Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Utoljára szerkesztette: RelakS, 2021.04.05. 11:22:19
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Elég depressziós első rész volt, de a meccsek még mindig nagyon jól néznek ki. Remélem azért, hogy összeszedi magát, mert kíméletlenül kaszálom, ha csak alibizés lesz.
Eléggé gyerekesen, debil módon előadott sztori, az ilyet én nagyon nem bírom, úgyhogy ebből ennyi elég is volt.
A KonoSuba és az Isekai Quartet szerzőjének új agymenése.
Genres: Animation | Action | Adventure | Sci-Fi
Nincs mjuzik, mert Nötflix csak valami tilinkót rakott előre hátulra.
Örültem végre valami Mecha animénak, a 7 rész egy kicsit lelombozott, a megjelenítés engem nem zavar, a történetben volt egy két rész aminél csak pislogtam, de majd meglátjuk ha lesz több évad lehet összeáll a kép vagy addigra elfelejtem :D
Genres: Action, Comedy, Magic, Fantasy, Shounen
(a srácok meg azt éneklika BackStreet Boys vajon kiiiii <#hehe>#hehe>)
Az utolsó részekből, most sok dolog kiderült az ordibálós, démonszállta, kardozós, emberkénkről Asta-ról, elvileg most lesz egy szünet aztán a végtelenbe és tovább....
Utoljára szerkesztette: ximix, 2021.04.02. 21:28:54
A tévésorozatot nézte valaki? Milyen? A 2. évada pont ma indult.
Mars Red: Japán az I. világháborúból megerősödve került ki, és öt év alatt jelentős ipari és katonai fejlődésen ment keresztül. Ebben az alternatív világban, ami nagyon hasonlít a miénkre, léteznek a vámpírok is, és növekvő számuk egyre nagyobb veszélyt jelent a társadalomra, ezért a kormány létrehozza a Specual Unit 16-ot, egy, a vámpírok elfogására és megsemmisítésére specializálódott egységet. Tagjai között nem csak emberek vannak...
Az első rész nekem túl merengős, melankolikus volt, de pár részt még megnézek belőle.
Szóval vége, lehet "egyben" nézni, ニャンパスー.
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
A slimeot meg annyira nem birtam cernaval a kozepe tajatol, hogy behuztam az eddig kijott osszes light novelt(11 db van angolul) es egy bo het alatt bedaraltam. Es csak annyit szeretnek elmondani rola: You ain't seen nothing yet!
Utoljára szerkesztette: Nagydög, 2021.03.29. 18:51:11
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Utoljára szerkesztette: CSOCSO, 2021.03.29. 17:35:54
Bármi folytatás is legyen (nem hiszem, az s2 vége eléggé le van zárva), számomra is csak a 2x03-ig tart, onnan másfelé folytattam fejben. (A mangát nem olvastam, így nem tudom, milyen eltérés volt, lehet, hogy ez csak anime-only, bár Prof is írja, hogy az is elbukott.)
Utoljára szerkesztette: PetruZ, 2021.03.29. 16:24:44
A zseniális első évad után bődületes csalódás a második. Az én szememben nincs több évada a Yakusoku no Neverlandnak.
Utoljára szerkesztette: Prof William, 2021.03.29. 00:14:43
- Kingdom S3: A pandémia miatt félbeszakadt évad újra az 1. résztől kezd, remélhetőleg dolgoztak még kicsit a kinézeten is. Csak az első két évad nézőinek ajánlott.
- Shaman King: Nagy hype lesz körülötte, és amennyire tudom, időnként az One Piece-t megszorongató szintű cucc volt, amíg futott a mangája az ezredforduló elején (nagyjából egyszerre indultak). Nem olvastam még, és szerintem kihagyom.
- Yakunara Mug Cup mo: Egy agyagozós-korongozós lányklub hétköznapjai. Mivel ezek a hülyeségek a gyengéim, biztosan belenézek majd.
- Super Cub: Dettó, csak Honda Super Cub robogós klub formájában.
- Dragon, Ie o Kau: A szinposzisa fantasyvel nyakonöntött Süsü-koppintásnak hangzik, szóval kíváncsivá tett.
- Nomad: Megalo Box 2: Yup, végre ez is jön. Az első évad kellemes meglepetés volt, eléggé élveztem, pedig nem vagyok valami nagy bokszrajongó.
- Sentouin, Hakenshimasu!: A mangáját/LN változatát "Combatants will be Dispatched!" címmel kell keresni. Nagy állatság lesz egy tökös (és időnként perverz) főhőssel és aranyos/idióta kísérőkkel (főleg az android kiscsaj).
- Hige o Soru. Soshite Joshikousei o Hirou: Csalogató felnőttes romantikus dráma/komédia egy hajléktalan iskoláslánnyal; a mangájába belekezdtem, de volt egy pont, amikor abbahagytam és kaszáltam...
- Mars Red: Vámpír rendőrök vs vámpír gazfickók az 1930-as évek Japánjában, miért ne?
- Odd Taxi: Ez fogalmam sincs, mi lesz, de az előzetese felkeltette a kíváncsiságom.
- Seijo no Maryoku wa Bannou Desu: Az isekai egy mostanában divatos irányzata, az ún. "saintess"-szárnyban tobzódó klónok egyik feldolgozása. Vszleg olyan lesz, mint a többi, de azért megkukkantom.
- Tensura Nikki: Tensei Shitara Slime Datta Ken: Rimuru spin-off slice-of-life stílusban, kitölteni az időt a nyári "nagy" folytatás előtt.
- Gokushufudou: A legvadabb jakuza a házassága után inkább szelíd háziférj lesz a felesége karrierje érdekében, ami persze nem könnyű feladat. A mangája eléggé felül van értékelve, szerintem, és nem sokat olvastam belőle, ezt is kihagyom.
- Zombie Land Saga Revenge: A zombi idolok sztorija folytatódik - de már nélkülem.
- Slime Taoshite 300-nen, Shiranai Uchi ni Level Max ni Nattemashita: Irodista hősnőnk egy fantasy világban boszorkányként szület újjá, és miközben évszázadokon át csak nyálkákat mészárol, hihetetlen erőkre tesz szert. Fene tudja, nagy buktának néz ki, de belekóstolok...
- 86: Távolról, hunyorítva az "Ender's Game" első könyvének sztorija, akármi is lehet belőle.
- Fumetsu no Anata e: Egy fiú és egy farkas találkozik a fagyos sarkvidéken, aztán... Inkább az előzetest ajánlom, talán sejthető. A mangáját el akartam már kezdeni, így érdekelni fog.
- Cestvs: The Roman Fighter: A korszakot kedvelem, meglátjuk.
- Mairimashita! Iruma-kun S2: Remélem, nem csapják össze annyira, mint az első évadot. Tippem szerint a vidámparkos balhé, és az elsőéveseknek tartott háromnapos túlélőtúra x pontverseny (dark archer Iruma ftw!) lesz benne.
- Yasuke: A fekete szamuráj valóban létezett Nobunaga udvarában, de ez a feldolgozás inkább misztikusabb, fantasy-sabb lesz, úgy tűnik.
- Sidonia no Kishi: Ai Tsumugu Hoshi Film lesz, 10 évvel az előző évad után, plusz olvastam, hogy jön majd egy original spin-off játék is később.
- Eden: Netflix original, 4 rész, az előzetese pont tegnap éjjel jött ki. Full 3D és/de nem néz ki rosszul.
Új trailer (japán hang+hivatalos angol felirat):
Ezt azért rendesen átdolgozták a 2012-es animéhez képest. Baromi jól néz ki, Asuna-t meg ugye szeretjük már nagyon régóta. Kifejezetten várom!<#szeret>#szeret>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2021.03.27. 11:39:29
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Véget ért az első szezon. Epik krindzs, fanfic szintű cucc. Aki az Inuyashán nosztalgiázna, az inkább nézze újra az eredetit/10.
LiSA karrierje immár 10 éves. Ennek örömére több újdonsággal is készülnek.
Az első bejelentés, hogy május 19-én új minialbum érkezik. Illetve ismét lesz egy közös munka Yuki Kajiura-val (Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba / Sword Art Online). Ez jelentheti azt, hogy az érkező SaO mozifilm főcím dalát ismét LiSA jegyzi, vagy az év végén induló Kimetsu no Yaiba második évadjához lesz köze.
Haruka Tomatsu (Asuna) egy interjúban nyilatkozta, hogy az új SaO mozifilm teljes hanganyaga már rögzítésre került (már ami a színészeket illeti), szóval már nem olyan távoli a megjelenés - lehet mégis, hogy ehhez készítettek közös dalt.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2021.03.14. 14:28:03
8 pontot adtam annak idején rá...
Mondjuk, élőszereplősben egyáltalán nem tudom jónak elképzelni már a settinget sem.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Az Amazon Studios és Derek Kolstad (többek között a John Wick filmek írója) élőszereplős filmet tervez a Hellsing mangából. Szereposztásról egyelőre még szó sincs, az előkészületek zajlanak, de mindenképpen érdemes lesz szemmel tartani a projektet. (Ha valaki felfrissítené az emlékeit az anime feldolgozásokból, vagy csak elkezdené, neki a 2006-os 10 részes OVA-t ajánlom, mert teljes, minden kötetre kiterjed, ellentétben a 2001-es sorozattal, ami félbemaradt még az elején, és felesleges anime original betoldásokat is tartalmaz.)
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Genres: Ecchi, Fantasy . . . Hát ööö,izé szerintem itt még kimaradt pár kategória pl: perverz és a mazochista . . .
Emberünk a sok megaláztatástól kicsit zakkant lesz, egyrészt bosszút esküszik, másrészt felturbózza képességeit a feladathoz.
Sehol ne lehessen macska kaját vagy macska almot venni.
Volna ám balhézás.
Van neki kb. három vagy négy macskája.
Feliratot bekapcsolva, jót nevetttem.
Ezt a leányt képtelenség felidegesíteni, vagy kihozni a sodrából.