Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Gantz - 2 évad, 26 rész: 2017.03.12 - 2021.05.10 - Pontszám: 5/10 --- Előbb láttam (2017-ben) a CGI animot, így a sorozatok csalódások lettek. Ráadásul, a sorozatokban Kato egy pussy volt.
Emlékeztető - Gantz:0
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
ha férfiaknak van olyan, amiben tudnak hugyozni, akkor csak lehet valahogy a nőknek is. Elég menő fétis... 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
S ehhez a lánykának is aktívan ugye, lehet hogy perverziója 😊
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
//Amit lehet látni belőle (test) az: <#eljen>#eljen>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
forrás
Naivan azt gondoltam valami egészségügyi probléma és egy kis merészség találkozott egymással, erre kiderül, hogy ez ilyen lezárt nőszemély.
Utoljára szerkesztette: ximix, 2021.05.02. 14:50:30
Valaki ezért kapni fog...

Utoljára szerkesztette: Ashlara, 2021.04.27. 10:12:36
Genres: Harem, Comedy, Magic, Ecchi, Fantasy
A Isekai Maou to Shoukan Shoujo no Dorei Majutsu / How Not to Summon a Demon Lord 2018 -nak a második évada, elején egy kicsit meg ijedtem a növényi burjánzástól, de aztán nem ment tovább.
Utoljára szerkesztette: ximix, 2021.04.24. 23:10:47
A praktikus: Ha megnezed barmely mostanaban keszult anime endingjet, akkor az az erzesed tamadhat, hogy Korea igenis Japanban van, vagy forditva.
A tudalekos: Az anime(アニメ) az animéshon(アニメーション) rovidulese, ami meg gairaigo(kolcsonzott szo) angolbol, es a japanok minden animaciot ertettek alatta. Ezt aztan a vilag tobbi resze visszakolcsonozte toluk, mar japan stilusu animacio ertelemben. Asszem, ilyen katyvasz eseten folosleges feszegetni, hogy foldrajzilag pont hol keletkezett az adott animacio, ha a gyanutlan szemlelo szamara siman animenek tunik.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Genres: Action, Adventure, Magic, Fantasy
Az egykoron volt lovagok erejét kölcsön véve ütik a gonoszt, ebbe a harcba csatlakozik a zöldfülű hősünk.
+
Nem tudjuk még, hány ázsiai eredetű studió készített most epizódot, hogy igazzy animének nevezzük
+
Az első évadban is volt már egy koreai... 😛
Már találkoztam vele itt-ott, de nem tudtam miről szól, mostanáig, így már érdekel, majd neki ugrok megnézem.
Köszi.
Genres: Action, Sci-Fi, Adventure, Comedy, Fantasy, Shounen
A démonkirály fiának kalandjai kezdetét veszi, egy cicás szőke lánnyal.
Genres: Music, Comedy, Supernatural
A nótás kedvű tini zombi lány együttes újrakezdi a karrier építést.
A Skeleton Knight in Another World / Gaikotsu Kishi-sama-ból is jön anime, de ezt nem várom. Ezt is olvastam, de az elf rabszolgás - erőszakolós dolgok után abbahagytam. Emiatt sokaknak bejöhet majd, persze...
most a napokban Mikon nevetek jókat 😄
Utoljára szerkesztette: LasDen, 2021.04.17. 11:48:01
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Genres: Action, Drama, School, Shounen
Főhősünk "lehetőséget kap", hogy kijavítsa élete egyik korábbi rossz döntését, amit a banda háborús sulis évei alatt történt.
Utoljára szerkesztette: PetruZ, 2021.04.15. 20:56:43
Mérsékelt reményeim voltak (a mangája is elég sok éve megy már; gondoltam, olyan rossz csak nem lehet), de sikerült eléggé alulmúlnia. A történelmi hitelesség néhol megbicsaklik, érzésre a sztori nagyon siettetve van, a 3D a mellékszereplők esetén elég elnagyolt és csúnya, a dzsúdós rivális felbukkanásánál meg teljesen elengedtem a dolgot. Végignéztem ugyan, de részemről ez is megy a kukába.
A Jakuzás-ból (Gokushufudou) van itt valami élőszereplős akármi 😊
És semmi baj azzal, ha többen is írnak a szezonos újdonságokról, sőt!
Utoljára szerkesztette: PetruZ, 2021.04.14. 19:21:27
Nem szoktam a portálokon keresni vagy híreket, böngészni, hanem csak a magyar feliratos videókat nézegetem az indán.
Miután megnézem szoktam rákeresni a neten és megnézni a leírását esetleg rákeresve az online mangájára belelapozni.
Amiket itt megosztok csak a topik társak végett rakom fel, lehet valakinek "bejön" valamelyik, nem mindegyik tetszik nekem sem.
pl: az említett Nagatoro-t én sem fogom nézni, SSSS.Dynazenon jól indult amíg elő nem került a kaiju verő transrobi, nekem ez a classic vonal nem jön be.
Genres: Action, Sci-Fi, Mecha
Transformeres Pacific Rim
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Ijiranaide, Nagatoro-san 2021
Genres: Slice of Life, Comedy, Romance
A visszahúzódó, félénk másodéves srácra, rátalál az első éves locsi-fecsi önbizalomtól duzzadó leányzó és végnélküli szekálás kezdődik.
FBI Open Up
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Gokushufudou / The Way of the Househusband 2021
Genres: Comedy, Romance, Slice of Life
Amikor a visszavonult Jakuza vezér háztartást vezet <#hehe>#hehe>
Van bene Cica.
Utoljára szerkesztette: ximix, 2021.04.13. 23:31:53
Genres: Drama, Romance
A frissen kikosarazott irodista és az otthonról megszökött kacérkodó diáklány története.
FBI OPEN UP
A manga első pár fejezetét olvastam, így tudtam, hogyan kezdődik, mégis torokszorító volt egy kicsit. Mindenképpen kíváncsi leszek a folytatásra is.
Utoljára szerkesztette: PetruZ, 2021.04.12. 20:42:59
Ó jaj, a lecsi-fecsi póklány itt is nyomja rendesen a vakert 😊
Annak az ending-je sem piskóta
Ez a 86 érdekesnek tűnik.
Super Cub
Gazdag képi világ, jó részlet ábrázolással, hangulatos vágóképek, tényleg ilyen lelazulós anime.
10 000 japán jen egyenlő 27 387,12 magyar forint
Super Coub
Sentouin, Hakenshimasu! / Combatants Will Be Dispatched! 2021
Genres: Action, Comedy, Fantasy
A 6-os ügynök és a Csinibaba kalandjai, a comedy megvan benne <#hehe>#hehe>
Utoljára szerkesztette: ximix, 2021.04.11. 21:45:37
Kemény első rész volt, felkelti az érdeklődést. Olyasmi, mintha az Ender's Game lenne összekapcsolva a Heavy Object-tel. Hét könyv jelent már meg a sorozatból, és ahogy kinéz, a sorozat rögtön 24 epizódos lesz két szezonra bontva. Mil-sci-fi kedvelőknek különösen ajánlott, szóval muszáj lesz majd belekezdenem nekem is.
Utoljára szerkesztette: PetruZ, 2021.04.11. 14:25:24
Kicsit debil, nem kicsit cheat, de aranyos és nézhető.
Genres: Action, Sci-Fi, Music, Thriller
Meglepődtem, azt hittem valami Budapest TV-s Nótaest lesz, de nem . . .
Shaman King (2021)
Genres: Action, Adventure, Comedy, Super Power, Supernatural, Shounen
Ez a "majd meglássuk" kategória. Amúgy ha jól látom ez egy 2001-es változat újrázása vagy ilyesmi.
Jouran: The Princess of Snow and Blood 2021
Genres: Action, Historical, Supernatural
Eddig jó, a kard nem csak dísznek van náluk .
Utoljára szerkesztette: ximix, 2021.04.10. 17:22:27