Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egesz kozel. <#awink>

Romaji atiratban: hozzu banyazatto araguttsu

Nem tunt volna fel, de az angol feliratban megprobaltak rendesen leirni: a 6. resz cime az erdekes.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

LasDen
kombanwa. boku wa Pico desu. Ore no tomodachi wa CoCo to Chico desu. Yoroshiku onegaishi masu....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Kinek van kedve kicsit jatszani?

古代遺跡ホッズ・バニャザット・アラグッツ

A zolddel irt reszt kene megprobalni elolvasni(nem leforditani! <#ejnye1>)

Segitsegkeppen: katakana tabla
Utoljára szerkesztette: Nagydög, 2020.11.06. 21:13:12

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

RelakS
5318008 <#banplz>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

ximix
Jujutsu Kaisen 2020
Genres: Action, Horror, Demons, Supernatural, School, Shounen

Eddig jó, egy kis beszélgetés, egy kis bunnyó ...a végkifejleti konfliktus már az első részekből tippelhető, de az odavezető út egyenlőre érdekes.
Az ending zene meg nagggyon lazzza 😊
ximix
Hahh már törölték is, de nem adom fel 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Itt is fent van a videó
Itt megtalálhatók az animék is amiből összevágta 2008-ban, 2 év munkája volt, nem semmi.
Az 58008-at nem tudtam mit jelent (most már tudom 😊

Utoljára szerkesztette: ximix, 2020.10.31. 23:26:07
ximix
Boob time
link
CSOCSO
Doja Cat-Say So zenet valaki ismeri???
itt van japanul es szerintem kuuuurvajo
CSOCSO
ezek a szaros cgi-k 😞...
PetruZ
Pacific Rim spin-off anime érkezik jövőre a Netflixtől, két előzetes képet és némi alapsztorit tettek közzé.

Itt pedig a tavasszal érkező alt-történelmes, szintén Netflixes Yasuke anime két karakter dizájnja látható.

Jövőre jön a Spriggan anime is, ehhez van bemutató teaser. Igen, 'flix ez is.
ximix
Blood of Zeus 2020
Genre: Fantasy Adventure Action 16+

8 részes kitalált Görög mitikus történet, a zenei betétek tetszettek benne, felidézték a régi filmek hangulatát.

TBTPumpa
Érkezik a Sword Art Online: Ordinal Scale mozifilm zenéje is.
LiSA - Catch the Moment

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

DasIsFuck
Amíg csak a japán brench volt addig én sem preferáltam a streameket, bár Korone-t attól függetlenül is néztem néha, hogy nem értettem belőle semmit, túl aranyos na.xD

Viszont az EN branchal teljesen belecsúsztam a streamekbe is😄

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

LasDen
nálam csak klipek szintjén maradt meg ez a dolog. Vannak viccesek, meg úgy elég is a dologból. Az egész streamek már nem annyira érdekesek, hogy kövessem...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen
úgy kell elképzelni hogy ezek castingolt lányok (a legnépszerűbb hololive), akik elég profi streameket nyomnak le. Így nem véletlen, hogy hirtelen népszerűek lettek....

Utoljára szerkesztette: LasDen, 2020.10.26. 15:30:35

RelakS
Ha minden igaz, akkor olyan youtube-er, aki a saját képe helyett egy virtuális modellt használ, ami lemásolja a mozdulatait, arckifejezését.
Legalább nem kell rendet rakni a kamera látómezejében <#banplz>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Seth
Mi az a vtuber?

PSN ID.: Beegabor

DasIsFuck
Úgy látom innen én vagyok az egyetlen aki pár hónapja menthetetlenül beleesett a vtuber nyuszi üregbe😄
Kíváncsi voltam, hogy mivel az utóbbi időben ez a topik kb japán pop zene topikká avanzsálódott, hátha valaki hozzám hasonlóan belecsúszott, de úgy látszik nem.<#shakehead>

Utoljára szerkesztette: DasIsFuck, 2020.10.26. 11:31:29

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

ximix
TBTPumpa

IMYke2.0.0.0
Nyilvan, akkor a nem vesztettel vele semmites kiszolasod is csak levegobe lett puffogtatva...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LasDen
vicces, hogy mea culpáznom kéne, mikor nem szóltam be senkinek, nem szóltam vissza senkinek és nem fitymáltam le senkit....

TBTPumpa
Na várjá, az a legjobb, hogy élőben is ilyen! Ez a műsorvezetőnek is tetszik. <#idiota>

Imádom. Csodálatos ez a lány is.
Sajna ebben a videóba szerepel a pincérnő is.............. <#szomoru1>

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2020.10.21. 18:56:24

IMYke2.0.0.0
Vicces, mikor az szól vissza, akinek mea culpa-znia kellene...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LasDen
vicces ez a mindig negatív hozzáállás...
Utoljára szerkesztette: LasDen, 2020.10.21. 17:49:15

LasDen
reona aki egyszerre tűnik úgy hogy betépett és nem aludt eleget....

Trucker39
Hiába trollkodtok, a többi LiSA nem ér hajító fát sem.

A Rövid Szöveges Üzenet küldők (SMS méretben mutatják be az adott mangát, anime-t... egyszer sem tudta felkelteni egyik bejegyzés sem a figyelmem) kedves figyelmébe ajánlom.

Ma délután, három órakor.

IMYke2.0.0.0
Vicces ez a fitymalos hangnem...

LasDen
Nagy különbség amúgy sincs. Sokról nem maradsz le 😄

TBTPumpa
Igaz, de én még mindig maradnék a japánoknál. Az szimpatikusabb egy kicsit, mint a dél-koreai társaság. <#hehe>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2020.10.20. 20:33:38

LasDen
STAN LOOΠΔ

IMYke2.0.0.0
A How you like that egy fosh... S a tobbi szamuk kozt akad jo es turheto.
En Mamamoo-s vagyok inkabb, ha valasztani kell ;-)

IMYke2.0.0.0
Hat pont toled nem vartam ilyet - pontositok, azoktol nem, akik az egeszet behoztak ide. <#hehe>

LasDen
úgy látom valaki BLINK....

TBTPumpa
Ehh... Már kezd sok lenni. <#idiota>

IMYke2.0.0.0
Csak érdekesség: "Blackpink: Light Up the Sky" - imdb link
Erről a Lisáról már doku is van 😊

Jennie Kim...Self
Ji-soo Kim...Self
Lalisa Manoban...Self
Rosé...Self

//ezt csak úgy: a második dal thai -- bocs, ha volt már a videó 😊
Most már van hozzá ingrish sub is.

Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2020.10.20. 16:12:03

LasDen
Phoebe Buffay-t, a Jóbarátok c. nagysikerű sorozatban, alakító színészt is Lisának hívják.

TBTPumpa
Koreai előadókat nem igazán követek, csak párszor belefutottam a japán Lisa miatt. <#idiota>

<#taps>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2020.10.17. 20:04:23

IMYke2.0.0.0
Azt tudtad, hogy a Vampyr c. Dontnod jatekban a vampir doki a tiszta vizzel eletrekeltett irodai novenyenek is Lisa a neve? ;-)

IMYke2.0.0.0
Az előképen is látszik a teljes BLΛƆKPIИK 😊

Lisa - jobb sarokban (sorrend): Jisoo, Jennie és Rosé.

TBTPumpa
Ő az a Lisa, aki a dél-koreai BLΛƆKPIИK tagja vagy ő már más (videót nem néztem)? Népszerű név lett az előadók körében. <#idiota>

IMYke2.0.0.0
Zenei topikcsik.

A név ugyanaz - minden más: ő is LISA - check this out!

TBTPumpa
Mindeközben:

Trucker39
Köszönöm, hogy elénekelte nekünk! Csodaszép volt!

TBTPumpa
Premier time:

ximix
BNA, így, hogy csak 12 részes, nem lett túl acélos, a lehetőség benne volt és egy kellemes kikapcsolódás volt, de érzésre sok dolog kibontatlan maradt.

Utoljára szerkesztette: ximix, 2020.10.16. 10:59:02
TBTPumpa
Emiatt kár aggódni. Biztosan jó lesz, mert LiSA nem a hibáiról/bizonytalanságáról híres, emellett ő hozta a legnagyobb nézettséget (és feliratkozást) a csatornájuknak, szóval rossz előadást/videót biztosan nem engednének ki a kezeik közül.
Sőt, Japánban a Sony-nál még valami új fejhallgatót is reklámoztak azzal a videóval.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2020.10.15. 09:48:53

Trucker39
Pénteken megint karácsony lesz. Persze csak ha jól sikerül az előadás.

TBTPumpa
Pénteken elő is adja ismét a THE FIRST TAKE keretein belül:

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2020.10.14. 21:41:24

ximix
Neon Genesis Evangelion1995
Genres: Action, Sci-Fi, Dementia, Psychological, Drama, Mecha

Neon Genesis Evangelion: The End of Evangelion1997
Genres: Sci-Fi, Dementia, Psychological, Drama, Mecha

Élőszőr néztem a filmet utána a sorit, valószínűleg így azért könnyebben megértettem.
A cselekmények közötti átvezető kabócaciripelős snittnek nekem külön tetszettek,
az anime egészét tekintve is rendben volt,
a végén a mantrázzos rész egy kicsit nekem gyors volt, ott is lehetett volna pár vágó snitt, hatás szünet.

BNA: Brand New Animal
2020
Genres: Action, Super Power, Fantasy

Tetszik a kis Nyestkutya/Tanuki sztorija, a Farkas "terminátorral".