72793
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
#67145 Himnusz szaga van. Megkérdezhetném miből van összevágva? A youtube comment szekció csak egy káosz -
#67144 láttam ezt is, de inkább a másikat linkeltem :]
LasDen
"cute anime cat girl"
Ami azt illeti, Aoi-chan minden, nem csak cuki :]
Utoljára szerkesztette: RelakS, 2015.05.02. 22:12:10 -
-
#67142 De ha már desu akkor:
Desu! Desu! Desu! Desu! Desu! Desu! Desu! Desu! Desu!Desu! Desu! Desu! Desu! Desu! Desu!Desu! Desu! -
#67141 "¡Ándale! ¡Ándale! ¡Arriba! ¡Arriba! ¡Epa! ¡Epa! ¡Epa! Yeehaw!" -
#67140 Árrrrrrrííííígátóóóó seniore!!!! -
#67139 A helyzet az, hogy én vagyok a f@sz, mert LeWyTy-nek kellett volna menjen a válasz :D -
#67138 mindegy, semmi. félreértettem :D -
#67137 Mármint melyiket? A Mirai Nikki-t, vagy a Rozen Maident? -
#67136 nézd meg azt utána mond, hogy jó :D des -
#67135 Bűnhődj! -
#67134 Én még nem láttam, de tuti megnézem majd.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#67133 Egy borzalom az egész. -
#67132 Mi a gond a To Love-Ruval? :D -
#67131 To Love-Ru?
Utoljára szerkesztette: Lelouch, 2015.05.02. 14:10:05 -
#67130 erről a szarról. nem voltam elég konkrét, bocs:D -
#67129 #Foggalmamsincsmirőlvanszódemostezeszembejuttattad -
#67128 eljött az idő, hogy Yuki-chan a pokol legmélyebb bugyraiba száműztessék. Borzasztóbbnál borzasztóbb részek egymás hegyén hátán. Ég veled, nem fogsz hiányozni.... -
#67127 To Love-Rus utalás volt benne, szóval igen. :D -
#67126 Amit nem értek, a Punch Line című csodának mi az értelme, mert eddig semmi pozitívat nem találtam benne. Pedig az első rész még egész érdekes volt. -
#67125 én is, csak nekem már túl sok volt, hogy mindenhonnan ő folyt... -
#67124 Pedig imádom :D -
#67123 azért kicsit sok volt a Hestia őrületből :D -
#67122 i also like the plot:D
-
#67121 Ez a Dungeon cucc baromira bejön:)
Végre nem egy ilyen virtuális valóságra épülő mmo fantasy, nagyon komolyan a Druaga feelingje kapott el alatta.
-
#67120 én nézem :D -
#67119 Biztos vagy benne, hogy tőlem akartad ezt kérdezni? :D
Utoljára szerkesztette: Lelouch, 2015.05.01. 15:17:33 -
#67118 Lelouch, nézed az új Gintamát? -
#67117 pedig jó volt az. A végét leszámítva persze... -
#67116 Ennyire én még nem szenvedtem semmin mint a Soul Eater 51 részén. Az egyik kezemen meg tudom számolni hány rész volt izgalmas / élvezetes, a 'végjátékról" meg nem is tudok semmit mondani egyszerűen szar volt. -
#67115 Obama megköszöni japánnak az animét és a mangát.
-
#67114 Bármi megtörténhet :))) -
Prof William #67113 "már talán azt se tudják, hogy fiúk-é avagy lányok..."
Lehet innen származnak az annyira népszerű Trap-ok, valamint a sok cross gender/genderbend mű? :) -
#67112 Rosszabb nem lehet mint a GT volt... -
#67111 Szerintem készülj a legrosszabbra. :D -
#67110 Annyira rossz csak nem lesz. :D -
#67109 Jó volt nézni, de volt benne 1-2 marhaság, amik elszomorítottak. :( (Varázslatok terén) -
#67108 megérdemled :D -
#67107 Csak hogy az általam írt elméleti példa mellett maradjunk: " SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!, az amúgy is követett 10-40 sorozatával"a magát halálra tanuló diákság, és felnőtt otaku társaság
Tehát, olvassuk el együtt újra: "a magát halálra tanuló diákság, és felnőtt otaku társaság"
Ezzel [és a nagy számok törvénye alapján nem is vitatható az esélye] azt állítom, hogy nagyon sokan lelkiismeretesen bejárnak suliba - és nem csak melegedni, délutáni/esti suliban is készülnek [ne feledjük: Japánról beszélünk!], továbbá, a munkahelyeken sínylődők is a kötelező munka utáni vacsorák, italozások mellett esténként meg-megnéznek jó pár epizódot...
Rakjuk össze: hulla fáradt fiatalokról, és felnőttekről beszélünk... ehhez jön az, hogy következő hétre [kedd,szerda stb.] már talán azt se tudják, hogy fiúk-é avagy lányok...
S mindez ismétlődik egész évben, talán a pár hónapos szünetet kivéve suliban, és a ritka szabadságokon a melóhelyen.
Akkor? -
#67106 Én nézni fogom. :D