Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Manipulálás az mPlayer-ben lejátszás közben: az audió-t és a feliratot is lehet. Szemezgettem az input.conf-ból:
- audio_delay 0.100
+ audio_delay -0.100
z sub_delay -0.1
x sub_delay +0.1
r sub_pos -1
t sub_pos +1
j-re a következõ alkalmas feliratot teszi a képernyõre, v-re eltünteti a feliratot, és úgy rémlik, hogy y, g-vel nagyobb ugrásokkal is el lehet tolni a feliratokat (talán 5 másodperccel).
Az mPlayer is le tudja játszani a hibás fájlokat, ráadásul az avi-n kívül kismillió más formátumot is támogat, pl.: OGM, MKV, MPEG, WMV.
Alapban parancssoros, de már létezik ehhez is Windows-os frontend: MPlayer Frontend
Ja és magyar fejlesztésû!
http://www.mplayerhq.hu/
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Még valami: nagyon sajnáltam Deeo-t, Luciola-t, de leginkább Alexet és Sophiát. Szegény Deeo, úgy élni,hogy tudja mi lesz belõle....😞
Észrevettétek már, hogy az End of Evangelion végén fecsendül egy The Beatles szám? Pontosabban pedig a Hey Jude. Igaz kicsit át van dolgozva, de a zene és a ritmus szinte teljesen ugyan az. ^_^
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
Ja, és a hajó a végén, mikor aktiválódot effektíve rendbe rakta az idõjárást.
Szvsz az egy kolonizáló hajó volt, ami egyszer lakhatóvá kellett tegye eme bolygót. Kicsit Xenogears-esen történhetett, hogy a legénység vmiért elhagyta a hajót, és azok leszármazottai alkották a három frakciót.
Befejeztem a Texhnolyze-t, leírásom itt: #3686 olvasható.
Apropó: anime-mx-szel sosem volt semmilyen problémám.
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
Lehet lejátszó a ludas (bsplayer,mplayer)?
Az égetett angol felirat. Ha feheren marad a magyar igencsak kell sasolni!
Én is elolvastam a Trigun ismertetõdet, és én is fennakadtam azon, hogy rondácskának minõsítetted a megrajzolást, de hát minden review-t szubjektívnek kell tekinteni.
Másrészrõl: nem gyerekkorában pusztított el egy egész várost, hanem 40 évvel korábban, de mivel kb. 80 éves, úgyhogy már akkor is ugyanígy nézet ki (kb. 22-23 évesnek). Valójában nem is volt klasszikus értelemben vett gyerekkora, mivelhogy nem is ember.
És valóban nem amnéziás, csak számunkra derül ki csak lassan, hogy milyen sötét rejtély lappang a múltjában.
a cowboy pedig sokkal szebben meg van rajzolva. a karakterek tényleg szépek, azt írtam is, h nagyon jók, viszont azt tényleg elfelejtettem odaírni, h amik igazán nem teccenek, azok a hátterek voltak. a cowboy-ban fényévekkel szebb hátterek vannak...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
de ez még semmi. egy lány ismerõsöm pedig Max Payne 2-zik, és a kedvenc játéka a Silent Hill 2... naszóval... 😊
ezt lessétek meg... ^_^
Egyszer mikor a kensin OVA2-t néztem sokadszor belenzett.
Aztán 20 mp-ként kérdezgetett,
kiaz?
Kensin. de a faszi azt mondta, hogy Himura!
Akkor is Kensin.Jó. Még 1 perc.
És õ ki? Kensin.
Battousai!Az elõbb nem vörös haja volt?
Most is az.
Szegénynek nem akartam már mondani, hogy Sintá-nak is hivják mert végkép összezavarodott volna.
Majd megnézetem vele az elsõ movie-t, ugy 1 kicsit érthetõbb lesz!
Ellenpélda: a haverom barátnõje pl. elõszeretettel UT-zik,
+ CS, NFSU. Ami hab a tortán, hogy mind õ mind az én csjom végigvitte a Diablo2-t is. De nagyon ritka az ilyesmi!

És a Daikatana, meg az ONI? Ezek is FPS-esek, én nem tudom, de legalábbis stílusra és címre ezek is japán játékok, de megemlíthetném a Shogo-t is ami eléggé felejthetõ volt, bár én szerettem és nekem tetszett, de az pl. biztosan japán.
A magyar nõi játékosok pedig szívesen játszanak Sims-ekkel, bár ezen kívül kétségtelen, h nem nagyon tudtuk még õket játékra bírni😊)
Erőt, egészséget elvtársak...ugye?
😄DDDD
Japánban nincs warez, ám ebben az országban nem szeretik a nyugati játékokat sem. Az egész ízlés kérdése: Street Fighter II vs. Mortal Kombat. Elõbbi siker ott is, itt is - utóbbi 1993-ban akkorát bukfencezett a japán premieren, hogy arról kellett volna Hollywoodnak filmet forgatnia, nem az idióta játékról.
A japánok mások. Máshogy élik meg az ilyesmit. Míg a nyugati gyomor beveszi, mi több, az elme parancsára a nyugati test leborul a japán szerepjáték elõtt (Final Fantasy, anyone?), és megeszi a japán játékok jelentõs hányadát, addig nekik nem jön be a fatality, nem jön be az FPS, nem jön be az Xbox. Zelda, Mario és Pokémon uralják a nyugati eladási listákat, a nyugati játék viszont nem tényezõ Japánban. Kulturális különbségekrõl van szó. Szerteágazóbb, sokrétûbb a piac. Jelentõs a nõi játékosok száma - a nyugati videojáték ma sem tud mit kezdeni a lányokkal (soha nem tudott). Barbie Horse Adventure, meg Solitaire szinten kezeli õket.
es kb olyan cikinek erzem mintha hentaira izgulnek...
ami szerintem kb ugyanolyan gaz mint a db.. jo sokat nem lattam csak parbol 1-1 reszletet. .de ugyanugy mozognak semmi valtozatossag.. stb..viszont a finom es leginkabb bugyis erotika bejon az animekban...