Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: PetruZ, 2021.01.05. 10:14:11
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Ellenben az Urasekai Picnic igeretesnek tunik. Olyan Stalker hangulat arad belole, hogy a fal adja a masikat, pedig elvileg shoujo ai.
Utoljára szerkesztette: Nagydög, 2021.01.04. 18:32:31
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Tatoeba Last Dungeon Mae no Mura no Shounen ga Joban no Machi de Kurasu You na Monogatari (avagy Suppose a Kid from the Last Dungeon Boonies Moved to a Starter Town): Hősünk egy távoli, elzárt vidékről származik, ahol ő számít a leggyengébbnek. Viszont mindig is lelkesedett a hősökért, ezért felkerekedik, hogy a kontinens másik felében lévő városban jelentkezzen a katonai akadémiára. Csakhogy egyszerűen nincs annak tudatában, hogy a világ legnagyobb hőseinek leszármazottja, és ami kis hazájában gyengének számít, annak a világban szinte nincs ellenfele...
Az LN-ekből négy jelent meg már angolul, de van manga is, csak abból kevés rész lett lefordítva, jóideje áll. Ez utóbbit olvastam korábban, elég jól indult, de hamar középszerűvé silányodott. Az anime talán jobb feldolgozás lesz, bár az első részben is akadtak már figyelmeztető jelek, merre fog tartani.
PSN ID.: Beegabor
A második évad vége és a harmadik eleje annyira leült, hogy egészen elfeledkeztem az AOT-ról, szóval az ünnepek alatt ledaráltam a harmadik évad pt. 1-ből amit nem láttam és a pt. 2-t is. Egészen helyre kerültek a dolgok.
Mondjuk most ez az utolsó szezon megint lassabban indított eddig.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Így már biztosan ismerős lesz, ha meghallod a hangját.
Olvastam a főcímdal videója alatt, hogy többen is azt állítják, hogy a zene (Homura) magában is elég ütős, de a filmben, ahová be sikerült szerkeszteni egy nagyon erős jelenet alá, elég rendesen ütött a nézők között.
Kíváncsi vagyok rá, remélem nem visz el addig a vírus, vagy valami nyomorult orosz, vagy kínai vakcina.
Utoljára szerkesztette: Trucker39, 2020.12.30. 21:17:28
Mondjuk úgy, hogy ezt az évet totál kimaxolta LiSA.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2020.12.30. 20:53:27
Azt nem tudom, melyik díj mennyire rangos. Egy biztos, nagyon örült neki. Tegyük hozzá, meg is érdemelte.
Én ezt a csatornát néztem. Itt érdemes a kép jobb szélén a P1...P2...P3 videókat is megnézni.
Díjátadó és egyéb részletek a műsorból
Nem tudom, hogy van-e ennél rangosabb díj Japánban (zenei előadók terén).
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2020.12.30. 19:15:19
Szerk.: Ezzel minden sorozatom befejeződött a szezonból a Jujutsu Kaisen kivételével (ami két szezon hosszú lesz, átnyúlik jövőre). Összességében tűrhető volt az évad, voltak kellemes meglepetések, amik a vártnál jobbnak bizonyultak (Jujutsu Kaisen, Tonikaku Kawaii), meg csalódások is, amik nem nőttek fel az eredetihez (Kuma, Kami-tachi), vagy a hírnevük falsnak bizonyult (Higurashi).
Jövőre ugyanitt folyt. köv. a sok-sok folytatással és újdonságokkal.
Utoljára szerkesztette: PetruZ, 2020.12.28. 10:24:59

Kezdik megosztani az online koncert részleteit.
Azóta egyben, TV-n, már vagy négyszer végignéztem a teljes koncert felvételt. Nagyon jól sikerült. Szerintem fogják másolni a trükköket, megoldásokat.
Érdekesnek tartom, hogy szerintem nem a Homura-ra lett kihegyezve a koncert, hanem inkább erre a zenére.
Utoljára szerkesztette: Trucker39, 2020.12.22. 15:46:43
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2020.12.19. 15:30:15
(Women of the Year 2020)

Azért így nézni egészen más. Hangot nem vettem fel, mert telefon úgy sem adná át. Azt hozzá kell képzelni. (Mélysugárzó nem látszik a képen, de rezegteti szépen az ablakot). Illetve találtam közben egy bemutatót róla, a hivatalos csatornán. Ott van hang is.
Véleményem?
Még fel kell dolgozzam a látottakat. Nagyon egyedi, az biztos.
Alaposan újra gondolták az Online előadás fogalmát.

A Fate meg a kanyarban sem volt, amikor az Angel Beats! megjelent.....
Utoljára szerkesztette: cateran, 2020.11.13. 22:49:51
Arrafelé nagyon gyakori, hogy kezdő zenészek - hacsak nem befolyásos családból származnak - igen szerény anyagi körülmények között élnek.
Az sokkal kevésbe gyakori, hogy onnan sikerül kitörniük és ilyen magasra emelkedni a zenei pályán.
Utoljára szerkesztette: Trucker39, 2020.11.13. 09:25:38
Ez érdekes. Ennyi infót én nem tudtam róla. Köszönet! <#worship>#worship>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2020.11.12. 22:36:53
amúgy nem inkább a Fate volt az áttörés?
Nem győz stúdió felfételekre, fényképezésekre járni. Igaz, nincs koncert lehetőség, de a többiből - lemez bevételek, videó, fotózások, újságok - szépen keres.
Nem is irigylem érte. Megérdemli.
Amikor felköltözött a fővárosba és eldöntötte, hogy megpróbál zenéből élni, jól összeveszett az anyjával. Az meg jól nem támogatta évekig. Az édesapja, meg a nagyapja próbálta támogatni. Időnként küldtek neki élelmiszer csomagot. Olyankor kicsit jobb volt.
Amúgy egy 12 négyzetméteres kis lakásban lakott évekig. Bútor az nem volt, csak takarói. Hűtőszekrénye sem. Ami olyan volt, télen kint tárolta az erkélyen vagy mi van arrafelé.
A zene nem nagyon kellett senkinek, a részmunkaidős keresetből meg épp ki tudta fizetni a bérleti díjat meg a számlákat.
Ez ment évekig, míg nem sikerült neki bekeverednie beugróként az Angel Beats! animébe, Yui énekhangjaként. Utána indultak be szép lassan a dolgai. Ugye a Girls Dead Monster zenekarral egy évig túrnéztak is. Utána jött lassan a többi is.
Az igazi áttörés viszont a SAO OP volt neki. (Crossing field)
Azóta is nagy alázattal áll neki minden munkának és megbecsül minden felkérést. Nem felejtette el, honnan is érkezett.
Persze mikor végre sikerült jó irányt vennie a zenei karrierjének és pénzt is kezdett keresni, mindjárt előkerült a mama is. Aki egyébként a szépségiparban dolgozik és megtehette volna, hogy segít a lányának.
Lassan már minden évben van egy brutális népszerűségnek örvendő dala.
Kár, hogy a 2021-ben érkező SAO Progressive főcímdalát nem ő kapja... <#sir>#sir>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2020.11.12. 12:03:24
Immár hivatalos, hogy mozifilm lesz, 2021-ben jelenik meg Japánban.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub