozza a Specual Unit 16-ot, egy, a vámpírok elfogására és megsemmisítésére specializálódott egységet. Tagjai között nem csak emberek vannak...
Az első rész nekem túl merengős, melankolikus volt, de pár részt még megnézek belőle. -
Most olvasom, hogy a Neverland-ból az Amazon készít amerikai feldolgozást sorozatos formában. Fene tudja, még az is lehet, hogy belenézek, az s2-nél csak nem lesz rosszabb... -
Bro nem olyan fából van faragva, aki szóbaállna bárkivel is :D
Szóval vége, lehet "egyben" nézni, ニャンパスー. -
Jaaaa. ok::) bocsi -
Nagydög #72049 Nekem se jott be annyira, mint az elso ket szezon, de igy is nagyon szeretheto. Yuru Camp detto.
A slimeot meg annyira nem birtam cernaval a kozepe tajatol, hogy behuztam az eddig kijott osszes light novelt(11 db van angolul) es egy bo het alatt bedaraltam. Es csak annyit szeretnek elmondani rola: You ain't seen nothing yet!
Utoljára szerkesztette: Nagydög, 2021.03.29. 18:51:11 -
Non Non Biyori Nonstop 3x12 END: Eltelt egy újabb év, Bro elballagott (megnéztem volna egy Bro x Hotaru, vagy Bro harem felállást, de hát ez nem az a fajta anime ;) ), Renge másodikos lett, jött egy új kisiskolás a végére (ő mondjuk várható volt), és az utánpótlás is megérkezett. :) Összességében azért inkább hullámzó volt, nem jött be annyira, mint az előző évadok és mellékfilmek. A mangája nemrég ért véget, anyag még van, egyelőre nem tudni, lesz-e anime folytatás. 6/10 -
Kevered a két sorozatrot, még mindig a Neverland-ról van szó. :) Rimuru abszolút rendben van, naprakész vagyok belőle. :) -
Elso harom resz? Nezd tovabb. Mar kint van 12 epizod. Amugy biztos nem az OAD ot nezted? az nem S2. A spoilered elso mondatabol semmi nem remlik. LOL. Probalnak megallapodni mas varosokkal, hogy tradingeljenek. Ez remlik az egesz S2 bol.
Utoljára szerkesztette: CSOCSO, 2021.03.29. 17:35:54