Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CalebJoe
Nem kapott el titeket az Iván halottam, hogy Florida felé is ment vagy megy.
CSOCSO
honnan van meg? milyen minosegu mert nekem is inkabb hardsub nelkuli kene...
CSOCSO
olvasd el az alattad irot..
magus
neha megy neha nem😊

amugy tenyleg 2 verzio van? mert lattam egy tfl verziot, meg egy hawksosat

The Garrett
apropo GITS 2. kéne nekem hozzá valami felirat, jó lesz angolul is.. csak japanul ugye meg mindig nemtudok.
és nem a usteam féle verzió van meg a hardsubbal hanem TLF dvdrip.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Seth
Biztos besokalt a rendszer, mert mindenki a GITS2-t tölti 😊

PSN ID.: Beegabor

Rigley
Mi a baj most az usteam-el ?
Nektek megy ?

dddstudio.tk

Nagyon jó lett az innocence!!

Mi csinálnánk, habár ez nem hivatalos, csak én szeretném eddig, de a baj az,hogy az angol, ami velel van sok helyen kihagy! Tudtok teljes angol subot adni nekem? Elõre hoznám a projectet.

Sadun Tryst
szerintem 1-2 hét múlva már biztosan lesz... ez 1 eléggé híres és sokak által várt anime, szal ehhez biztosan csinálnak, és elég hamar 😊

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

CSOCSO
"tetszett de nem a történet hanem a látványvilág az ami "lenyûgözött"
ez mit jelent?? tortenetileg nem valami zsir?? amugy eppen most neztem bele az elso cd be.. pont mikor batou talizik azzal a robott csajjal..aztan jon a tipikus GITS es zene.. hat nembirtam tovabb .. kikapcsoltam.. mikor lesz ehez felirat?? megkattanok!
Seth
Ja bocsi..ha sietek akkor csak a jobb alsó sarkot nézem hogy nekem válaszoltak e, és a fölötted lévõt olvastam...így utólag azért köszi, már töltöm lefele

Sadun Tryst
jah 😊

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

Jagi
Ez nem is neked szólt, hanem a frisshúsnak, ha akad!
(már ha van itt ilyen)
Azért nem ért néha belökni a címet, hogy ne felejtsék el! 😊))
Dehát ki tenne ilyet? 😊))

Gnome
mint nemrég írtam énmár végignéztem... nemvolt hiba..ez nemelég?😛

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

Seth
Akkor majd csak akkor kezdem leszedni ha valaki lecsekkolta és rendben van. Vmelyik fórumon azt olvastam hogy azért volt rossz mert csak kb 3/4 része került feltöltésre és nem volt meg a vége, ezért volt corrupt a file, de gondolom azóta felment teljesen...na csekkoljátok 😊))

Davidus
Én csak a kettes cd-t szetem le. Az perfekt. Az egyest nem merem mert többen írték hogy bibis.

V9ykn8_TZL0

Gnome
nyugodtan....sztem a lehetõ legjobb minõsége van és feliratos is......most néztem végig...nekem tetszett de nem a történet hanem a látványvilág az ami "lenyûgözött"...

egyebkent Kusanagi alakját azért jólett volna látni a movieban de ha nem hát nem😛

Seth
Akkor most a usteam-en kévõ innocence-t kezdhetem leszedni ,vagy most akkor mûködik vagy sem?

CSOCSO
akkor az egy jo csavo😊
CSOCSO
mi9nek kell ezt hasznalni??... idot es energiat sporolsz meg ha white szinnel illeszted be es kesz....
magus
hardwired forumon emlegettek a nevet, hogy o jol rajzol karaktereket, es a gits foszuereplojet hoztak fel ellenpeldakent😄

mostmar ertem😄D

Davidus
Ilyeneket rajzol

😄

V9ykn8_TZL0

magus
Satoshi Urushihara

õrola tud vki mondani vmit?

Bucser
HA a SAC- hoz tartozó specialokat megnézed akkor tudni fogod, hogy alternatív univerzumban játszódik az eredeti filmhez képest és csak a Szereplõk kötik össze a 2 történetet (Batou Kusanagi és a töbiek) Másrészt szerintem a sorozatos Batou-ban csak az volt más, hogy hosszú haja volt😊 Egyébként ugyanaz😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Gnome
hmm boccs de ittmar nem is gondolok a spoiler kitevesere mert kb minen harmadik hozzaszolas az😊 (lsd az Evangelionos hozzaszolasok😊

via_mala
Kimaradt, hogy SPOILER!

SPOILER (rot13.com)
Tehát: zvaqxrggra urxxrerx ibygnx, pfnx n FNP-ona arz qreüyg xv rtléegryzûra, ubtl nm vf NV, intl inyóqv rzore, zít n zbivr-ona rtléegryzûra NV.
/SPOILER

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

Gnome
a laughting man es a Puppet master kozott csak az az egy a kozos hogy mindketten hackelnek celjuk elerese miatt....a puppet master asszem egy kiserleti AI volt amit egy katonai bazisban fejlesztettek ki(ha jol emlekszem)....a Laughting man -nal meg azt nem ertem hogy akkor vegulis letezett-e egyaltan avagy az a gyerek volt az akit a sorozat vegen lathattunk vagy csak felvette ezt a nevet....

egyebkent sztem a sorozatos Batou nagyon hulyen nezett ki...

via_mala
Mert ott "Laughing Man" a neve, de õ is egy cyber-agy hekker.
Mellesleg a történet igen szövevényes: korrupció, magas politika, intrika, cyberpunk hekkerek és némi filozófia. Szóval elég tömény.

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

Davidus
Hopp! Most látom hogy van rajta angol felirat.

V9ykn8_TZL0

Davidus
Ezt nem én nyitottam😉 Volt egy másik anime topic is de azt bezárták és átköltöztünk ebbe😛

V9ykn8_TZL0

Bucser
A Ghost in the Shell Stand Alone Complex egy alternatív univerzumban játszódik.. Ott nincsen Puppet Master és így Kusanagi sem egyesül vele. Ezért is öltözködik és néz ki máshogy Kusanagi...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

via_mala
Neked mint témanyitónak elnézem. 😄

via_mala
Az alább emlegetett linken az egyik szinkronszínész (Batou - Vass Gábor) azt írta, hogy 1 hét alatt kellett elkészíteniük a szinkront hozzá! Ahhoz képest nem rossz ...

Szintén az alább emlegetett linken zsozso észrevétele volt, hogy egy igen gagyi, régi R1-es kópiát használtak, azért olyan gyenge a képminõség.
Egyébként 1995-ös a film.

CSOCSO
r1 es verzio... elvileg ez a problematika..
CSOCSO
olvastam.. mikor lesz fent?
CSOCSO
steamboyrol tudtok valamit?
via_mala
GitS: Innocence infók: Hardwired (#3385)
A lényeg: az 1.CD még nincs végig fent!

(Ezt akartam küldeni az elõbb is.)

Davidus
meghekkeltelek😄

V9ykn8_TZL0

via_mala
He? Én nem ezt írtam! És nem 2x!!!

Davidus
Ezt én írtam😛

V9ykn8_TZL0

Davidus
Lol ez milyen bug már?😄

V9ykn8_TZL0

via_mala
2 CD és frankó minõség

Davidus
usteamen nincs angol felirat. Aúgy már biztos van valahol😉

V9ykn8_TZL0

A film elõtt, nagyon jó, nagyon szép, nagyon megéri letölteni. Hajrá!

magus
amugy, jol hallom, h van gits sorozat? ha igen akkor az mikor jatszodik, vagy mi a szotir nagyvonalakban?

magus
háááááát.

Elõre mondom, én nem láttam a gits-et, japan szinkronnal, felirattal, mert lusta voltam megnezni, de az mtv-s nem jott be vhogy. Eleve, en beleneztem a dvdripbe, es ott akepminoseg sokkal jobb volt, vagy az mtv vmi regebbi verziot jatszott le? Nem tom pontosan mikori film a gits, de itt kb egy 15 eves filmnek nezett ki... A szinkronbol nekem vhogy olyan indulat, es erzelemmentes volt. Nem jott at, hogy ez most szomoru e vagy nem. Nem a hangokkal volt a baj, hanem hogy ledaraltak az egeszet. Az meg hogy zene, meg hatterzaj alig volt benne nemtom minek ahibaja, de alig vettem eszre a hatasokat benne. A vege meg, hát, eléggé hirtelen lett vége, szerintem ez a szinkron miatt utott igy nekem, majd megnezem japanul is.

Amugy az igaz h a japanok fix ido alatt tobb mindent mondanak el min t a magyarok enm? csak mert osk esetben habar nem tudom mi kellett volna, ugy ereztem itt vmi nem hangzott el...

Milyen a minõség?!

CSOCSO
hany cd?
CSOCSO
most nemtom mit tegyek.. aaarghh akkor lehet megse nezem meg moziba a GITS 2-t?😊)
mikor lesz felirat hozza?? mondjuk szerintem eleg lesz itthon a hazimozin meglesni😊 legalabb nem rohognek bele meg stb!