72805
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Ilyesmire gondolsz? https://www.youtube.com/watch?v=_2quiyHfJQw
A színvilág az tényleg olyan - a zenei alap/ének nyilván lassabb, és a dél is 4+ éves. -
olyan mondo grossos vibe-ja van. CSak a lassúbb vokál helyett pörgetik a biznict a lányok... -
Animék terén várjuk az őszi szezont, jön néhány (számomra érdekes) alkotás most is.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2021.09.14. 15:37:13 -
Ha már szinte zenei klub lettünk... ez most nagyon cool! Tényleg az.
日向坂46『ってか』
-
Mairimashita! Iruma-kun 2x21 END: Jó volt, végig tetszett, és külön jó volt az utolsó rész a sejtetéssel, hogy vajon ő lesz-e az új Demon Lord, vagy sem (szerintem nem, lesz valami csavar a dologban). Nem meglepő módon a harmadik évadot az utolsó résszel együtt jelentették be, felőlem jöhet még bármennyi. Remélem, lesz még Bad Iruma, bár az előzetes képen az Archer Iruma pózol (hm, Bad+Archer Iruma, maybe?). Több Kiriwo-t viszont nem kérek, köszönöm... 7/10 -
a Beginner egy sokkal jobb track, mint a Heavy Rotation. Főleg az indonéz verzió. Sokkal erősebb a kemény girl crush jellege, mint az eredetinek.
-
Akkor ha már így témánál vagyunk
Love Live! Superstar!! 2021
Genres: Music, Slice of Life, School
Sulis lányok idol üzemmódba kapcsolnak.
más - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
AKB48
"A zenekart Akimoto Jaszusi alapította, 7924 lány meghallgatása után, 2005 második felében."
Óooo szegény . . .
-
én őket kísérem figyelemmel...... :D
Fuyue Kotone
Chinatsu Maria
Ichika Nenne
Nagase Yui
Kisaki Anna
Kudou Rara
Sachiko
Miku Maina
Seina Arisa
Komine Hinata
Himesaki Hana
Yatsugake Umi
Arisaka Miyuki
Yuzuki Yuka
Kimijima Mio
Maria Nagai -
Koreai lányok közül őt kísérem figyelemmel.
Link
Igen...dekoratív hölgy.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Koreai lányok egészségesek
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
. . . legalábbis nem látom, hogy lett volna vakbélműtétje
Nemtom mit árul itt a bolt előtt, de vettem egy raklappal :D
Utoljára szerkesztette: ximix, 2021.09.12. 01:47:43 -
Ejj hát nem néztek animéket?
Nem a női ábrás ajtón kel kopogtatni, hanem a másikon.
Valami gazdag, befolyásos japán nőszemélyhez kell beoldalazni, szép szál európai legényként, jó hát 40+-al lehet nem a 20-as lányok állnának sorba hanem 60-70-es mamik, de kint vagy . . .
-
ez a komment nagyon ilyen niceguy leaning cucc....:D -
Nem mondom, hogy leirtam, levettem a bakancslistamrol, de Del-Korea mar sok szempontbol elotte szerepel nalam.
Es oda nem kell szonyeg szelen bekonyorognie magat az embernek.
Szoval, koreai holgyekre jobban ra lehetne cuppani ;-) -
Ja, havi szinten kapunk beutazási előírásokat. Japánnál mindig az van, hogy ha a külügy meghív, akkor mehetsz. -
Nah. Nem a korral van bajom, csak ezzel az egésszel, amennyiben ez valós. Nehogymár csak az jusson előrébb/valamire, aki befekszik valaki ágyába...
Legkorábban előreláthatólag 2022-ben, mert erre az évre Japán már bezárt.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2021.09.11. 19:49:06 -
Mikor indulunk beszerző körútra? XD -
Kikerem a magam es a tobbi 40+ ferfi neveben, akik szivesen, orommel, gyakran es minden lehetoseget megragadva jarnak, dugnak, vagy hazasodnak, csaladot alapitanak 20-as lanyokkal, nokkel!
Tegye fel a kezet az a 40+-os, aki nem (javitom: szivesen gyurne) gyurne maga ala egy jokepu es ruganyos 20-as (azsiai) not!
En jelentkeztem.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2021.09.11. 19:23:30 -
Én nem tudok napirendre térni azon a tényen, hogy Sawano berakta ReoNa-nak és ASCA-nak. Basszus alig 150 cm magas a két lány és a huszas éveik elején járnak, Sawano meg 40+ (pont holnap lesz 41 lol).
Ez nagyon aberrált nekem. Japánban semmi sem szent? Hát hol marad a női nem tisztelete? Ezek után nehéz lesz úgy néznem rájuk, mint eddig.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2021.09.11. 19:01:50 -
Nem csak ezért mondom. Japánban erős a xenofóbia. Lehet hogy több tucat házat, farmot végig kellene nézned, mire találsz egy olyat, ami a, szóba áll külföldiekkel és b, szóba áll veled magánszemélyként. Ha nem munkaadón keresztül próbálkozol lehetsz akármilyen jó, csak egy mocskos külföldi leszel, aki ha úgy van fizetés nélkül lelép... -
"Ha megtehetném, hogy ott éljek, biztos nem mennék..."
Nem tehetem meg. Nem azért mert nem adnának bérbe, meg letelepedés, meg stb.
Nem vagyok már túl fiatal és sajnos az egészégemmel is gondok vannak.
#72263: Amióta bejött az ÁFA, meg a VÁM, egy csomagom esett bele kezdeti időszakba. Jól meg is adóztatták itthon.
Tudni semmit nem tudok. Ezek csak pletykák. Nem a munkáságát méltattam a jóembernek. Minden nő maga dönti el, hogy kinek az ágyába fekszik bele.
-
sok sikert hozzá. :D Nem fogsz találni olyan embert vidéken, aki bármilyen földet, lakást, bármit is bérbe adna neked... :D -
Te többet tudsz, mint én!
Mondjuk én sem szoktam mindent megvenni, főleg amióta kitalálták, hogy Európában mindent is megvámolnak, a magyar posta még arra is vámot és áfát tesz, amire az van írva, hogy ajándék, amit egy külföldi barát küldött...
Bár engem mondjuk a zenéik érdekelnek, nem a személyiségük. Illetve van egy valaki, akinek pont a személyisége érdekel, de az más tészta. Sawano egy csodálatos zeneszerző (animékhez és videójátékokhoz is fantasztikus zenéket alkotott), illetve a popzenei részben (nZk) is baromi jó dolgokat alkot. Mondjuk azt nem tudtam róla, hogy mindenkit felpróbál. Itt-ott olvastam már egy-egy komment formájában, de azt hittem csak vicc, vagy egy rossz nyelvű pletyka (irigykednek, hogy ennyi csinos csajjal dolgozik együtt). Szóval akkor a LiSA-ReoNa-ASCA-Aimer négyesfogat már fel lett próbálva Sawano által?Úgy tűnik, ott sincs új a nap alatt.
Japánban a nagyvárosokat én sem bírnám, mert idehaza sem bírom őket. Már Budapesttől (és attól a lelketlen embertömegtől) is feláll a szőr a hátamon (nem jó értelemben), nameg a közlekedéstől, pedig Tokióhoz/Oszakához képest ez csak egy kicsi és elmaradott település.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2021.09.11. 13:19:22 -
A koncertet láttam. Tettem is fel ide képeket talán.
Nekem sajnos nem telik ilyen-olyan lemez kiadásokra. A kínaiak rendszeresen hozzásegítenek, hogy azért lássak dolgokat.
Így volt ez ebben az esetben is. Éjszaka szépen leballagott, majd a TV-n megnéztem. Jó minőségben teszik fel és alkalmas a nagyképernyős TV-n is a megtekintésre. Hangzása is tökéletes oda.
Az eleje jó volt, a közepe a sok ismeretlen zenével eléggé leült. Nem baj, majd tanul és jobb lesz. A maffia fejű vokalistával meg...na. Éjjel sötétben, napszemüvegben.
Amúgy többen megjegyezték már, hogy ettől a nagymama gönctől meg kellene szabadulnia. Az öltöztetőt meg páros lábbal hátgba rúgni. Nem kell, hogy kitegye az értékeit - teszem hozzá, amúgy egy csinos, fiatal lány - de azért ettől a nagymama féle zsákruha és a "vidékről jöttem, de bőrjakóban alszom" stílustól el kellene köszönni. Legyen ruhában, szoknyában, mit bánom én, de annak legyen már dereka. A bőrkabátban meg láthatóan majdnem elpusztult a koncert alatt is.
Gitározni viszont tud. A kezdeti elektromos gitáros dolgot lehet szerintem később is bele tenni. A macskás, akusztikus gitárral meg olyan természetességgel kíséri magát, hogy öröm nézni. Ilyet is lehet bele tenni következő koncertbe.
Az általad említett hölgyet nem ismerem. Igazándiból nem vagyok otthon a japán zenei iparban sem. Van egy-két kedvenc, azokat nézem, hallgatom és kb ennyi.
Gondolom, a zenei ipar ott is úgy megy, mint máshol. Amelyik zenészre van kereslet, vagyis hozza a bevételt, annak nyomatják a zenéket. Ha nem megy a szekér, elmaradoznak a drága és tehetséges zeneszerzők, nincsenek meghívások, fellépések stb.
Gondolom a hölgy szakaszon ott is van "szereposztó dívány" nevezzük így a dolgot. Miért pont ott ne lenne. A Sawano gyerekről tudni lehet, hogy minden olyan nőt, akivel együtt énekel, azt először "felpróbálja". Elég népes háremmel rendelkezik. A pasikat remélem nem. :)
Abban az országban is a gazdag és befolyásos családok döntenek dolgokról szerintem, így lehet a zeneiparban is.
Ott kellene élni ahoz, hogy ezt megértsük.
Ha megtehetném, hogy ott éljek, biztos nem mennék egy nagyváros közelébe sem. Vidéken, egy kis nyugodt városka, falu vagy mi mellett bérelnék egy kis tanyát, farmot és ott gazdálkodnék. :)
Utoljára szerkesztette: Trucker39, 2021.09.11. 12:44:12 -
Igen, eléggé kapja a hátszelet, meg is lódult a karrierje. Fellépés fellépés hátán, turnék, TV/rádió szereplések, egy rakás új single jelent meg tőle az idén és várhatóan 1 még biztosan lesz (a SAO mozifilm zenéje). A nemrég megjelent Koncertfilmje amúgy baromi színvonalas. Gyönyörű képe és hangzása van annak a Blu-raynek, nem mellesleg teljes zenekari kíséret van, 18 dallal. Nem semmi teljesítmény, nagyon pozitívan csalódtam benne.
De egy másik lánynál is (Milet) is ez történt. 2019-ben debütált vagy 2 kislemezzel, 2020-ban első album + 4 kislemez, az idén meg ráállt a digital single-k kiadására + saját rádióműsort is kapott. A Japán zeneiparban eléggé ismert nevek állnak mellette dalszövegírói (pl. One Ok Rock) és zenei produceri szinten. És nem mellesleg az idei tokiói olimpia záróünnepségén is énekelt...
Nagyon meglepődtem, amikor megláttam, mert még ő sem utalt rá, csak utólag írta ki a közösségi oldalaira, hogy volt egy ilyen is amúgy, de semmi komoly.
Viszont vannak olyanok is, akik már 4-5 éve a porondon vannak és alig kapnak ekkora hátszelet...
Évente 1-2 single, 3-4 fellépés, szökőévente TV-s szereplés. Nem tudom mi alapján megy ez, lehet hogy pofára, mint idehaza. Aki aranyos, szimpi és azt csinálja, ami a rendszerhez kapcsolódik, az bekerül a kalapba, mindenki másnak pedig cancel. Teljesen önálló és mindentől független produkciót és alkotást nem fogadunk el.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2021.09.11. 11:19:39 -
Várható volt.
A piece of blue glass moon zenékkel rendesen oda tette magát.
Alakul szépen a karrier építés.
Utoljára szerkesztette: Trucker39, 2021.09.11. 10:42:15 -
SAO Movie theme song by... ReoNa -
Végre már.
Valaki megtámadta a Takeshi Kitanót szállító autót a tokiói TBS székház előtt egy csákánnyal... A rendőrség letartóztatta az illetőt, személyi sérülés nem történt, a támadás oka ismeretlen. -
D_Cide Traumerei the Animation 2021
Genres: Action, Drama, Fantasy
Egy diák álomszerű harca a egy másik dimenzióban ami a való világra is kiterjed.
-
Jó a reklámvideó is.
Érdekes ez az üzletpolitika.
A felvétel még valamikor augusztus előtt készülhetett. Megvárták, hogy milyen lesz a botrány után a művésznő fogadtatása és csak azután adták ki az engedélyt a reklám megjelentetésére.
Nem lennék meglepve, ha nem lett volna még legalább egy reklám arccal leforgatva ugyan ez a videó és fényképek, stb.
Mivel jó volt a fogadtatás, így gyorsan engedélyezték.
Őszi szezont másodikán kezdeni reklámozni, már kicsit késő.
-
LiSA-san új mellékprojektje
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2021.09.02. 10:26:02 -
"Hátránya talán, hogy elég kiszámítható"
tessék
Tsuneo egyetemen tanul és mellette keményen dolgozik több mellékállásban is, hogy megvalósíthassa álmát és eljusson Mexikóba, és tengerbiológusként halakat tanulmányozzon.
Az egyik mellékállásban a helyi kardiskolában dolgozikSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ahol megfigyeli az oktató mozdulatait takarítás közben, hazafelé az elhagyott fűrésztelepen gyakorolja az eltanult mozdulatokat az általa készített bábukon.
Az egyetemi évek letelte után valóra válhat álma és elutazik Mexikóba.
Megismerkedik Josééval, aki egy zárkózott, születésétől fogva tolószékbe kényszerült transznemű lány, aki korán elveszítette szüleit és a nagymamájával él, és a világ számára egy elég veszedelmes hely.
Joséé édesapja kovács volt, annak megmaradt műhelyében tölti ideje nagy részét, különféle dísztárgyakat kovácsolva, míg egy nap megtalálja apja iratait ahol a mesterfogásokat jegyzetelte le.
Tsuneo jól érzi magát a helyi tenger élővilágát tanulmányozva, de egy napon furcsa eseményre figyel fel, amely felkelti érdeklődését és nyomozásba kezd.
A nyomozás során felfedi a rejtélyt a Joséé szüleiről, akik a lányuk nemváltó műtétjére kértek pénzt a helyi drogbárótól, cserébe nekik dolgoztak drogfutárként, amikor az egyik szállítmány során halálos balesetet szenvedtek.
A drogbáró is felfigyel Tsuneora, aki akaratlanul elvezeti Josééhoz őket. A drogbáró követeli a tartozását és megfenyegeti Joséé nagymamáját, hogy fizessen.
Próbálják a pénzt előteremteni minden módon, de sajnos nem sikerül határidőre előteremteni a pénzt, a drogbáró ezért lelövi Joséé nagymamáját.
Joséé és Tsuneo nem tudják mitévők legyenek.
Jossé apja régi jegyzetei segítségével befejezi az apja által készített félkész katanát.
A drogbáró emberi ismét meglátogatják Joséét a tartozás behajtása végett, mivel a pénz még mindig nincs ezért elakarják törni a lábát, de Tsuneo közbe lép és a Joséé által készített katanával kivégzi a drogbáró embereit.
Innen már nincs vissza út és a két barát elindul leszámolni a drogbáróval és olyan dolgokat tapasztalnak meg, amelyeket azelőtt még sosem...
Romantikus dráma, itt-ott kis humorral.
Utoljára szerkesztette: ximix, 2021.09.01. 10:33:29 -
-
Nagydög #72251 Hoho, ezt mar eleg regen varom, hogy kijojjon. -
Josee to Tora to Sakana-tachi (AniDB): Tsuneo egyetemen tanul és mellette keményen dolgozik több mellékállásban is, hogy megvalósíthassa álmát és eljusson Mexikóba, és tengerbiológusként halakat tanulmányozzon. Josee egy zárkózott, születésétől fogva tolószékbe kényszerült lány, aki a nagymamájával él, és a világ számára egy elég veszedelmes hely. Véletlen találkozásuk mindkettejük életét gyökeresen megváltoztatja, és olyan dolgokat tapasztalnak meg, amelyeket azelőtt még sosem...
Romantikus dráma, itt-ott kis humorral. Egész jó volt, végig lekötött, pedig anime filmtől szokatlanul hosszú (1:30+, és a levezetés alatt, meg a végén is vannak plusz jelenetek). Hátránya talán, hogy elég kiszámítható, és nagyon japán, nem lennék meglepve, ha rövid időn belül lenne tévés feldolgozás is belőle, mert nagyon oda kívánkozik (hacsak nincs már). Az animációt a bones csinálta, elég jó és részletes, bár nálam a kép széle felé enyhe, fura színeltolódás volt észrevehető többször is (nem tudom, ez a kódolás hibája, vagy az eredeti nyersanyag ilyen, friss mpv-vel néztem). 7/10 -
Azért is írtam, hogy nagyon hasonlít LiSA nagyjából 20 éves korában készült képeihez.
Ha a jóemberhez mérjük a magasságát, akkor még talán a magassága is egyezik.
Akkoriban viselt ilyen típusú hajat, mint most a kislány. Alkatuk is hasonló. Az meg, hogy közben el telt vagy 15 év, arról senki nem tehet.
Az Instát azért nem említettem, mert rendszeresen, vagyis naponta nézem és követem, de az ott megjelenő képekkel mit kezdjek? A gyűjteményembe nem tehetem, mert olyan picikék.
Csak újságokból, meg Twitter-l lehet érdemben megfelelő méretű képket beszerezni.
-
Ennek örülök, olvastam a Twittert én is. Kezd ismét aktív lenni. Az a könyv már megjelent 1-2 hete, csak akkor az állapota miatt nem volt Tweet róla. De az Instagramján több képet találsz a fotókönyvről és az abban látható fotókról. Nyilván nem mindet, de több, mint, ami Twitteren van. -
sötét, hosszú haja van és fiatal. Pont mint a lisa.............. -
Szerencsére kezd visszatérni a művésznő életkedve.
A két egymást követő koncert jól sikerült és rengeteg pozitív energiát kapott a rajongóitól.
Tegnap reggel megköszönte a rajongóinak a bizalmat, stb.
Ma már volt bejegyzése a Twitteren is.
Itt is először megköszönte a rajongóknak, hogy sokan elmentek a koncertekre.
Utána meg valami könyv vagy album jelenik meg róla is abból mutogat - igen jó - képeket.
Ezeket ha feltöltené jobb minőségben, gyorsan leszedném, de rutinos és nem fogja. Vegye meg, aki kíváncsi rá.
Koncert után láthatólag jól érezte magát.
Hoztam néhány képet a "dolog"-ról is.
Az új barátosnő.
A magassága is, a kinézete is szinte teljesen olyan mint LiSA 20 éves korában. Arcát nem látjuk sajnos.
A következő képek a nyomozó riporter és a jóember találkozásáról.
Szabad fordításban a beszélgetés:
- Üdvözlöm!
- Jó napot!
- Ismeri ön ....t?
- Nem, ki az?
- Megengedi, hogy mutassak valamit a telefonomon?
- Persze!
- Nos, ő rá lennék kíváncsi, akivel együtt sétálnak ki LiSA-val közös otthonukból!
- Hagyjon békén!