Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és nem a usteam féle verzió van meg a hardsubbal hanem TLF dvdrip.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
ez mit jelent?? tortenetileg nem valami zsir?? amugy eppen most neztem bele az elso cd be.. pont mikor batou talizik azzal a robott csajjal..aztan jon a tipikus GITS es zene.. hat nembirtam tovabb .. kikapcsoltam.. mikor lesz ehez felirat?? megkattanok!
PSN ID.: Beegabor
(már ha van itt ilyen)
Azért nem ért néha belökni a címet, hogy ne felejtsék el! 😊))
Dehát ki tenne ilyet? 😊))
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
V9ykn8_TZL0
egyebkent Kusanagi alakját azért jólett volna látni a movieban de ha nem hát nem😛

mostmar ertem😄D
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
SPOILER (rot13.com)
Tehát: zvaqxrggra urxxrerx ibygnx, pfnx n FNP-ona arz qreüyg xv rtléegryzûra, ubtl nm vf NV, intl inyóqv rzore, zít n zbivr-ona rtléegryzûra NV.
/SPOILER
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
egyebkent sztem a sorozatos Batou nagyon hulyen nezett ki...
Mellesleg a történet igen szövevényes: korrupció, magas politika, intrika, cyberpunk hekkerek és némi filozófia. Szóval elég tömény.
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
V9ykn8_TZL0
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Szintén az alább emlegetett linken zsozso észrevétele volt, hogy egy igen gagyi, régi R1-es kópiát használtak, azért olyan gyenge a képminõség.
Egyébként 1995-ös a film.
A lényeg: az 1.CD még nincs végig fent!
(Ezt akartam küldeni az elõbb is.)
Elõre mondom, én nem láttam a gits-et, japan szinkronnal, felirattal, mert lusta voltam megnezni, de az mtv-s nem jott be vhogy. Eleve, en beleneztem a dvdripbe, es ott akepminoseg sokkal jobb volt, vagy az mtv vmi regebbi verziot jatszott le? Nem tom pontosan mikori film a gits, de itt kb egy 15 eves filmnek nezett ki... A szinkronbol nekem vhogy olyan indulat, es erzelemmentes volt. Nem jott at, hogy ez most szomoru e vagy nem. Nem a hangokkal volt a baj, hanem hogy ledaraltak az egeszet. Az meg hogy zene, meg hatterzaj alig volt benne nemtom minek ahibaja, de alig vettem eszre a hatasokat benne. A vege meg, hát, eléggé hirtelen lett vége, szerintem ez a szinkron miatt utott igy nekem, majd megnezem japanul is.
Amugy az igaz h a japanok fix ido alatt tobb mindent mondanak el min t a magyarok enm? csak mert osk esetben habar nem tudom mi kellett volna, ugy ereztem itt vmi nem hangzott el...