72805
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Na ezt nem tudtam. Temérdek új infó számomra. Azt hittem, hogy csak beteg és azért nem koncertezik, de akkor a tapló férje miatt volt az egész. Remélem dobja a jelenlegi pasiját, ha eddig nem tette.
Bízom benne, hogy legközelebb érettebb pasit választ maga mellé, nem pedig ilyen anyakomplexusos gyermekpalántát.
Dehát a pasi nagy név, elismert ember és sok pénz visz haza, akkor csakis nyerő választás lehet férjnek is. LiSA pls, 30 felett ennyire már nem szabad naivnak lenni.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2021.08.31. 09:22:21 -
Ilyesmiről nem tudok.
Még néhány apró részlet kiderült közben. Vagyis tegnap óta találtam rá.
- Az akcióban részt vevő kisleányt nem nevezik nevén, nem mutatják az arcát, stb. Még az sem 100%-ig biztos, hogy 20 éves elmúlt. Ott ugye a felnőtt kor a 20 év. Ez még problémákat okozhat. Amúgy csinos, vékony, magas lány, középhosszú, barna hajjal. Amikor megláttam a fotókat róla, egyből LiSA 20 éves leány képei jutottak róla eszembe.
- Másik dolog, hogy a jóember gondolkodik a visszavonulásán. Mármint a szinkron munkáktól és a zenéléstől. Ebben van egy kis bibi. A leány eldicsekedett a barátnőinek, hogy meghallgathatott egy olyan számot (anime, vagy a banda zenéjét, nem tudom), ami szigorú jogvédelem alatt állt. Egészen a kiadás pillanatáig. Valami miatt nagyon szigorúan veszik ezt a dolgot ott. Most súlyos pénz büntetésre számíthat. Amíg nincs kifizetve, nem mehet sehová.
- Már tavaly év végén találkozgattak egymással. Mármint a jóember, meg a kislány. Többször hotelekben, itt-ott. Meg a családi fészekben is. Nem rejtette véka alá a kislány a véleményét LiSA-ról. Jókat nevetgéltek barátnőivel rajta.
- A művésznő is gyakran panaszkodott barátainak, hogy sokat iszik az ember, mikor együtt vannak otthon. Sokat veszekednek. Az ő általa megálmodott biztonságot nyújtó családi otthon nem létezik sajnos.
- Ha már piszkos anyagiak... Utána néztem, mégis mennyit is kereshetnek. Szerencsém volt, mert mind a két érintett félnek meg van becsülve (pontos számítás nincs), a 2020 évi jövedelme. A jóember jövedelme a zenélésből, meg a szinkron munkálatokból: Tíz millió Yen. Szép pénz ugye? Akkor most érdemes figyelni. Összekalkulálták a művésznő 2020 évi jövedelmét is. Előadói, lemezkiadási, szövegírói jogdíjak. Reklám bevételek (YT, újságok, stb). TV élő műsorokban fellépések, stb. Bizsu bolt. Meg a speciális kockás ruha stílus szalon vagy mi, aminek ő a tulajdonosa. Mindent összevetve: Száz millió Yen a tavalyi évi bevétele. Hangsúlyozom, ezek becsült értékek. A publikusan elérhető adatokat összeadogatták és úgy nagyjából van kikalkulálva.
- Volt nyomozás is a sajtó részéről és bizony ők buktatták le a jóembert. A kisleány ezután törölt mindent a közösségi oldalról. Az a fej mindent elmond, mikor megmutatta neki a riporter azt a képet, amin közösen lopakszanak a kisleánnyal. Jellegzetes pánik a szemekben és az azonnali menekülés.
Utoljára szerkesztette: Trucker39, 2021.08.29. 20:59:45 -
Evangelion 3.0+1.0: Thrice Upon a Time
Ez a nap is elérkezett. 11 év után vége. Akkor is tudtam már, hogy sokat kell várni az utolsó filmre, de nem ennyit. Én '17 körülre raktam akkor. Csak 4 évet tévedtem... :D
Az a döntés, hogy lassan indul a film, nagyon jó volt. Gondolom érezte Anno, hogy sok lesz ez a lassúság, így elé berakott egy random pörgős akció jelenetet, hogy behúzza az embereket. Aztán mindig egyre feljebb kapcsolunk. Amíg a végén el nem gurul a gyógyszer és nincs megállás a mindfuck vonaton. Majd vége. Én pedig sírvahányósan bőgök...:D nem, de azért folyik a csap....
(ha őszinte vagyok, akkor azt mondom, hogy 9, de nem vagyok és mindenki le van ejtve)10/10
Utoljára szerkesztette: LasDen, 2021.08.29. 18:33:56 -
jaaa, hogy csak megcsalták. Szomorú. De amilyen körmönfontan írtál róla először minimum szifiliszesnek kellett volna lennie... :D -
A héten jött szembe ez az anime Buki yo Saraba / A Farewell to Arms 2013, kár hogy csak egy részes volt. -
Remélem talpra áll, van még elég majom a fán.
Amúgy meg előnyt is tud kovácsolni belőle , most már a megcsalós, szakítós dalokat igazi beleéléssel tudja énekelni. . . -
Fizikálisan semmi baja nem lett.
Ha csak nem kalapálták el egymást. Bár azt nem hiszem.
Megviselte, hogy megcsalták és a szégyen, amit arrafelé, úgy tudom, nagyon komolyan vesznek.
Nem akart, nem tudott emberek elé állni.
A mai koncertre is csak néhány napja kezdték el a próbákat ismét.
Nem tudom, mennyire követitek, gondolom semennyire. Ezért is írom, hogy komoly baj volt, van.
A Twitterre naponta minden vackot kiposztolt. Még mikor mindenki bevolt zárva úgymond a karanténba, még akkor is. Sütögetett otthon - bozalmasan sikerült - kiposztolta. Átkente a körmeit valami nyavajával, kiposztolta. Ha az égegyadta világon semmi nem történt, akkor meg azt posztolta ki, hogy most ő unatkozik és szeretne már koncertre próbálni.
Ezt csak azért írom le, hogy érthetőbb legyen a dolog. Amióta hivatalosan bejelentették (LISA STAFF), hogy pihenőre megy, egy kanyi betűt nem írt a Twitterre. sem máshová. Ja és azóta sem. Sem képek, semmi.
Kicsit aggódni kezdtem néhány nap után és elkezdtem feltúrni a japán bulvár sajtót. Onnan szedegettem össze az információkat.
Abból a szempontból megnyugodtam, hogy sehol nem említik, hogy beteg, csak annyit hogy hirtelen megfáradt a koncertezéstől és pihenésre vágyik.
Ez viszont bődületes marhaság, ismerve ennek a hölgyemények a habitusát. Ha vége egy koncertnek, úgy kell szinte lerángatni a színpadról. Már a takarítók is mennének haza, Őt még a színpadon eszi a fene. Ő ilyen. Minden koncertet 100 %-n pörgeti a végéig. Utána nem győzik jegelni a hangszálait, mert beszélni sem nagyon tud.
Nagy lelkesen felkészült a 10 éves érfordulóra, még nagyobb lelkesedéssel belefogott a Ladybug koncert körútba. Végre, van közönség. Ez a nő elhervad, ha nem szerepelhet közönség előtt.
Erre benyögik, hogy 2-3 előadás után elfáradt. Ja persze. Máskor az egész éves koncert turnét lenyomja és meg sem látszik rajta.
Attól tartottam, hogy elkapta a COVID vackot, de nem.
Csak a párja kicseszett vele, meg majdnem a karrierjével is. Ez a nő az életét, egészségét, mindenét tette fel arra, hogy elismerjék és befusson.
Végre sikerült, erre ez a majompalánta kicseszik vele.
Remélem, a rajongók, a részvényesek, pénz emberek kitartanak mellette és tovább csinálhatja azt, amit szeret.
Erre ad reményt, hogy nem törölték a további koncerteket, hanem most pótolják, amit lehet.
Nagyon pozitív a rajongók visszajelzése jelenleg. Ez nagyon fontos. A részvényesek, befektetők meg... előbb megszámolják a negyed, fél éves bevételt és utána döntik el.
Röviden összefoglalva az előzményeket:
A 10 éves koncertezése közepette a férjura több alkalommal találkozott egy 20 éves rajongójával (mármint a sajátjával) és egyik alkalomal felvitte a saját, LiSA-val közös otthonukba is. Miközben az asszony a színpadon dolgozott, vagy túrnézott, ez nem derült ki pontosan. A lakásban kicsit több mint két órát kellemesen eltöltöttek. Itt, vagy kicsivel később a lelkes rajongó lány azonnal eldicsekedett közösségi médiában ismerőseinek, hogy micsoda komoly szerzeménye lett. Fótókkal persze, mert máshogyan a barátnői úgy sem hinnének neki (ezek a képek eltüntek, nem lehet elővadászni). Ebből kisebb hír lett egy helyi médiában, amit felkapott egy ismertebb bulvár lap. Ők még nyomozásba is kezdtek és összerakták az egész történetet, majd meg is jelentették. Botrány=nagyobb látogatottság=több pénz.
Utána persze, hogy kitudódott, ment a számon kérés, stb. Innetől már semmit nem lehet tudni. Mindössze annyit, hogy a fiatalember egyik alkalommal, néhány nappal, héttel az eset után öngyilkossággal fenyegetőzött. Ezt sajnos nem sikerült megerősítenie egyik lapnak sem, így ez csak pletyka szinten van. Azonnal mind a két erintett lemondott minden munkát, fellépést, stb. Fáradságra hivatkozva. Ennek lassan egy hónapja. Közben a fiatalembernek számos munkáját visszamondták. nem kérik a részvételét.
LiSA azóta sem jelent meg a nyilvánosság előtt semmilyen formában. Sajtónak nem nyilatkozott, közösségi médiában egy szót sem ír. Ma jelent meg először nyilvánosan a koncerten. Láthatóan nem boldog. Rengeteg képét videóit szoktam nézni. Elhihetitek nekem.
Most itt tart a történet. Mint korábban írtam, remélhetőleg túl jut ezen az állapoton hamar.
-
Kankós lett v mi? Írd má le rendesen ha már belengeted. FAsznak kerülgetni itt feleslegesen... :D -
Meggyógyult. Fogjuk rá.
Ma volt az első koncertje. Láthatólag sokat változott. Fogyott is, pedig nem nagyon volt miből. Meg a haja is más lett.
Remélhetőleg talpra áll.
Aki követte az eseményeket a hírekben, az tudja, hogy miféle "betegsége" volt.
A "jóember" aki okozta, lehet hogy rá fog faragni a dologra. Szinte minden fellépését, szinkon munkáinak egy részét visszamondták neki. Van egy nagyon fontos szinkron munkája, ott nem merték, mert a hívők gyújtogatni kezdtek volna.
Nem ismerem az ottani viszonyokat az ilyen...betegségek terén, de bizonyára egyikük munkájára sem lesz jó hatással a dolog.
Amúgy magán véleményem, hogy ha a jó ember elégedetlen volt - előfordul az ilyen - akkor csinálhatta volna diszkrétebben is a dolgot. Így, hogy a saját otthonukat használta erre a célra, egyrészt aljas húzásnak tartom, másrészt meg bunkóságnak. Nem látok bele a fizetési jegyzékükbe, de szerintem a művésznő jelentősen nagyobb bevétellel rendelkezik a fellépések, meg az ezzel járó dolgokkal kapcsolatban. Hozzá jönnek a jogdíjak, stb. E mellett egy divatmárkának is az arca, meg talán rész tulajdonosa is. Ezeket a kockás ruhákat nyomatják. Nem értek hozzá...mindegy is.
A jó ember meg zenélget, meg szinkronizál, mikor van munka.
Az sem volt szép, mikor a jóember az eset után öngyilkossággal fenyegetőzött. Ő tömi a fiatal és láthatólag buta csirkét, kibukik a dolog és még ő van megsértődve.
Amúgy meg olyan rajongó csirkét kellett volna választania, aki az esemény után nem dicsekszik el a közösségi médiában öt perccel az eset után, hogy neki megvolt.
Másik aljasság, hogy mindezt akkor, mikor a művésznő úgymond dolgozni volt. Épp koncertezett a 10 éves évforduló alkalmából.
Remélem, a művésznő felül emelkedik ezeken a dolgokon, a jóembert meg útjára engedi.
-
-
A 4. rész még rosszabb lesz értelmezés szempontjából :D Addig volt jó amíg a hétköznapi dolgokat mutatták, hogyan élnek. Aztán agyfasz -
Meglestem az Evangelion 3.33 at. Hat igen. Ez mar az a resz ami utan az ember csak pislog, hogy most MIVAN? Nemsokat erteni az egeszbol. Kb mindjart keresek valami youtube videot ahol elmagyarazzak, hogy mit lattam. -
Akkor az NGE-t nem lattad meg? En ajanlom. Szerintem a mai napig a legertelmesebb mecha movie. Az a nagy kulonbsega tobbi mecha animehoz kepest hogy durva. Frocsog a ver, stb. Sokkal komolyabb hangvetelu mint a koreografalt balerina mozdulatos - mindig van valami extra csoda mozzanat ami meg erosebb- tipusu okorsegek. -
Nagydög #72231 Engem altalaban idegesit a mecha, mint zsaner, bar a Patlabort rajta van a megnezendok listamon.
Illetve, ha valakit erdekel, a YouTubeon jott ki az Obsolete, ami egy kifejezetten erdekes katonai/politikai/mecha scifi. Mar a masodik szezon utolso reszenek WTF faktoraert is erdemes megnezni. -
*nagyon gyorsan le tudnak* -
Ma meglestem az Evangelion 2.22-t.
Nem mondom, 1-2 harcot nagyon le tudnak de azert azok is klasszisokkal jobbak mint a Zero Darling Franxx anyamkinja sorozatban. Legnagyobb baj az volt azzal a sorozattal, hogy szarok voltak a robotok es meg annal is szarabbak a harcok. Pedig abbol is egy jo sorozat lehetett volna. Mindegy. Evangelion elso ket resze fasza volt! -
Anno amikor először linkelted, akkor nem tűnt fel még, mert nem láttam az Evangelion-t, csak a videód után néztem meg a sorit és a OVA-t. Most, hogy így a srác csinálta ezt a coub videót kezdett érdekelni megint, mert azt hittem van valami egész estés 3D mozi film amiről lemaradtam, de mint kiderült csak ilyen rövid szösszenet volt.
-
ebbol loptam par jelenetet az en videomhoz amiben az automat foliaztam le
-
Tudom. Megvan az osszes nekem. -
Ez meg egy régebbi short
-
Most ráértem keresgélni és meglett
-
Még nem, de elvileg a legfrissebb verzió az a EVANGELION : 3.0+1.01 THRICE UPON A TIME
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
#72214 Coub mjuzik https://youtu.be/92pwZ8zUGbE
Utoljára szerkesztette: ximix, 2021.08.24. 21:59:50 -
Ha jol ertem nem a folytatasa. Nem kell ujra nezni a regi sorozatot. Hacsak nem vagy arra kivancsi, hogy mi a kulonbseg a regi es uj kozott. Az elso film vegulis ugyan az ami az elso sorozatban tortenik. Grafika szebb de szerintem akit erdekel es nem latta meg az eredetit sem az nezzem meg az eredetit , mert az szenvedosebb volt sokkal. Az ujban nem mutatjak be ugy hogy mekkora szenvedes Shinjinek a robotot vezetni.
-
Na, akkor mégse 2040-ben fogom megnézni :) -
nem lesz. ez a vége. Annonak is elege van már belőle szerintem :D
Utoljára szerkesztette: LasDen, 2021.08.24. 16:08:28 -
Na, ezért jó, hogy én még a sorozatot sem láttam :)
A jelek szerint (mert úgy vélem, és tudom - javítsatok ki, ha rosszul -, hogy még lesz film ezek után is) talán 2040-ben lesz érdemes leülni a teljes(?) anyag elé :))) -
a sorozatot már soha nem fogom szerintem újra nézni. De rémlik erről valami. Viszont hidegen hagynka az ilyen baromságok...:D -
Meg a sorozatot, mert egyes teóriák szerint annak a folytatásai a filmek? -
újra kell nézni a filmeket előtte. 2013-ban láttam őket utoljára... :D
Utoljára szerkesztette: LasDen, 2021.08.24. 14:46:48 -
Meglestetek mar Az Evangelion 3.0+1.0-t? -
Hmm, a bal oldali képek ha jól veszem ki ez csak egy sok filmből összevágott fan videoklip ?
https://coub.com/view/2vds3b -
Magia Record: Mahou Shoujo Madoka☆Magica Gaiden (TV) 2020
Magia Record: Puella Magi Madoka Magica Side Story 2020
Genres: Psychological, Drama, Magic, Thriller
Mágikus és Boszi csajszik püfölik egymást.
-
Szavak nincsenek mennyire kopi szaga van (kabe az osszes japan akciohosnos anime).
Egyedul a "vilaga" menthetne meg... -
Blade Runner: Black Lotus
IMDb 13rész, részenként kb 30perc lesz.
-
cateran #72210 Nem tudom mi volt nagyobb facepalm a trailerben...a huvelybol elohuzott lightsaber vagy az esernyokent kibomlo, majd helikopterorotorkent forgo kardkollekcio....vagy, hogy mar boldog-boldogtalan megallit 1-2-3-X energialovedeket a levegoben..... -
SW & Marvel Crossover fan art
https://www.artstation.com/artwork/VgGvnP -
Ami nem zarja ki, hogy most meg lesz ilyen az epizodokban... Csak most XYZ-sanozas, vagy PQZ-chanozas lesz helyettuk ;-) -
Ja, lehet.
Gondolj bele, milyen lett volna, ha pl Luke a barlangban nem csak kinyújtja a kezét, és nagy nehezen odaugrik a kard, hanem előtte el kell ordítani az adott erő ... trükk (?) nevét
Vagy a Jedi visszatér végén az Uralkodó, mielőtt megcsapja Vader-t: Villámló kezek! BZZZZZ
Utoljára szerkesztette: RelakS, 2021.08.17. 20:15:46 -
Olvastam valamit arrol, hogy G Lucas voltakepp a szamurajok alapjan fantazialt, es most a Disney ezert adta a japanoknak a tortenet(ek) meseleset...
Nekem, trailer alapjan, wtf feelingem volt... Az egesz nagyon idegen volt, es elszoktam volba ezektol az orditozos-arcot-vagos tamadasoktol is? -
Valaki a Disney-nél megnézte az Animátrix-ot, és kedvet kapott valami hasonlóhoz?