Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
A movie viszont felejthetõ.
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
+ van még 1 amit nem tudok hová tenni,
lehet, hogy van egy movie a gyerekeknek is?(meg még azon kívül is!
a sorozatot akkor nézem meg, ha lesz DVD íróm! (sok cd)
én a sorozatot is majdnem láttam végig, de sajna az utolsó 9 rész hibás volt nálam... 😞
a 2. OVA-t meg sajna a sorozat elõtt láttam (és angolul), így kicsit zavaros volt... 😄
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
a logod csak nem Kenshin? 😊
(szerény személyem 18)
Mo.-on már vagy 20 éve kaphatóak! 😄
az elsõ felében a magyar manusz jól nyomta a japán nyelvet, 11 nyeven beszél.
PSN ID.: Beegabor
tök tanulságos volt és érdekes. bár meglehetõsen európai szemmel mutatták be japánt. és fõleg a negatív dolgokat emelték ki sajnos (pl. a túlzott szexipar - hentai)
de azért voltak benne nagyon jó részek is 😊
PSN ID.: Beegabor
nem irnatok a webmajszternek vagy valami?? a kepet belinkelve?
es az informaciot se felejtsetek el kozolni hogy amcsibol vagyok...
es emlitsetek meg hogy amcsibol rohadt lassu az oldal😞(( percekig toltodik... nem lehetne ezen valtoztatni?? vagy.. az lenne a legegyszerubb ha megadnatok az illetekes emiljet😊 koszke!
viszont most tartok Trigun 25. részénél, és eedig nagyon bejött! ilyen hõst, mint itt nem találni minden animében! szinkronhangja Vash-nak RulZ! 😊
Ha kártya nélkül megy akkor nagyon ronda.
Ghost in the Shell is jövõ héten, most meg Totoro! komolyan mondon lassan talán leadják a Laputa-t is, vagy a Kiki's Delivery Service's-t 😊
vagy ha nagyon szerencsések vagyunk, akkor a Grave of Fireflies-t!
faszom a hülye európai tévébe! mé nem vagyunk olyan szinten, h csomó anime filmet, ha le nem is adják moziba, legalább adnák ki DVD-n magyar felirattal... de még ez sincs... 😞
(a komment vége lelki kitörés volt)
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Hasonló fenomenális rekeszizommozgásra serkentõ volt, mint annak idején a Slayers! Éjfélkor kezdtem animézni, mégis teljesen éber lettem tõle.
Aki esetleg nem ismerné: egy rendõrcsapatról szól a sorozat, az õ belsõ kis problémáikról, mindennapi súrlódásaikról rendkívül humoros formában. Ezen a rendõrõrsön meglepõen sok a nõ, a két fõszereplõ is csaj:
az autóbuzi Miyuki Kobayakawa és a bunyóbajnok Natsumi Tsujimoto, aki kb. olyasmi habitusú, mint a Tenchi Muyo-ban Ryoko.
SPOLIER (rot13.com):
Nm 5. eéfmora yéc or rtl úw fmrercyõ, nxveõy xvqreüy, ubtl genafmirfmgvgn. Gvfmgáen aõarx aém xv, fzvaxrg éf aõv havsbezvfg ivfry éf aõxéag vf ivfryxrqvx, fõg n aõvrf Nbv Shgnon arirg ivfryv, qr frz n séesvnx, frz n aõx arz nxnewáx ryõfmöe orsbtnqav. Zvaqraxv mnineona ina gõyr, éf iétüy n xncvgáal sbtnqwn n fmboáwáon.
tudtommal csak:
Kusanagi Motoko, Togusa, Aramaki, Pazu, Satou, Bomer, Ishkawa és Batou van.