Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem vertek át senkit. ott tényleg megakarták ölni az egész csoportot. legalábbis szerintem. viszont azt nem tudjuk +, h hogyan sikerült mindenkinek túlélni az egészet, kivéve Motokot (cseretestet lõttek szét).
a végén azt is megtudjuk, h Aramkai már rég elõre tervezett, és a Section 9 újralétesítésén dolgozott. a cél az volt, h a konspirációt, és a Laughing Man ügyet lezárják, ami miatt minden baj keletkezett.
s mint kiderült, h a Section 9 minden szempontból ártatlan és a laughing man sem lett megtalálva, a belsõ emeberek voltak az igazi gonoszok, Aramaki újratudta egyesíteni a csoportot, de a nevetõ emebert nem tudták az oldalukra állítani.
tulajdonképpen a vég az, h Togusan kívül mindenki tudott a cselrõl, és sikerült leleplezni a belsõ embereket. 😊
véleményem szerint valami ilyesmi a vég.
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
GITS SAC SPOILER!!
szal a végét nemnagyon értettem most akkor feláldoztak vagy húsz komandost + 3 power suit-ot csak azért, hogy átverjék a médiát és hivatalosan eltüntessék a csoportot? vagy ha nem akkor hogyvanez?
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
¡Hala Madrid!
(persze csak részletekben, mert a legutolsó rész jelenleg az 5.)
jelenleg a 102. résznél van, és minden héten csütörtökön Torrentes rendszerrel a Download Anime-rõl le lehet tölteni az új részét. ^_^
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
meg h a foszereplo mindent tulelt, de a vegen siman belehalt nehany karcolasba😊
a látványvilág természetesen csillagos 5-ös. véleményem szerint a valaha készült legszebb anime.
a történet érdekes, de tényle nem olyan, mint az elsõ részé, vagy akár a sorozatoké. lehett volna a történet jobb is, de még így is 9/10-es értékelést kap nálam a film.
GITS2 látványvilág RulZ! ezt mindnekinek látnia kell! 😊
\"Dugd meg és kügyé róla képet\"
és milyen pofákat vág mellé! na és a hangja, h miket vinnyog! a legjobb animehõs ilyen szempontból! 😊
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
de akárhogyis, nekem már az elején kijött, h ez a fõhõs nem mindennapi! 😊
1ik haverom is csak az angol szinkronnal rendelkezõket hajlandó csak megnézni, mert zavarja, h nem semmit nem ért amit a szereplõk mondanak...
pl. a cowboy-t is csak azért nézte végig, akárcsak a GoldenBoy-t... 😊
én a Trigun-nal voltam még így, h minden perce szórakoztató. de az tényleg szórakoztató! a fõhõs hangja egyszerûen utánozhatatlan! így mondjuk angol szinkronnal ezt a sorozatot bûn megnézni, akárcsak a bebop-ot Ed hangja miatt 😊
Nekem nagyon bejött. A megrajzolása, a szereplõket megszerettem a végére. A történetmesélés érdekes volt, mármint, hogy részenként valamilyen sztorit meséltek el, amit azért már feldolgoztak párszor máshol, de jó volt nézni. A zenéje nagyon jó, ez a jazz/blues, ez nagyon bejött. A vége meg, hát nekem azt mondták, hogy nagyon szomorú ne nézzem meg. Hát, azért nge végétõl jobban ledöbbentem, azthittem ez is ilyen, de nem😊 Azért szomorú a vége, de szerintem odaillik. A 27 es rész beli reklámok meg nagyon állatok😊
Habár gondolom mindenki láttam már, de aki nem annak csak ajánlani tudom😊 A filmet nem néztem még meg, de majd megfogom. Bár ez nem olyan anime, mint az nge, de ennek minden perce szórakoztató volt, van még ilyen?😊
pedig pont most akartam nekiállni a GITS 2 töltésnek... 😞
én meg azt hittem valami közepes, nézhetõ verzió...
de úgy tûnik felesleges volt várnom eddig!
már így is letölöttem a GITS - Remastered-et, és azzal enyhítettem GITS éhségem! 😊
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
Boogiebop Phatom-ról és LAIN-ról ki mit tud? mert a sorban nálam ezek következnek elviekben... (persze csak a GITS 2 után)
nem nagyon akarok fölöslegesen tölteni...
A japán dvdn van csak japán felirat. Lehet félreérthetõ volt.
Nem értettem semmit félre, de hát te magad mondtad, hogy angol felirat nincs! Ha pedig egy nemlétezõ angol feliratot hasonlítunk össze a Hawks-félével, akkor csakis a Hawks-féle gyõzhet! 😄
Másképpen fogalmazva: ha csak egy fullextrás japán van egy közepes minõségû angol sub-bal szemben, akkor is az angolt választanám.
Majd ha megjelenik az amcsiknál is DVD-n, akkor majd lesz gyári sub is, de az még odébb van, lévén az USA-ban is csak most volt a premier. Addigra meg még akárhány jobbnál jobb fansub is kijöhet.
Szerintem túltárgyaltuk. <#case closed#>#case closed#>
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%