Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

via_mala
Engem is érdekelne!

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

magus
nincs fenn vhol rippelve a frei? nem lattam😞

via_mala
You're Under Arrest OVA+TV sorozat: nagyon jó! (bár még csak 8 részt láttam.)
A movie viszont felejthetõ.

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

Jagi
Akciódús és iszonyat szép! Meg kusza 1 kicsit, de a végére érthetõ

Jagi
Amúgy a 2 se rossz, sõt! Tomoe öccse visszatér!

Jagi
USTEAM.UW.HU-ról le lehet szedni!

+ van még 1 amit nem tudok hová tenni,
lehet, hogy van egy movie a gyerekeknek is?(meg még azon kívül is!

a sorozatot akkor nézem meg, ha lesz DVD íróm! (sok cd)

Sadun Tryst
nekem a kedvenc filmeim között van az elsõ OVA. pont tegnap néztem meg újra 😊
én a sorozatot is majdnem láttam végig, de sajna az utolsó 9 rész hibás volt nálam... 😞

a 2. OVA-t meg sajna a sorozat elõtt láttam (és angolul), így kicsit zavaros volt... 😄

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

Jagi
De,a kedvenem! Megvan minda a két OVA! A 2 feliratát most illesztgetem a helyére!

Sadun Tryst
most You're Under Arrest-et nézek, de majd akkor erre is sort kerítek. thx a tippet.

a logod csak nem Kenshin? 😊

Sadun Tryst
mondjuk nekünk még bele is fér, mert még fiatalok vagyunk 😄
(szerény személyem 18)

Jagi
Nézd meg a scrapped princess-t! az eleje kicsit langyi, de a vége nagyon fasza! 24 rész

Sadun Tryst
nem õk az elsõ nemzet akiknem ilyen bûn róható majd fel... 😛

Waterhorse
Azt én is szagolgatnám, akkor már simán elmennék japánnak😊)

Erőt, egészséget elvtársak...ugye?

a japánokról a bálnavadászatot se hagyjuk ki, ha kipusztulnak, arról õk tehetnek majd. No meg ugy zusammen a többi fajt is irtják rendesen, lásd delfinmészárlások, vagy hogy a tonhalakat annyira lehalászták, hogy már kinával és dél koreával is vitatkoznak a fennmaradó helyeken

ja, és japánbuziknak ezt is érdemes elolvasni

ha vki nem látta, mindig felrakják tv2.hu ra - habár most csak egy van fenn ez fura, mert egy hónapja amikor néztem vagy 6 frei adás fenn volt

Sadun Tryst
mondjuk azon kicsit felkaptam a vizet, h az elsõ blokkban csak sztárolták japánt (minden szempontból, h õk milyen becsületsek + minden), a másodikban pedig mint aberált gecik. 40 évesek 15évesek bugyiját szagolgaják, meg hasonlók. bazze. van ilyen, de nem minen 2. japán ezt csinálja...

Sadun Tryst
én az összecsukható hajszárítón szartam be! 😄
Mo.-on már vagy 20 éve kaphatóak! 😄

Sadun Tryst
én kinn is maradnék örökre 😊

Davidus
1-2 évre én is elmennék Tokióba. Törzsvendég lennék a szexnegyedben😄

V9ykn8_TZL0

de nagyot hazudott a frei, amikor azt mondta, hogy a 'japán rajzfilm leadása miatt sötétítették el az rtl-t' (mert rombolta a gyerekek lelki világát... csak egy 12-es karika volt a ludas...
Serpa
nekem nagyon érdekes volt.

az elsõ felében a magyar manusz jól nyomta a japán nyelvet, 11 nyeven beszél.

Seth
Én is néztem...a nyomorgás és rohanó életmód ellenére is szeretnék ottlakni-legalább 1-2 évet...

PSN ID.: Beegabor

Sadun Tryst
nézte valaki a Frei dossziét?
tök tanulságos volt és érdekes. bár meglehetõsen európai szemmel mutatták be japánt. és fõleg a negatív dolgokat emelték ki sajnos (pl. a túlzott szexipar - hentai)
de azért voltak benne nagyon jó részek is 😊

magus
nekem bejon rendesen

CSOCSO
ja😊
Seth
huh..el fogom felejteni a szerda esti GITS-et , majd ugye szóltok 😊)

CSOCSO
THX
Seth

CSOCSO
pppfff.. akkor mi lehet a baj???
nem irnatok a webmajszternek vagy valami?? a kepet belinkelve?
es az informaciot se felejtsetek el kozolni hogy amcsibol vagyok...
es emlitsetek meg hogy amcsibol rohadt lassu az oldal😞(( percekig toltodik... nem lehetne ezen valtoztatni?? vagy.. az lenne a legegyszerubb ha megadnatok az illetekes emiljet😊 koszke!
Sadun Tryst
nálam is rendesen mûködik, mint már 1x leírtam vala.
viszont most tartok Trigun 25. részénél, és eedig nagyon bejött! ilyen hõst, mint itt nem találni minden animében! szinkronhangja Vash-nak RulZ! 😊

Seth
hát nálam rendesem bejön....

CSOCSO
erdekes...
Bocs az offért de nem tud valaki az isten Final Fantasy 8-hoz valami olyan pachot amitõl a mai gyorsítókártyákon (Geforce stb...) is fut?

Ha kártya nélkül megy akkor nagyon ronda.
Sadun Tryst
semmi. mûködik az rendesen...

CSOCSO
az animevilaggal mit tortent?
CSOCSO
AAARGHHH... ha minden igaz 1 het es itt a GITS 2 amcsiban!!!!
Davidus
jaaa😛 Én meg azt hittem valami tv😊

V9ykn8_TZL0

Waterhorse
Ferencvárosi Mûv Központ...

Davidus
FMK? Az mi is?

V9ykn8_TZL0

Sadun Tryst
jó hamar jutott el hozzánk a film... 😄
Ghost in the Shell is jövõ héten, most meg Totoro! komolyan mondon lassan talán leadják a Laputa-t is, vagy a Kiki's Delivery Service's-t 😊
vagy ha nagyon szerencsések vagyunk, akkor a Grave of Fireflies-t!

faszom a hülye európai tévébe! mé nem vagyunk olyan szinten, h csomó anime filmet, ha le nem is adják moziba, legalább adnák ki DVD-n magyar felirattal... de még ez sincs... 😞

(a komment vége lelki kitörés volt)

Waterhorse
Az FMK-ban fogják vetíteni a Totorot!!!😊

Sadun Tryst
õ az Aramaki 😊

Bucser
nakamura a szekció vezetõje nem? Bár régen láttam😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

ahh, tényleg, köszi!

via_mala
Tegnap elkezdtem a You're Under Arrest TV sorozatot, ami a 4 részes OVA közvetlen folytatása, ezért rögtön az 5. résszel kezdõdik, és az 51. résszel ér véget.
Hasonló fenomenális rekeszizommozgásra serkentõ volt, mint annak idején a Slayers! Éjfélkor kezdtem animézni, mégis teljesen éber lettem tõle.
Aki esetleg nem ismerné: egy rendõrcsapatról szól a sorozat, az õ belsõ kis problémáikról, mindennapi súrlódásaikról rendkívül humoros formában. Ezen a rendõrõrsön meglepõen sok a nõ, a két fõszereplõ is csaj:
az autóbuzi Miyuki Kobayakawa és a bunyóbajnok Natsumi Tsujimoto, aki kb. olyasmi habitusú, mint a Tenchi Muyo-ban Ryoko.
SPOLIER (rot13.com):
Nm 5. eéfmora yéc or rtl úw fmrercyõ, nxveõy xvqreüy, ubtl genafmirfmgvgn. Gvfmgáen aõarx aém xv, fzvaxrg éf aõv havsbezvfg ivfry éf aõxéag vf ivfryxrqvx, fõg n aõvrf Nbv Shgnon arirg ivfryv, qr frz n séesvnx, frz n aõx arz nxnewáx ryõfmöe orsbtnqav. Zvaqraxv mnineona ina gõyr, éf iétüy n xncvgáal sbtnqwn n fmboáwáon.

Usteamen a zene kategóriában 2 db ost is van.

Sadun Tryst
Nakamaru? õ kicsoda a filmben?
tudtommal csak:
Kusanagi Motoko, Togusa, Aramaki, Pazu, Satou, Bomer, Ishkawa és Batou van.

CSOCSO
igy van.. nekem is ugy kene hogy szinkronosan.. feliratosan lattam mar millioszor...(nahjo csak parszor..)