72793
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • IMYke2.0.0.0
    Nem mondom, hogy leirtam, levettem a bakancslistamrol, de Del-Korea mar sok szempontbol elotte szerepel nalam.
    Es oda nem kell szonyeg szelen bekonyorognie magat az embernek.
    Szoval, koreai holgyekre jobban ra lehetne cuppani ;-)
  • RelakS
    Ja, havi szinten kapunk beutazási előírásokat. Japánnál mindig az van, hogy ha a külügy meghív, akkor mehetsz.
  • TBTPumpa
    Nah. Nem a korral van bajom, csak ezzel az egésszel, amennyiben ez valós. Nehogymár csak az jusson előrébb/valamire, aki befekszik valaki ágyába...

Legkorábban előreláthatólag 2022-ben, mert erre az évre Japán már bezárt.
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2021.09.11. 19:49:06
  • RelakS
    Mikor indulunk beszerző körútra? XD
  • IMYke2.0.0.0
    Kikerem a magam es a tobbi 40+ ferfi neveben, akik szivesen, orommel, gyakran es minden lehetoseget megragadva jarnak, dugnak, vagy hazasodnak, csaladot alapitanak 20-as lanyokkal, nokkel!

Tegye fel a kezet az a 40+-os, aki nem (javitom: szivesen gyurne) gyurne maga ala egy jokepu es ruganyos 20-as (azsiai) not!
    En jelentkeztem.
    Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2021.09.11. 19:23:30
  • TBTPumpa
    Én nem tudok napirendre térni azon a tényen, hogy Sawano berakta ReoNa-nak és ASCA-nak. Basszus alig 150 cm magas a két lány és a huszas éveik elején járnak, Sawano meg 40+ (pont holnap lesz 41 lol).
    Ez nagyon aberrált nekem. Japánban semmi sem szent? Hát hol marad a női nem tisztelete? Ezek után nehéz lesz úgy néznem rájuk, mint eddig.
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2021.09.11. 19:01:50
  • LasDen #72266
    Nem csak ezért mondom. Japánban erős a xenofóbia. Lehet hogy több tucat házat, farmot végig kellene nézned, mire találsz egy olyat, ami a, szóba áll külföldiekkel és b, szóba áll veled magánszemélyként. Ha nem munkaadón keresztül próbálkozol lehetsz akármilyen jó, csak egy mocskos külföldi leszel, aki ha úgy van fizetés nélkül lelép...
  • Trucker39
    "Ha megtehetném, hogy ott éljek, biztos nem mennék..."
    Nem tehetem meg. Nem azért mert nem adnának bérbe, meg letelepedés, meg stb.
    Nem vagyok már túl fiatal és sajnos az egészégemmel is gondok vannak.

#72263: Amióta bejött az ÁFA, meg a VÁM, egy csomagom esett bele kezdeti időszakba. Jól meg is adóztatták itthon.
    Tudni semmit nem tudok. Ezek csak pletykák. Nem a munkáságát méltattam a jóembernek. Minden nő maga dönti el, hogy kinek az ágyába fekszik bele.
  • LasDen #72264
    sok sikert hozzá. :D Nem fogsz találni olyan embert vidéken, aki bármilyen földet, lakást, bármit is bérbe adna neked... :D
  • TBTPumpa
    Te többet tudsz, mint én!
    Mondjuk én sem szoktam mindent megvenni, főleg amióta kitalálták, hogy Európában mindent is megvámolnak, a magyar posta még arra is vámot és áfát tesz, amire az van írva, hogy ajándék, amit egy külföldi barát küldött...
    Bár engem mondjuk a zenéik érdekelnek, nem a személyiségük. Illetve van egy valaki, akinek pont a személyisége érdekel, de az más tészta. Sawano egy csodálatos zeneszerző (animékhez és videójátékokhoz is fantasztikus zenéket alkotott), illetve a popzenei részben (nZk) is baromi jó dolgokat alkot. Mondjuk azt nem tudtam róla, hogy mindenkit felpróbál. Itt-ott olvastam már egy-egy komment formájában, de azt hittem csak vicc, vagy egy rossz nyelvű pletyka (irigykednek, hogy ennyi csinos csajjal dolgozik együtt). Szóval akkor a LiSA-ReoNa-ASCA-Aimer négyesfogat már fel lett próbálva Sawano által? Úgy tűnik, ott sincs új a nap alatt.
    Japánban a nagyvárosokat én sem bírnám, mert idehaza sem bírom őket. Már Budapesttől (és attól a lelketlen embertömegtől) is feláll a szőr a hátamon (nem jó értelemben), nameg a közlekedéstől, pedig Tokióhoz/Oszakához képest ez csak egy kicsi és elmaradott település.
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2021.09.11. 13:19:22
  • Trucker39
    A koncertet láttam. Tettem is fel ide képeket talán.

Nekem sajnos nem telik ilyen-olyan lemez kiadásokra. A kínaiak rendszeresen hozzásegítenek, hogy azért lássak dolgokat.
    Így volt ez ebben az esetben is. Éjszaka szépen leballagott, majd a TV-n megnéztem. Jó minőségben teszik fel és alkalmas a nagyképernyős TV-n is a megtekintésre. Hangzása is tökéletes oda.

Az eleje jó volt, a közepe a sok ismeretlen zenével eléggé leült. Nem baj, majd tanul és jobb lesz. A maffia fejű vokalistával meg...na. Éjjel sötétben, napszemüvegben.

Amúgy többen megjegyezték már, hogy ettől a nagymama gönctől meg kellene szabadulnia. Az öltöztetőt meg páros lábbal hátgba rúgni. Nem kell, hogy kitegye az értékeit - teszem hozzá, amúgy egy csinos, fiatal lány - de azért ettől a nagymama féle zsákruha és a "vidékről jöttem, de bőrjakóban alszom" stílustól el kellene köszönni. Legyen ruhában, szoknyában, mit bánom én, de annak legyen már dereka. A bőrkabátban meg láthatóan majdnem elpusztult a koncert alatt is.

Gitározni viszont tud. A kezdeti elektromos gitáros dolgot lehet szerintem később is bele tenni. A macskás, akusztikus gitárral meg olyan természetességgel kíséri magát, hogy öröm nézni. Ilyet is lehet bele tenni következő koncertbe.

Az általad említett hölgyet nem ismerem. Igazándiból nem vagyok otthon a japán zenei iparban sem. Van egy-két kedvenc, azokat nézem, hallgatom és kb ennyi.

Gondolom, a zenei ipar ott is úgy megy, mint máshol. Amelyik zenészre van kereslet, vagyis hozza a bevételt, annak nyomatják a zenéket. Ha nem megy a szekér, elmaradoznak a drága és tehetséges zeneszerzők, nincsenek meghívások, fellépések stb.

Gondolom a hölgy szakaszon ott is van "szereposztó dívány" nevezzük így a dolgot. Miért pont ott ne lenne. A Sawano gyerekről tudni lehet, hogy minden olyan nőt, akivel együtt énekel, azt először "felpróbálja". Elég népes háremmel rendelkezik. A pasikat remélem nem. :)

Abban az országban is a gazdag és befolyásos családok döntenek dolgokról szerintem, így lehet a zeneiparban is.

Ott kellene élni ahoz, hogy ezt megértsük.

Ha megtehetném, hogy ott éljek, biztos nem mennék egy nagyváros közelébe sem. Vidéken, egy kis nyugodt városka, falu vagy mi mellett bérelnék egy kis tanyát, farmot és ott gazdálkodnék. :)

Utoljára szerkesztette: Trucker39, 2021.09.11. 12:44:12
  • TBTPumpa
    Igen, eléggé kapja a hátszelet, meg is lódult a karrierje. Fellépés fellépés hátán, turnék, TV/rádió szereplések, egy rakás új single jelent meg tőle az idén és várhatóan 1 még biztosan lesz (a SAO mozifilm zenéje). A nemrég megjelent Koncertfilmje amúgy baromi színvonalas. Gyönyörű képe és hangzása van annak a Blu-raynek, nem mellesleg teljes zenekari kíséret van, 18 dallal. Nem semmi teljesítmény, nagyon pozitívan csalódtam benne.
    De egy másik lánynál is (Milet) is ez történt. 2019-ben debütált vagy 2 kislemezzel, 2020-ban első album + 4 kislemez, az idén meg ráállt a digital single-k kiadására + saját rádióműsort is kapott. A Japán zeneiparban eléggé ismert nevek állnak mellette dalszövegírói (pl. One Ok Rock) és zenei produceri szinten. És nem mellesleg az idei tokiói olimpia záróünnepségén is énekelt...
    Nagyon meglepődtem, amikor megláttam, mert még ő sem utalt rá, csak utólag írta ki a közösségi oldalaira, hogy volt egy ilyen is amúgy, de semmi komoly.

Viszont vannak olyanok is, akik már 4-5 éve a porondon vannak és alig kapnak ekkora hátszelet...
    Évente 1-2 single, 3-4 fellépés, szökőévente TV-s szereplés. Nem tudom mi alapján megy ez, lehet hogy pofára, mint idehaza. Aki aranyos, szimpi és azt csinálja, ami a rendszerhez kapcsolódik, az bekerül a kalapba, mindenki másnak pedig cancel. Teljesen önálló és mindentől független produkciót és alkotást nem fogadunk el.
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2021.09.11. 11:19:39
  • Trucker39
    Várható volt.
    A piece of blue glass moon zenékkel rendesen oda tette magát.
    Alakul szépen a karrier építés.

Utoljára szerkesztette: Trucker39, 2021.09.11. 10:42:15
  • TBTPumpa
    SAO Movie theme song by... ReoNa
  • Trucker39
    Végre már.
  • PetruZ
    Valaki megtámadta a Takeshi Kitanót szállító autót a tokiói TBS székház előtt egy csákánnyal... A rendőrség letartóztatta az illetőt, személyi sérülés nem történt, a támadás oka ismeretlen.
  • ximix #72256
    D_Cide Traumerei the Animation 2021
    Genres: Action, Drama, Fantasy

Egy diák álomszerű harca a egy másik dimenzióban ami a való világra is kiterjed.

• Trucker39
    Jó a reklámvideó is.

Érdekes ez az üzletpolitika.

A felvétel még valamikor augusztus előtt készülhetett. Megvárták, hogy milyen lesz a botrány után a művésznő fogadtatása és csak azután adták ki az engedélyt a reklám megjelentetésére.

Nem lennék meglepve, ha nem lett volna még legalább egy reklám arccal leforgatva ugyan ez a videó és fényképek, stb.

Mivel jó volt a fogadtatás, így gyorsan engedélyezték.

Őszi szezont másodikán kezdeni reklámozni, már kicsit késő.
  • TBTPumpa
    LiSA-san új mellékprojektje

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2021.09.02. 10:26:02
  • ximix #72253
    "Hátránya talán, hogy elég kiszámítható"
    tessék
    Tsuneo egyetemen tanul és mellette keményen dolgozik több mellékállásban is, hogy megvalósíthassa álmát és eljusson Mexikóba, és tengerbiológusként halakat tanulmányozzon.
    Az egyik mellékállásban a helyi kardiskolában dolgozik
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    ahol megfigyeli az oktató mozdulatait takarítás közben, hazafelé az elhagyott fűrésztelepen gyakorolja az eltanult mozdulatokat az általa készített bábukon.
    Az egyetemi évek letelte után valóra válhat álma és elutazik Mexikóba.

Megismerkedik Josééval, aki egy zárkózott, születésétől fogva tolószékbe kényszerült transznemű lány, aki korán elveszítette szüleit és a nagymamájával él, és a világ számára egy elég veszedelmes hely.
    Joséé édesapja kovács volt, annak megmaradt műhelyében tölti ideje nagy részét, különféle dísztárgyakat kovácsolva, míg egy nap megtalálja apja iratait ahol a mesterfogásokat jegyzetelte le.

Tsuneo jól érzi magát a helyi tenger élővilágát tanulmányozva, de egy napon furcsa eseményre figyel fel, amely felkelti érdeklődését és nyomozásba kezd.
    A nyomozás során felfedi a rejtélyt a Joséé szüleiről, akik a lányuk nemváltó műtétjére kértek pénzt a helyi drogbárótól, cserébe nekik dolgoztak drogfutárként, amikor az egyik szállítmány során halálos balesetet szenvedtek.
    A drogbáró is felfigyel Tsuneora, aki akaratlanul elvezeti Josééhoz őket. A drogbáró követeli a tartozását és megfenyegeti Joséé nagymamáját, hogy fizessen.
    Próbálják a pénzt előteremteni minden módon, de sajnos nem sikerül határidőre előteremteni a pénzt, a drogbáró ezért lelövi Joséé nagymamáját.
    Joséé és Tsuneo nem tudják mitévők legyenek.
    Jossé apja régi jegyzetei segítségével befejezi az apja által készített félkész katanát.

A drogbáró emberi ismét meglátogatják Joséét a tartozás behajtása végett, mivel a pénz még mindig nincs ezért elakarják törni a lábát, de Tsuneo közbe lép és a Joséé által készített katanával kivégzi a drogbáró embereit.
    Innen már nincs vissza út és a két barát elindul leszámolni a drogbáróval és olyan dolgokat tapasztalnak meg, amelyeket azelőtt még sosem...

Romantikus dráma, itt-ott kis humorral.

Utoljára szerkesztette: ximix, 2021.09.01. 10:33:29
  • Trucker39
  • Nagydög
    Hoho, ezt mar eleg regen varom, hogy kijojjon.
  • PetruZ
    Josee to Tora to Sakana-tachi (AniDB): Tsuneo egyetemen tanul és mellette keményen dolgozik több mellékállásban is, hogy megvalósíthassa álmát és eljusson Mexikóba, és tengerbiológusként halakat tanulmányozzon. Josee egy zárkózott, születésétől fogva tolószékbe kényszerült lány, aki a nagymamájával él, és a világ számára egy elég veszedelmes hely. Véletlen találkozásuk mindkettejük életét gyökeresen megváltoztatja, és olyan dolgokat tapasztalnak meg, amelyeket azelőtt még sosem...
    Romantikus dráma, itt-ott kis humorral. Egész jó volt, végig lekötött, pedig anime filmtől szokatlanul hosszú (1:30+, és a levezetés alatt, meg a végén is vannak plusz jelenetek). Hátránya talán, hogy elég kiszámítható, és nagyon japán, nem lennék meglepve, ha rövid időn belül lenne tévés feldolgozás is belőle, mert nagyon oda kívánkozik (hacsak nincs már). Az animációt a bones csinálta, elég jó és részletes, bár nálam a kép széle felé enyhe, fura színeltolódás volt észrevehető többször is (nem tudom, ez a kódolás hibája, vagy az eredeti nyersanyag ilyen, friss mpv-vel néztem). 7/10
  • Trucker39
    Azért is írtam, hogy nagyon hasonlít LiSA nagyjából 20 éves korában készült képeihez.
    Ha a jóemberhez mérjük a magasságát, akkor még talán a magassága is egyezik.
    Akkoriban viselt ilyen típusú hajat, mint most a kislány. Alkatuk is hasonló. Az meg, hogy közben el telt vagy 15 év, arról senki nem tehet.
  • Trucker39
    Az Instát azért nem említettem, mert rendszeresen, vagyis naponta nézem és követem, de az ott megjelenő képekkel mit kezdjek? A gyűjteményembe nem tehetem, mert olyan picikék.
    Csak újságokból, meg Twitter-l lehet érdemben megfelelő méretű képket beszerezni.
  • TBTPumpa
    Ennek örülök, olvastam a Twittert én is. Kezd ismét aktív lenni. Az a könyv már megjelent 1-2 hete, csak akkor az állapota miatt nem volt Tweet róla. De az Instagramján több képet találsz a fotókönyvről és az abban látható fotókról. Nyilván nem mindet, de több, mint, ami Twitteren van.
  • LasDen #72246
    sötét, hosszú haja van és fiatal. Pont mint a lisa..............
  • Trucker39
    Szerencsére kezd visszatérni a művésznő életkedve.

A két egymást követő koncert jól sikerült és rengeteg pozitív energiát kapott a rajongóitól.
    Tegnap reggel megköszönte a rajongóinak a bizalmat, stb.

Ma már volt bejegyzése a Twitteren is.
    Itt is először megköszönte a rajongóknak, hogy sokan elmentek a koncertekre.
    Utána meg valami könyv vagy album jelenik meg róla is abból mutogat - igen jó - képeket.
    Ezeket ha feltöltené jobb minőségben, gyorsan leszedném, de rutinos és nem fogja. Vegye meg, aki kíváncsi rá.

Koncert után láthatólag jól érezte magát.

Hoztam néhány képet a "dolog"-ról is.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Az új barátosnő.

A magassága is, a kinézete is szinte teljesen olyan mint LiSA 20 éves korában. Arcát nem látjuk sajnos.

A következő képek a nyomozó riporter és a jóember találkozásáról.

Szabad fordításban a beszélgetés:

- Üdvözlöm!
    - Jó napot!
    - Ismeri ön ....t?
    - Nem, ki az?
    - Megengedi, hogy mutassak valamit a telefonomon?
    - Persze!
    - Nos, ő rá lennék kíváncsi, akivel együtt sétálnak ki LiSA-val közös otthonukból!
    - Hagyjon békén!

• TBTPumpa
    Na ezt nem tudtam. Temérdek új infó számomra. Azt hittem, hogy csak beteg és azért nem koncertezik, de akkor a tapló férje miatt volt az egész. Remélem dobja a jelenlegi pasiját, ha eddig nem tette.
    Bízom benne, hogy legközelebb érettebb pasit választ maga mellé, nem pedig ilyen anyakomplexusos gyermekpalántát.

Dehát a pasi nagy név, elismert ember és sok pénz visz haza, akkor csakis nyerő választás lehet férjnek is. LiSA pls, 30 felett ennyire már nem szabad naivnak lenni.
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2021.08.31. 09:22:21
  • Trucker39
    Ilyesmiről nem tudok.

Még néhány apró részlet kiderült közben. Vagyis tegnap óta találtam rá.

- Az akcióban részt vevő kisleányt nem nevezik nevén, nem mutatják az arcát, stb. Még az sem 100%-ig biztos, hogy 20 éves elmúlt. Ott ugye a felnőtt kor a 20 év. Ez még problémákat okozhat. Amúgy csinos, vékony, magas lány, középhosszú, barna hajjal. Amikor megláttam a fotókat róla, egyből LiSA 20 éves leány képei jutottak róla eszembe.
    - Másik dolog, hogy a jóember gondolkodik a visszavonulásán. Mármint a szinkron munkáktól és a zenéléstől. Ebben van egy kis bibi. A leány eldicsekedett a barátnőinek, hogy meghallgathatott egy olyan számot (anime, vagy a banda zenéjét, nem tudom), ami szigorú jogvédelem alatt állt. Egészen a kiadás pillanatáig. Valami miatt nagyon szigorúan veszik ezt a dolgot ott. Most súlyos pénz büntetésre számíthat. Amíg nincs kifizetve, nem mehet sehová.
    - Már tavaly év végén találkozgattak egymással. Mármint a jóember, meg a kislány. Többször hotelekben, itt-ott. Meg a családi fészekben is. Nem rejtette véka alá a kislány a véleményét LiSA-ról. Jókat nevetgéltek barátnőivel rajta.
    - A művésznő is gyakran panaszkodott barátainak, hogy sokat iszik az ember, mikor együtt vannak otthon. Sokat veszekednek. Az ő általa megálmodott biztonságot nyújtó családi otthon nem létezik sajnos.
    - Ha már piszkos anyagiak... Utána néztem, mégis mennyit is kereshetnek. Szerencsém volt, mert mind a két érintett félnek meg van becsülve (pontos számítás nincs), a 2020 évi jövedelme. A jóember jövedelme a zenélésből, meg a szinkron munkálatokból: Tíz millió Yen. Szép pénz ugye? Akkor most érdemes figyelni. Összekalkulálták a művésznő 2020 évi jövedelmét is. Előadói, lemezkiadási, szövegírói jogdíjak. Reklám bevételek (YT, újságok, stb). TV élő műsorokban fellépések, stb. Bizsu bolt. Meg a speciális kockás ruha stílus szalon vagy mi, aminek ő a tulajdonosa. Mindent összevetve: Száz millió Yen a tavalyi évi bevétele. Hangsúlyozom, ezek becsült értékek. A publikusan elérhető adatokat összeadogatták és úgy nagyjából van kikalkulálva.
    - Volt nyomozás is a sajtó részéről és bizony ők buktatták le a jóembert. A kisleány ezután törölt mindent a közösségi oldalról. Az a fej mindent elmond, mikor megmutatta neki a riporter azt a képet, amin közösen lopakszanak a kisleánnyal. Jellegzetes pánik a szemekben és az azonnali menekülés.
    Utoljára szerkesztette: Trucker39, 2021.08.29. 20:59:45
  • LasDen #72242
    Evangelion 3.0+1.0: Thrice Upon a Time

Ez a nap is elérkezett. 11 év után vége. Akkor is tudtam már, hogy sokat kell várni az utolsó filmre, de nem ennyit. Én '17 körülre raktam akkor. Csak 4 évet tévedtem... :D

Az a döntés, hogy lassan indul a film, nagyon jó volt. Gondolom érezte Anno, hogy sok lesz ez a lassúság, így elé berakott egy random pörgős akció jelenetet, hogy behúzza az embereket. Aztán mindig egyre feljebb kapcsolunk. Amíg a végén el nem gurul a gyógyszer és nincs megállás a mindfuck vonaton. Majd vége. Én pedig sírvahányósan bőgök...:D nem, de azért folyik a csap....

(ha őszinte vagyok, akkor azt mondom, hogy 9, de nem vagyok és mindenki le van ejtve)10/10
    Utoljára szerkesztette: LasDen, 2021.08.29. 18:33:56
  • LasDen #72241
    jaaa, hogy csak megcsalták. Szomorú. De amilyen körmönfontan írtál róla először minimum szifiliszesnek kellett volna lennie... :D
  • ximix #72240
    A héten jött szembe ez az anime Buki yo Saraba / A Farewell to Arms 2013, kár hogy csak egy részes volt.
  • ximix #72239
    Remélem talpra áll, van még elég majom a fán.
    Amúgy meg előnyt is tud kovácsolni belőle , most már a megcsalós, szakítós dalokat igazi beleéléssel tudja énekelni. . .
  • Trucker39
    Fizikálisan semmi baja nem lett.
    Ha csak nem kalapálták el egymást. Bár azt nem hiszem.
    Megviselte, hogy megcsalták és a szégyen, amit arrafelé, úgy tudom, nagyon komolyan vesznek.
    Nem akart, nem tudott emberek elé állni.
    A mai koncertre is csak néhány napja kezdték el a próbákat ismét.

Nem tudom, mennyire követitek, gondolom semennyire. Ezért is írom, hogy komoly baj volt, van.
    A Twitterre naponta minden vackot kiposztolt. Még mikor mindenki bevolt zárva úgymond a karanténba, még akkor is. Sütögetett otthon - bozalmasan sikerült - kiposztolta. Átkente a körmeit valami nyavajával, kiposztolta. Ha az égegyadta világon semmi nem történt, akkor meg azt posztolta ki, hogy most ő unatkozik és szeretne már koncertre próbálni.

Ezt csak azért írom le, hogy érthetőbb legyen a dolog. Amióta hivatalosan bejelentették (LISA STAFF), hogy pihenőre megy, egy kanyi betűt nem írt a Twitterre. sem máshová. Ja és azóta sem. Sem képek, semmi.

Kicsit aggódni kezdtem néhány nap után és elkezdtem feltúrni a japán bulvár sajtót. Onnan szedegettem össze az információkat.
    Abból a szempontból megnyugodtam, hogy sehol nem említik, hogy beteg, csak annyit hogy hirtelen megfáradt a koncertezéstől és pihenésre vágyik.
    Ez viszont bődületes marhaság, ismerve ennek a hölgyemények a habitusát. Ha vége egy koncertnek, úgy kell szinte lerángatni a színpadról. Már a takarítók is mennének haza, Őt még a színpadon eszi a fene. Ő ilyen. Minden koncertet 100 %-n pörgeti a végéig. Utána nem győzik jegelni a hangszálait, mert beszélni sem nagyon tud.
    Nagy lelkesen felkészült a 10 éves érfordulóra, még nagyobb lelkesedéssel belefogott a Ladybug koncert körútba. Végre, van közönség. Ez a nő elhervad, ha nem szerepelhet közönség előtt.
    Erre benyögik, hogy 2-3 előadás után elfáradt. Ja persze. Máskor az egész éves koncert turnét lenyomja és meg sem látszik rajta.
    Attól tartottam, hogy elkapta a COVID vackot, de nem.
    Csak a párja kicseszett vele, meg majdnem a karrierjével is. Ez a nő az életét, egészségét, mindenét tette fel arra, hogy elismerjék és befusson.
    Végre sikerült, erre ez a majompalánta kicseszik vele.

Remélem, a rajongók, a részvényesek, pénz emberek kitartanak mellette és tovább csinálhatja azt, amit szeret.
    Erre ad reményt, hogy nem törölték a további koncerteket, hanem most pótolják, amit lehet.
    Nagyon pozitív a rajongók visszajelzése jelenleg. Ez nagyon fontos. A részvényesek, befektetők meg... előbb megszámolják a negyed, fél éves bevételt és utána döntik el.

Röviden összefoglalva az előzményeket:

A 10 éves koncertezése közepette a férjura több alkalommal találkozott egy 20 éves rajongójával (mármint a sajátjával) és egyik alkalomal felvitte a saját, LiSA-val közös otthonukba is. Miközben az asszony a színpadon dolgozott, vagy túrnézott, ez nem derült ki pontosan. A lakásban kicsit több mint két órát kellemesen eltöltöttek. Itt, vagy kicsivel később a lelkes rajongó lány azonnal eldicsekedett közösségi médiában ismerőseinek, hogy micsoda komoly szerzeménye lett. Fótókkal persze, mert máshogyan a barátnői úgy sem hinnének neki (ezek a képek eltüntek, nem lehet elővadászni). Ebből kisebb hír lett egy helyi médiában, amit felkapott egy ismertebb bulvár lap. Ők még nyomozásba is kezdtek és összerakták az egész történetet, majd meg is jelentették. Botrány=nagyobb látogatottság=több pénz.

Utána persze, hogy kitudódott, ment a számon kérés, stb. Innetől már semmit nem lehet tudni. Mindössze annyit, hogy a fiatalember egyik alkalommal, néhány nappal, héttel az eset után öngyilkossággal fenyegetőzött. Ezt sajnos nem sikerült megerősítenie egyik lapnak sem, így ez csak pletyka szinten van. Azonnal mind a két erintett lemondott minden munkát, fellépést, stb. Fáradságra hivatkozva. Ennek lassan egy hónapja. Közben a fiatalembernek számos munkáját visszamondták. nem kérik a részvételét.
    LiSA azóta sem jelent meg a nyilvánosság előtt semmilyen formában. Sajtónak nem nyilatkozott, közösségi médiában egy szót sem ír. Ma jelent meg először nyilvánosan a koncerten. Láthatóan nem boldog. Rengeteg képét videóit szoktam nézni. Elhihetitek nekem.
    Most itt tart a történet. Mint korábban írtam, remélhetőleg túl jut ezen az állapoton hamar.
  • LasDen #72237
    Kankós lett v mi? Írd má le rendesen ha már belengeted. FAsznak kerülgetni itt feleslegesen... :D
  • Trucker39
    Meggyógyult. Fogjuk rá.

Ma volt az első koncertje. Láthatólag sokat változott. Fogyott is, pedig nem nagyon volt miből. Meg a haja is más lett.
    Remélhetőleg talpra áll.
    Aki követte az eseményeket a hírekben, az tudja, hogy miféle "betegsége" volt.
    A "jóember" aki okozta, lehet hogy rá fog faragni a dologra. Szinte minden fellépését, szinkon munkáinak egy részét visszamondták neki. Van egy nagyon fontos szinkron munkája, ott nem merték, mert a hívők gyújtogatni kezdtek volna.
    Nem ismerem az ottani viszonyokat az ilyen...betegségek terén, de bizonyára egyikük munkájára sem lesz jó hatással a dolog.
    Amúgy magán véleményem, hogy ha a jó ember elégedetlen volt - előfordul az ilyen - akkor csinálhatta volna diszkrétebben is a dolgot. Így, hogy a saját otthonukat használta erre a célra, egyrészt aljas húzásnak tartom, másrészt meg bunkóságnak. Nem látok bele a fizetési jegyzékükbe, de szerintem a művésznő jelentősen nagyobb bevétellel rendelkezik a fellépések, meg az ezzel járó dolgokkal kapcsolatban. Hozzá jönnek a jogdíjak, stb. E mellett egy divatmárkának is az arca, meg talán rész tulajdonosa is. Ezeket a kockás ruhákat nyomatják. Nem értek hozzá...mindegy is.

A jó ember meg zenélget, meg szinkronizál, mikor van munka.

Az sem volt szép, mikor a jóember az eset után öngyilkossággal fenyegetőzött. Ő tömi a fiatal és láthatólag buta csirkét, kibukik a dolog és még ő van megsértődve.
    Amúgy meg olyan rajongó csirkét kellett volna választania, aki az esemény után nem dicsekszik el a közösségi médiában öt perccel az eset után, hogy neki megvolt.
    Másik aljasság, hogy mindezt akkor, mikor a művésznő úgymond dolgozni volt. Épp koncertezett a 10 éves évforduló alkalmából.
    Remélem, a művésznő felül emelkedik ezeken a dolgokon, a jóembert meg útjára engedi.

• CSOCSO
  • Seth
    A 4. rész még rosszabb lesz értelmezés szempontjából :D Addig volt jó amíg a hétköznapi dolgokat mutatták, hogyan élnek. Aztán agyfasz
  • CSOCSO
    Meglestem az Evangelion 3.33 at. Hat igen. Ez mar az a resz ami utan az ember csak pislog, hogy most MIVAN? Nemsokat erteni az egeszbol. Kb mindjart keresek valami youtube videot ahol elmagyarazzak, hogy mit lattam.