Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
V9ykn8_TZL0
a következõ filmekhez keresek magyar feliratot:
Zone of the Enders - Idolo
Armitage_III_OVA
Blame
Hellsing részek
Elõre is köszi.
szevasztok
\"... Ha mindig kék az ég, ha mindig zöld a fű, ha nincsenek problémák, de mindenki tetű! ...
Állítólag van valami másik film is GITS: stand alon complex azt is meg kéne szereznem 😊
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Hogyha egy emberi agyat áttolnak egy (agy)fémimplantba akkor az már nem is ember, vagy igen?
Tehát az AIt és az ember között csak az agy a döntõ nem?
Amúgy nem számítottam rá hogy ilyen durván cyberpunk lesz 😊
Tudna nekem valaki adni címeket, ahonnan lehet letölteni ilyen játékokat (mármint Hentai)...
Segítséget elöre is köszi!
Hail to all ANIME, MANGA & HENTAI FUN!

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
KoЯn
KoЯn
V9ykn8_TZL0

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
KoЯn
KoЯn
???
-Hát DRAGONBÓL
Jó szar volt, mi?

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
http://aoianime.animehq.hu/index.php?oldal=alapanime
\"... Ha mindig kék az ég, ha mindig zöld a fű, ha nincsenek problémák, de mindenki tetű! ...
๏̯͡๏﴿
nem tom címet, régebben láttam, csak emlékeztem vegitának öltözött csávóra😊
๏̯͡๏﴿
KoЯn
KoЯn
KoЯn

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
nekem DragonBall kell 😊))
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Debrecenben asszem van Anime club, bár én nem vagyok olyan fan, hogy oda járjak.
KoЯn
a legjobb a vegitának öltözött kis sörhasas csávó
๏̯͡๏﴿
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
KoЯn
elkezdtem tölteni a hellsignt de nem játsza le semmi 😛
legujabb divx, ace mega c pack meg, wmp... mi lehet a gond?