Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO
ESKU?????????????
via_mala
Nézzetek már át a Hardwired Manga - Anime topic-jába!
A Batou-t szinkronizáló Vass Gábor is megszólalt ott, egy apró kis háttérinformációt elhintve! (#3374)

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

Sadun Tryst
má alig várom, h legyen normális netsebességem megint! elsõ dolog, h letöltöm a GITS 2-t! 😊

ja + most néztem meg a GITS-et videókaziról. hááát. a batou hangaj tényleg jó volt, és Ishikawa is frankó volt, de a többiek hangja a valahogy nekem 1 kicsit steril volt... 😞

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

Gnome
hubazze qrvajo ez a Gits 2.....egy kicsit neztem bele de nagyon jo grafikaja van...es feliratos....nah a tobbit majd a japanokkal egyutt nezem meg...aze latszik hogy 2004es..

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

Sadun Tryst
van TV Tuner-em is 😊 ha az arra jó 😊

japán szöveggel? van angol felirat?

Davidus
Már csak magyar felirat kéne hozzá mert így csak nézegetem a képeket😛

V9ykn8_TZL0

Davidus
Végre van usteam-en GITS 2 DVDrip!

V9ykn8_TZL0

Waterhorse
Mit?
Ezt a szinkront?
Rávágja DVD-ripre, ha jól értem?

Erőt, egészséget elvtársak...ugye?

CSOCSO
aarghh mar alig varom hogy megcsinalja a haverom... hetvegere elkuldi nekem😊
via_mala
Detto: én is alig bírtam nyitva tartani a szemem.

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

Waterhorse
A szinkron amúgy nagyon jó lett. Úgy látom senkinek se tûnt fel, de Batuo hagja adja Laurence Fishburne hangját is, ezzel engem már megnyertek.

Waterhorse
Miért? Nem láttad még japán vagy angol szinkronnal elégszer?

CSOCSO
egy NGE-t mar nem kene szinkronizalniuk😊
CSOCSO
nahja😊
ráadásul sztm direkt vették monotonra, igy akarták kifejezni a japánokra jellemzõ külsõ érzelemmentességet (no meg a robotok se sokszor esnek kétségbe)

Bucser
Jó volt, de szerintem nagyon monotosn lett.. nem hozta azt amit elvártam volna szinkrontól.. sokkal jobb volt japánul a szemetesek szívatása is meg minden... NEkem idegen volt... jobban lehetett érteni igaz, de nem volt ugyaaz a lélegzetvisszavevõ hatsú... Én a monoton duma miatt majdnem elaludtam néhol😞

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Davidus
Nah! Eddig egyszer láttam japó szinkronnal és magyar felirattal. Akkor annyira nem jött be mert elég sokat dumálnak és nem gyõztem olvasni a feliratot😛 Most viszont így hogy teljesen képben voltam(htx to magyar szinkron)azt kell hogy mondjam hogy az egyik legjobb amit láttam.

V9ykn8_TZL0

CSOCSO
mar megy??? aaarghh...
amugy mar megenn volt a tv ben a gits2 reklam.. kezdek bekattani
Eye-scream
Na az elejérõl lemaradtam a felvétellel is...
Ellenben szvsz nem olyan szarok a szinkronhangok

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

CSOCSO
ooohhh... nahja.. kinek baj kinek nem.. nekem szinkronos kell mert feliratosan megvan.. aki meg eloszor neznee.. haaat kuuuurvasokan utaljak olvasni a filmeket.. szal vannak akiknek ez jobban bejon de.... igy nem lesz teljesen olyan feelinfje mint kellene lennie...
Bucser
Viszont túl érzelemmentesek a dialógusok... Meg az õrnagy hangja gagyi lett.. de batou-é is...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
Vegyél új tv-t... vannak háttérzajok... szerintem elég jól át voltak fadelve a neten érkezõ jelek...

semmi háttérzaj, csak a duma hallatszik, elég béna

cenobite
Bazzzzzzz! Szinkronos!!! 😞((((((( Rohagggggyanak +!!!

gamertag: kenobita

Davidus
KIRÁLY

V9ykn8_TZL0

GaVino
Az elõzetes amit elõbb leadtak szinkronos volt, ebbõl gondolom.

CSOCSO
most akkor mi lesz???? szinkron vagy nem? mert odalent meg azt irja Bucser hogy feliratos lesz
CSOCSO
>>> REMELEM FELVESZI A HAVERR😊 AARGHH
CSOCSO
tv ben mar orankent megy a GITS 2 reklamja!!!!!!!! megorulok!!😊 mar a hideg is kiraz a tv spottol😊 MEG KEL NEZNEM!!!! de a rohadt online mozis oldalakon nem lehet meg jegyet venni ra (LIMITED)
GaVino
Hmm, magyar szinkron lesz.

Bucser
Attól hogy kimenetes még nem tudsz felvenni, csak ha in/out van rajta...

Sadun Tryst
akkor + mégicsak felvenném! de hát nincs asztali DVD rekorderem... 😞
csak gépi, és jelenleg nincs összekötve a gép és a TV. pedig TV kimenetes a kártyám... 😞

sõt, a végén a készítõk listáját is mutatják - a kereskedelmi adókkal ellentétben

mtv1en nincsenek reklámok filmek közben

Sadun Tryst
bár ha jobban belegondolok, a reklámok miatt nem venném fel 😄

Punker
ja 😞

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Sadun Tryst
picsába, h nincs ilyenkor asztali DVD rekorderünk... 😊

Punker
Ghost In The Shell-t DVD verzióban le lehet tölteni? a VHS nem elég idõálló 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Bucser
I Hope So.....

Sadun Tryst
holnapra jobban leszel... 😊

Bucser
hülye vagyok mármint úgyértem Japán😊 A Szinkron!! na nem vagyok kész kicsit sem ám😊

Bucser
23:15 é a port.hu-n van kint (egyébként ugyanaz)😊 Egyébként angol szinkron lesz magyar felirattal😞

CSOCSO
remelem haver felveszi nekem a hangot mp3 ba😊
CSOCSO
ooo.. nemtom hol azt lattam hogy 23:15 kor lesz...
mozi.hu?
Waterhorse
Amúgy érdekes tényleg, szerintem aaz ázsiai nõk vagy rodák vagy szépek, de a szépek azok annyira gyönyörû nõk, h lehidalok tõlük.

Mindenki usteam-rõl tölt mert ott van legtöbb dolog, és máshonnan szinte nem is lehet, ha megszûnne...lekopogom...akkor nagy veszteség érne mindannyiunkat.

Csatlakozom az elõttem szoló figurához és:
MA
23:30
M1
Ghost In The Shell
...
Kazi elõ
Videót izzíts😊)

Davidus
23:30

M1

V9ykn8_TZL0

Sadun Tryst
szinte mindenki usteam-rõl tölt innen 😊

Sadun Tryst
ha élnének, akkor bármyleik jöhetne. 😊
persze csak a szándkékosan rondák nem 😊

kill bill-es csajszinak pedig szerintem nagyon ronda orra volt! 😄 akkor már inkább a Lucy Liu vagy a Kelly Hu (bár az utóbbi kínai, bár szerintem a világ egyik legszebb ázsiai nõje)

Waterhorse
Igen, én meg 20, de pl, hogy félig meddig témánál maradjak, ott van a Kill Bill 1-bõl az a kis iskolás-lány, a fejes csajszi 1ik testõre testõre, na AZT megszagolgatnám😊)

Amúgy kicsit morbid gondolat lehet, de eszébe jutott már vkinek megreszelni, vmely anime-os csaj karaktert? Mert sztem vannak, fõleg hentai-ban.