72793
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
#72232 Akkor az NGE-t nem lattad meg? En ajanlom. Szerintem a mai napig a legertelmesebb mecha movie. Az a nagy kulonbsega tobbi mecha animehoz kepest hogy durva. Frocsog a ver, stb. Sokkal komolyabb hangvetelu mint a koreografalt balerina mozdulatos - mindig van valami extra csoda mozzanat ami meg erosebb- tipusu okorsegek. -
Nagydög #72231 Engem altalaban idegesit a mecha, mint zsaner, bar a Patlabort rajta van a megnezendok listamon.
Illetve, ha valakit erdekel, a YouTubeon jott ki az Obsolete, ami egy kifejezetten erdekes katonai/politikai/mecha scifi. Mar a masodik szezon utolso reszenek WTF faktoraert is erdemes megnezni. -
#72230 *nagyon gyorsan le tudnak* -
#72229 Ma meglestem az Evangelion 2.22-t.
Nem mondom, 1-2 harcot nagyon le tudnak de azert azok is klasszisokkal jobbak mint a Zero Darling Franxx anyamkinja sorozatban. Legnagyobb baj az volt azzal a sorozattal, hogy szarok voltak a robotok es meg annal is szarabbak a harcok. Pedig abbol is egy jo sorozat lehetett volna. Mindegy. Evangelion elso ket resze fasza volt! -
#72228 Anno amikor először linkelted, akkor nem tűnt fel még, mert nem láttam az Evangelion-t, csak a videód után néztem meg a sorit és a OVA-t. Most, hogy így a srác csinálta ezt a coub videót kezdett érdekelni megint, mert azt hittem van valami egész estés 3D mozi film amiről lemaradtam, de mint kiderült csak ilyen rövid szösszenet volt.
-
#72227 ebbol loptam par jelenetet az en videomhoz amiben az automat foliaztam le
-
#72226 Tudom. Megvan az osszes nekem. -
#72225 Ez meg egy régebbi short
-
#72224 Most ráértem keresgélni és meglett
-
#72223 Még nem, de elvileg a legfrissebb verzió az a EVANGELION : 3.0+1.01 THRICE UPON A TIME
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
#72214 Coub mjuzik https://youtu.be/92pwZ8zUGbE
Utoljára szerkesztette: ximix, 2021.08.24. 21:59:50 -
#72222 Ha jol ertem nem a folytatasa. Nem kell ujra nezni a regi sorozatot. Hacsak nem vagy arra kivancsi, hogy mi a kulonbseg a regi es uj kozott. Az elso film vegulis ugyan az ami az elso sorozatban tortenik. Grafika szebb de szerintem akit erdekel es nem latta meg az eredetit sem az nezzem meg az eredetit , mert az szenvedosebb volt sokkal. Az ujban nem mutatjak be ugy hogy mekkora szenvedes Shinjinek a robotot vezetni.
-
#72221 Na, akkor mégse 2040-ben fogom megnézni :) -
#72220 nem lesz. ez a vége. Annonak is elege van már belőle szerintem :D
Utoljára szerkesztette: LasDen, 2021.08.24. 16:08:28 -
#72219 Na, ezért jó, hogy én még a sorozatot sem láttam :)
A jelek szerint (mert úgy vélem, és tudom - javítsatok ki, ha rosszul -, hogy még lesz film ezek után is) talán 2040-ben lesz érdemes leülni a teljes(?) anyag elé :))) -
#72218 a sorozatot már soha nem fogom szerintem újra nézni. De rémlik erről valami. Viszont hidegen hagynka az ilyen baromságok...:D -
#72217 Meg a sorozatot, mert egyes teóriák szerint annak a folytatásai a filmek? -
#72216 újra kell nézni a filmeket előtte. 2013-ban láttam őket utoljára... :D
Utoljára szerkesztette: LasDen, 2021.08.24. 14:46:48 -
#72215 Meglestetek mar Az Evangelion 3.0+1.0-t? -
#72214 Hmm, a bal oldali képek ha jól veszem ki ez csak egy sok filmből összevágott fan videoklip ?
https://coub.com/view/2vds3b -
#72213 Magia Record: Mahou Shoujo Madoka☆Magica Gaiden (TV) 2020
Magia Record: Puella Magi Madoka Magica Side Story 2020
Genres: Psychological, Drama, Magic, Thriller
Mágikus és Boszi csajszik püfölik egymást.
-
#72212 Szavak nincsenek mennyire kopi szaga van (kabe az osszes japan akciohosnos anime).
Egyedul a "vilaga" menthetne meg... -
#72211 Blade Runner: Black Lotus
IMDb 13rész, részenként kb 30perc lesz.
-
cateran #72210 Nem tudom mi volt nagyobb facepalm a trailerben...a huvelybol elohuzott lightsaber vagy az esernyokent kibomlo, majd helikopterorotorkent forgo kardkollekcio....vagy, hogy mar boldog-boldogtalan megallit 1-2-3-X energialovedeket a levegoben..... -
#72209 SW & Marvel Crossover fan art
https://www.artstation.com/artwork/VgGvnP -
#72208 Ami nem zarja ki, hogy most meg lesz ilyen az epizodokban... Csak most XYZ-sanozas, vagy PQZ-chanozas lesz helyettuk ;-) -
#72207 Ja, lehet.
Gondolj bele, milyen lett volna, ha pl Luke a barlangban nem csak kinyújtja a kezét, és nagy nehezen odaugrik a kard, hanem előtte el kell ordítani az adott erő ... trükk (?) nevét
Vagy a Jedi visszatér végén az Uralkodó, mielőtt megcsapja Vader-t: Villámló kezek! BZZZZZ
Utoljára szerkesztette: RelakS, 2021.08.17. 20:15:46 -
#72206 Olvastam valamit arrol, hogy G Lucas voltakepp a szamurajok alapjan fantazialt, es most a Disney ezert adta a japanoknak a tortenet(ek) meseleset...
Nekem, trailer alapjan, wtf feelingem volt... Az egesz nagyon idegen volt, es elszoktam volba ezektol az orditozos-arcot-vagos tamadasoktol is? -
#72205 Valaki a Disney-nél megnézte az Animátrix-ot, és kedvet kapott valami hasonlóhoz? -
#72204 Jujj... -
#72203 engem úgy hidegen hagy, de belenézek... -
#72202 Megy a nyafogás sokfelé, de ez szerintem igencsak jónak néz ki:
-
Nagydög #72201 A Kaizoku Oujo eddig(az elso ket resz van kint) igeretesnek tunik: A regi kalandfilmek es a Disney kalandok hangulatat sikerult osszehozni az animevel. -
#72200 Hype!
-
#72199 Jahy-sama wa Kujikenai! 2021
Genres: Comedy, Supernatural, Shounen
A démon világ uralkodójának jobbkeze elveszti erejét és a valóvilágba kerül, ahol szembesül a mindennapi élet kihívásaival.
Utoljára szerkesztette: ximix, 2021.08.08. 20:37:23 -
Prof William #72198 Japán nagyon rühelli Kínát ebben egyetértek. Amikor 2018-ban ott jártunk Tokyo külterületén találtunk egy Kínai boltot, amiben természetesen csakis Kínai vársárlók voltak (nem valami sokan) japánok még csak véletlenül sem.
A kísérőnk mondta, hogy hogy nehezen elképzelhető, hogy egy japán valaha is bemenjen egy kínai boltba. Mondta hogy ha mi be akarunk menni természetesen menjünk, de ő kinn marad. -
#72197 Az olimpiás videó elején említ 6,5 %-t beoltottságot, ha jól értettem.
A szülinapi videónál meg rákérdeztem és 16:40 körül válaszol rá.
Innen származhatott az információm szerintem. Említi a Pfizert és a kínai vakcinát is. -
#72196 Nem olvastam utána a statisztikáknak. Aliz videóit szoktam megnézegetni.
Lehet, csak valamit félre értettem.
-
Nagydög #72195 Bocsi, ha nem volt egyertelmu, meg tenyleg nagyon offolok: Senki nem kapott Japanban semmilyen kinai oltast(legalabbis hivatalos uton). A harom engedelyezett naluk a Pfizer, Astra es egy sajat gyartasu Moderna licenc. A Jansen es tovabbi nyolc sajat gyartasu teszteles alatt. -
#72194 pfizert meg tudom erősíteni.
Twitch-en nézek egy csatornát, JapanesePrintmaking
Ott mondta az öreg, hogy pfizerrel oltják a környéket, csak elég ostobán.
Egyrészt bevárják a legutolsó, leglassabb környéket is.
Másrészt csak egészségügyi dolgozó foglalkozhatott oltással. Mindeközben Angliában talán önkéntesek is oltottak.
Az meg, ahogy kiosztották a 65+ korosztálynak az oltást, ha nem is akkora, mint az itthoni, de kész katasztrófa volt :D Sok embernek kevés oltást osztottak hetente, így szerencsétlen Dave csak sokadszorra tudta befoglalni az adagját. -
#72193 Így van... Kínát nem nagyon szeretik, sőt néhány olyan előadóról is tudok, aki messze elkerüli azt az országot.
Viszont én sem hinném, hogy kínai vakcinákat kaptak. Akikkel beszéltem, ők mind Modernát és/vagy Pfizert kaptak, nem is tudtak más alternatíváról.
Jobbulást neki!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2021.08.05. 16:26:13